Zweedse rechter: Somalische kindermisbruiker niet in cel

screenshot_163

(Door: David Frankenhuis)

Anders worden zijn ‘positieve ontwikkelingen’ bedreigd

De Zweedse gangster Mohammed (21) pleegde een reeks misdrijven, waaronder seksueel misbruik van een 14-jarig meisje dat zwanger werd en beviel van zijn kind, maar hoeft niet de bak in. “Een gevangenisstraf”, aldus het vonnis van deze week, “kan een bedreiging vormen voor de positieve ontwikkelingen die momenteel in het leven van de veroordeelde plaatsvinden.”

De in Somalië geboren jongeman was eerder al, in 2014, tot 22 maanden veroordeeld voor een reeks ernstige misdrijven en werd vorig jaar augustus opgesloten na het herhaaldelijk overtreden van de voorwaarden van zijn proefperiode.

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)
post-online

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Integratie", "Nuttige idioten", "Rapefugees", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", asielwaanzin, Barbarisme, cultuurrelativisme, Dhimmitude, establishment, Eurabië, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Justitie, Krankzinnigheid, lafheid, landverraad, Links fascisme, Linkse Kerk, Marxisme, meningsdictatuur, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Pacifisme, political correctness, Rotzakken, Socialisten, Somalië, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur, Zweden. Bookmark de permalink .

17 reacties op Zweedse rechter: Somalische kindermisbruiker niet in cel

 1. Cathja zegt:

  “Anders worden zijn ‘positieve ontwikkelingen’ bedreigd”….!

  Ja…., en? Is dat een reden om dit stuk tuig geen lange gevangenisstraf op te leggen? Ga er maar vanuit dat het nooit en te nimmer iets zal worden met dit heerschap, die van nature geen aanleg heeft om zich in te kunnen leven wat hij anderen aandoet met zijn misdadig gedrag. Een meisje van 15 heeft een kind van hem, en ja, dat is binnen zijn ‘cultuur’ vrij normaal. Maar niet alleen de verkrachting van dit nog hele jonge meisje moet zwaar gestraft worden; ook al zijn andere criminele daden mogen niet onbestraft blijven, zélfs al zouden zijn ‘positieve ontwikkelingen’ daardoor bedreigd worden! (Ahum..!)

  Eerst een lange straf uit laten zitten, daarna uitzetting naar Somalië. Laat hij zijn soortgenoten daar maar te grazen nemen. Wij kotsen hier van deze a-sociale en misdrijven plegende vreemdelingen.

  Like

 2. Dit zijn de pareltjes die wij moeten koesteren en niet opsluiten.

  Like

 3. ReaGluurder zegt:

  Je moet ook wel van goede huize zijn om je te kunnen beheersen met zoveel Lekkers in Swedia!!

  Like

  • Steven zegt:

   Varkens moeten straks ook uit de samenleving worden verbannen..want dat is aanstootgevend voor al die arme dankbare verjaagde asielzoekers.
   Je moet ze wel te vriend houden hoor..want anders zouden ze wel eens kunnen radicaliseren….en dan kan je dat maar beter voor wezen.
   Ik zou de uitkeringen ook maar met 800% verhogen…dan kunnen ze ook iedere dag naar de hoeren van uw geld.

   Like

  • Drs.P. zegt:

   Met dit “lekkers” bedoel je toch zeker niet die verschrikkelijke miep op de foto toch???

   Like

  • elisah zegt:

   Die waanzinnige vrouw zal ook het kruis uit haar broek halen, dan hebben ze allemaal onbeperkt toegang…en zullen ze zich bij haar welkom voelen.

   Like

 4. rony stokart zegt:

  De lieve goed ingeburgerde Mohammed (vrede zij met hem) mag Allah met zijn achterste omhoog danken dat het veertienjarige meisje niet mijn dochter is.

  Like

 5. Mirjam zegt:

  En dan zit de hele wereld Trump in zijn nek, als hij de feiten benoemd over Zweden. En vooral Zweden zelf ontkent alles, wat zogenaamd fout gaat in het land. Ik heb medelijden met de burgers in Zweden die wél verandering willen, maar gevangenen zijn van de linkse socialisten die het land in zombietoestand houden.

  Like

 6. guusvelraeds zegt:

  Gezien de “beperkte verstandelijke vermogens” waarover de Somaliër zou beschikken

  Nee maar dat gaat helemaal goedkomen hoor!

  De echte misdadigers zijn zij die vrij baan geven aan psychopathische laag IQ mensen.
  Mijn vraag is wat is het IQ van dat meisje. Arm kind dat geboren werd uit dit samen zijn. Het drama wordt doorgegeven aan de volgende generatie en het groen/linkse policor zag dat het goed was.

  Like

 7. Mirjam zegt:

  Mijn vader zei altijd als hij onrecht zag, dat met de beste wil van de wereld niet goed te maken was:
  ‘Zij krijgen nog wel hun beurt, niets zal ongestraft blijven, ze zullen die niet ontlopen’. En ik geloof daar ook in. Eens zullen ze moeten betalen voor wat ze anderen hebben aangedaan. En daarmee bedoel ik niet alleen deze Somalier, maar ook de ‘mensen’ die het toelieten en de dader tot slachtoffer maakten en andere zogenaamde ‘goede’ mensen die zoveel leed veroorzaken door hun achterlijk gedrag. Ik hoop dat er snel iets, zal gebeuren zodat Zweden bij zinnen komt en het vuil wordt gestraft.

  Like

 8. koddebeier zegt:

  Met zulke ‘rechters’ heeft het Zweedse volk ging vijanden nodig !

  Like

 9. Hendrik zegt:

  Nog even en dan…………………zijn de rapen gaar. Geen rechtelijke macht die er dan nog wat aan kan doen.

  Like

 10. Pietersen zegt:

  Zweden is ziek. Zoveelste bewijs.

  Like

 11. Ron zegt:

  Ik vraag me wel eens af of ooit eens iemand in de EU op het idee komt om dit soort rechters zelf eens een flinke groepsbeurt te gaan geven met komkommers of courgettes of zo, zodat die rechters ook eens leren hoe het aanvoelt wat verkrachtingsslachtoffers doorgemaakt hebben.
  Of anders bij de opdrachtgever van rechters zoals de deken van de orde van rechtsspraak.
  Rijden die rechters soms altijd met politiebewaking naar en van hun werk, of staat er altijd een peloton bewaking naast de woningen van rechters?
  Zou zoiets onmogelijk zijn of is nooit iemand op het idee gekomen om wraak op de rechter te nemen als het op de dader niet lukt?

  Like

 12. Taljaard zegt:

  Het zoveelste treurige voorbeeld van het uithollen van de rechtstaat door het cultureel marxistische politieke correctivisme. Een rechter die zijn/haar oren laat hangen naar de vigerende ideologie van de op dat moment zittende regering, in plaats van de letter van de wet te volgen, maakt van de onafhankelijke rechtspraak en de scheiding der machten een aanfluiting.
  Want de hele trias politica wordt op zo’n manier gecorrumpeerd.
  Ben niet op de hoogte van de Zweedse grondwet in deze, maar ga er vanuit dat ook daar de scheiding der machten constitutioneel is vastgelegd.

  In Nederland lijdt de rechterlijke macht ook aan deze ideologische corrumpering, zij het niet zo erg als in Zweden. Want dit stuk uitschot zou hier waarschijnlijk wel in de gevangenis terecht zijn gekomen. Maar natuurlijk met een lagere strafmaat dan wanneer het een autochtone dader zou betreffen. En hij zou nooit worden uitgezet.

  Wanneer wij hier echter geen Pim Fortuyn zouden hebben gehad waren wij er hier net zo aan toe als in Zweden; mogelijk zelfs erger. En dat is een van de grote frustraties van de zgn. ”progressieven” hier, die in de jaren `90 van de vorige eeuw Zweden allerwegen als een lichtend voorbeeld beschouwden. Op weg naar het gelukzalige ”La, la land” van hun multiculturele en ”diverse” Utopia, ofwel ”de nieuwe samenleving, die wij hier met ons allen aan het opbouwen zijn.” (Joop van Riessen)

  Like

 13. J. C. Th. Köhler zegt:

  Die Somalische kindermisbruiker hoort ook niet in de cel.
  Hij hoort in het crematorium. Mag ook levend.

  j.c.th.kohler@ziggo.nl

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s