‘Elitesoldaten gaan beveiliging Wilders overnemen’

screenshot_39

Bij de beveiliging van PVV-voorman Geert Wilders worden voortaan elitesoldaten ingezet. Leden van de Brigade Speciale Beveiligingsopdrachten (BSB) nemen sinds een paar dagen gaandeweg een deel van Wilders’ beveiliging over van de Dienst Bewaken en Beveiligen (DBB). Dat bevestigen bronnen aan De Telegraaf.

algemeen-dagblad

BSB’ers zijn de elitemilitairen van de Koninklijke Marechaussee. Ze zijn ervaren in het beschermen van bewindspersonen en andere vips in gevaarlijke landen als Afghanistan en Irak. De DBB, de politiedienst die tot nu toe verantwoordelijk was voor de beveiliging van
Wilders, kwam in opspraak nadat bleek dat er vertrouwelijke informatie was gelekt. Uiteindelijk zal de bescherming van de bedreigde politicus bestaan uit een combinatie van de militairen van de BSB en de agenten van de DBB.

Bron:
www.ad.nl
(h/t “Bert G.)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Geert Wilders. Bookmark de permalink .

17 reacties op ‘Elitesoldaten gaan beveiliging Wilders overnemen’

 1. Flo zegt:

  We mogen aan nemen dat er bij deze elite troepen geen vuil moslim schuim zit, in het kader van “diversiteit”……

  Geliked door 3 people

 2. Elena zegt:

  Waarom NU pas?
  Vind het een goede zet.
  Hopelijk zijn er geen moslims bij.

  Geliked door 2 people

 3. Harry zegt:

  Benieuwd of er nu weer moslims binnen de organisatie werken .
  Ze zijn er stom genoeg voor !
  Als je als ondernemer net zo hardleers bent als onze overheid , dan ben je binnen een jaar failliet !

  De ellende is dat ambtenaren maar slecht verantwoordelijk gesteld kunnen worden voor hun stommiteiten .
  Hooguit aftreden , een tijdje in de luwte , salaris loopt door , en dan mag je ergens burgemeester worden , of commissaris der koning .
  Gewoon alsof er niks gebeurd is .
  Net als een vrijgelaten gevangenisboef of TBS-er , ze moeten een ” een nieuwe kans ” krijgen .

  Iemand , die een overheidsfunctie gaat bekleden moet een smetteloos blazoen hebben , daarna maakt het niet meer uit wat je doet , als je maar zorgt dat ze het niet doorhebben .

  Geliked door 2 people

 4. Alleen het allerbeste is pas goed voor Geert.

  Geliked door 2 people

 5. guusvelraeds zegt:

  Tot na 15 maart moet Geert Wilders niet meer de straat op gaan om te flyeren. Is hij hierdoor beperkt in zijn politieke vrijheid. Voor een deel wel. Gelukkig heeft hij veel contact via alternatieve communicatie. Terreur organisaties kunnen Geert met een anti tank raket vanuit een open raam doden. Deze raket werpers zijn gemakkelijk te demonteren en te vervoeren in een grote weekendtas. Dat hierbij omstanders gedood worden maakt dit soort groepen niet uit. Het zal een hele klus worden Nederland terug te veroveren.

  Like

 6. Thoth zegt:

  Tja… zo gaat het nu. BSB neemt de beveiliging over. Tjonge, tjonge. Ik hoop dat volgende regering de kwaadaardige mohammedanen een keer op transport stelt waar ze vandaan zijn gekomen. Kunnen ze het langzaam gaan afbouwen.

  Geliked door 1 persoon

 7. Ron Soeverein Mens zegt:

  Had al jaren eerder moeten gebeuren. Geert leeft al te lang in gevangenschap door de doods bedreigingen van de islam. De bescherming door de BSB had een veel sterker signaal afgegeven. Maar volgens rutte is er niks aan de hand. Wat een ongelooflijke schertsfiguur is die beroeps leugenaar.

  Geliked door 2 people

  • Nemesis zegt:

   En daarnaast ook het absoluut domme geblaat van Blok, die meende dat Wilders niet in gevaar was. Je zou ze bijna iets ergs toewensen.

   Like

 8. koddebeier zegt:

  De vraag is echter in hoeverre is de BSB geïnfiltreerd door de 5e colonne ???

  Geliked door 1 persoon

 9. Is dit niet echt bizar voor woorden dit men in dit land beveiliging moet hebben van de mensen, terwijl die het goed voor hebben, en zij hier in nederland op rozen zitten.ONBEGRIJPELIJK

  Like

 10. jantjeuitnl zegt:

  Kennelijk is het nodig om de beveiliging op te schalen. Tja een opgeblazen Wilders kan men natuurlijk vlak voor de verkiezingen niet hebben.
  De islam is een parasitaire worm die ons veel meer kost dan oplevert.

  Geliked door 1 persoon

 11. Ivan Chapka zegt:

  Blijven er toch nog voor het grootste gedeelte politie functionarissen in die beveiliging zitten, en hoe de politie aangestuurd wordt weten we van leidinggevende figuren zoals ene van Riessen die nota bene Wilders wilde laten “mollen”. Verder vertrouw ik Justitie voor geen meter, gezien het koste wat kost , laten veroordelen van Wilders. Barbertje moet en zal hangen, zie ook de gemanipuleerde peilingen.
  Waarom niet een beveiliging bestaande uit leden van het Korps Mariniers en/of Commandotroepen. Die staan echt buiten iedere verdenking en hebben ook niets met Justitie van doen.

  Geliked door 1 persoon

 12. mahoog zegt:

  Het is wél triest, dat een oppositieleider tegen links en faschistishe(islam)groepen zo beschermd moet worden in een zg democratish land

  Like

 13. Joannes den Hollander zegt:

  Weliswaar een vooruitgang, ware het niet dat er toch vijandelijke infiltranten bij dit onderdeel geplaatst zijn.
  Dit is er slechts een van:
  http://www.nieuwwij.nl/interview/militair-niet-thuis/

  Like

 14. scheermes zegt:

  Zeer ernstige waarschuwing aan ALLE nederlanders, om NOOOOOIT moslim te worden !!Doe je het toch ?? Dan MOET je jou HELE familie van alhah ,zoals dit ik de koran staat UITMOORDEN!! U bent bij deze GEWAARSCHUWD!! Overigens gebeurd dit ook zeer zeker als de moslims het voor het zeggen krijgen !!Stem daarom PVV!! De enige mogelijkheid om dit tegen te gaan !!En om de uitspraak van pim nog maar een keer te gebruiken ??!!Die denken dat het met de islam ,de moslims,allemaal nog wel mee valt wens ik veel sterkte !!

  Like

 15. Klippie 72 zegt:

  PVDA haalde 2 Turken binnen, bij Geert loopt een moslim. Ze zijn in Den Haag Blind om moslims een aan het werk te zetten op plaatsen waar het niet kan.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s