Onderzoeken tegen Madonna: “Ik heb er over gedacht om het Witte Huis op te blazen!”

screenshot_38

(Door: Michael Mannheimer – Vertaling: Theresa Geissler)

Ook in de VS doet de linkse hersenspoeling haar werk.

Enkele dagen voor de verkiezingen gaf Madonna in New York een concert en beloofde om elke man met een geldig toegangskaartje te pijpen (en door te slikken – “Daar ben ik goed in”) die zijn stem niet aan Trump, maar aan Clinton zou geven. Thans overwoog ze openlijk het Witte Huis op te blazen. Justitie in de VS stelt nu een onderzoek in tegen de wereldster.

michael-mannheimer-blog

Onderzoeken tegen Madonna

In de VS zijn deze dagen onderzoeken gestart tegen de popzangeres Madonna, nadat deze tijdens een ‘vrouwenmars’ over Trump had gezegd: “Ja, ik heb er verdomd veel over nagedacht om het Witte Huis op te blazen. Maar ik besef dat dit niets zal veranderen. We mogen niet wanhopig raken.” Breitbart gaf haar volledige citaat weer.

Dit citaat viel tegelijk met een “vrouwenmars” eind januari 2017 in Washington. Madonna was slechts één van de meerdere beroemdheden die deelnamen aan deze demonstratie. Naast haar marcheerden Katy Perry, Cher, Julia Roberts, Ashley Judd, Amy Schumer, Scarlett Johansson,  Chelsea Handler, Charlize Thero, John Legend en Kristen Stewart.

De media verzwijgen dergelijke uitlatingen als dieven die betrapt zijn

Heeft U hierover gelezen? Natuurlijk niet. Want onze media brengen alleen nog datgene naar voren dat hen tot nut is. En berichten allang niet meer over datgene wat hen schaadt. Noch berichten ze over een oproep in een Iers tijdschrift om Trump te vermoorden (dat deed ík), noch over een pleidooi van ZEIT-uitgever Joseph Joffe voor een “moord in het Witte Huis”, gehouden op ARD tijdens een talkshow. (Dat deed ík.)

Media zijn links, in elk geval voor het absolute merendeel. Artiesten als Madonna zijn eveneens links. Merendeels. En artiesten als Madonna – niet bijzonder goed opgeleid – lezen overwegend linkse media: Of ze willen, of niet. Want, zoals gezegd, het westerse medialandschap is overwegend links.

En aldaar nemen ze het Trump-vijandige beeld van de linkse journalisten over, die van zichzelf beweren voor het góede te staan. Die echter aan de andere kant niet te beroerd zijn om samen te werken met een staten-vernietiger en nazi-collaborateur als Soros en zich door hem te laten betalen. Of zich in te zetten voor de moordcultus islam.

De linksen beschuldigen Trump ervan tweedeling in de wereld te veroorzaken. Tegelijkertijd waren zij het die deze tweedeling allang doorvoerden

Ja, dat is onze wereld. Het is niet Trump die haar heeft “verdeeld,” zoals de media hem beschuldigen. De línksen hebben haar verdeeld: In een goed deel (iedereen, zogezegd, die naar hun pijpen danst) – en een slecht deel (zogezegd iedereen, die wéigert om naar hun pijpen te dansen). Daarin zijn ze méér dan gelijk aan de islam. Want ook deze verdeelt de wereld in “ware gelovigen” en “ongelovigen.” Niet voor niets collaboreren de linksen over de hele wereld met deze regio, die verantwoordelijk is voor 300 miljoen in naam van Allah vermoorde “ongelovigen.”

Van deze tweedeling is al heel lang sprake, minstens sinds 1968. Ze werd alleen tot nu toe verzwegen, omdat Links overal nog in opkomst was. Gedurende de periode na ’68 heeft Links bijna de hele westerse wereld geïslamiseerd. Met het gevolg dat de westerse samenlevingen innerlijk zo verdeeld raakten als nooit tevoren. Deze tweedeling gaat dwars door de maatschappij, dwars door de families/gezinnen, dwars door oude vriendenkringen.

Maar nu, na de overwinning van Trump, vrezen ze de ineenstorting van de heimelijk door hen opgetrokken wereldwijde linkse netwerken, door middel waarvan ze de wereld hadden willen omvormen tot een grenzenloze en rassenloze wereld. Met een centrale wereldregering, waarin ze natuurlijk zelf zitting en het voor het zeggen zullen hebben.

Vanzelfsprekend is Links traditioneel autoritair

Niemand heeft ze daartoe opdracht gegeven. Ze geven zichzelf die opdracht. Zoiets heet een totalitaire vanzelfsprekendheid van de eigen politieke missie. Het volk er over raadplegen is bij dergelijke voornemens alleen maar hinderlijk, aldus de linkse doctrine. Het is te dom om te beseffen wat goed voor hen, het volk dus, is. Dat weet alleen Links. Volgens Links.

Dat gaat allemaal terug op de Leninistische doctrine van de “Dictatuur van het proletariaat”. Lenin beargumenteerde het destijds precies zoals ik het hier beschrijf. Natuurlijk met meer welgekozen woorden. Hij schreef dat het volk niet rijp en mondig zou zijn om zelf over zijn eigen lot te beslissen. Dat zou alleen de elite onder het volk kunnen. En daarmee bedoelde hij zichzelf en de zijnen.

Ach ja, referenda worden door Links hier en daar wel gehouden, maar hoe dan ook slechts als ze er bij voorbaat zeker van zijn deze te winnen. Zoiets heet volksbedrog. En helaas trappen teveel mensen daar nog steeds in. Het wordt tijd om eens aan dit gruwelijke verschijnsel een eind te maken. Want samen met de islam is Links in staat om de wereld te vernietigen.

Politiek naïeve artiesten zoals Madonna spelen daarbij onbewust voor nuttige idioten. Want men kan er zeker van zijn: Deze dame en het grootste deel van haar mede- marchcheerders hebben 0,0 verstand van de islam en weten niets van Trump af. Behalve datgene wat zij in de dagelijkse leugenberichten lezen.

Bron:
https://michael-mannheimer.net
Door: Michael Mannheimer

Vertaald uit het Duits door:
Theresa Geissler
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Antifascisten", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Weg met ons!", achterlijkheid, Communisme, cultuurrelativisme, democratie, demoniseren, Donald Trump, establishment, hersenspoeling, Hypocrisie, Indoctrinatie, Islam, islam-collaboratie, islam-nazisme, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Justitie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Links fascisme, Linkse Kerk, Linkse media, mainstream-media, Marxisme, meningsdictatuur, Multiculti, Naïviteit, New World Order, nieuw fascisme, onwetendheid, political correctness, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, VS, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

41 reacties op Onderzoeken tegen Madonna: “Ik heb er over gedacht om het Witte Huis op te blazen!”

 1. Wachteres zegt:

  Ook de kerken doen dapper mee aan een hetze tegen de PVV en weten niet waar zij over spreken:.

  https://www.trouw.nl/s/~ae16d605/?m_i=E29E7M2ttJADvSJlQ3aSU2sTI9xWDqJjutZnLGhOSPMv9NtUwZ5X5AhAOQdnrybeIt3NuOUVq7CPJjkd6RTstAYErdq2r

  De Kerk moet opstaan tegen de PVV

  De kerk doet boze burgers juist recht door hen attent te maken op de ontwrichtende ideologie van de PVV, betoogt Ad van Nieuwpoort, predikant te Bloemendaal.

  Wat deze dagen steeds helderder wordt, is dat een ondemocratisch georganiseerde beweging als de PVV, met maar één leider, zich in velerlei opzicht onderscheidt van de andere partijen waarop wij binnenkort kunnen stemmen. Een partij die niet alleen de Grondwet aan haar laars lapt, maar ook met tal van valse vooringenomenheden angst, verdeeldheid en haat zaait. Gebedshuizen ‘nazi-tempels’ noemen, de Koran vergelijken met ‘Mein Kampf’ en hele bevolkingsgroepen neerzetten als potentiële terroristen, gaat elk redelijk politiek debat te buiten.

  Geliked door 2 people

  • Cathja zegt:

   Deze ‘predikant’ is geen ‘herder van zijn kudde’, maar een wolf in schaapskleren, die het (kerk-)volk misleidt met zijn uitspraken.
   Leugenachtige woorden. Triest dat zo iemand zonder een berisping te krijgen een politicus kan belasteren die vrijwel als enige opkomt voor ons land en volk!

   Geliked door 1 persoon

  • Tistochwat zegt:

   @ Wachteres 28 februari 2017 om 21:56

   [quote] Gebedshuizen ‘nazi-tempels’ noemen, de Koran vergelijken met ‘Mein Kampf’ en hele bevolkingsgroepen neerzetten als potentiële terroristen, gaat elk redelijk politiek debat te buiten. [/quote]

   Tuurlijk, alleen PVV-stemmers mogen verrot gescholden worden en worden vergeleken met ‘nazi’s’ en ‘fascisten’.

   Geliked door 1 persoon

  • Theresa Geissler zegt:

   Och, je weet het zo langzamerhand met dat slag: Denk alleen al maar aan Franciscus I en Bedford-Strohm…..

   Geliked door 2 people

  • paulzwueste zegt:

   De schrijver heeft verzuimd om de werkelijke reden van al die linkse popsterren te vermelden.
   Die reden is publiciteit… onder het mom van verontwaardiging en woede.
   Dit maakt de uitingen van Madonna en andere nuttige idioten ook zo walgelijk.
   Natuurlijk weten dit soort lieden totaal zero, niks van de islam en het waardoor en waarom van Trumps bezieling de islam, met al haar werktuigen in de vorm van meanstream-media en domme linkse massa-hysterie, te lijf te gaan.

   Niemand in de VS die deel uit maakt van die ontstellend oppervlakkige
   show-bussines- wereld in de VS vindt dat belangrijk.
   Het enige wat telt is zij zelf!!!!

   Een ontluisterend beeld…

   Geliked door 1 persoon

 2. Tistochwat zegt:

  (…) beloofde om elke man met een geldig toegangskaartje te pijpen (en door te slikken – “Daar ben ik goed in”) die zijn stem niet aan Trump, maar aan Clinton zou geven. Thans overwoog ze openlijk het Witte Huis op te blazen. (…)

  Blowjobs, kennelijk het enige waarin deze weerzinwekkende sloerie uitblinkt.
  Achterlijk, links, ‘feministisch’ kreng, blaas jezelf maar op, vinden je mohammedaanse vriendjes vast ook wel een goed idee.

  Mijn eerste commentaar na het overlijden van mijn vader. O, wat had die man een hekel aan die islam!

  R.I.P. 😦

  Geliked door 4 people

 3. anna zegt:

  dom, dommer, domst sletje

  Geliked door 2 people

 4. Driek zegt:

  Dat Madonna een hele domme muts is dat wisten we al, doch dat ene Ad van Nieuwpoort, predikant te Bloemendaal, iemand die theologie gestudeerd heeft en de koran zoude hebben moeten gelezen, daar begrijp ik niks van. Wat hebben die lieden toch met de islam? De meeste verderfelijke ideologie die er bestaat wordt door die lui omarmd alsof het zaligmakend is. Dank zij het soort lieden als Ad van Nieuwpoort is Nederland onleefbaar aan het worden. En dan nog wel predikant te Bloemendaal, ik kan mij niet voorstellen dat die Bloemendalers daar blij mee zijn. Ik struikel nu werkelijk over de hoofddoeken, terwijl – volgens de cijfer – er hier naar verhouding, in mijn gemeente, niet veel koppensnellers wonen, maar dat komt nog wel. Het leven heeft door de komst van al die moslims zijn glans verloren. Jammer van dit mooie land.

  Geliked door 2 people

  • Cathja zegt:

   @ Driek op 28/2 om 23:07

   Deze ‘predikant’ ontpopt zich als een Judas. Een verrader dus! Nee, ik kan me niet voorstellen dat de gemeente in Bloemendaal blij is met deze ‘herder’…!

   Geliked door 1 persoon

 5. Cynisch mensch zegt:

  Madonna is een sataniste en dat is duidelijk te zien in haar clips. Satanisten zijn raar, wreed, vies en vals. Satanisten spreken vaak met dubbele tongen. Nu omdat ze vrezen dat hun ellende netwerk wordt onthuld schreeuwen ze meer en kronkelen de satanisten in allerlei gedoe en praatjes. Waarom ? omdat deze satanisten heel heel erg vrezen dat de afschuwelijke beerput open gaat van met name offers van kinderen en andere hele grote ellende. Wij onnozele burgers worden wakker . Heel veel gespartel om de beerput af te dekken en allerlei vieze stomme en valse rookgordijnen en gedoe van deze satanisten.

  Bah bah bah.

  Geliked door 1 persoon

  • elisah zegt:

   Ik heb ooit een stuk van haar concert op tv bekeken, het is een ordinaire perverse bedoening die meer op een peep-show in een sexclub lijkt, dan op een popconcert.
   Ze is nu tegen de 60 en nog steeds doet ze alsof ze een sexy stoeipoes is, het begint gewoon pathetisch te worden.
   Zo zag ik laatst dat ze samen met iemand stond te twerken (billenschudden)en het leek er zeer sterk op, dat ze haar graat magere lijf had laten voorzien van bil-implantaten, die er ook nog eens vreemd en onnatuurlijk uitzagen.

   Geliked door 1 persoon

   • paulzwueste zegt:

    Wat, in Godsnaam, kan erotisch gevonden worden aan het afgetaaid, pezig corpus van die Madonna?
    Ik acht haar een remedie tegen de liefde.
    Een reden om dan maar helemaal en totaal mijn belangstelling op den andere kunnen te richten, b.w.v.spr. dan.
    Ik heb nog andere omschrijvingen ter beschikking die mijn visie Madonna afstotend te vinden zouden kunnen verduidelijken, maar ik wil de lezer niet onnodig choqueren.

    Eenvoudigweg bah…

    Geliked door 2 people

   • Nemesis zegt:

    Het is gewoon een ordinaire stoephoer, niet om aan te zien. En zingen kan ze ook al niet.

    Like

 6. Jan zegt:

  Uiterlijk weerspiegelt bij haar zeker haar innerlijk

  Geliked door 2 people

 7. Wachteres zegt:

  https://ejbron.wordpress.com/2014/03/21/een-vlammend-protest-tegen-een-tegengeluid-van-de-kerken/

  EEN VLAMMEND PROTEST TEGEN “EEN TEGENGELUID VAN DE KERKEN”!!!

  Nederlandse kerken, wordt het geen tijd om jullie laffe houding ten opzichte van de fundamentalistische islam opzij te zetten en niet één keer in een kerkdienst, maar bij wijze van spreken DAG EN NACHT door felle protesten, door kerkdiensten en door alle mogelijke inspanningen eindelijk eens zodanig voor jullie broeders en zusters op te komen dat er voor anderen [voor de moslims en de linkse kerk] geen twijfel mogelijk is achter wie jullie staan!?

  Geliked door 1 persoon

  • Edjan zegt:

   Helemaal mee eens. Tot nu toe vonden veel christenen het allemaal wel best. Het zou wel niet zo’n vaart lopen. Nu duidelijk wordt hoeveel christenen er al zijn afgeslacht en nog steeds afgeslacht worden, hoor ik wel eens bezorgde geluiden.

   Maar een kerkgenootschap is niet alleen spiritueel maar ook werelds. Als het gaat om (deels wereldse) zaken als homohuwelijk, abortus en condooms, maken ze een hoop ophef in de media. Maar als het gaat om vervolgde en vermoorde leden, hoor je ze niet? Integendeel. Hun leiders spreken zalvende worden, gaan op bezoek en wassen de voeten van mohammedanen. Ik zou toch geen deel willen uitmaken van een dergelijk kerkgenootschap

   Geliked door 1 persoon

 8. ildiko zegt:

  ordinaire heks moet enkele toon lager zingen.

  Like

 9. Waarom kiezen al die acteurs en artiesten altijd verkeerd? Genetisch defect?

  Like

 10. Johan zegt:

  Laten we nu niet meteen de Gollem beledigen door hem met Madonna te vergelijkenAmerikaanse

  Like

 11. rony stokart zegt:

  Ook Zeit uitgever Joseph Joffe werd voor zijn oproep om Trump op te blazen niet op de vingers getikt, laat staan vervolgd of bestraft. Wie Hitlerke Erdogan een geitenneuker noemt komt in Duitsland wél voor de rechter.

  Like

 12. ieznogoedh zegt:

  Madonna? Gewoon een lelijke ouwe poepdoos.

  Ze hoort bij een zielig dom zooitje “sterren” dat hun goedheid wil laten blijken door kleine negertjes te adopteren. Begrijpelijk dat ze negertjes willen adopteren en geen chineesjes want ze willen natuurlijk niet het risico lopen dat het geadopteerde kind slimmer wordt dan zij zelf zijn.
  Het zelfde, lage intelligentieniveau is net mooi genoeg. Verschil moet er niet zijn 🙂

  Like

 13. guusvelraeds zegt:

  Enkele dagen voor de verkiezingen gaf Madonna in New York een concert en beloofde om elke man met een geldig toegangskaartje te pijpen (en door te slikken – “Daar ben ik goed in”) die zijn stem niet aan Trump, maar aan Clinton zou geven.

  Zijn er mannen geweest die zich gemeld hebben bij deze puta. Ik gun haar een heel bataljon IS terroristen.

  Het progresieve denken weergegeven in optima forma. Geen waarden, geen normen. hedonistisch tot op het bot. Elke nuance is weg alleen het eigen gelijk is maatgevend en dat wordt totalitair met het schuim op de lippen aan de man gebracht. Terwijl het idee van het christendom wordt verguist wordt de islam gepijpt en de miljoenen vrouwen, geloofsminderheden en afvalligen die elke dag te lijden hebben onder het islamitisch geweld blijven onbenoemd. Realistisch rechts wordt vergeleken met onderbuik, gebrek aan nuance en dom. Zet hier het geluid van Madonna en al de andere progressief hedonisten naast en maak zelf je keuze bij welke groep je het liefst wil aansluiten.

  Geliked door 1 persoon

 14. Drs.P. zegt:

  En nog een smerige sufkudtmuts, nu wat dichter bij.
  Gelukkig zal ze met haar 38e plaats nooit ergens komen met de Partij vd Afgrond.
  http://www.telegraaf.nl/tv/nieuws/binnenland/27711550/__PvdA-miss__Trump_is_vies_mannetje__.html

  Like

 15. Ik ben opgegroeid in Spakenburg en daar zat het grootste gedeelte van mijn familie. Aan mijn moederskant zat het grootste gedeelte in Den Haag. Maar mijn familie was (is) net als Madonna. Mijn familie weet gewoon niet beter, wil niet beter weten…

  Like

 16. Republikein zegt:

  Maarre, dat gekkenhuis in Bloemendaal staat leeg, maar had ooit een mooie andere functie, zomaar ff meneer Driek 28 februari 2017 om 23:07 .
  https://1940-1945.bloemendaal.nl/index.php?id=16

  Like

 17. hslot4 zegt:

  Pijpen en slikken voor de Cintons uhh echt lager kun je geloof ik niet zakken lmao

  Like

 18. Gillis zegt:

  Dit over het paard getilde oude lijk, moeten ze eens flink te graze nemen!!!

  Like

 19. deadeyez zegt:

  laat madonna dr cocks sucken,want dat is het enigste wat ze ooit heeft gedaan en iets anders kan deze dame niet,het liefste wel non white cocks,want die mensen zijn gemeen en boosaardig,hoe kan men het verzinnen,deze vrouw is een sataniste,terwijl ze denkt dat ze een heilige is,srry dat ik het zo weer moet brengen,ik ben bang dat deze vrouw gigantisch ver van haar paadje is en alles wat menselijk is allang overboord heeft gegooid,dit mens is zwaar emotioneel beschadigd en wel door haar moslim vriendjes ,net zoals door de slinkse politiek,kortom dit mens hoort ver weg in een kliniek te worden opgesloten,die door onze zieke mensen,die echt ziek zijn ,terwijl dit stuk elend gewoon doen mag waar zij zin in heeft,ik heb een redenering iedere gek die zich dat MTV gebeuren vrijwillig iedere dag bekijkt,daar is iets mis mee,heb ik gelijk of niet?

  Like

 20. deadeyez zegt:

  Het enigste wat dit mens blij maakt is als haar oude albums weer , geld gaan opleveren,dat ze weer dr bankrekening gaan spekken,alle rest erom heen is show en geld maken

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s