Nederland wordt voller, armer en islamitischer

screenshot_35

(Door: Syp Wynia)

Als partijen als D66 en GroenLinks hun zin krijgen, groeit de Nederlandse bevolking in het jaar 2060 tot 22 à 30 miljoen inwoners. Dat is het gevolg van het ‘ruimhartige’ dan wel ‘onbegrensde’ vreemdelingenbeleid dat deze partijen voorstaan.

Bij een ‘onbegrensd’ beleid, waarbij de immigratie meegroeit met de bevolkingsgroei in de herkomstlanden in Azië en Afrika, kan ook het aantal moslims in Nederland oplopen tot bijna een derde van de bevolking. Maar zelfs als de grenzen dicht gaan – zoals met name de PVV wil – verdubbelt het aantal moslims al tot 12% van de bevolking in 2060. Dat komt door het hogere geboortecijfer onder moslims. Nu al vormen baby’s van islamitische ouders tien procent van het totaal aantal nul-jarigen in Nederland.

Lees verder>>>
(h/t “Witte raaf”)
elsevier

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Integratie", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", achterlijkheid, Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, cultuurrelativisme, D66, Eurabië, Groenen, Illegalen, Immigratie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Links fascisme, Linkse Kerk, meningsdictatuur, Moslims, Multiculti, Nederland, nieuw fascisme, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

27 reacties op Nederland wordt voller, armer en islamitischer

 1. Steven zegt:

  Mag hopen dat ze tegen die tijd het hele LAND hebben afgebroken en alle dochters van die LINKSE teringlijers te grazen hebben genomen!

  Geliked door 1 persoon

  • paulzwueste zegt:

   Het moge duidelijk zijn dat in Nederland in 2060 die 30.000.000 zogenaamde “Nederlanders” rechtstaand op elkaar gestapeld zullen moeten worden.
   Wellicht dat Pronk het nog mag meemaken… want een van de uitroepen van deze alcoholistische linkse landverrader was: “Dat Nederland nog lang niet vol was…!”
   Nou…. Dàn is Nederland in ieder geval helemaal vol. Laat dat duidelijk zijn.
   De linkse honden hebben hun zin gekregen, en zijn ondertussen welgesteld tot schatrijk naar het buitenland gevlucht…
   Tsja, Daar zit je dan met je goeie gedrag, met méér dan 20% islamieten…
   Ik denk met nog véél méér….

   Natuurlijk zullen we er dan niet mee zitten..
   Wat zijn dat voor idiote rekenkundige voorspellingen die helemaal niet geënt zijn op de realiteit!!!
   Denkt u nou heus dat Nederlanders dat zullen pikken. Gebukt gaan onder een slavenbestaan?
   Elke dag onderdrukt door een minderheid van waanzinnige islam-beesten…?
   Gelooft u dat nou echt…? Nee, natuurlijk niet.

   Lang voor die tijd zal er al een allesverwoestende vuurstorm over héél Europa razen die alles op zijn weg zal verwoesten…
   In de eerste plaats alles wat met een ‘gggrrrr’ in zíjn of haar keel spreekt
   en zonodig 5 X per dag met zijn/haar achterwerk omhoog moet liggen…
   En verder al het overige tuig uit Afrikaanse apenlanden!

   Geliked door 1 persoon

 2. Johan zegt:

  De kosten lopem op tot 180 miljard euro. Dat betekent dat wij tot in lengte van dagen als slaven moeten werken voor het islamitische klootjesvolk, dat zich hier komt voortplanten op onze kosten.

  Geliked door 1 persoon

 3. Mary zegt:

  En als het aan de EU licht hebben Nederlanders en welke Europeanen na 17 maart niets meer te vertellen of te stemmen en in het geval van de Nederlanders alleen nog maar te betalen Rutte en Co heeft dan wat ze willen ja ook het CDA want die wil zeker niet uit die EU.

  Like

 4. Petra DeBoer zegt:

  Tja, socialisme betekent armoede en geweld.

  Geliked door 1 persoon

 5. delamontagne zegt:

  Zelfs in Oostenrijk zijn er bovengestelden
  die ,t door beginnen te krijgen………
  Schoolklassen waar nauwelijks nog een kind
  Duits spreekt……………..
  Schulklasse ohne ein deutschsprachi­ges Kind
  …………
  Bürgermeister von Wiener Neustadt schlägt Alarm und fordert rasche Hilfe vom Bildungsministerium.

  https://kurier.at/chronik/niederoesterreich/schulklasse-ohne-ein-deutschsprachiges-kind/248.207.339

  Like

 6. boorzalf zegt:

  Carnaval zit er weer op, ook voor IS.

  Geliked door 3 people

 7. elisah zegt:

  Hebben ze ook berekend hoeveel de criminaliteit gaat stijgen?

  Like

  • Steven zegt:

   Als we even naar Zweden kijken..dan toch wel met 300%…en dochtertje pakken met 1400%.
   Maar de PVDA en GL zijn alweer in de lift, dus ik neem maar aan dat steeds meer mensen het met de toenemende criminaliteit en alle bekende andere delicten wel MEE EENS zijn.

   Like

 8. Sgian Dubh zegt:

  tegen 2060 12% moslims??? Dan moeten er behoorlijk wat doodgaan want de verhouding is nu ongeveer 2.5 miljoen moslims op 17 miljoen inwoners. Het probleem is dat er opzettelijk word geteld met de eerste en tweede golf immigranten en niet met hen die heir geboren zijn en ene dubbel paspoort hebben. De ziekte islam is al veel verder aan het rotten binnen onze leefwereld dan wij te horen krijgen. Tegen 2060 is met de huidige snelheid ongeveer 12% van dit land islamitisch? Nee, die grens is al ruim eenndecennium geleden gepasseerd. De staat weet het, maar met de statistieken kan het worden ontkend tot het onomkeerbaar is. Genocide op het eigen volk, de zwijnen.

  even andere cijfers en toch dezelfde cijfers…..afgelopen jaar (2015) is de bevolking gegroeid met 140.000
  er zijn 181000 mensen geemigreerd, er zijn 84000 asieleisers bijgekomen, er zijn er 36000 genationaliseerd…De geboorten zijn twee islamisten tegen een blank kind.
  als 181000 blanken zijn geemigreerd, en de groei is 140000, en het aantal geboorten is gelijk aan het aantal sterfgevallen, en je haalt een 36000 weg van 140000 dan heb je 104000 geboorten. neem daarvan tweederde, tel daar 181000 bij op en 36000 en je hebt het officieele aantal extra moslims. 287000 moslims extra in 2015……

  Dit is de grove schatting, maar wie even de cijfers anders op rij zet naar logica komt tot deze som. Kwestie van weglaten van informatie door de statistieken….
  O ja, daarna komt gezinshereniging, dus de 36000 met een verblijfstatus ie nu officieel zijn kun je gemiddeld x5 rekenen voor 2016…….proost, de kunst van het weglaten.

  Moslims, het is een exponentieele som qua groei, met de factor herberekening die nooit word genoemd qua gezinshereniging. Dat zijn dus de lieden die op kosten van de staat der Nederlanden worden ingevlogen en in stilte opgaan in onze wereld, tot ze een meerderheid vormen en niet meer te ontkennen zijn.

  De groei van Nederland voor 2016 zal ongeveer 450000 bedragen, noteer en controleer…en bedenk dat wat eruit gaat bijna geheel autochtonen zijn die hun toekomst elders willen opbouwen, dit land is ziek….ongeneeselijk ziek.

  Like

 9. Thoth zegt:

  Zie hier wat de splinterpartijen uit de vorige eeuw er over denken :

  LOL.

  Geliked door 1 persoon

 10. ReaGluurder zegt:

  Zelf denk ik dat in 2060 bijna 40%, of nog meer, van de NL’ers van allochtone afkomst is. Een politiehotemetoot zei het onlangs nog; ‘NL veranderd snel’!! Mooi dat het leven eindig is!!

  Like

  • Ron zegt:

   Nogal egoïstisch van die politie hotemetoot.
   Hij vergeet dat de kinderen en kleinkinderen van hemzelf en de overige autochtone landgenoten nog lang van deze islamitische veroveraars kunnen ‘genieten’.
   Tenzij zijn kinderen en kleinkinderen heel snel een kopje kleiner gemaakt worden zal het een grote berg ellende voor ze geven.
   En dat allemaal dankzij onze landgenoten die links stemmen of denken dat het met VVD en CDA wel goed gaat komen. Het stelletje leeghoofden.

   Like

 11. Pietersen zegt:

  ‘De islam is geen bedreiging in Nederland’ zeggen de politici in het debat. (Goddank niet gekeken naar die lachebekjes met grote ogen vol verwachting als bij kleine kinderen, wat sinterklaas (de verkiezingen) hen gaat brengen.

  Like

 12. daiyu-ninja zegt:

  Ik droomde dat de linkse elite – Pechtold, Rutte, Merkel, Samson, Klaver etc, opgepakt waren en dat ik hun straf mocht bepalen.
  Ik sprak tot hen: jullie hebben tegen de wil van het volk in, van Nederland een moslimland gemaakt waardoor jullie je schuldig hebben gemaakt aan landverraad en op landverraad staat de doodstraf. Ze begonnen te huilen en zeiden dat ze spijt hadden van hun beslissingen.
  Ik antwoordde: jullie hebben het eigen volk opgeofferd om van Nederland een islamitische staat te maken. En jullie eiste van ons dat wij ons zouden aanpassen aan de moslims. Wat ik heb gedaan. Want ik heb me tot de islam bekeerd (dat liet ik ze geloven ze te laten voelen wat ze hebben aangericht) en de sharia schrijft voor dat er op landverraad de doodstraf staat. Ik veroordeel jullie tot onthoofding.

  Ze vroegen me om terug te keren naar het christendom en een goed christen te zijn en smeekte me om hun leven te sparen.
  Ik: bedoelen jullie dat christendom, dat van jullie moest verdwijnen, dat jullie steeds bespotte, beledigde en verketterde?
  Ze smeekte me nogmaals om hen te vergeven en medelijden met hen te hebben. Want met de kennis van nu zouden ze andere beslissingen nemen. (ja hoor, met de kennis van nu…………proest)
  Ze beloofde mij, dat als ik de islam zou verlaten en hun leven zou sparen, dat ze dan voortaan respect zouden hebben voor de Nederlandse bevolking en dat ze Nederland weer aan de Nederlanders zouden terug geven en nooit meer iets zouden doen tegen de wil van het volk in.
  Ook zouden ze alle moslims het land uitzetten omdat ze nu inzagen dat de islam gevaarlijk is en niet in het westen thuishoort. Want je kan zomaar onthoofd worden.
  Ze hebben mij te vaak gelogen.Het enige wat ik voor hen voelde was minachting.

  Ik gaf de beul opdracht te beginnen met zijn taak……….

  Like

 13. Pieter G zegt:

  Gewoon een kwestie van een simpel rekensommetje. De politiek kijkt echter nooit verder dan een dag, soms een week, zelden een maand, en dan is het weer verkiezingen die met mooie praatjes gevuld moeten worden. Van de politiek en de overheid valt niets te verwachten. Een dood spoor wat enkel en alleen in leven is om machtsbehoud.
  Het was nog niet zo gek in de jaren 50 van vorige eeuw om het bij 10 miljoen te laten. Daar ben ik ook een voorstander van en ook Groen links is daar een voorstander van want die houden van natuur toch? Nee gekkie, die houden van asfalt en beton en komen niet verder dan de Prinsengracht in Amsterdam. Hoe vaak ik dit scenario niet gemeld heb. Met de vraag: Hoeveel mensen mogen er in dit kleinste land van de wereld (op een paar na) er nou wonen? Of wordt de Noordzee nieuw land. Niemand heeft het ooit over balans in het leven. Genoeg ruimte om te leven.
  Het constant in andermans wasem te moeten lopen is misschien voor de stads/mierennestbewoner een lekker ding. Ik wordt er onpasselijk van. Dus de enige optie is terugvechten met meer politieke macht of de boel inpakken en verdwijnen. Dat laatste zullen steeds meer mensen gaan doen die de mogelijkheden hebben. Islam er in en vrijdenkers er uit.
  Dag Nederland!
  De PVV ook maar weer eens gemaild om toch maar wat harder op de trom te slaan want de daling is alweer ingezet. Ik wacht op 40+ zetels en de rest minder dan de helft. Dus iets meer het gezicht laten zien. Bosma kan het ook. Nog een keer het Rutte smoelwerk 4 jaar lang om je heen zien lachen bederft bij iedereen toch de eetlust.

  Like

 14. Edjan zegt:

  De cijfers zijn nog veel ongunstiger omdat in het artikel van Elsevier wordt uitgegaan van de cijfers van het CBS: dus op dit moment 850.000 moslims.

  Zij tellen echter alleen de eerste en de tweede generatie mee. Dus de moslims die hierheen geïmmigreerd zijn en hun kinderen. Al die klein – en achterkleinkinderen tellen ze niet mee want dat zijn (volgens het CBS) volledige Nederlanders.

  En gezien hun bevolkingsopbouw zouden er goed meer mohammedanen buiten de statistieken kunnen zijn dan daarbinnen. Ik ga nu uit van 1,3 miljoen mohammedanen in Nederland. Ook kan, als de import enigszins beperkt wordt, de moslimbevolking volgens het CBS dalen terwijl die in werkelijkheid verder groeit.

  De manier waarop we belogen worden, wordt griezelig. Ik begin me af te vragen of dit nog wel op een democratische manier te veranderen valt?

  Geliked door 1 persoon

  • paulzwueste zegt:

   Uiterst luguber te constateren dat de 2e en 1e kamer zijn omgevormd tot sinistere spookhuizen.
   De Kermisattracties van weleer zijn nu instituten waar losgelaten waanzinnigen en gewetenloze Landru’s zich te buiten gaan aan horrorscenario’s voor de stelselmatige vernietiging van eigen land en bevolking…

   Daar waar vroeger rechtvaardigheid, orde, rust en welvaart de pijlers waren voor het landsbelang, worden nu de onmenselijk misdadige plannen gesmeed voor de totale ondergang van het eigen volk!

   Gisteren werd bij monde van Pechtold en Klaver, en toegejuicht door de gewetenloze leiders der overige partijen, definitief besloten dat de islam en haar moordende mensenmassa’s geen enkel gevaar betekenen voor de Nederlandse samenleving…
   Hun trawanten in persoon van de oprichters van DENK, de eerste islamitische partij die
   haar bestaan ontleend aan het verspreiden van leugen en bedrog om middels terrorisme de democratie in Nederland te vernietigen hebben schaterlachend gelukstelegrammen aan hun leider in Turkije gezonden…
   Deze heeft daardoor inmiddels besloten dat de tijd rijp is om, toegejuigd door zijn honderdduizenden aanhangers, zijn verkiezingstournee in Nederland te houden en zal ons land daarvoor binnenkort bezoeken.
   Glimlachend begroet door de zogenaamde Nederlandse volksvertegenwoordigers zal hij hier het Kalifaat komen uitroepen…

   Geliked door 1 persoon

   • Edjan zegt:

    Waarom zijn onze politici bezig ons te vervangen?
    1) zijn ze gek geworden? Onwaarschijnlijk. Daarvoor hebben ze het te ver geschopt.
    2) Hebben ze een misvormd beeld van medemenselijkheid? Onwaarschijnlijk: ooit een medemenselijk politicus gezien?

    Wat blijft er over?
    3) Ze zijn ervoor betaald door landen als Saoedi-Arabië.
    4) Ze willen heersen door twee bevolkingsgroepen met elkaar te laten vechten en dan weer de een, dan weer de ander te steunen en zo de eigen wil door te drukken
    5) ze willen een dom en gezeggelijk ras kweken van grijs-bruine mohammedanen die niet mogen en kunnen denken en alles doen wat ze gezegd wordt.

    Ik denk dat deze verkiezingen de laatste mogelijkheid zijn om langs democratische weg nog iets om te buigen.

    Geliked door 1 persoon

 15. Jan zegt:

  Nederland 2017

  Nederland 2020

  Like

 16. Ze mag wel uitkijken dat di boerka niet tussen haar spaken komt.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s