“Islam is zeer intolerant”

screenshot_15

(Door: Freek Wolff)

Hij noemt zichzelf vrijdenker, humanist en atheïst. Maar Salman Ezzammoury (57, foto) groeide in Marokko op in een islamitische omgeving. In Nederland nam hij later het christelijk geloof onder de loep. De fotograaf en beeldend kunstenaar uit Ede neemt ferme standpunten in, zeker als het gaat om de islam.

U bent geboren in de Marokkaanse stad Tetouan en groeide op met vijf zusters, terwijl uw vader overleed toen u twaalf was. Hij wilde graag dat u imam zou worden.

,,Iedere geboren Marokkaan wordt geregistreerd als moslim. Je hebt geen keuze, dat blijf je tot aan je dood. Als je dit niet meer wilt zijn, is dat strafbaar. Dat staat in de grondwet. Je mag niet overstappen op een andere religie. Daar kun je een gevangenisstraf van drie jaar voor krijgen. En mensen controleren elkaar, waardoor je problemen krijgt. Op de koran-school moest ik elke dag een pagina tekst uit mijn hoofd leren. Als je dat niet deed, werd je hard gestraft met een stok. Dat was gewoon mishandeling.”

Lees verder>>>
(h/t Ron V.)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", dictatuur, gezond realisme, Islam, tolerantie/intolerantie. Bookmark de permalink .

15 reacties op “Islam is zeer intolerant”

 1. Steven zegt:

  ~Dat kan hij beter aan de PVDA n Groen Links gaan verkondigen….misschien worden ze dan nog eens wakker…maar ik betwijfel het!

  Geliked door 1 persoon

 2. Een man met een gouden hart!!!

  Like

 3. Theresa Geissler zegt:

  Het zou nu eens interessant geweest zijn om van zón man te weten te komen, hoe hij zogeheten ‘geïntegreerde’moslims als Aboutaleb en Arib -die echter wèl verbonden wensen te blijven aan Marokko en de Islam en tegelijkertijd invloedrijke posities in Nederland ambiëren- denkt te kunnen plaatsen. Maar mooi, dat de pers dáár dan weer niet aan begint.

  Like

 4. Anna zegt:

  Waarom leest ” de politiek” dit nu niet????? Waarom hebben ze z’on groot bord voor de kop???

  De politiek heeft het nu 6 weken druk, zo Jesse klaver zegt…… Hij moet nu de “oogst bewerken en binnen halen ” en daarna wil hij weer niets met ons te maken hebben……. kunnen ze ons weer bedriegen en voorliegen….. maar gelukkig zijn er nog mensen als deze man!!!! En lezers van Bron zijn artikelen….. om scherp te blijven….. !!!

  Like

 5. Johan zegt:

  Het is nu toch echt wel overduidelijk. Nu hoor je het van een insider, die de islam van binnen en van buiten kent. De conclusie is duidelijk : Nederland geeft de islam te veel ruimte en eigenlijk zouden al die allah-hutten gesloopt moeten worden.

  Like

 6. Pingback: “Islam is zeer intolerant” – Rechtsaf doorzee

 7. boorzalf zegt:

  http://bijbelsoptiek.weebly.com/dreigende-burgeroorlog-tussen-islam-en-europese-bevolking.html

  Op 10 januari 2017 lazen we in de media dat islamisering praktisch betekenen dat er totalitaire shariarechtbanken in Europese steden onstaan, die ‘achterlijker zijn dan in Pakistan’ en dat meer dan 100.000 Britse moslims achter geweld en terreur tegen ‘ongelovigen’ staan en dat de sharia in opmars is. Zo eisen moslimgroepen een verbod op honden en dat Britse sociale zekerheid-instanties moslims polygamie toestaan en uitkeringen ontvangen voor meerdere vrouwen.

  He, wacht even, wie zei dat ook weer??? HET VERBOD OP HONDEN, ja natuurlijk TERREUR BEWEGING “”DENK””

  Deze link van bijbels optiek maar eens rustig en aandachtig lezen, en zeker de tijd voor nemen.

  Allerlaatste kans?
  De verkiezingen op 15 maart zijn vermoedelijk de allerlaatste kans voor ons volk om nog op democratische wijze Franse toestanden –en daarna veel erger- te voorkomen. Als zo’n onveilige toekomst vol onzekerheid, geweld en islam u echter aanstaat, kan u natuurlijk ook à la Frankrijk opnieuw een fatale links-liberale ‘islam paaiers’ coalitie aan de macht helpen. Die zal onze grenzen gewoon openlaten, de verspreiding van de islamitische haatideologie geen strobreed in de weg blijven leggen, en iedereen die het nog waagt om hier openlijk kritiek op te hebben, wegens ‘racisme’ hard aanpakken.

  Like

  • Ron zegt:

   * Like

   Dus voor alle hondenliefhebbers onder ons, de islamitische partijen en moslimgroepen eisen nu al dat uw huisdier verboden is en afgemaakt moet worden.
   Nog steeds aanhanger van VVD, SP, GL, CDA, CU, SGP, PvdA ?

   Voor alle varkensliefhebbers onder ons, dat gaat ook voor de varkens en wilde zwijnen op de Veluwe gelden.

   Like

   • Ron zegt:

    Vergeten: De hondenliefhebbers en varkensliefhebbers die op D66 stemmen mogen ook wel eens nadenken hoe gehecht ze aan hun huisdieren zijn.

    Like

 8. boorzalf zegt:

  http://westerse-beschaving.org/video-vrouw-gestenigd/
  Gij die zonder zonde is werpen de eerste steen, zullen we maar zeggen.
  Daarom moet de islam verboden worden.

  Like

 9. Maar dit soort dingen wisten wij toch eigenlijk al. De regering blijft liever in de sprookjes van 1001 nacht geloven.

  Like

 10. Nemesis zegt:

  Het verbod op honden is als wet al eens in de gemeenteraad van Den Haag voorgedragen. Die wet kwam er dus niet.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s