Wilders hervat campagne: We gaan weer het land in

screenshot_52

(Door: Chris Klomp)

PVV-leider Geert Wilders hervat de publieke verkiezingscampagne die hij vorige week had opgeschort. Hij heeft dat vandaag bekendgemaakt. Wilders stopte zijn openbare campagne nadat de dienst die hem beveiligt in opspraak was gekomen.

,,We gaan weer het land in. De kiezer wil ons zien en wij de kiezer ook! De veiligheidsrisico’s zullen tot het minimum worden beperkt. Ik heb er veel zin in!”, aldus Wilders. Een flyeractie die afgelopen weekeinde stond gepland in Volendam ging niet door.

Op 8 maart gaat Wilders flyeren in Breda en laat hij zich interviewen door de roddelbladen Story en Privé. Een dag later bezoekt hij een dierenasiel. Op 11 maart gaat Wilders op campagne in Zuid-Limburg.

pvv-nieuw

Lees verder>>> 

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Geert Wilders, PVV. Bookmark de permalink .

23 reacties op Wilders hervat campagne: We gaan weer het land in

 1. Mary zegt:

  Nou heel veel succes!!!,Geert wel of niet het land in stemmen doe ik al zolang als de PVV bestaat op hem.

  Geliked door 1 persoon

 2. delamontagne zegt:

  In Frankrijk wordt het Marine le Pen ook moeilijk gemaakt.

  Nu Marine le Pen zo hoog in de Peilingen staat wil het Europese parliament haar “parlementaire onschendbaarheid” afnemen.

  https://eurocalifat.files.wordpress.com/2017/02/2048×1536-fit_marine-pen-parlement-europeen-strasbourg-7-octobre-2015.jpg?w=3200&h=2130

  Een Commissie van de Europese Unie is vandaag een procedure begonnen om de Parlementaire Onschenbaarheid van Marine le Pen op te heffen.
  Ze heeft het Parket van Nanterre gevraagd een onderzoek in te stellen naar de verspreiding door de Voorzitster van FN van foto,s van de Islamitische Staat op Twitter.
  https://francais.rt.com/france/34605-parlement-europeen-vote-levee-immunite-le-pen

  Ils sentent que Marine est en train de gagner, alors c’est panique à bord…

  De Politieke Klasse, de zelfgeproclameerde elite en de onderdanige Pers beginnen onderhand in “paniek” te geraken.
  De opeenvolgende Negatieve “affaires” [ van de andere Polititci ! ], hebben op Marine geen vat en zorgen er alleen maar voor dat haar populariteit stijgende is.
  Ze staat op moment op 27%
  Haar tegenstanders hebben geen idee hoe ze haar nu verder moeten aanvallen.
  Hun probleem is dat ze hebben gefaald op alle gebieden, het land verwoest en hebben nu geen nieuwe oplossingen waar Marine stelt om helemaal opnieuw te beginnen.
  Over immigratie en de onveiligheid. Ze heeft gelijk en niet de anderen en de actualiteit van de dag bewijzen het keer op keer opnieuw.
  De verruwing van Frankrijk wordt dagelijks erger.
  De FN van Marine le Pen predikt haat ? ?
  Maar wie zijn het dan die in Nantes en andere plaatsen de boel vernielen, plunderen en de politie aanvallen ?
  De islmisering van de samenleving ?
  Het “samen-klitten”van de moslims is alom vertegenwoordigd.
  28% van de moslims en zelfs 50% van de jongeren onder hen, voelen zich aangetrokken tot de sharia.
  Hoe meer de Pers Marine probeert te kwetsen, des te meer de kiezers ervan overtuigd schijnen te zijn dat ze slachtoffer zijn van een meedogenloos systeem.
  Een nieuwe, uitstekend “Clip” geeft een samenvatting van het Programma van Marine, het enige programma dat de dagelijkse problemen van de mensen op de eerste plaats stelt.

  Geliked door 2 people

  • Harry zegt:

   Het is net als bij ons : de wereld op z’n kop !
   Niemand uit het politiek-correcte kamp zeurt nog over de talloze moordpartijen en vernietiging van cultureel erfgoed door Isis .

   Maar wee degeen die dat in beeld brengt , die bestaande beelden doorstuurt !
   Die is pas gevaarlijk !
   Die trekken anderman’s kop uit het zand .

   Politiek-correct en mongoloïde zijn nu synoniemen .
   Die lui hebben het recht om te leven helemaal verspeeld .

   Geliked door 2 people

 3. Jules Vismale zegt:

  Dat nog te bedenken dat ze in Düsseldorf, in Duitsland, op een carnavalswagen kunsthoofden van Geert Wilders, Donald Trump en Marine Le Pen naast die van Adolf Hitler hadden geplaatst! Degenen die hen met de laatste vergelijken zijn gewoon hersenloze (linkse) idioten die nog niet eens weten wat de vroegere geschiedenis van het nazi-rijk precies inhield want de drie eerstgenoemden zullen beslist GEEN 6 miljoen moslims, asielzoekers, vluchtelingen e.d. gaan doodschieten en vergassen!
  Wie weet wat het veel leuker geweest om daar in Düsseldorf bij carnaval op die praalwagen de kunsthoofden van Jean-Claude Juncker, Angela Merkel, Martin Schultz, Guy Verhofstadt en Frans Timmermans naast die van Peter Kürten, de Vampier van Düsseldorf, te plaatsen daar de vijf EU-jakhalzen (die arme dieren zou ik nog niet eens mogen vergelijken met deze figuren!), gelijk aan Hitler, een kunstmatig EU-gedrocht koste wat het kost in stand willen houden dat allang tot zijn ondergang is verdoemd! Veel inwoners van Düsseldorf weten zelfs niet eens meer wie Kürten was, al werden daar ooit wel t-shirts met zijn afbeelding erop verkocht! En als de Vampier in deze tijd die vijf blaaskaken had gedood en hun bloed ging opdrinken dan zou het haast voelen alsof hij gewoon cyaankali had geconsumeerd!
  Laat Wilders maar weer gezellig de straat op gaan en wie weet zelfs naar de Fata Morgana in de Efteling toe!

  Geliked door 3 people

 4. tippelaar zegt:

  moslims, indien gericht: “vuur”

  Like

 5. scheermes zegt:

  Heel goed GEERT dat je weer in BEELD bent !! Uit het oog uit het hart !!Uiteraard NIET bij ONS ,er is niemand die jou van ons netvlies af krijgt ,en je aanhang ZAL zeer beslist groeien ,gezien alle daden van de islam !!SUCCES !!

  Like

 6. J. C. Th. Köhler zegt:

  ” Later bleek dat er alleen in besloten kring was gelekt.”

  Wat nu als die “besloten kring” op zijn beurt aan het lekken is geslagen? Wat blijft er dan over van de garantie dat Wilders’ veiligheid niet in gevaar is geweest? Zijn ze zo dom in Den Haag of zo doortrapt?

  j.c.th.kohler@ziggo.nl

  Like

 7. Erik zegt:

  Ik houd mijn hart vast, doe een kogelvrijvest aan en …….! Gotver wat een kut zooi. Ik weet zeker dat Pim is vermoord door het elite clubje van Bea, vdG was slechts de Lee Harvey Oswald.
  Juist dat deze primo’s Geert gaan “beschermen” vind ik eng. Alles wordt in dit land gedaan om Geert uit de regering te houden en de Kroon al helemaal. Mensen met een kroon op hun kop zijn in de lange geschiedenis de gevaarlijkste gebleken.
  We gaan voor Geert Wilders dat is de eerste battle doch de oorlog hebben we daar zeker nog niet mee gewonnen, hier ligt een nog lange strijd voordat de religie van slinks van elk wapen is beroofd, behalve hun stemrecht.

  Like

 8. Pietersen zegt:

  Goed getimed ! Ik hoop dat er nu een paar robocops om hem heen staan, dat geeft meer uitstraling en zal de campagne ten goede komen.

  Like

 9. delamontagne zegt:

  In Frankrijk zijn de verkiezings=campagnes ook aan de gang.
  Bij een bezoek aan de “Salon de l’Agriculture” [ landbouw/veeteelt-tentoonstelling ], werd Marine le Pen geprezen, President Hollande uitgejouwd en de nieuwe Kandidaat “Manuel Macron” kreeg een ei vol in ,t gezicht gegooid.

  Like

 10. Onschuldige Bijstander zegt:

  Chris ‘NSB’ Klomp hahahahahaha

  Like

 11. oeps48 zegt:

  Wat willen we, MEER of MINDER WIlders ???
  M…..

  Like

 12. Jan zegt:

  D66-Statenlid: Wilders hoopt op aanslag voor verkiezingen

  Het Limburgse D66-Statenlid Hans van Wageningen denkt dat PVV-leider Geert Wilders hoopt op een aanslag in Nederland, kort voor de verkiezingen. Hij liet dat vanavond weten via Twitter.


  Volgens Van Wageningen volgen Wilders en anderen een strategie die ,,eerder door Hitler is gevolgd en nog niet zo lang geleden door de Servische leider Milosevic.”

  http://www.ad.nl/dossier-aanloop-verkiezingen-tweede-kamer/d66-statenlid-wilders-hoopt-op-aanslag-voor-verkiezingen~abb630aa/

  Like

  • Claudia M. zegt:

   Ik las het vanmorgen al elders… Wat een zieke geest, hopen op een aanslag? Dan ben je echt niet goed in “bovenbolletje”, dan heb je last van kortsluiting, misschien zelfs wel chronisch! Geen enkel normaal denkend mens wil namelijk een aanslag; zij willen graag in pais en vree leven, maar op een of andere manier wordt dat door anderen niet gegund! Ik word schijtziek van dit soort mafklappers; hoe bedoel tweedeling zaaien!

   Like

  • Pietersen zegt:

   Wat een gek is dat. Hoe durft hij dat te beweren. Zieke geest.

   Like

   • paulzwueste zegt:

    Niks zieke geest.
    Deze man doet dit doordacht en zich volledig bewust van de uitwerking hiervan.
    Oorzaak haat en angst voor zijn baan.

    Like

 13. BM Fidel zegt:

  Hans van Wageningen weet blijkbaar niet dat Milosevic vorig jaar vrijgesproken is van ALLE beschuldigingen. Posthuum, dat dan weer wel.

  Like

 14. BM Fidel zegt:

  Ik ging er, ten onrechte, van uit dat Wilders door de marechaussee beveiligd werd, de enige veiligheidsorganisatie die nog niet multicul-feministisch geïnfecteerd is. Marokkanen komen er absoluut niet in, gezien eerdere ervaringen.
  Dit voorval illustreert maar weer eens dat het “diversiteitsbeleid” van de politie fnuikend is voor de integriteit van het korps.

  Like

 15. Mirjam zegt:

  Hier een heel goed artikel van journaliste Bernadette de Wit, over de mythe, dat het opgeven van het Turks/Marokkaanse paspoort niet mogelijk zou zijn. Het is wél mogelijk en de Nederlandse regering, en ik hoop in de toekomst Geert, zou dit van elke Turk/Marokkaan moeten vorderen om na te komen. In de regering en zoals ze nu willen, in de uitvoerende macht, zoals de politie, kortom in openbare functies van de regering, zouden sowieso géén mensen mogen werken met twee paspoorten. Vooral niet het Turks/Marokkaans. In het artikel wordt het haarfijn uitgelegd waarom niet. Denk, Arib, Aboutaleb, allemaal personen op belangrijke plaatsen die toch nog Marokko aanhangig zijn. Dit moet stoppen en een echt einde krijgen. Lees het artikel:

  http://verenoflood.nu/ik-laat-mij-marokko-niet-afpakken/

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s