Islamisering in Berlijn? 37 kinderdagverblijven schrappen varkensvlees van het menu

screenshot_16

(Door: “Victoria” – Vertaling: E.J. Bron)

De “Kinderdagverblijven Berlijn Zuidwest” zijn een stedelijke onderneming met in totaal 37 kinderdagverblijven. Daar werd nu principieel het varkensvlees van het menu geschrapt. Dat wekte de nieuwsgierigheid van Gunnar Schupelius, die navraag deed naar de redenen van deze beslissing. Wat de verantwoordelijken daar over zeggen of ook niet kan in de column van Schupelius worden gelezen.

politikstube

Commentaar van “Politikstube”: Hier gaat het niet om wel of geen varkensvlees, hier gaat het erom zich eindeloos devoot tegenover anderen te gedragen en te zorgen voor een werking naar buiten toe zonder ruggengraat. Naar buiten toe mag dit niet deze schijn wekken en daarom worden er deskundigen en de aanbevelingen van de Deutsche Gesellschaft für Ernährung (DGE) als redenen bijgehaald om varkensvlees van het menu te verbannen en meer vleessoorten zoals rundvlees en gevogelte vanwege het hoge ijzergehalte te consumeren.

Gevogelte behoort niet tot de ijzerhoudende vleessoorten, echter ook niet het varkensvlees, om de dagelijkse behoefte aan ijzer te dekken. Dat kan vlees over het algemeen helemaal niet, waarbij gevogelte de laagste hoeveelheid ijzer blijkt te bevatten. Rood vlees, dus rundvlees, bezit al duidelijk meer ijzer, maar om 15 mg ijzer op te nemen, is een portie van 700 gram rundvlees nodig. In werkelijkheid bezit varkenslever de grootste hoeveelheid ijzer, gevolgd door kalfslever en andere organen zoals nieren enz. De grootste leverancier voor de opname van ijzer is peterselie, indien mogelijk gedroogd, daarentegen blijkt spinazie, in tegenstelling tot de algemene opinie, een slechte bron van ijzer te zijn. Tot zover over ijzerhoudende levensmiddelen.

Het vlees mag dan slechts een bijzaak zijn waarover men zich niet zo druk zou moeten maken, het is echter ook een aanwijzing om eens beter te kijken of hier wellicht niet nog andere “Duitse waarden”, die we serieuzer zouden moeten nemen, uitgerekt, verbogen of helemaal buiten werking gesteld worden. Varkensvlees verdwijnt aan Duitse scholen en kinderdagverblijven alleen maar uit consideratie met de islamitische spijsregels – zo eerlijk zou men toch moeten zijn.

Bron:
https://politikstube.com
Door: “Victoria”

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Weg met ons!", Berlijn, cultuurrelativisme, Dhimmitude, Eurabië, Hypocrisie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Links fascisme, Linkse Kerk, meningsdictatuur, Moslims, nieuw fascisme, political correctness, politici, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

13 reacties op Islamisering in Berlijn? 37 kinderdagverblijven schrappen varkensvlees van het menu

 1. Steven zegt:

  Ga er maar gewoon vanuit dat het verkopen van varkensvlees over een paar jaar de doodstraf op zal staan!

  Like

  • Feniks zegt:

   Zo weiger ik te denken.
   Let wel ” Woorden uitgesproken worden werkelijkheid”. ( Simon Vinkenoog)

   Spreek/zeg .. Islam gaat zich hier nooit settelen.
   Dat is waar ik in geloof.

   Dus koop die varkenshaas😀

   Like

   • Steven zegt:

    Ik ga alleen af op de DOMHEID van al die westerlingen die zich uiteindelijk gewoon eerst laten gebruiken en daarna laten vermoorden!
    Dat inteelt gaat gewoon het hele westen verzieken door hulp van die LINKSE tering regeringen

    Like

 2. D Beukema zegt:

  Vraag is natuurlijk wel van wie dit uit gaat: Van de brave duitse burgers of van die kopvoddenfiguren

  Like

 3. Bas zegt:

  Dieren onverdoofd (af)slachten. Er zijn voor en tegens. Hoe men het ook wend of keert, Het is walgelijk en respectloos,

  http://bit.ly/2mDDz3l

  https://tinyurl.com/6xdym9b

  https://tinyurl.com/juyadyd

  Like

 4. Jan zegt:

  Dit een Merkeliaans antwoord

  Like

 5. Pingback: Islamisering in Berlijn? 37 kinderdagverblijven schrappen varkensvlees van het menu – Rechtsaf doorzee

 6. delamontagne zegt:

  Komende Vrijdagmiddag, bij het Vrijdagmiddaggebed !, [ moeten die lui niet werken ? ] zullen wel in alle 70 Officiële Moskeeten van Berlin door de Mufties worden gepredikt dat ze weer iets “bereikt” hebben voor de islam:
  De “Kuffârih Takiyya” = Het neerbuigend Zelfbedrog van de Ongeleuvigen.
  En weer zal allahah worden geprezen………..

  Like

 7. Flo zegt:

  Hier begint het mee, vervolgens worden honden verboden(afgemaakt) en daarna de joden, christenen, ongelovigen, en…. ja, ze beseffen het nog niet…. de linkse goedmensch (rat) en een handje vol “gematigde” moslims!
  Wanneer komt de echte weerstand tegen dit achtelijke stink geloof!!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s