Marine Le Pen publiceerde beelden van gruweldaden van ISIS – nu dreigt ze haar onschendbaarheid kwijt te raken

screenshot_55

(Vertaling: E.J. Bron)

De rechtscommissie van het Europees Parlement heeft zich er voor uitgesproken de onschendbaarheid van de Franse presidentskandidate Marine Le Pen op te heffen – op basis van in 2015 geplaatste beelden en onderzoek met betrekking tot “verbreiding van gewelddadige beelden” op internet.

epoch-times

De commissie gaf daarmee gehoor aan een oproep van het Openbaar Ministerie van Nanterre bij Parijs. Dit was eind 2015 een onderzoek gestart tegen Le Pen wegens “verbreiding van gewelddadige beelden” op internet.

Morgen houdt de vergadering van het Europees Parlement zich bezig met de opheffing van de onschendbaarheid van Le Pen, die volgens peilingen in de eerste ronde van de Franse presidentsverkiezingen in april de meeste stemmen zal krijgen. In de regel volgen de Europarlementariërs de stem van de commissie.

Publicatie van foto´s van de daden van de “Islamitische Staat”

Tot nu toe heeft Marine Le Pen onder verwijzing naar haar parlementaire onschendbaarheid geweigerd gehoor te geven zich te melden bij de politie in Nanterre.

De voorzitster van het Front National (FN) had in december 2015 op haar Twitter-account drie gruwelijke foto´s van slachtoffers van de jihadistische militie “Islamitische Staat” (ISIS) gepubliceerd. Eentje laat de het onthoofde lichaam van de in 2014 in Syrië vermoorde Amerikaanse journalist James Foley zien, een tweede een in brand gestoken gevangene in een kooi, een derde van een man die door een tank wordt overreden.

De cheffin van het Front National voorzag de foto´s van de zin: “DAT is de ISIS.” Ze reageerde daarmee op uitlatingen van de bekende journalist Jean-Jacques Bourdin, die ze ervan beschuldigde een parallel getrokken te hebben tussen haar partij en de ISIS-militie.

Bron:
www.epochtimes.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in demoniseren, Europees Parlement, Frankrijk, Front National, Hypocrisie, ISIS, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Marine Le Pen, meningsdictatuur, nieuw fascisme, Rotzakken, verloedering. Bookmark de permalink .

28 reacties op Marine Le Pen publiceerde beelden van gruweldaden van ISIS – nu dreigt ze haar onschendbaarheid kwijt te raken

 1. elisah zegt:

  Dat is toch werkelijk de wereld op zijn kop!

  Like

  • Thom zegt:

   Welnee joh, de wereld staat toch op zijn kop en wie een hond wil slaan vindt licht een stok.
   Ze deden dus wat ze volgens hun logica moesten doen.

   Like

  • elisah zegt:

   En ja hoor, ze verliest haar immuniteit en de Fransen kunnen haar ook vervolgen, ze kan een maximale gevangenisstraf van 3 jaar krijgen en een enorme boete van 75.000 euro.
   De waanzin heerst…

   Like

 2. delamontagne zegt:

  Ze werd beschuldigd door o.a de foto van de onthoofdde Foley voor Politiek gewin te gebruiken.
  De journalist trok een vergelijking tussen ISIS en haar Partij FN.
  Ze had de ouders al excuses aangeboden, maar zoals in NL bij de Heer Wilders, elk woord/zin worden op 10 weegschalen gelegd.
  Ook Minister Valls deed een “duit” op de weegschaal.

  Valls:”Monsterlijke foto,s.
  Mevr Le Pen: opstookster in het publieke debat, verkeerde politiek en moraal, geen respect voor de slachtoffers……….

  @ manuel Valls, U bent een campagne begonnen van geweld en schade aan het FN te
  berokkenen en U durft te spreken van aanstichten ! ?

  Geliked door 1 persoon

  • Mirjam zegt:

   Ze hééft politieke onschendbaarheid, ze publiceert de waarheid, want het is zoals het is. Ze liegt niet, maar laat zien, ter verduidelijking van haar mening tegenover iemand die het tegendeel beweert, dat wat ze zegt waar is en wat hij zeg niet. Ze hoeft nergens bang voor te zijn, want ze kunnen haar politieke onschendbaarheid daarom niet afnemen.

   Geliked door 1 persoon

 3. Mary zegt:

  Eh we kennen ISIS niet anders van alle beelden die door henzelf worden verspreid van al de gruweldaden, welke beelden zou ze dan moeten geven aan de bevolking, die zijn er niet en als toekomstig Presidente zal ze het volk toch naar waarheid moeten inlichten nietwaar?. Wat wou dat ongekozen pro ISIS groepje dat zich het Europese Parlement noemt daar aan doen, ach binnenkort heeft Frankrijk een geweldige Presidente en heeft Frankrijk niets meer met de EU te maken!!!!.

  Geliked door 1 persoon

 4. scheermes zegt:

  Of het nou in nederland is , of in frankrijk, de waarheid mogen de kiezers ABSOLUUT niet weten, om dat links HEEL goed weet als de WAARHEID omtrent de islam bekent word bij de bevolking ,dat links de macht dan KWIJT is!! Vandaar deze wanhoopsactie”s van de regering om op deze wijze le pen en WILDERS de mond te snoeren , en om alles wat wij MOETEN weten , onder de pet gehouden wordt!! Vanavond het debat ook nog gezien met jort kelder ,maar de koran waar het om draait en waar alle ellende uit voortvloeit ,werd angstvallig buiten beschouwing gelaten!! Hier kon je duidelijk voelen dat de angst regeert,en dat mensen zo als in ALLE debatten op de tv niet over de koran DURVEN te praten, en dat daar ALLE ellende uit voortvloeit!! Uiteindelijk zijn daarom de discussie”sover de islam enz ZINLOOS zolang men deze dingen niet durft te benoemen !! Ergens is het wel begrijpelijk ,want aan WILDERS is te zien wat er gebeurd als je de waarheid omtrent de islam durft te benoemen !!Toch zullen de mensen deze angst MOETEN overwinnen anders delven wij het onderspit !!Overal kun je in ons land vrij over praten ,zonder dat het gevolgen heeft ,maar zeg NIETS ten nadele over de koran ,want dan ben je de sigaar !! Is dit niet al een teken, dat wij onze vrijheid al KWIJT ZIJN?? GEDEELTELIJK ??, OF??

  Geliked door 3 people

 5. Erik zegt:

  Volgens wel ingelichte bronnen was het Poetin die Marine’s telefoon had gehackt, Marine kon niets anders doen dan haar excuses aan te bieden aan de familie van Foley waarmee ze meteen kon duiden dat dit Issis is die zulke afschuwelijke daden doen. Dat Valls hierintrapte kwam haar goed uit. Er zouden al werkzaanheden zijn begonnen om een quillotine te bouwen op het Place de la Concour al waar door rechter al Bagdadi het vonnis zal worden voltrokken en Frankrijk gered is van de ondergang.
  Let op mensen dit zou zomaar een operatie “Libero” kunnen zijn ff lekker trollen met nepnieuws.

  Like

 6. john zegt:

  ergste plaag in vijftig jaar sprinkhanen here jezuz neem de jongens van het europese hof weg laat ze weg zakken maak korte metten met hen zoas met ananias en evira in de bijbel

  Geliked door 1 persoon

 7. oeps48 zegt:

  In een echte democratie staan vrijheid van meningsuiting en persvrijheid hoog in het vaandel.
  In Europa hebben de machthebbers “hogere idealen” dan de democratie.
  Naar mate een regiem meer autoritair of dictatoriaal wordt, wordt de mond meer en meer gesnoerd. Wat machthebbers niet willen horen, mag niet worden gezegd. Wat machthebbers niet willen zien, mag niet worden getoond. Fake nieuws verhult de waarheid. Maar al is de leugen nog zo snel, de waarheid achterhaalt hem wel. Een goed journalist verstaat de kunst de waarheid te verbergen in het volle zicht. Zalig zijn zij, die ogen hebben en kunnen zien.Zalig zijn zij, die oren hebben en kunnen horen. Zalig zijn zij, die waarnemen en begrijpen.
  Het fake nieuws vermelde, dat het weer goed ging met de economie. Dus maakte de journalist een filmpje van een mooie winkel in een dure straat, waar je hele dure portemonnaies kon kopen. Er waren overduidelijk geen klanten in de winkel noch op de straat. De volgende dag vertoonde de journalist een drukke markt in een volksbuurt. Er was een kraam met goedkope portemonnaies, maar die werden niet verkocht. De mensen hadden geen geld om er in te stoppen. Zalig zijn zij, die de strekking van het verhaal van de journalist begrepen.

  Like

 8. IkBenHet zegt:

  Ja mensen. Als Links je kapot wil maken; dan máken ze je kapot…
  Kapot zal je… Al dan niet letterlijk…
  Het is om te janken 😦

  Geliked door 1 persoon

 9. Anna zegt:

  Ze zijn daar in Brussel stiekem bang van Le Pen….. dooarom zoeken ze nu net zo lang naar een stok om haar te kunnen slaan…..
  Weer een signaal hoe snel de wereld achteruit gaan…
  ” het recht wordt krom gemaakt” waarheid worden tot leugens gemaakt…..

  Like

 10. Assyriër. zegt:

  Ziek Westen,Dat roep ik al decennia

  Like

 11. Het begint erop te lijken dat ze ons leven tot een hel willen maken.

  Like

 12. Aegolius cs zegt:

  Brussel heft immuniteit Le Pen op vanwege IS-executiefoto’s
  Het Europees Parlement heeft besloten de onschendbaarheid van Europarlementariër Marine Le Pen op te heffen, in verband met het onderzoek naar het posten van gewelddadige IS-foto’s op Twitter. Le Pen, tevens presidentskandidaat voor het Front National in de Franse verkiezingen, zette in december 2015 drie foto’s van executies door IS op Twitter.
  Op een ervan was de onthoofding te zien van de Amerikaanse journalist James Foley. “DIT is Daesh (IS)!”, zette ze bij de foto’s. Ze reageerde daarmee op een Franse journalist die Le Pens partij had vergeleken met IS.
  Een belangrijk thema in Le Pens campagne is het terugdringen van islamitische invloeden in Frankrijk door maatregelen die moslimmigranten benadelen.
  Vervolging……….
  http://nos.nl/artikel/2160851-brussel-heft-immuniteit-le-pen-op-vanwege-is-executiefoto-s.html
  Inmiddels is het de EU “parlementairs” gelukt in Frankrijks parlementaire verkiezingen in te grijpen.
  Met ongeloof probeer ik te begrijpen wat EU-democratie betekent versus Rusland.
  Walgelijk.

  Like

 13. koddebeier zegt:

  Ja van die Euro smeerlappen mocht de waarheid natuurlijk niet boven tafel komen !
  Dat hele Euro landverraders zooitje zou aan de galg horen te bungelen !

  Like

 14. IkBenHet zegt:

  Nou… Het is Links gelukt. Haar Parlementaire Onschendbaarheid is opgeheven.
  Nu kan zij in aanloop naar de verkiezingen en tijdens haar campagne vervolgt worden.
  Hierbij zal uiteraard zoveel mogelijk vuile was buiten gehangen gaan worden.
  Op cruciale momenten zal men haar dan oproepen voor verhoren en/of het afleggen van verklaringen. Dit alles om normaal campagne voeren zoveel mogelijk te verstoren.

  Like

 15. Joshua zegt:

  De foto’s die Marine Le Pen publiceerde zijn verspreid door isis zelf en staan/stonden openlijk op youtube.
  De eu. Hypocrieten hadden dat ook kunnen zien maar deze geesteszieken leven veraf van de echte wereld.

  Like

 16. Thoth zegt:

  Van de Camp, de ‘Ducati’ rijder van het C.Dosiel.A, steekt ook zijn vinger op. Ik denk dat hij een 2e nodig heeft, een n.l. een Kawasaki…

  Like

 17. Wachteres zegt:

  https://vladtepesblog.com/2017/03/02/marine-le-pen-may-face-2-years-in-jail-links-1-on-march-2nd-2017/

  Marine le Pen may face 2 years in jail: Links 1 on March 2nd 2017

  (This looks pretty much like the Dutch courts convicting Geert Wilders for being the leader of the opposition and having an opposition PoV on immigration policies. The communists who run these governments are still wearing the mask of democratic procedure, but their actions are increasingly totalitarian, punishing those who speak demonstrable truths which may interfere with the one world policy of the international socialists and their muslim allies, who I have come to call, the COMTARD alliance.)
  Posted on March 2, 2017

  1, 78% OF NATIVE DUTCH THINK INTEGRATION HAS FAILED DUE TO ISLAM AND IMMIGRATION

  Marine kan drie jaar gevangenisstraf krijgen en een boete van 75.000 euro

  Like

  • Joshua zegt:

   De wereld wordt gegereerd door krankzinnigen!
   Isis aanklagen voor het verspreiden van de foto’s zou normaal zijn maar als je krankzinnig bent veroordeel je juist de mensen die daar tegenin gaan!

   Like

 18. Joshua zegt:

  gegereerd =geregeerd

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s