ISLAM’S ZELFDESTRUCTIEVE ZAAD

screenshot_45

(Door: Nonie Darwish – Vertaling: Petra)

Een reflectie op een angstaanjagende voorspelling van Mohammed.

Binnen het DNA van de islam zit een zelfdestructief element: een voorspelling van Mohammed, waarin hij zei dat de islam uiteindelijk door de wereld zal worden afgewezen en zou terug keren naar waar hij vandaan kwam. Vraag uw lokale imam, en hij zal je vertellen: Mohammed liegt niet. Ongelooflijk, Mohammed zelf was niet optimistisch over zijn eigen boodschap en de toekomst van de islam en moslims:

De boodschapper van Allah (Mohammed) observeerde: Voorwaar, de islam begon als iets vreemds en hij zal weer terugkeren (naar zijn oude positie) van vreemd zijn, net zoals hij begon, en hij zal wijken tussen de twee moskeeën net als de slang terug kruipt in zijn hol.” [Sahih Muslim, Boek 001, nummer 0270.]

In deze Hadith voorspelde Mohammed dat het einde van de islam vreemd zou zijn, net als het begin, en dat hij zal krimpen naar het beperkte gebied waar hij vandaan was gekomen – tussen de twee moskeeën van Mekka en Medina.­­­­­­­­­­­­­­­­­

Zou die voorspelling door Mohammed zelf een signaal kunnen zijn van de onvermijdelijke ondergang van de islam? Mohammed´s voorspellingen over de islam, waarin hij als een slang terugkruipt naar waar hij vandaan kwam, werden uitgebreid herhaald in een aantal andere Hadith:

“Geloof keert terug naar Medina als een slang.” (Sahih Bukhari, 3.30.100.)

“Moslims zullen het uitschot en het vuil zijn, ook al zal hun aantal toenemen; de vijand zal de moslims niet langer vrezen. Dit zal zijn omdat de moslims van de wereld zullen houden en een afkeer zullen hebben van de dood …  (Sunaan Abu Dawud, 37,4284.)

“Mohammed’s tijdgenoten waren de beste moslims; na drie generaties zullen de moslims vooral verraderlijk en onbetrouwbaar zijn. “(Sahih Bukhari, 5.57.2, 3.)

“Er zal veel gedood worden tijdens de laatste dagen van de moslim.”  (Sahih Bukhari, 9.88.183.)

“Voorwaar, Geloof keert terug naar Medina zoals een slang terug gaat in zijn hol (zoals bij gevaar).” (Volume 3, Boek 30, Nummer 100: Verteld door Abu Huraira.)

Mohammed voorspelde ook een grote beweging van afvalligheid uit de islam:

“Moslims zullen afnemen in aantal en ze zullen terug gaan naar waar ze begonnen [voor de islam]” (Sunaan Abu Dawud, 2.19.3029.)

“Er zal geen spoor van de islam in sommige gelovigen zijn …” (Sahih Bukhari, 9.84.65.)

Kunnen deze gelovigen, zonder een spoor van de islam in hen, de hervormers zijn van de islam, zoals de goed bedoelende Dr. Zuhdi Jasser, die gelooft in een islam die niet bestaat en nooit heeft bestaan?

Mohammed´s vrees voor grote afvalligheidsbewegingen en afgunst op andere religies gaat door:

Er zal in dit land . . . een groep mensen verschijnen zo vroom blijkbaar dat u uw gebeden zal beschouwen als inferieur aan hun gebeden, maar ze zullen de Koran reciteren, waarvan de leer niet verder zal gaan dan hun kelen en ze zullen uit hun religie gaan als een pijl door het wild heen, waarop de schutter kan kijken naar zijn pijl, zijn Nasl op zijn Risaf en zijn Fuqa om te zien of het met bloed besmeurd is of niet (d.w.z. ze hebben zelfs geen spoor van de islam in zich). [Volume 9, Boek 84, Nummer 65:]

Sinds zijn oprichting is de islam in oorlog geweest met de beschaving. “Beschaving” wordt beschouwd als een bedreiging voor de identiteit en cultuur van Arabië en met de islam was het de buitenwereld die moest veranderen en zich aan passen aan de Arabische taal, cultuur, religie.

Zullen jihadisten, verlangend naar het bereiken van hun denkbeeldige perfecte kalifaat, eindelijk beseffen dat zo´n utopie nooit bestaan heeft en nooit zal bestaan? Zullen ze uiteindelijk begrijpen dat hun vijanden niet de Mubarak’s, Assad’s, Qaddafi’s, Amerika, Israël, of onrecht uit het verleden zijn, maar dat in feite hun vijand binnenin zit, een terminaal virus geschreven in een 7de eeuws onsamenhangend politiek en juridisch systeem dat hen nu nog steeds regeert? Zullen moslims van Marokko tot Indonesië de sharia verwerpen, en deze terugsturen naar waar ze vandaan kwam, zoals door hun profeet voorspeld; naar de twee moskeeën in Mekka en Medina?

Zal de wereld eindelijk tot bezinning komen, leren van de gewelddadige geschiedenis van de islam, en hem verwerpen door te verklaren dat hij de meest kwaadaardige en totalitaire ideologie is ooit door de mens geschapen? Zal de wereld weten dat de islam een slang is, een adder, vermomd als religie? Zullen de leiders van de vrije wereld de moed vinden om zich te verenigen in een mars om de wereld te redden, door luid en duidelijk te zeggen: “Islam, ga terug naar Mekka, zoals uw profeet voorspelde”? En zullen ze dan verklaren: “Er is geen plaats voor u in ons deel van de wereld, en de wereld voor onze kinderen om in te wonen”?

Waar wachten moslimleiders op om de waarheid te verklaren? Zullen ze eindelijk toegeven dat ze niet langer onder de barbaarse wetten van de sharia, die zijn vastgelegd in alle islamitische grondwetten, kunnen regeren? Zullen we ooit de dag zien wanneer oude, grote naties zoals Egypte en Perzië (Iran), die werden veroverd door de Arabieren en hun gloriedagen nooit meer terug zagen, zij aan zij staan met westerse landen om de islam terug te sturen naar Mekka?

Zal de wereld zich eindelijk verenigen tegen de islamitische terreur in het belang van onze kinderen en de miljoenen mannen en vrouwen die hun leven verloren om vrijheid naar onze wereld te brengen en de islam’s wanhopige behoefte aan uitbreiding te beëindigen?

Net als in een piramidespel moet de islam uitbreiden om te overleven. In die zin werkt de islam alleen wanneer meer en meer mensen toetreden tot de piramide. Zolang de toestroom van nieuwe islamitische gelovigen de piramide kan versterken en de sukkels, de naïeve islamitische volgelingen, kan overtuigen dat ze gelijk hebben, kan hij overleven.

Het piramidespel is op dit moment nog steeds effectief, zolang het zich in het Westen zonder beperkingen of voorwaarden uitbreidt. Deze uitbreiding heeft de islam een unieke gouden kans gegeven om in Europa, Amerika en Australië te groeien. Tragisch, en tot haar uiteindelijke ondergang, heeft het Westen een reddingslijn uitgeworpen naar een stervende, kwaadaardige ideologie, die haar eigen dood al heeft voorspeld. Nu zal zij wat langer leven, en daarom zal ze doorgaan anderen te vernietigen.

Wanneer zal het Westen Mohammed’s profetie respecteren en de islam terugsturen naar zijn slangenhol in Mekka?

Bron:
www.frontpagemag.com
Auteur: Nonie Darwish

Vertaald uit het Engels door:
Petra
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Barbarisme, Islam, koran, Mohammed, Moslims, Rotzakken, Terrorisme, Volksvijandigheid, Westen. Bookmark de permalink .

22 reacties op ISLAM’S ZELFDESTRUCTIEVE ZAAD

 1. Jan Wandelaar zegt:

  Like

 2. Marijke Schaffers zegt:

  Zowel in het Boeddhisme als in het Christendom bestaat er een zelfde soort profetie. Op een gegeven moment opent zich de hemel en daalt de Boeddha (in het Christendom: Christus) neer op de aarde om orde op zaken te stellen. Dit, nadat de wereld veroverd is door de islam. Hierdoor wordt de islam vernietigd.

  Like

 3. Pietersen zegt:

  Mohammed voelde natuurlijk wel ergens diep in zijn gestoorde persoonlijkheid dat hij door en door verrot was en een monster had gecreerd.
  Hij sprak met zijn bewering niet over de islam, maar over zichzelf en zal zich hebben afgevraagd in zijn helderste momenten hoe hij in staat was geweest iedereen te bedotten met zijn perverse religie.
  Geen wonder dat hij ergens wel wist dat hij eens op z’n bek zou moeten gaan.

  Voor de duidelijkheid, met een voorspelling (dat klinkt namelijk zo mooi) heeft het niets te maken.
  De man was gewoon een verrotte psychopaat die dmv een zogenaamd geloof anderen zijn wil wist op te leggen, met als enig doel er zelf beter van te worden. Met name op sexueel gebied.

  Geliked door 1 persoon

  • D. G. Neree zegt:

   Er komt hier en daar de geur uit, dat Mohammed zelf voortdurend twijfelde aan zijn eigen godsdienstwaanzinnige periodes en dat hij door zijn stamleiders gebruikt is en in zijn rol van profeet bevestigd is. Geen heerser is immers compleet zonder een religie die hem steunt. Deze krijgsheren hebben na de dood van Mohammed hun eigen rol “gedownplayed” en begonnen al vrijwel meteen tegen elkaar te vechten, waardoor de scheuring in Sjiïten en Soennieten ontstond.
   Het is maar speculatie, maar het lijkt me gewoon erg sterk, dat iemand die aan toevallen lijdt opeens een leider wordt van een stam en een geloof. Zeker ook, omdat hij als analfabeet blijkbaar enigszins op de hoogte was van de Joodse Thora. Hij moet in ieder geval hulp gehad hebben.

   Like

 4. Mary zegt:

  Net zoals de zoon van een Hamas leider, die zich bekeerd had tot, zoals hij zelf zei, Jezus en daarin liefde en rust had gevonden, in een interview met een, overigens bijna protesterende Canadese interviewer die het maar vreemd vond dat hij de Islam afvallig was geworden, verklaarde dat de Islam van binnenuit zou verrotten en zijn eigen dood zou bewerkstelligen. Het kan ook niet anders iedere beschaving zal zich tegen dit agressieve totalitaire regiem gaan keren, een religie is het nooit geweest, iedereen zal deze barbaren uiteindelijk afwijzen en massaal terug drijven naar hun kleine stukje zandbak.

  Like

 5. paulzwueste zegt:

  Het is vanzelfsprekend dat de islam zichzelf moet en zal vernietigen.

  De islam is gebaseerd op onderdrukking en vernietiging van zogenaamde ‘ongelovigen’.
  Als er theoretisch gezien, geen ongelovigen meer zouden bestaan kan de islam simpelweg niet blijven bestaan omdat haar bestaan gebaseerd is op geweld dat zij zal moeten blijven toepassen.
  Die strijd zal zij dan zoeken in de toepassing van onderling geweld tussen richtingen gelovigen.
  Het logisch gevolg hiervan zal zijn dat zij steeds weer opnieuw in die nooit ophoudende strijd gewikkeld zal zijn die theoretisch gezien, uiteindelijk zal leiden tot zelfvernietiging.

  Los van dit doemscenario dat de islam in haar genen zèlf heeft ontwikkeld, is er tevens die strijd met die ongelovigen.
  Het is in deze tijd ondenkbaar dat dat deel van de ongelovigen die niet bekeerd of gedood zijn door de islam, zichzelf halal als lammeren ter slachtbank zullen laten afmaken.

  De situatie die wij nu meemaken is er een waarbij de islam steeds duidelijker en meer en meer een bedreiging gaat vormen voor de vrije wereld.
  Die vrije westerse wereld die de beschikking heeft over verregaande superieure middelen om zich te verdedigen zal op het moment dat het gedogen en wegkijken niet meer zullen helpen, niet aarzelen die massa-vernietigingswapens in te zetten.

  Like

  • Dick Tees zegt:

   Het erge is , we kunnen ons leger of atoombommen niet gebruiken tegen islam.
   Onze eigen society is al volkomen verpest door een paar generaties linkse politiek.
   We halen ze met vlag en wimpel binnen, geven ze wat ze willen, zelfs zetels in de regering

   Like

 6. hendrikush zegt:

  Een hoopvol verhaal maar voorspellers en profeten horen thuis in sprookjes en niet in de werkelijkheid.

  Geliked door 1 persoon

  • D. G. Neree zegt:

   Maar iemand kan wel doordenken over wat de gevolgen zijn als een bepaalde overtuiging tot het bittere einde wordt gevolgd, zeker als hij die zelf verzonnen of gehallucineerd heeft.

   Like

   • Dick Tees zegt:

    Door intense wreedheid, bestaat islam al 14 eeuwen, bij het minste of geringste volgt de doodstraf. Zelfs een vraag stellen in Islam is een teken van ongeloof en de straf op ongeloof is duidelijk.
    Daarom is er niemand die de koran begrijpt en praten ze elkaar gewoon na.
    Zo als , het is het mooiste poetiche book wat ooit bestond, niemand kan het imiteren, wat natuurlijk onzin is want 20% is nog steeds onvertaalbaar. Het origineel was geschreven in een vrijwel onbekend arabisch dialect

    Like

 7. scheermes zegt:

  Ik ben echt benieuwd wanneer deze barbaren in ONS land beginnen met onthoofdingen!! Dit gaat ZEKER gebeuren !!Hopelijk beginnen ze EERST bij KUZU ENZ ( aangezien dit een GROTE SCHIJNHEILIGE is), als ze toch eenmaal begonnen zijn ,zoals de koran het voorschrijft!!Dan klavertje en kereltje pechthold enz!! Daar zal nederland een stuk van op knappen volgens allah!!,In de koran staat namelijk dat zij afschuwelijke ROTBEESTEN zijn, wat ook de moslim kinderen leren in ONS land op school!! Tja en als de kinderen in het onderwijs dit soort dingen geleerd wordt hier in ONS land, en dat je ALLEEN allah moet gehoorzamen ,hebben deze kinderen geen andere keus!! TOCH?? Bedankt kereltje pechthold en snotneusje klavertje , voor al jullie naastenliefde voor de islam ,en dat jullie ons opgezadelt hebben met al deze moordenaars !!En een goeie reis nog naar allah,de duivel zelf !! De paus zal jullie met open armen ontvangen ,een van de opperhoofden van de duivel !!En neem al je judas penningen mee naar de hel !! Misschien kan de paus jullie loskopen,zodat het vuurtje niet te heet wordt!! Stelletje LANDVERRADERS!!

  Like

 8. guusvelraeds zegt:

  De islam heeft het meest kostbare dat de mens heeft “het vermogen tot liefde voor medemensen” vernietigd. Islamitische samenlevingen blinken uit in liefdeloosheid. De liefde binnen de islam is een consumerende liefde en niet een gevende liefde. Islamitische ouders zijn als enigen in staat hun kind uit te zwaaien omhangen met explosieven. Dit is wat de islam met mensen kan doen. Terwijl andere religies het mensenoffer verbannen hebben is het mensenoffer binnen de islam springlevend. Het eerste slachtoffer van deze drang tot totale vernietiging zijn de moslims zelf. Door het onvermogen liefde te geven en te ontvangen zal de islam uiteindelijk uitdoven als een kaars in de nacht. Maar alvorens dat uitdoven begint zal ze eerst tot ongekende hoogten in geweld, moord en alles vernietigende destructie oplaaien. Dit ongecontroleerde oplaaien zal beginnen in Europa en zal dan overslaan naar het centrum van de islam. Het Midden Oosten en het Arabisch schiereiland alwaar het zal opbranden tot een onbeduidende sintel en ook deze sintel zal na een paar generaties geheel uitdoven. In Mekka zal de sloop te hand genomen worden van de Kaaba en alles wat herrineren zal aan deze grootste gesel der mensheid ooit. In de toekomst zal alles wat met de islam te maken had vernietigd worden. Gelijk met het nationaal socialisme en haar broertje het communisme gedaan werd.

  http://www.welingelichtekringen.nl/politiek/27305/de-onvermijdelijke-ondergang-van-de-islam.html

  Like

 9. Cynisch mensch zegt:

  Helaas is het zo dat de orthodoxe islam er naar streeft dat iedereen moslim wordt. Helaas voor die mensen die die orthodoxe islam aanhangen willen de meeste mensen dat niet. Ook mensen uit islamitische landen.

  Zo maakt de orthodoxe islam die islam ziet als een onderwerpingsreligie zijn eigen probleem…

  Nogal wat leuke Turkse. Marokkaanse meiden en zo kleden zich in leuke sexy kleding in plaats van hoofddoekjes.

  Heel heel goed

  Mogelijk stemmen deze vrijgevochten meiden zelfs pvv.

  Goed idee als protest tegen;

  Toenemend islamisme
  Onzinnige klimaatverdragen gebaseerd op het zogezegde klimaatsprookje
  Toenemende EU bureaucratie

  en zo en zo

  Like

 10. D. G. Neree zegt:

  De uitvindig van de drukpers luidde het einde in van de heerschappij van de Rooms-Katholieke kerk. Wie weet is het internet het einde van de islam? Maar dan moet het wel snel gebeuren.

  Like

 11. Flo zegt:

  Tsja…. keep on dreaming……

  Like

 12. Freija zegt:

  Vooral ex-moslims als Ali Sina, Ayaan Hirsi Ali, Wafa Sultan, brother Rashid, Sara Halder enz. zijn nodig om het tij te keren. Islam moet van binnenuit gereformeerd worden.
  http://www.faithfreedom.org/challenge.htm

  Like

  • Dick Tees zegt:

   Dat zal nooit gebeuren, als men teruggrijpt naar de originele Islam, de koran, wordt het alleen maar erger. Isis volgt de koran en mohammed zal trots op ze zijn. De enige remedie is een totaal verbod op Islam, als b.v. Kenia

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s