Nieuwe video van Marine Le Pen/Front National

 

(Vertaling: “delamontagne”)

Ik wil niet langer bezwijken onder allerlei beperkingen die ze ons opleggen, de quota en de eisen, maar gewoon kunnen werken zoals mijn vader en mijn grootvader voor mij. Ik heb Marine nodig.

Ik heb alleen een klein pensioentje en ik wil niet langer een “Euro” die mijn koopkracht verzwakt. Ik heb Marine nodig.

Ik wil niet langer bang zijn als ik door bepaalde straten loop, door bepaalde wijken, of met het openbaar vervoer reis. Ik heb Marine nodig.

Ik wil een Frankrijk dat vooruit gaat, dat verenigd is, sterk en eensgezind. Ik heb Marine nodig.

Ik wil hen gelukkig zien opgroeien, in een veilig, gerespecteerd Frankrijk, trots op haar wortels en waarden. Ik heb Marine nodig.

Ik wil geen staat die me onder de belastingen laat stikken, maar een staat die me toestaat te werken, die onze economie beschermt, mijn onderneming en ons personeel. Ik heb Marine nodig.

Ik wil weer echt kunnen lesgeven, kennis overdragen en weer trots zijn op mijn vak. Ik heb Marine nodig.

Ik wil niet afhankelijk zijn van blijvende ondersteuning om het hoofd te kunnen bieden aan de internationale concurrentie. Ik wil kunnen leven van mijn vak in alle tevredenheid. Ik heb Marine nodig.

Ik wil een regering die zich vooral bezighoudt met de werkgelegenheid van de Fransen en niet in eerste instantie met immigranten. Ik heb Marine nodig.

Ik wil me inzetten voor de veiligheid van de Fransen, maar daar heb ik wel de steun van de staat bij nodig. Ik heb Marine nodig.

Ik wil geen land waar sommige mensen niet in staat zijn om de “zorg”te kunnen betalen, omdat zij daar de financiële middelen niet voor hebben. Ik heb Marine nodig.

Als ik klaar ben met mijn studie wil ik niet voor een “luizen-loontje” werken of anders naar het buitenland vertrekken. Ik wil hier mijn toekomst opbouwen. Ik heb Marine nodig.

Om weer orde op zaken te stellen in Frankrijk heb ik wel Uw steun nodig.
MARINE LE PEN . . .

Vertaald uit het Frans door:
“delamontagne”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Frankrijk, Front National, gezond realisme, Marine Le Pen, Nationalisme, Patriottisme. Bookmark de permalink .

11 reacties op Nieuwe video van Marine Le Pen/Front National

 1. Bob Fleumer zegt:

  Dat hele goede verhaal samenvattend wij hebben Geert Wilders nodig!

  Geliked door 1 persoon

 2. Cathja zegt:

  Ik hoop van harte dat de politieke onschendbaarheid niet wordt ingetrokken, zodat Marine le Pen vervolgd kan worden! Wat zou dat een uiterst smerige streek zijn om haar definitief de mond te snoeren!

  De ‘gewone’ Fransen lijken me mensen die Frankrijk weer terug willen hebben zoals het ooit was toen er nog geen rellen waren, toen er nog geen wijken waren waar je als autochtone Fransman of vrouw beter maar niet kon komen, toen er nog geen enorme aantallen moslims in Frankrijk woonden, kortom, toen het leven voor de Fransen nog goed te doen was.

  Ik wens Marine le Pen alle goeds toe, en een klinkende overwinning voor het FN!
  De Fransen zullen weer hoop krijgen met een president zoals zij.

  Geliked door 1 persoon

 3. joga zegt:

  Zo’n man gun je Marine. Ik gun heel Frankrijk Marine. Vive la France et la République.

  Geliked door 1 persoon

 4. Ron Gerda en de kids zegt:

  ik hoop dat Frankrijk snel de EU uitgaat en schoonmaak houdt in hun land, daarna zullen vele andere landen snel volgen en is het EU drama tenminste afgelopen

  Geliked door 1 persoon

 5. Jade zegt:

  Make France great again with Marine Le Pen!!!

  Geliked door 1 persoon

 6. Johan zegt:

  Ik wens mw Le Pen, dhr Wilders, dhr Trump en de vele die vechten tegen de linkse correctheid en de EU veel kracht en energie toe. de hoop van de mensheid is op jullie gericht.

  Geliked door 1 persoon

 7. Driek zegt:

  DE TELEGRAAF

  Druk op asielweigeraars EU verder opgevoerd

  BRUSSEL – Hoewel EU-landen afgelopen maand bijna 2000 asielzoekers lieten overkomen uit Italië en Griekenland, doen ze nog altijd minder dan ze hebben beloofd. De Europese Commissie dreigt nu echt hen voor het Europees Hof van Justitie te slepen als het aantal niet snel richting de 4500 per maand gaat. Dat kan tot boetes leiden.

  Ook maant Brussel de lidstaten binnen een maand meer personeel en vooral materieel te leveren voor de Europese grens- en kustwacht. Solidariteit vereist dat de lidstaten hun besluiten zonder uitstel uitvoeren, waarschuwt EU-commissaris Frans Timmermans.

  Sinds september 2015 zijn 13.546 asielzoekers herplaatst, terwijl dat er in september ruim 98.000 zouden moeten zijn. In dit tempo blijven mensen vastzitten in Italië en Griekenland terwijl dat niet nodig is, aldus de commissie. Alleen Malta en Finland liggen op schema, terwijl Oostenrijk, Polen en Hongarije nog altijd weigeren mensen op te nemen. Nederland doet het met 1486 mensen relatief goed, maar dat is nog maar een kwart van wat het zou moeten zijn.

  Het hervestigen van Syrische asielzoekers uit kampen uit Turkije verloopt overigens wel „veelbelovend.” Tot nu toe zijn er ruim 3500 naar Europa overgevlogen. De lidstaten willen er 34.000 laten overkomen, waarvoor 213 miljoen euro is vrijgemaakt.

  De commissie presenteerde donderdag ook een plan om lidstaten te helpen migranten zonder recht op bescherming sneller naar hun land terug te sturen. Hiervoor wordt, zoals al was uitgelekt, 200 miljoen euro beschikbaar gesteld, onder meer voor gezamenlijke terugkeervluchten door de Europese grenswacht. Mensen opsluiten is een optie, maar alleen als het niets anders kan. Het mag niet de buurt komen van iets wat lijkt op een concentratiekamp, zei EU-migratiecommissaris Dimitris Avramopoulos.

  Landen krijgen het advies hun asielprocedures te versnellen, beter samen te werken en niet te dralen met uitzetbesluiten. Aan afspraken met Jordanië, Nigeria, Tunesië en een reeks andere Afrikaanse landen om mensen terug te nemen wordt gewerkt, maar dat gaat moeizaam. Ondertussen staan tot juli vijftien nieuwe trainingsprogramma’s voor de Libische kustwacht en marine op het programma.

  Like

 8. Cathja zegt:

  “Solidariteit vereist”…., waarschuwt EU-commissaris Frans Timmermans.

  De strop om de nek van de EU-lidstaten wordt strakker aangetrokken. Ongehoorzaam? Dan kunnen we sancties of boetes verwachten!
  Die rat van een Timmermans moeten we goed in de gaten houden!
  Als we niet doen wat van ons wordt geëist, dan dreigt de Europese Commissie alle weigeraars voor het Europese Hof van Justitie te slepen…!

  We zijn gewaarschuwd!

  Like

 9. Het begint erop te lijken Driek of wij onder curatele staan.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s