Logo DUO-ambassadeurs

screenshot_37

mfgmmehpmggbjfic

screenshot_36

Bovenstaande staat op een interne site van Dienst Uitvoering Onderwijs (DUO). Mag een dergelijk logo gevoerd worden, want de Nederlandse staat, en dus ook de overheid, is toch seculier?

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t Irene

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

17 reacties op Logo DUO-ambassadeurs

 1. abouneenee zegt:

  Het logo geeft weer hoe de overheid de samenleving ziet, 1/3 vrouwen zonder hoofddoek, 1/3 mannen (alle overtuigingen) en 1/3 vrouwen met hoofddoek.

  Van die 1/3 man zal de overheid wederom het gelijkheidsbeginsel hanteren en dus de aanwas van migranten zodanig laten zijn dat minimaal 1/6 een migratie-achtergrond heeft. Blijft over 1/6 voor de mannen zonder zulk een achtergrond, de autochtone man. Autochtone mannen is het door de bruidsfamilie feitelijk niet toegestaan een duurzame relatie te hebben met een moslima, zodat de duurzame keuze voor de blanke man hooguit 1/6 bedraagt, terwijl omgekeerd moslimmannen door onder andere intimidatie de autochtone bruidsfamilie op andere gedachten weet te brengen of de bruid opzet tegen haar autochtone familie teneinde een bekering op te wekken zodat de autochtone vrouw opgaat in de Ummah. Onder andere vanwege voornoemde overwegingen kiest een vrouw met een migratie-achtergrond om te beginnen al voor een man met dezelfde achtergrond. De keuze van de witte man is nog verder beperkt doordat sommige blanke vrouwen niets moeten hebben van de door alle openbare kanalen verfoeide blanke man. Uiteraard ga ik hierbij uit van een gelijk aantal homoseksuele en lesbische paren.

  De overheid werkt door het bevorderen van bovenstaande, althans door het niet te bestrijden, ook veelwijverij in de hand, zoals dat onder de sharia is toegestaan (beginsel: 4 vrouwen per man). Momenteel is er al een vrouwenoverschot in Nederland, maar met de import van uitkeringsafhankelijke mobiele allochtone broedkamers zal dat sterk toenemen richting de door ambtenaren gewenste en door de sharia mogelijk gemaakte veelwijverij.

  Heerlijk die culturele verrijking…

  Geliked door 1 persoon

 2. leefbarbaar zegt:

  Goed gezien; deze waanzin heeft niks met onderwijs te maken. Wel met de uitvoering van de motie Halsema, de islamisering van Nederland.
  Les geven is er niet meer bij, tientallen foute politici graaien in het onderwijs en dan krijg je dit soort wantoestanden.

  Like

  • BertG. zegt:

   Dit dreig bericht is duidelijk afkomstig van een allochtoon, niemand schrijft, “meerdere informatie volgt nog”
   Ben benieuwd of de AIVD meekijkt bij zo’n bedreiging.

   Like

   • abouneenee zegt:

    Wat gaat zo’n acroniem-organisatie dan helemaal doen behalve Nederlandse burgers een misleidend gevoel geven dat er, net als in Amerika, een ‘dienst’ als een schoolmeester over hun belangen waakt?

    Like

  • koddebeier zegt:

   Laf links aan het woord, kindjes bij school pesten en intimideren .
   Stiekem ramen in gooien.
   Lichte mishandeling van hen die we met 14 man kunnen hebben of liefst bejaarden.
   Dus de enige echte bruinhemden mentaliteit, NSB-ertjes in de dop.

   Geliked door 1 persoon

  • paulzwueste zegt:

   Ik heb genoten van dit filmpje.
   De manier waarop hier Haag’s wordt gesproken…, nog zo ongelofelijk uniek!!!
   Over de inhoud kan ik kort zijn.
   De man is voor mij ’n man uit één stuk, en ik denk er precies zo over.!
   Er is wel enig verschil in visie over de 9-mm’ter.
   Ik denk bij dit soort zaken direct in grotere kalibers, maar verders ben ik helemaal onder de indruk!

   Like

   • Paul, deze man is een BN er geworden. Hij deed vroeger al in het Lager Huis mee bij Paul Witteman. Een schitterend figuur en reken maar dat hij het ook doet bij wat hij zegt. Hij is ook al een keer flink tekeer gegaan tegen pedofielen.

    Geliked door 1 persoon

   • Paul als je meer van deze man wilt weten .Hij heet Henk Bres, kijk maar op zijn facebook.

    Geliked door 1 persoon

   • paulzwueste zegt:

    Hallo Marian.
    Hartstikke leuk dat je mij die info gaf. Ik zal zeker kijken.
    Ja, wat ’n toffe kerel. Geweldige man! Typisch Haags.
    Waarschijnlijk omgeving Hollands Spoor? Unieke mensen!
    Zijn er véél te weinig van in NL!

    Like

 3. Edjan zegt:

  Nou, het plaatje is zo gek nog niet. Als je niet in de leugens van het CBS gelooft (die mohammedanen van de derde en vierde generatie niet meetelt) dan zijn er bij ongewijzigd beleid in 2060 14 miljoen blanken en 7 miljoen mohammedanen. Dus 1/3 mohammedanen. Precies zoals er op het plaatje staat.

  Geliked door 1 persoon

 4. koddebeier zegt:

  Landverraders !!

  Like

 5. A.J. de Koning zegt:

  Hier zou natuurlijk tegen op moeten worden opgetreden, meteen verbieden, je ziet al aan de foto met wat voor tuig je te maken hebt. Ze vinden het gewoon om aan te kondigen geweld te gaan gebruiken, meteen oppakken en in de gevangenis stoppen, maar ja er zal wel weer gepraat moeten worden als er al iets aan gedaan wordt.

  Like

  • abouneenee zegt:

   Van zelfregulatie en een schadebeperkingsplicht jegens de burger heeft men in Den Haag nog nooit willen horen. Dat is toch het minste dat je van een overheid mag verwachten in ruil voor de slavenarbeid die Jan Modaal het leeuwendeel van het jaar verricht.

   Like

 6. Henk Bres, Doet geen kwaad en is al jaren PVV stemmer.

  Geliked door 1 persoon

  • abouneenee zegt:

   Doet geen kwaad??? Ik denk dat ‘onze’ rechterlijke macht het niet onverdeeld met u eens is, juist omdat Henk PVV stemt en ook nog Henk heet, die naam figureert naast die van ene ‘Ingrid’ doorgaans in uitspraken van Geert Wilders, wat Henk bijna even erg maakt als de nazi’s. Verder is het voor rechters erg belangrijk hoe misdadigers zich voelen (voelen zij zich in hun eer en goede naam aangetast, is er ‘dus’ spake van discriminatie en hebben hun slachtoffers zich verweerd en dus broodroof gepleegd?), maar is de compassie doorgaans ver te zoeken als het echte slachtoffers betreft. Zelfverdediging is verboden en de po-po zal ook niets voor u kunnen betekenen dankzij de politiek. Het is nu eenmaal niet anders… Volgend leven beter…

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s