Le Pen haalt uit naar Hollande: ‘Regering doet niets tegen rellen’

screenshot_2

(Door: Bauke Schram)

Front National-leider Marine Le Pen heeft uitgehaald naar de Franse regering, die in haar ogen veel te weinig doet aan de gewelddadige protesten in Frankrijk. De presidentskandidaat pleit voor een verbod op ‘demonstreren tegen de politie’.

Al weken wordt Frankrijk geteisterd door rellen. In buitenwijken gaan jongeren, veelal migranten, tekeer tegen ‘politiegeweld’.

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)
elsevier

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Frankrijk, Front National, Marine Le Pen. Bookmark de permalink .

33 reacties op Le Pen haalt uit naar Hollande: ‘Regering doet niets tegen rellen’

 1. Ze heeft helemaal gelijk, ze mogen daar langzamerhand wel de noodtoestand af te roepen.

  Like

 2. Pietersen zegt:

  Het failliet van de Franse staat is een feit. Men durft niet meer op te treden uit angst dat de boel dan zal exploderen.
  Zie het als toedekken en doorschuiven naar de volgende regering. Erg laf maar het is zo.
  De multiculti-puist barst toch wel open, dat is een onontkoombaar gegeven.

  Like

  • paulzwueste zegt:

   Dit “failliet van de Franse staat” zal mede een belangrijke oorzaak zijn voor de ondergang van die vervloekte EU die ik aan het eind van dit jaar verwacht als Italië klapt.

   Like

 3. Cathja zegt:

  Het heeft mij verbaasd dat Hollande niet heeft laten ingrijpen toen het zo volslagen uit de hand liep! Heeft hij niet de bevoegdheid om het leger in te zetten om zo de orde te herstellen, of tenminste probéren te herstellen? Het wordt tijd dat die slappe zak van een president aftreedt, en er een nieuwe frisse wind door Frankrijk gaat waaien. Als ik de plannen van Marine le Pen lees, dan is Frankrijk onder haar bewind stukken beter af dan onder vele presidenten hiervoor.

  Ik hoop dat Marine le Pen een klinkende overwinning gaat behalen bij de a.s. verkiezingen!

  Like

  • hendrikush zegt:

   Zeker vanaf de tijd van De Gaulle was het officiële buitenlandbeleid van de Fransen gericht op Noord Afrika, dus op moslimlanden. Het vermaarde vreemdelingenlegioen was vooral in die gebieden nodig. Dat beleid kun je niet in één keer teniet doen door Naffers in je eigen land aan te pakken.
   De Franse Grandeur is ondertussen verwaterd tot de Franse Mineur.

   Like

   • paulzwueste zegt:

    Hollande weet ondertussen zeker dat hij na de komende verkiezingen niet meer terug hoeft te komen.
    Zijn beleid is er nu nog op gericht om geen vijanden, maar vrienden te maken die hem zullen opvangen na de machtsoverdracht.

    Hij mag dus wel oppassen dat Le Pen, als zij Premier wordt, hem niet zal laten aanklagen wegens plichtsverzuim.

    Like

  • Drs.P. zegt:

   AFA-socialisten zijn de “ordetroepen” van Hollande, die ga je toch niet bestrijden!!
   Hollande is gewoon niets anders dan een smerige socialistische nsb-rat die dit alles faciliteerd.

   Like

 4. Leuk en doeltreffend J.C.: als je niet schiet, ken je niet scoren…

  Like

 5. J. C. Th. Köhler zegt:

  Ook de Nederlandse regering doet niets. De Tweede Kamer is niets beter. Gisterenavond bleek uit het verkiezingsdebat dat alle deelnemers vonden dat “de islam is geen bedreiging”.

  De islam wordt kennelijk pas een bedreiging als de situatie hier nog erger is dan in Frankrijk. En dan nog zal besloten worden dat de rellen en de onrust NIET worden veroorzaakt door de islam. Maar door buitengesloten jongeren die de islam verkeerd uitleggen.

  DE ISLAM DE WERELD UIT, OM TE BEGINNEN UIT NEDERLAND!

  j.c.th.kohler@ziggo.nl

  Like

  • Wachteres zegt:

   “En dan nog zal besloten worden dat de rellen en de onrust NIET worden veroorzaakt door de islam. Maar door buitengesloten jongeren die de islam verkeerd uitleggen”.

   Of – en daar zijn ze nu al mee bezig – Marine le Pen c.s. krijgen de schuld vanwege hun ‘haatzaaien’.

   Like

 6. delamontagne zegt:

  Nog een schandaaltje voor President Hollande.
  /////////////
  Théo en Mickael Luhaka zouden de zoons zijn van een Minister uit Congo. ?
  Théo en zijn broer Mickael Luhaka zouden de zoons zijn van de huidige Minister van Infrastructuur van de Regering van de Congo
  Dat zou misschien ook de reden voor de “diplomatieke” visite van president Hollande aan het ziekbed van Théo kunnen zijn.
  Hollande spoedde zich immers onmiddellijk naar het Ziekenhuis om Théo te bezoeken, nog voordat er een rapport was verschenen over het gebeurde.

  Volgens de Congolese “Site” Sangoya Congo, zijn zij de zonen van Thomas Luhaka die nu minister van infrastructuur is.
  De Krant “Le Parisien”onthulde enkele dagen geleden dat beide broers de Franse Staat voor ongeveer Euro 700.000 hebben opgelicht.
  De vader, “Thomas Luhaka” was een bestuurder van de beweging “Mouvement de libération du Congo (MLC), “die werd opgericht door Jean-Pierre Bemba, die momenteel gevangen zit in Den Haag, Nederland beschuldigd van misdaden tegen de mensheid door de MLC begaan in Centraal Afrika, waar zijn gewapende benden zich ophielden.

  BRON: Mediapart

  http://www.sangoyacongo.com/2017/02/escroquerie-mickael-luhaka-fils-dun.html

  Like

 7. aquarius4422 zegt:

  Hollande durft niet op te treden tegen de linkse relschoppers en de islamofascisten omdat ze de achterban van de socialisten zijn.

  Like

 8. Steven zegt:

  Ingrijpen doen ze expres niet. Het is namelijk de bedoeling dat die HAATKOPPEN de hele westerse cultuur komen afbreken..daarom worden ze ook binnen gehaald.
  Normaal denkende mensen hadden al een EIND aan die onzin gemaakt…desnoods door die relschoppers af te schieten. Maar ja, een vluchteling mag je van het LINKSE westen NIKS aandoen. Waren het een blanke westerlingen geweest, dan zaten ze al op water en brood (als er dan niet met SCHERP geschoten zou zijn)

  En in mijn opzicht creëren ze nu expres in treinvaart chaos omdat de verkiezingen er aan komen

  Like

  • paulzwueste zegt:

   Hallo Adriaan.
   1999… Toen was alles nog zo anders. de EU-prelaten waanden zich oppermachtig en onaantastbaar.
   Sinds die tijd hebben ze zich onmeetbaar verrijkt maar hun positie stelt niet veel meer voor…
   Ze zullen het nog meemaken dat ze voor de rechter zullen worden gesleept…!

   Geliked door 1 persoon

   • Mirjam zegt:

    Ja, daar heb je gelijk in, Paul. Boontje komt om zijn loontje. Niets blijft ongestraft. Schultz zitten ze nu al achter zijn broek aan en er zal schandaal na schandaal aan de licht komen. De EU gaat het loodje leggen. Hoera!

    Geliked door 1 persoon

   • Ja Paul dat zou mooi zijn, een herwonnen soevereiniteit, grenzen dicht de 700 jaar oude florijn weer terug. Herinner mij nog goed een aantal jaren terug toen Wilders had laten uitzoeken of het rendabel was om de gulden weer in te voeren, goh wat een protesten staken de kop op onder de rooie rotzakken die de EU als heilstaat zagen. Denk dat het fifty fifty is momenteel, de Euro moet eerst uiteen scheuren voor dat er een ruime meerderheid is om dat grootste witwas praktijk van de eeuw de Euro, vergoed uit te bannen.

    Groeten Paul

    Geliked door 1 persoon

 9. scheermes zegt:

  Van de linkse kerk is NIETS anders te verwachten!! De linkse kerk is VEEL te bang voor hun eigen hachje!! Ze hebben geen ruggegraat ,en als le pen en WILDERS niet aan de macht komen gaat dit van kwaad tot erger !! Als er binnenkort niet kordaat opgetreden wordt, draait het op een burgeroorlog uit!!Dit soort toestanden krijg je met een inburgeringscurses vanuit de KORAN!! Dus klavertje ,kereltje en landverrader pechthold ??,Toch maar VERBIEDEN dat HAAT zaaiende BOEK??Of zijn jullie bang om je STEMVEE te verliezen??Gaan jullie NU eindelijk ons land dienen,of gaan jullie verder met het dienen van AL deze barbaren?? Wij betalen jullie om ons land te dienen en niet om ons land naar de kloten te helpen !!Aangezien snotneusje klavertje een marokaanse moslim is ,kun je van hem niets anders verwachten !! Die nodigt zijn HELE afrikaanse familie uit!! Dat misbakseltje heeft DUIDELIJK een DUBBELE agenda!! Die HAAT ons ook, anders zou hij met zijn vrome gezwets al die islam strijders en zijn familie moslims niet op ons loslaten !!Met het goedkope gezwets ,het moet beter en het kan beter,tuint de OERSTOMME linkse kiezer weer in dergelijke KLETS praatjes!! Het zelfde geld voor de twee turken in de tweede kamer waarmee wij dankzij de pvda, ook met opgezadeld zitten!! Als ik die twee zie ga ik al over mijn nek ,laat staan als zij ook eens nog beginnen te praten !!Nog erger is dat wij hun ook nog riant betalen van ONS belastinggeld11 Dit land is DOODZIEK!! Het bewijs??Zie bovenstaande regels!!

  Like

 10. elisah zegt:

  Hollande is een laffe angsthaas, wanneer hij meteen met accuraat ingrijpen was begonnen, dan zou het nu niet zo uit de hand gelopen zijn. Het is eigenlijk al te laat om het tij nog te keren en het gaat alleen nog maar van kwaad tor erger, tot heel Frankrijk mee gesleurd wordt in deze neerwaartse spiraal van geweld.

  Like

 11. BertG. zegt:

  Dit bericht is alweer van 17-02-2017

  Operatie Sentinelle: Franse leger probeert controle over land weer terug te krijgen – Le Figaro: Miljardensubsidies voor migrantenwijken hebben 40 jaar lang niets geholpen, maar enkel de sociale vrede gekocht
  http://xandernieuws.punt.nl/content/2017/02/Frankrijk-zet-helft-van-leger-in-tegen-dreigende-burgeroorlog-in-20-steden

  Like

 12. Mirjam zegt:

  Op MSN vond ik het volgende artikel:

  Rutte voorspelt 15 zetels voor PVV

  De PVV haalt bij de komende verkiezingen voor de Tweede Kamerverkiezingen slechts 15 zetels. Dat is tenminste de verwachting van VVD-lijsttrekker Mark Rutte, die in het debat georganiseerd door regionaal dagblad Tubantia en de Universiteit Twente werd gevraagd naar een voorspelling. Met tegenzin gaf hij zijn voorspelling. „Dit is niet wat ik hoop, maar wat ik verwacht.”

  De verwachting voor de PVV is opmerkelijk, aangezien de partij van Wilders in de meeste peilingen nog rond de 30 zetels ligt. Ruttes motivatie was dat de PVV aan het terugzakken is. Voor de PvdA verwacht de premier 16 zetels, voor het CDA 17 en voor D66 15. Voor zijn eigen VVD noteerde Rutte een royale 41 zetels, precies het aantal waarmee zijn partij in 2012 in de Kamer kwam.

  Waar hij de optimistische verwachting op baseerde? „Ik merk dat de kiezers thuis aan het komen zijn”, zei Rutte. Hij zegt dat ’op straat’ te merken.

  Like

  • paulzwueste zegt:

   Leuk als je je kennis op straat moet halen…
   Typisch iets voor rat Rutte om dat op het end van z’n regeerperiode te bekennen.

   De PVV 15 zetels… Hoe kan hij dat veronderstellen…?
   Is dat onderling afgesproken met de vervalsers van alle kiesbiljetten…
   Ze mogen 15 zetels krijgen…. Niet meer….
   Het zou mij NIETS verbazen!

   Like

   • Mirjam zegt:

    Dat is verkiezingsretoriek. Rutte roept iets in de hoop dat het effect heeft en er zullen altijd zielige mensen zijn, die hem geloven. Dáár bouwt hij op. De hele peilingen-molen is een grote fraude machine. Gebruikt door de politiek om mensen in richtingen te sturen en te dwingen, zodat ze hun geloof in hun visie verliezen en klakkeloos de leugen geloven.
    Gewone pure manipulatie.

    Gisteren moest ik lachen toen ik hoorde dat Fleur Agema het debat van de vrouwelijke politici had gewonnen. Dát komt nu door de ‘stillen’. De stille kiezers die pas van zich laten horen als het nodig is. En zo zal het ook zijn op 15 maart. Dan komt het verborgen leger van Geert tevoorschijn en zullen we ze eens wat laten zien! Geloof dat maar, ik weet dat gewoon.

    Geliked door 1 persoon

   • elisah zegt:

    Het is een tactiek om de stemmers te ontmoedigen, zodat ze het gevoel krijgen dat het toch zinloos is om op de PVV te stemmen. Dat is ook een van de redenen waarom veel mensen een hekel hebben aan politiek, ze houden niet van valse spelletjes, huichelen en oplichterij.

    Geliked door 1 persoon

   • Helena zegt:

    Tja, hij moest eventjes ‘de boer op’! Deze prutser, zelfingenomen lachebek en volksverrader is tot alles in staat. Hij mag zich dan nu nog net mp noemen maar het lachen zou hem nog wel eens behoorlijk kunnen vergaan als na de verkiezingen blijkt dat zijn partijtje tot het nulpunt is gereduceerd. Laten we hopen dat dat gebeurt op 15 maart want hij verdient het!!!! Maar dan moeten we wel allemaal PVV stemmen. Ik put hoop uit jouw veronderstelling Mirjam, dat het verborgen leger van Geert dàn tevoorschijn komt.

    Geliked door 1 persoon

  • Harry zegt:

   Alle opponenten van Wilders hebben hoog gespannen verwachtingen .
   Zelfs snotneus Jesse Kramer denkt meteen al minister-president te worden .
   Net zoals al die andere over het paard gedonderde kabouters .
   Naar mijn mening is er bij die groep niet één die die positie verdient !
   Stel dat Nederland al zo debiel zou kiezen , dan zijn we totaal verloren met een mongool als Klaver .

   Eigenlijk is er maar één die die functie echt verdient en ons land kan redden .

   En die heet Wilders .

   Geliked door 1 persoon

   • paulzwueste zegt:

    Klaver.
    Hoe mìnder niveau hoe méér arrogantie op niks…!

    Ik hoorde hem na afloop van het totaal NIETS voorstellende RTL-debat tegen ’n verslaggever zeggen:
    “Gelukkig, dat de 2 grootste schreeuwers er niet bij waren…”

    Moet je je toch voorstellen wat ’n absolute nul die Klaver is!
    Ik denk dat ze zich behoorlijk in de zeik gezet voelden omdat Wilders heeft laten merken ze niet de moeite waard te vinden!

    Wilders kan zich als enige permitteren niet bij zo’n debat te willen zijn… en juist DAARDOOR kiezers voor zich te winnen!

    Like

 13. Jules Vismale zegt:

  Ach, wat ze in Duitsland helaas WEL durven te vermelden is dat daar al 3500 keer geweld is gebruikt tegen “vluchtelingen, asielzoekers, moslims en hun linkse vriendjes en relschoppers”! En als dat inderdaad wordt gedaan door gefrustreerde autochtone Duitsers dan gaan de laatsten vanaf nu gewoon hun gang maar! En zelfs in Frankrijk zal dat opgenoemde tuig heus wel een koekje van eigen deeg krijgen, van hetzelfde laken een pak krijgen, met gelijke munt worden terugbetaald omdat ze namelijk gewoon één pot nat zijn!
  En was het soms inderdaad de bedoeling van de akelige EU-elite dat iedereen hier in Europa op straat elkaar de hersenen inslaat, elkaar bestoken met molotovcocktails, vuurwerk, stenen etc. want als dat ongedierte van de EU-bonzen toch echter iets van dictators van het kaliber Hitler en Stalin hebben geleerd dan is dat hoe ze met hun eigen hoogmoed, dwaasheid, zonden en terreur hun eigen rijk (hopelijk) voorgoed gaan verwoesten!
  Ik heb daarbij nog even een vraag aan de webmaster: is het soms zo dat u hier op E.J. Bron niet vermeld dat de rollen, omtrent datgene wat ik opnoemde bovenaan, geregeld worden omgedraaid opdat anders hier iedereen op deze site anders misschien het risico loopt om voor xenofoben, racisten, fascisten, bolsjewisten en populisten worden uitgemaakt? Want al de desbetreffende groeperingen (“vluchtelingen, asielzoekers, moslims en hun linkse vriendjes en relschoppers”) zijn inderdaad ZELF het grootste uitschot en ziekmakende ondieren in Frankrijk, Duitsland, Zweden, Italië, Griekenland enz. dat toch wel een keer wordt verdelgt!

  Like

 14. Pingback: Le Pen haalt uit naar Hollande: ‘Regering doet niets tegen rellen’ – Rechtsaf doorzee

 15. Jan zegt:

  Sluit een moskee direct verbonden met terroristische activiteiten en de geitenneukers beginnen te krijsen, vervuilen de straat met hun vieze reet en vallen de politie aan

  video/1

  video/1

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s