Mugabe: Zuid-Afrikanen moeten hun haat op blanken afreageren

screenshot_8

(Door: Michael Steiner – Vertaling: E.J. Bron)

Met het oog op de buitenlander-vijandige onlusten in Zuid-Afrika, waarin zwarte Zuid-Afrikanen tegen zwarte immigranten tekeer gaan, riep president Mugabe van Zimbabwe (foto) hen ertoe op om hun xenofobie toch liever op de blanken af te reageren.

contra-magazine

In Pretoria, de hoofdstad van Zuid-Afrika, slachten zwarten elkaar op dit moment af. Daarbij gaan de zwarten van Zuid-Afrika met enorm geweld tekeer tegen de immigranten uit andere Afrikaans elanden, omdat zij hen ervan beschuldigen medeverantwoordelijk te zijn voor de grote werkloosheid in het land. Dat misschien het wanbeleid en de corruptie van het sinds het einde van de Apartheid regerende “Afrikaans Nationaal Congres” (ANC) hiervan de schuldige zou kunnen zijn, komt natuurlijk niet bij hen op.

Nu echter mengt ook de president van Zimbabwe, Robert Mugabe, zich in het conflict. De langjarige heerser van het buurland, die in zijn land zelf een omvangrijke oorlog tegen de blanken voerde en hen successievelijk onteigende en het land liet uit jagen, richtte zich ook in zijn functie als voorzitter van de Afrikaanse Unie (AU) en als voorzitter van de “Zuid-Afrikaanse Ontwikkelingsgemeenschap” (SADC) tot de zwarten in Zuid-Afrika.

Volgens de krant “South Africa Today” riep hij er tijdens een bijeenkomst van de SADC in Botswana toe op om op de blanken los te gaan in plaats van op andere zwarten. “Mensen zijn werkloos […], de woede van de Zuid-Afrikanen moet meer tegen de blanken gericht zijn dan tegen zwarten”, zei hij volgens de krant. “Jullie kunnen niet in paleizen wonen, terwijl anderen in hutten leven.”

Verder riep de heerser van Zimbabwe de Afrikaanse politici ertoe op om zich niet meer koest te houden tegenover het Westen. Ze zouden geen geld meer moeten aannemen dat verbonden is aan eisen. Ook de NGO´s zouden hier aan bijdragen. “Ze zeggen tegen ons dat we een goede ondernemerspolitiek en mensenrechten moeten hebben. Mensenrechten? Rechtstaat? Wanneer sturen ze ons naar de gevangenis?”, aldus Mugabe onder applaus van de politici.

Bron:
www.contra-magazin.com
Auteur: Michael Steiner

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Afrika, Hypocrisie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, nieuw fascisme, Racisme, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Zuid-Afrika. Bookmark de permalink .

22 reacties op Mugabe: Zuid-Afrikanen moeten hun haat op blanken afreageren

 1. hslot4 zegt:

  Ze zouden geen geld meer moeten aannemen dat verbonden is aan eisen.
  Hahahahahahahahahahaha hij kan dan wel een pak dragen met stropdas maar het IQ verandert daar ook niks mee .
  Ik zou zeggen elke blanke uit Africa en laat ze maar losgaan mijn zegen heb je

  Like

  • Drs.P. zegt:

   Helemaal waar, groot hek er om heen, alle blanke boeren terug halen en eens zien hoe goed die mafkezen hun eigen vreten kunnen verbouwen hahahahahahaha.

   Like

   • Cynisch mensch zegt:

    De Afrikaanse manier van eten verbouwen is met de hak. Toen men die eenmaal had uitgevonden vonden de negers daar het niet meer noodzakelijk om uitvindingen te doen om het leven van de boer te verbeteren. Joh dan moet je nadenken en dat is zooo moeilijk. Nee lekker blijven hangen in landbouwmethoden van zo’n 2000 jaar geleden.

    Like

 2. jroam zegt:

  Hun haat op de blanke afreageren, dat zal wel.
  Een betere samenleving dat de blanke Europese samenleving, had het bestaan dan waren ze niet massaal naar Europa gekomen.
  Afrika, waar ze de olifant gewoon uitroeien en met het geld wat het ivoor opbrengt wapens kopen om meer geweld te kunnen gebruiken.
  Ze haten blanken, ze haten zwarte, verkrachten kinderen.
  De enigste hulp die het westen moet bieden is sterilisatie.

  Geliked door 1 persoon

 3. Marlies zegt:

  “Jullie kunnen niet in paleizen wonen, terwijl anderen in hutten leven”- uiteraard: de blanken hebben het weer gedaan. Look who’s talking? Mr. Bling-Bling-Bonobo himself. Heeft een welvarend land naar de afgrond gebracht. Stuur nog wat ontwikkelingsmiljoenen zou ik willen zeggen aan “meneer” Ploumen. Stelletje retards.

  Like

 4. Mirjam zegt:

  Achterlijk volk. En die komen hier naar toe onder het mom van het ‘vluchten’ voor oorlog. Oorlogen die ze zelf door hun stomheid veroorzaken en dan willen ze in Europa er nog een slaatje uitslaan door hier asiel aan te vragen. Ons geld gaat naar deze landen in de vorm van ‘ontwikkelingshulp’ en dit gebeurt al vele jaren. Ik vraag me af wat het bijgedragen heeft aan hun geestelijke ontwikkeling? Maar het antwoord weet iedereen: niets, totaal niets. En het is storten en blijven storten, in de zo bekende bodemloze put. Wijzer worden ze niet, maar meer achterlijker dan ooit, want het geld wordt niet voor hun ontwikkeling gebruikt, omdat daar niets aan te ontwikkelen valt.

  Ze hebben geen structuur en geen economie, dus dit geld is weggegooid geld dat in de handen komt van hun dictators van het IQ-kalibers, met het enige verschil dat zij zich dan rijke achterlijken mogen noemen.
  Het zal nooit iets worden met deze mensen als men ze altijd blijft ‘voeden’ en ‘pamperen’. Ze leren zo niet voor zichzelf te zorgen en ook niet voor hun land. Luiheid is hun motto en krijgen is hun doel. Zij zien het als de plicht van de Westerse landen dat we hen, de ‘arme’ landen steunen en blijven verzorgen. Wake up! Stop ermee en laten ze eens van hun luie gat afkomen en gaan werken. Werken aan hun economie. Dat heeft Europa ook moeten doen en doen ze nog steeds. Het grootste item is niet dat ze arm zijn, maar dat ze te lui zijn om er iets aan de veranderen. Ze hebben het werken niet uitgevonden en zijn liever lui dan moe. Wat vandaag niet komt, komt morgen wel van Europa af. Die gekken daar in de rijke Westerse landen zijn verplicht om ons, de armen, te verzorgen. Dát is wat ze denken, met hun beperkte brein. Kinderen maken kunnen ze als de beste, want ze hebben niets anders te doen. De hele dag is één luilakfeest. Bahh.
  Europa moet eens stoppen met geld te verkwisten aan deze mensen. Laat ze zelf eens een oplossing vinden voor hun eigen lot. Als ze honger hebben, zullen ze voedsel moet produceren. Als ze kinderen willen, zullen ze ook voor ze moeten opkomen. Er wordt genoeg geld besteed aan geboortepreventie voorlichting in de landen, maar naar het schijnt, helpt het niet. De kinderen zijn er de dupe van, maar worden, als ze het overleven, hetzelfde als hun ouders: bewust hulpbehoevend. Dat is hun cultuur, maar niet ons probleem.

  Like

 5. biebie zegt:

  Nee, alleen ontwikkelings geld ontvangen om zichzelf te verrijken en alles wat fout gaat zijn natuurlijk de blanken schuld.
  Racisme is eenzijdig alleen op blanken toepasbaar natuurlijk zoals ook bij de liefdevolle gelovigen.

  Like

 6. mahoog zegt:

  Die ”apartheid” deugde voor geen meter ,maar ze hadden toen meer te vreten dan nu,ondanks alle milliarden ontwikkelingshulp.

  Geliked door 1 persoon

 7. elisah zegt:

  Wow, daar kan Sylvana haar hart gaan ophalen, snel gaan emigreren of anders daar de vluchteling uit Nederland proberen uit te hangen. Dat is voor haar de perfecte oplossing en zo laat ze ons hier met al haar opruiing en haat tenminste met rust.

  Like

 8. Steven zegt:

  * Ze zouden geen geld meer moeten aannemen dat verbonden is aan eisen.
  * president Mugabe riep hen ertoe op om hun xenofobie toch liever op de blanken af te reageren.

  Ik zou zeggen…GA JE GELD LEKKER ZELF VERDIENEN DAN OM ALLEEN MAAR TE WACHTEN TOTDAT HET JE WORDT AANGEREIKT.
  En dan nog klagen ook als er eisen aan het GRATIS geld wordt gevraagd.

  Werkloosheid? Dan moeten jullie 3/4 van de bevolking maar castreren de komende 80 jaar!!

  Wat kan de BLANKE nou doen aan de DOMHEID van een zwarte die verwacht alles maar VOOR NIKS te krijgen en zelf niet in staat BLIJKT te zijn om een normaal werkende economie op te bouwen.
  Zwarten leven merendeel op de broekzakken van de blanken, en wat ze tekort komen ROVEN ze in het westen er wel weer bij. En dat vinden de meesten wel GERECHTVAARDIGD!

  En dat AFREAGEREN, daar zijn ze inmiddels in Frankrijk al mee bezig…maar ik hoop ook dat de Fransen straks ook met ECHTE kogels gaat schieten om die HAATKOPPEN terug te jagen naar die SCHIJT landen waar ze vandaan zijn gekomen!

  Geliked door 3 people

 9. paulzwueste zegt:

  Deze smerige zwarte klootzak moeten ze vandaag nog zijn straf geven…

  Geliked door 2 people

 10. guusvelraeds zegt:

  De genocide op het Zuid Afrikaander volk gaat zeker komen. Het schorem van het ANC zal als de boel nog verder uit elkaar klapt door wanbeleid, corruptie en diefstal uit de staatskassen een bliksem afleider behoeven zodat het geweld zich niet gaat keren tegen de politiek criminelen van het ANC zelf. Die bliksem afleider zal het blank Afrikaander volk zijn.

  Deze monumentale film over de komende genocide wordt uit de Nederlandse bioscopen geweerd. Deze film zou veel Nederlandse prominenten compromiteren. Zoals Freek de Jonge, Maartje van Weegen, Pia Dijkstra allemaal ondersteuners van radio freedom dat o.a. opriep tot neck lacing en moord op anders denkenden en niet te vergeten een hele trits aan P. v.d.A prominenten.

  Geliked door 1 persoon

 11. Jade zegt:

  In plaats van ontwikkelingshulp in de vorm van geld,
  hadden we beter alleen maar voorbehoedsmiddelen
  kunnen sturen…

  Like

 12. Pingback: Mugabe: Zuid-Afrikanen moeten hun haat op blanken afreageren – Rechtsaf doorzee

 13. Precies, nadat de blanken wegtrokken werd er niet meer gewerkt. Alleen gemoord en verkracht.

  Like

  • paulzwueste zegt:

   En daar zal totaal geen hulp voor de blanke boeren zijn.
   Als zij hun leven willen redden en tegelijk terug willen slaan moeten alle blanke boeren terug naar het Vrije Westen, om Zuid Afrika terug te laten keren naar de vroege Middeleeuwen…
   Laat de islam het daar maar overnemen… dan kunnen ze elkaar uitmoorden.

   Like

 14. boorzalf zegt:

  Bokito in het VN gebouw.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s