Frankrijk, Italië, Duitsland roepen op tot onmiddellijke Federale Europese Unie

screenshot_28

(Door: “Xander”)

Parlementsleiders Frankrijk, Italië, Duitsland roepen op tot onmiddellijke Federale Europese Unie.

Politici willen 60e verjaardag Unie op 17 maart 2017 aangrijpen om nationale democratie en soevereiniteit definitief te vernietigen – Het gevreesde woord wordt voor het eerst genoemd: de Verenigde Staten van Europa (‘degenen die nu niet meteen willen meedoen, kunnen later aansluiten’) – Alleen PVV, VNL en Forum voor democratie willen Nederland echt behouden. Het lijkt er sterk op dat de eurofielen nog dit jaar de meerderheid van hun eigen onderdanen negeren en met een totalitaire machtsgreep hun megalomane visioen van een VS van Europa proberen te realiseren. De laatste hoop van vrijheidslievende Nederlanders is om bij de volgende verkiezingen op die paar partijen te stemmen die de overgedragen macht weer aan ons eigen volk willen teruggeven.

De voorzitters van de parlementen in Frankrijk, Italië, Duitsland en Luxemburg roepen in een open brief in de Italiaanse krant La Stampa op om de EU onmiddellijk om te vormen tot een federale unie. Gezien de snelle opkomst van vrijheidspartijen in Europa is dit vermoedelijk een ultieme poging om de Europese volken zo snel mogelijk van hun laatste resten soevereiniteit en zelfbeschikkingsrecht te beroven, en te confronteren met een voldongen feit: een vanuit Brussel geregeerde totalitaire Europese Superstaat, waarin financieel gezondere landen zoals Nederland en Duitsland permanent voor de uitgavendrift van de Zuid-Europese schuldenlanden zullen moeten betalen.

Lees verder>>>
(h/t A.W.)
ksander-nieuws

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Weg met ons!", dictatuur, Duitsland, Eurofielen, Europa, Europeanisering, EUSSR, Frankrijk, Italië, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Rotzakken, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

17 reacties op Frankrijk, Italië, Duitsland roepen op tot onmiddellijke Federale Europese Unie

 1. glockie17c zegt:

  Nu maar hopen dat dit bericht zoveel mogelijk gedeeld wordt onder de Nederlandse bevolking.
  En dan nog maar hopen dat men er iets mee gaat doen in het stemhokje.

  Like

 2. koddebeier zegt:

  Er uit, ER uit………………………..Maar ik zal wel een roepende in de woestijn zijn.

  Like

  • Golden Girl zegt:

   Koddebeier ik zit 50 meter verder in de woestijn , ik heb u horen roepen, ze moeten wat het ook kost 1 Verenigd Europa maken,ik Ben 100% Nederlands, ik wil geen Verenigd Europa

   Geliked door 2 people

 3. Op 15-03 gaat mijn stem zeer zeker naar de PVV.

  Like

 4. Sgian Dubh zegt:

  ” hier endet die freiheit “

  Like

 5. Mary zegt:

  Als de dood zijn ze, ze weten dat Marine le Pen, Wilders en zo nog een paar gaan winnen en dat deze landen er dan zeker uit zullen gaan, dat gaan ze even zo vrolijk wel wat ze ook denken te gaan doen. En dat Nederland er niet uit mag vanwege het geld dat ze hier op kunnen strijken is zeker zo!!!. Denk nog even na voor dat je gaat stemmen de PVV is toch echt de enige die daar NEE tegen zegt ongeacht wat ze denken door te drukken er voor zal zorgen dat die Nexit er komt.

  Like

 6. Henk.V zegt:

  Iedere vrijheidslievende burger behoort nu U bij zijn of haar positieven te komen en de wil hebben om zich te verzetten tegen het besluit om onze staat om zeep te helpen en over te leveren aan een ongekozen ,dictatoriaal, liberaallinks bestuurslichaam in Brussel. In een aantal lidstaten van de EU wordt het plan dus al openlijk besproken in de parlementen. De gore onbeschaamdheid!. Dit is een revolutionaire daad.
  Bovenstaand bericht zou iedere Nederlander onder ogen moeten krijgen.
  Schrijf politici aan zodat ze kleur moeten bekennen VOOR de verkiezingen!! die laten het nog steeds voorkomen dat zij allereerst de belangen van ons land voor ogen hebben. Deze verdoezeling van intenties moet afgelopen zijn. OPEN KAART SPELEN NU!!!
  De sympathisanten voor een dergelijk besluit beschouw ik als verraders van onze eeuwenoude, succesvolle samenleving . Zij moeten ontmaskerd worden.
  Geen volk mag van haar recht op zelfbeschikking worden beroofd.
  Een dergelijk plan tot definitieve machtsovername zie ik als een poging om ons gebied te onderwerpen ,om ons daarna volledig de wil op te leggen met behulp van een gereedstaand interventie apparaat, Eurogendfor, getraind in huis aan huis gevechten.
  Vergis u niet!
  We zullen in niets meer over onszelf nog wat te zeggen hebben, WIJ, burgers van de meest vrije samenleving ooit.
  Tot in de hoogste kringen in ons land vindt dit ” Europese ideaal” een welwillend oor…. Vergeet dit niet!
  Onder EU dictatuur zal de bevolkingssamenstelling veranderen en ons land zal van haar welvaart en cultuur en identiteit worden beroofd, kaalgevreten als het ware door zwermen ” spinkhanen ” die wij niet meer zullen kunnen afstoppen!
  Tegen een dergelijk voornemen mag geen Nederlander zich weerloos opstellen. Hier is sprake van een voornemen tot bezetting!.
  Een groot deel van ons vol wil zich in niets laten gezeggen door ”Brussel”

  Hierover moet absoluut een referendum gehouden worden. Help allereerst de PVV aan een overweldigende overwinning bij de verkiezingen. opdat de elites die ons in de uitverkoop willen doen hun straf niet zullen ontgaan.

  Like

 7. Henk.V zegt:

  Dit is de meest schofterige poging tot inlijving van een vrijheidslievend, onafhankelijk land die ik ooit heb meegemaakt.
  Voor mij is dit een oorlogsverklaring aan ons land, bedacht door politici die weten dat de publieke opinie zich meer en meer tegen hen keert. Het verzet tegen de EU neemt overal toe.
  Het veroveringsplan , waarvan hier sprake is, komt uit de hoek van partijen en mensen die bij een volgende verkiezing waarschijnlijk niet meer aan de macht zullen zijn
  Tegen dit pan moet het volk volledig in verzet komen. Dwing de vaderlandse politici tot duidelijke stellingname. Tot op heden hebben zij de walgelijke gewoonte het volk steeds voor te houden dat ze opkomen voor NEDERLAND , godbert! Deze smiechterige leugenaars. moeten NU KLEUR BEKENNEN, VOORDAT DE VERKIEZINGEN PLAATS VINDEN.
  Tegen de verwerpepelijke plannenmakers past één antwoord:
  NEE, NEE, NEE en nog eens NEE tegen dit Europa van dictators en haters van onze westerse cultuur en vrijheden..
  En dan nog dit VERGEET NIEMAND die dit EU voornemen steunt, ongeacht de positie die deze mensen in de samenleving mogen bekleden…

  Like

 8. paulzwueste zegt:

  In ieder geval is zeker dat de EU al verloren heeft!
  Als die plannen voor het stelen van eigen soevereiniteit doorgaan is het wachten op de komende Europese revolutie…

  Like

 9. Gerrit zegt:

  Kijk ,dit is de DEMOCRATIE(we moeten dit en moeten dat) in europa , dit is het verkapte communistme.

  We zijn nog beteraf met Vladimir Poetin die is tenminste recht voor de raap

  Like

 10. Erik zegt:

  Wat denken Ze nou, dat gaat niet gebeuren, de bange poeperts doen rare uitspraken.
  Het einde is nabij er komt een andere Unie, zeker als het aan Le Pen ligt.
  Zelf ben ik daar niet zo happig op, eerst deze kluif klaren en uit de EU NEXIT NU!

  Like

 11. Gerrit Tienkamp zegt:

  Dit is op NEWS GURU by G. Tienkamp herblogden reageerde:
  EU > EXIT

  Like

 12. Cors zegt:

  het plan van Coudenhove Kalegri, door links omarmd en door neocons gebruikt om Europa leeg te zuigen nadert zijn voltooiing.. mensen vergeet niet dat onze moeders ons hebben leren denken… in tegenstelling tot de jeugd van vandaag, die leert wat ze moet denken…

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s