73% van de Bulgaren is voorstander van immigratieverbod voor moslims

screenshot_47

(Vertaling: E.J. Bron)

Een grote meerderheid van de Bulgaren zou met een totaal verbod op immigratie van personen uit islamitische landen instemmen. In totaal zei 73% deze maatregel te ondersteunen en slechts 14% was tegen dit idee (Bulgarije beschikt over een moslimaandeel van 10%).

inselpresse

Uit de peiling door “Gallup International” voor Nova TV bleek eveneens dat 77% van de Bulgaren immigratie als gevaar voor zijn land ziet – een dramatische toename in vergelijking met 2015, voordat de migratiecrisis Europa vol trof.

De cijfers ontstonden na een andere peiling uit de periode voor de Amerikaanse verkiezingen, waaruit bleek dat de meeste Bulgaren de voorkeur zouden geven aan Hillary Clinton boven Donald Trump, zij het met een nipte meerderheid.

Uit de peiling bleek eveneens dat de meeste Bulgaren überhaupt niet conservatief zijn wat betreft onderwerpen als het wapenrecht (76% wil een restrictievere wapenwetgeving) en abortus (slechts 12% ondersteunt een totaal verbod), wat aantoont hoe groot de invloed van de migratiecrisis op de publieke opinie is.

In de jaren 2013 en 2015 was bijna twee derde deel van de mensen het eens met de uitspraak “Vluchtelingen zijn mensen in nood – het is humaan hen te helpen”. Dit aantal daalde nu naar nog maar 28%, terwijl 33% hier tegen is.

Bulgarije is het armste land van de Europese Unie en veel burgers emigreren naar West-Europa om daar werk en een sociale uitkering te krijgen. Tegelijkertijd is het land inmiddels een doelland wanneer migranten het continent vanuit de richting van het Midden-Oosten betreden.

“Breitbart”-Londen berichtte in november 2016 hoe 3000 migranten in een kamp in quarantaine werden geplaatst, nadat ze voor ernstige infecties bij de bewoners zorgden. De autoriteiten gingen hiertoe over, na protesten van nationalisten, die beweerden dat de migranten buurtbewoners zouden aansteken met ziektes en hen zouden lastigvallen.

De regering eiste in de zomer van 2016 € 160 miljoen van de EU om de grens met Turkije te kunnen beveiligen. De migranten blijven echter het land binnenstromen, ook al hebben ander elanden hun grenzen nu ook beveiligd.

Bron:
http://1nselpresse.blogspot.nl

Bron oorspronkelijk artikel:
www.breitbart.com
Auteur: Nick Hallett

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Integratie", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", asielwaanzin, Bulgarije, Eurabië, gezond realisme, Illegalen, Immigratie, Islam, Islamisering, Moslims, Patriottisme. Bookmark de permalink .

8 reacties op 73% van de Bulgaren is voorstander van immigratieverbod voor moslims

 1. Jean zegt:

  Willen wij dat ONZE cultuur, ONZE normen & waarden, ONZE seculiere wetten “overleven” én dat willen wij, dan MOETEN wij de islam in zijn geheel incl. zijn aanhangers verdrijven uit ONZE westerse landen want momenteel botst dat op alle vlakken met die barbaren.
  Wij hebben geen enkel probleem met vreemdelingen op voorwaarde dat zij zich aanpassen aan onze samenleving én zij kunnen voorzien in eigen onderhoud dus NIET OP ONZE KOSTEN hier ons leven verpesten en verwoesten via achterlijk pervers geweld.
  In onze samenleving leven ± 150 nationaliteiten en met ± 130 zijn er zelden tot nooit problemen maar met die ± 20 overige, voor 100% islamitisch, zijn er steeds problemen, beangstigende problemen.

  Geliked door 1 persoon

 2. scheermes zegt:

  Volgens mij kom je uit op 100%, aangezien de demente personen en de oude vandagen niet meegerekend kunnen worden!!

  Like

 3. guusvelraeds zegt:

  Dank je de koekoek. Als een land weet wat het leven onder een islamitisch juk betekend dan is het Bulgarije wel. Zij hebben de wreedheid van het Ottmaanse rijk en de behandeling als tweederangs burger nog vers in hun collectieve geheugen zitten. Deze 73% is dan ook niet verwonderlijk.

  http://www.isgeschiedenis.nl/nu/bulgarije_viert_haar_onafhankelijkheid/

  Like

 4. Dat is alleen maar goed. Ik hoop dat er naar hun wordt geluisterd.

  Like

 5. Jan zegt:

  Bulgarian MEP demands ZERO migrants from EU

  https://vid.me/OmcN

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s