Voor Asscher dringt de tijd

screenshot_42

(Door: Thijs Niemantsverdriet)

Een opleving van de PvdA blijft uit, ook na de debatten van dit weekend. Stevent Lodewijk Asscher af op een historische nederlaag? Paul Tang vindt dat Lodewijk Asscher het „uitstekend” heeft gedaan. Het enige wat volgens de PvdA-Europarlementariër nog een beetje meer zichtbaar zou mogen zijn, is zijn gevoel voor humor. „Al blijft humor en politiek natuurlijk een lastige combinatie.”

Vraag PvdA’ers naar het optreden van Asscher bij de debatten van afgelopen weekend, en ze tonen zich tevreden. Hij was rustig, premier-waardig en scherp waar nodig. „Cool and collected”, zoals Sharon Dijksma van het campagneteam na afloop zei. „Hier stond de Lodewijk die ik wilde zien.”

Maar, zo geven PvdA’ers ook toe, Asscher heeft geen beslissende dreun weten uit te delen – noch in het Radio 1-debat, noch in de Rode Hoed bij RTL. Drie dagen later circuleert nergens online een filmpje waarin hij de concurrentie eens gedenkwaardig op hun nummer zet.

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)
nrc-nl

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in PvdA. Bookmark de permalink .

21 reacties op Voor Asscher dringt de tijd

 1. paulzwueste zegt:

  Ik ben begonnen met lezen maar halverwege werd ik misselijk…
  Wat een dom en vals links gezwets !
  En het ergste is dat de meeste Nederlanders zo denken…
  Op naar de totale ondergang!

  Geliked door 2 people

  • Een echte linxert, zo met zichzelf tevreden dat ie zijn blik zelfs naar binnen heeft gekeerd, of is ie gewoon scheel? Blind is ie in elk geval.

   Geliked door 1 persoon

   • paulzwueste zegt:

    Kwestie van inteelt. Kan niet anders.
    Dat krijg je als je volgens de strenge regels van een geloof leeft die vermenging met andere volkeren als onrein zien.
    Wat dat betreft zijn al die “geloven” even erg en achterlijk.

    Geliked door 1 persoon

   • Ik had hier eerst een uitgebreid verhaal staan over de liefde tussen een schele pornoacteur en een broodjood tot ik in jouw reactie met een scheef oog iets over onrein met andere volkeren zag staan wat mij ertoe heeft gezet om het in plaats daarvan dan maar met je eens te zijn over even erge en achterlijke geloven.

    Geliked door 1 persoon

   • paulzwueste zegt:

    Het woord “onrein” doet het altijd goed.
    Ik heb ook iets met “buitenproportioneel”.
    Ik bewaar die woorden uitsluitend voor speciale gebeurtenissen zoals islamitische feestdagen, sterfdagen van IS-kopstukken, de hele DENK-ploeg die omkomt bij een vliegtuigramp.
    (Staat trouwens ook al op mijn verlanglijstje voor mijn verjaardag.)

    Geliked door 1 persoon

   • Ja, onrein is een woord met inhoud. Ik denk in dat verband dan altijd even aan onze Patries die het toch maar allemaal over zich heen liet komen, zoals een echte vrouw betaamd, terwijl zeik toch niet echt onrein is. Je kunt er rustig je tanden mee poetsen of er ’s ochtend een litertje van drinken voor een jeugdig uiterlijk. Zo zie je maar weer dat het ene onrein het andere niet is. Persoonlijk vind ik bijvoorbeeld die meneer die voor het CDA in het EU-gedoe motorfietsen mag en daarom de onschendbaarheid van Marie Le Pen ophief veul onreiner dan die jongens van DENK, dus misschien kunnen we in onze gebeden om verjaardagskadootjes wel even ruilen.

    Geliked door 1 persoon

 2. 4sjun zegt:

  Lodewijk Asscher deed het uitstekend in de zoveelste sociaaldemocratische wittebroodsweken van een vervangende leider. Een negen voor de toonzetting, jammer voor de partij en haar aanhang dat Asscher helemaal niks memorabels te melden heeft.
  .
  Binnenkort doet Lodewijk Asscher het vast ook uitstekend samen met Mark Rutte voor de klas nu de PvdA steeds minder, minder, minder politiek mandaat weet te scoren.

  Like

 3. scheermes zegt:

  Hoe smerig als ook asscher bezig is ,is zijn uitspraak, nadat snotneus klaver de boel bedrogen had,dat dat slim van hem was!!En zo houden de linkse smeerlappen, en volksverraders elkaar de hand boven het hoofd !!Judas pechthold bakt ze wel HEEL erg bruin door buma met naasten liefde te bestoken , en te zeggen dat als er homo vluchtelingen uit IRAK!! ja u LEEST dit goed UIT IRAK naar ons land komen wij ze wel MOETEN?? opvangen uit naasten liefde !!Hoeveel veilige landen ,en MOSLIM landen zijn deze homo”s voorbij gegaan,om na DUIZENDEN kilometers eindelijk in ons land terecht te komen ??Op dergelijke onzin wordt NIET tegen ingegaan !! Buma zit er dan een beetje schaapachtig bij te kijken zonder daar een zinnig antwoord op te geven!! Hieraan kun je zien ,dat gereformeerd, en niet bekeerd is niks weerd!! Ronduit schandalig om de kiezers zo voor het lapje te houden !!Kun je nagaan hoe achterlijk de linkse kiezer is , daar zij een dergelijke idiote stelling onderschrijven !!Zelfs een BLINDE trapt nog niet in dergelijke onzin !! Ook met ALLE moslim vluchtelingen volgt dezelfde voorgekookte en ingestudeerde onzin,om al deze zielige vluchtelingen die tig VEILIGE landen voorbijgaan om die uit naastenliefde op te vangen !!Zo laat de ONNOZELE LINKSE kiezer zich BEDRIEGEN !!En tekenen ze hun eigen DOODVONNIS door het toelaten van de ISLAM!! Is er dan NIEMAND in ons land die daar het JUISTE antwoord op HEEFT??NIEMAND?? ZEER zeker WEL!!!!! GEERT WILDERS ,die dag en nacht knokt voor onze vrijheid ,om JUIST deze dingen te benoemen !!ALS ENIGE!! Elke nederlander moet zich de ogen uit de KOP schamen als hij niet op GEERT WILDERS STEMT!! SCHAAM U!!

  Like

 4. Sabeltant zegt:

  Ik ben gestopt met kijken naar die oplichters.

  Wij mogen alleen nog een gezicht kiezen waar we vier jaar tegenaan mogen kijken Europa maakt de wetten en regels waaraan wij ons moeten houden.
  Onze nep regering met haar nep lakeien mogen het Europese nieuws aan ons mededelen.
  Voor de rest zijn wij alleen goed om (EU)belasting te betalen voor zwakke landen en godvergeten linkse hobby’s.

  Voor mij een partij die uit de EU gaat.

  Like

  • Daar worden ze altijd wakker van, van de bel voor de thee en beginnen dan ook automatisch te kwebbelen en in een kopje te roeren en dan ben ik altijd blij als er een enge vent met een zeis langskomt voor de rust.

   Geliked door 1 persoon

   • paulzwueste zegt:

    Eindelijk ontmoet ik dan een zielsverwant.
    Ja, erg is dat, dat geroer en gekwebbel. En als ze dan maar wat zinnigs zeiden.
    Maar het gaat altijd maar alleen over dingen die jij niet goed hebt gedaan, en als je ze wel goed hebt gedaan… dat je die zo en zo had moeten doen.
    De mensen zullen wel zeggen, en het schijnt dat….

    Maar gelukkig gaat dan de bel weer.
    Ik blijf dan altijd wel beneden wachten, want ik kan niet zo goed tegen
    al dat bloed en dan die ingewanden…!

    Geliked door 1 persoon

   • Heel bijzonder is dat ze ook telkens als jij mijnheer de Zeis voorgaat om ze even aan te wijzen, ze net begonnen zijn met hetzelfde eerlijke verhaal te herverhalen maar dan veul eerlijker aan elkaar proberen te vertellen terwijl er niemand naar elkaar luistert. Gelukkig is de Heer van der Zeis niet van dat langdradige en maakt er snel een eind aan. Die ingewanden valt trouwens best mee als je daar gewoon de rest van de zooi in verpakt.

    Geliked door 1 persoon

   • paulzwueste zegt:

    Zo heb ik ’s ’n keer Endeldarm gegeten in een Türks EU-restaurant te Bruxelles.
    ‘Hout Cuisine’ van die Türken hoor.
    Koeiemaag, Koeietiet, hersenen, schapenogen, Innereien in Austria.
    Alles wat maar eetbaar is. Als het maar goed gekruid en pikant is.

    Geliked door 1 persoon

   • De Duitsers hebben een onpasselijk woord voor de liefhebbers van een portie uit of in de endeldarm. Scheissefresser krijsen ze dan en brullen er nog gauw Du voor en er achteraan zodat de buren niet denken dat het om hullie gaat. Dat scheisse fressen is overigens heel erg goed om de broodnodige probiotica binnen te krijgen maar men diene dat dan wel tot het eigense gerei te beperken.

    ’s Morgens een likje uit de persoonlijke pot doet de hoeveelheid eigen darmbewoners en dus de goeden (oei!) miljardvoudig toenemen zodat je huid er ook weer beter uit gaat zien. Goed spul dus, als het maar van jezelf is. Daarentegen is het maar een beetje ongebreideld herumfressen van andermans scheisse trouwens levensgevaarlijk door de toename van bedreigende organismen en andere (dobber?)parasieten die je de hele inwendige koelkast leegvreten. Moedertje Natuur wist het wel, maar ja, Goedmenschen weten het natuurlijk beter. Die zou ik dan willen aanraden om stevig door te vreten.

    Geliked door 1 persoon

 5. Wachteres zegt:

  Had De PVDA maar naar mij moeten luisteren. IK had hen meteen kunnen vertellen dat Asscher niet zou werken, om zieltjes te winnen.

  Dezelfde hoop hadden zij voor Job,Cohen, ook zo’n slappe dweil en daar tuinden de mensen nog in, maar dat blijven ze niet doen.

  Zelfs de grootste stommeling kan weleens een lesje leren.

  PVDA dat wordt nooit meer wat. En zo hoort het ook.!

  Geliked door 1 persoon

  • Acteurs verdwijnen vaak even tussen de coulissen om het woedende publiek de kans te geven om tot bedaren te komen alvorens ze minzaam glimlachend en handenwringend weer terugkomen en dan tot verbazing van iedereen toch de moordenaar blijken te zijn. Politiek is een soort theater maar dan met acteurs en actrices die op de toneelschool alleen maar met de hand in hun eigen broekje hebben zitten dagdromen over hun geweldige loopbaan.

   Geliked door 1 persoon

   • paulzwueste zegt:

    Br, Br.
    Als ze dan zo handenwringend op komen is dat dan misschien om hun handen af te drogen waar het bloed en de Innereien van af druipen…?
    Zo maar ’n vraag natuurlijk.
    Mijn grootmoeder had een slagerij in Rotterdam,
    dus je begrijpt dat ik geïnteresseerd ben.
    Je kunt het rustig vertellen, maar wel graag lekker bloederig.
    Om je wat op gang te helpen, bij mij lopen de verhalen altijd héél slecht af. Anders is er geen lol aan.
    Of… kan ook, als je niet weet hoe het geëindigd is op het end, doordat de bode die het onheilsnieuws moest brengen dronken in de kroeg hing, kun je toch gevoeglijk aannemen dat de geliefde hoofdpersoon tòch nèt het loodje heeft gelegd.

    Het èchte probleem komt namelijk pas op zetten als alles goed afloopt.
    Stel.
    Wilders haalt op 15 maart minimaal 150 zetels, wat er dik in zit natuurlijk.
    Wat moeten we dàn in Godsnaam nog met onze vrije tijd beginnen…?
    Wat doen we hier dan nog?
    Nu is het toch véél leuker.

    Ik weet het ook niet. Laten we hopen dat de goede man dat zèlf ook in ziet en nog even gauw wat flaters begaat. Liefst op het platje, zodat iedereen het goed kan zien en dat daardoor minimaal de helft van al dat “zwevend kiezersvolk” met ’n klap op de grond dondert.
    Dan kunnen wij hier tenminste opnieuw vier jaar lekker doorgaan…

    Geliked door 1 persoon

   • Alles loopt goed af. Het CDA, de PvdA en D66 krijgen elk 25 zetels en de ene die ze voor een overmacht tekort komen komt van Sylvana. Jesse loopt over naar de jongens van DENK en wordt daar Algemeen Dans Jongetje. Wim van de Camp vraag Geert Wilders ten huwelijk, wordt hartelijk uitgelachen, rent tegen een boom, in z’n motorpak en wordt voor een wezel aangezien door een gewapende meneer van de bevolkingsbeschermerij van een bekend land waar ze Frans spreken die tevens iets had opgevangen over het stemgedrag van de wezel ten aanzien van de opheffing van de onschendbaarheid van mevrouw le Pen.

    Dat ’t hier nu rustig gaat worden meen ik te mogen betwijfelen. Wat denk je van die oudjes die hier komen zeuren dat ze godgeloeiende nu eindelijk eens een keer moeten stoppen met die koekjes altijd bij de koffie en dat je vroeger tenminste nog wat te wensen en te zeuren had en moet je nou zien. En telkens weer moeten kiezen uit al die vakanties die gratis en van staatsweege opgedrongen worden dat je nog niet van je sneeuwblindheid en skibotten genezen bent of je ligt in je bad in Benidorm te gillen van de zonnebrand. Nee, het worden nog roeriger tijden bij De Bron.

    Like

  • Harry zegt:

   Je overschat het rooie gebroed , Wachteres .
   Die zijn zó allejezus hardleers en onnozel , die tuinen gewoon weer kopvóór in een goed vertelde leugen !

   Tot mijn grote vreugde kan ik mededelen dat ik nooit links geweest ben .
   Die schande blijft mij gelukkig bespaard .

   Wél liberaal , maar dat is sinds Rutte ook al geen pluspunt meer .
   Ook ik heb nu iets om me voor te schamen .

   Like

 6. Mag lijden dat hij nog meer gaat zakken in de peiling. Dan hoeft hij niet meer met een roos te gaan staan. Maar dan kan hij beter graftakken uit gaan delen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s