Europees Parlement staat censuur op toespraken van Europarlementariërs toe!

screenshot_70

Europees Parlement in Straatsburg.

(Vertaling: E.J. Bron)

Het Europees Parlement wil in het vervolg toespraken van Europarlementariërs censureren om een einde te maken aan de verbreiding van “hatespeech”. Volgens de nieuwe regels heeft de voorzitter van het Europees Parlement het recht om de live-stream te stoppen als een afgevaardigde zich racistisch of belasterend uitlaat.

junge-freiheit

In Artikel 165 van het nieuwe huishoudelijk reglement staat letterlijk: “De voorzitter kan in geval van belasterende, racistische of buitenlander-vijandige uitlatingen of dusdanig gedrag door een lid besluiten de live-uitzending van de vergadering te onderbreken.” Ook mag de voorzitter achteraf omstreden delen van de toespraak laten verwijderen. Het huishoudelijk reglement voorziet echter niet in de mogelijkheid tot tegenspraak.

Persvereniging ziet geloofwaardigheid bedreigd

De twijfelachtige passage, die al in december door het Europees Parlement werd besloten, werd nu pas door onderzoek van de Catalaanse krant “La Vanguardia” bekend. De chef van “International Press Association”, Tom Weingaertner, bekritiseerde de nieuwe regeling: “Dat ondergraaft de betrouwbaarheid van het parlementsarchief op een moment waarop de verdenking van fake news en manipulatie de geloofwaardigheid van media en politici bedreigt”, zei hij tegen het persbureau AP.

Bron:
https://jungefreiheit.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Populisme", "Weg met ons!", Censuur, cultuurrelativisme, democratie, demoniseren, dictatuur, establishment, Europees Parlement, EUSSR, hersenspoeling, Hypocrisie, Indoctrinatie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Links fascisme, Marxisme, meningsdictatuur, nieuw fascisme, political correctness, propaganda, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Vrijheid van meningsuiting, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

27 reacties op Europees Parlement staat censuur op toespraken van Europarlementariërs toe!

 1. Mary zegt:

  De duistere EU club wenst een ieder de mond te snoeren die de waarheid verkondigd, wat zal het een verademing zijn niets meer met dit stelletje dictators te maken te hebben, NEXIT NEXIT NEXIT.

  Geliked door 4 people

 2. tjonge محمد هو المتحول جنسيا zegt:

  ik vermoed dat we weinig filmpjes met nigel farage gaan zien meer in de toekomst ?
  of is dit nieuwe reglement juist speciaal voor nigel bedacht ?

  Geliked door 1 persoon

 3. oeps48 zegt:

  En zo maakt de “democratie” stap voor stap plaats voor de Nieuwe Wereld Orde (N.W.O.).
  Het gebeurt zo maar onder onze ogen. En wat doen we ???

  Like

 4. guusvelraeds zegt:

  Maar wie gaat bepalen wat rascistisch is of haatdragend. Hoeveel speelruimte (lees ruimte tot willekeur) hebben de ambtenaren die de livestream gaan afsluiten. De dictatuur van de EU gaat haar masker van schijndemocratie stap voor stap afdoen. De Europese volkeren zijn als de kikker in het water dat langzaam aan de kook gebracht wordt. Het is niet toevallig dat Marine Le Pen haar immuniteit kwijt is als EU parlementariër en het was niet toevallig dat met tromgeroffel en fanfare de goegemeente al likkebaardend richting voorgedrukte Wilders aangiftes ging. Een nexit zal van absoluut levensbelang zijn voor het voortbestaan van Nederland als vrije natie. Stem niet op de collaborateurs. Stem onvervaard en vrij. Stem PVV.

  Like

  • elisah zegt:

   Precies!
   Wie gaat dat bepalen?
   Tegenwoordig is het een soort van modegril om alles wat hen niet bevalt automatisch racistisch of belasterend te noemen, vooral als het om de realiteit gaat.
   Het is een achterbakse en valse manier om zo de andersdenkenden meteen monddood te kunnen maken.
   Het lijkt wel of ze stap voor stap het regime Noord Korea aan het invoeren zijn….

   Like

 5. Leo zegt:

  De dictatuur gaat nu echt vormen aannemen.

  Geliked door 1 persoon

 6. Jean zegt:

  De echte dictatuur is nu wel overduidelijk, laten we die EU misdaadinstelling maar heel snel slopen want anders is de ondergang van onze cultuur, onze nationaliteit, onze identiteit en onze veiligheid “verleden tijd”.
  Die bende hoort thuis in een “gesloten” instelling op water en brood en dat liefst tot aan hun dood.

  Like

 7. Sabeltant zegt:

  Europa, de enige dictatuur in de wereld die alle mensen zonder paspoort zonder enige controle een nieuw paspoort te verstrekt.
  Het enige continent ter wereld dat haar vijanden zonder problemen binnenlaat en ze tot aan hun dood met hun hele familie te verzorgen op kosten van de samenleving.

  Maar de Europese unie heeft het voornemen om visumplicht in te voeren voor Amerikanen.

  Een land met de meeste individuele vrijheid in de wereld. Een land dat zo’n beetje het summum op democratie is.
  Een land dat Europa uit het dal van WWII heeft gehaald.
  Een land waar nog nooit terroristen vandaan zijn gekomen.
  Een land land dat elk land in de wereld helpt tegen de islamitische terreur.

  De moreel superieure socialistische christenen van de EU zijn helemaal de weg krijt.

  Ik weet een ding helemaal zeker.

  Een land dat zulke idiote regels bedenkt zal zich uiteindelijk ten gronde richten.

  Geliked door 1 persoon

 8. Cynisch mensch zegt:

  Die EU leeft in een soort circulaire bubbel. Die EU is een soort groots opgezette ambtenarij die het contact met de Europese burgers van landen als Nederland, Belgie, Frankrijk. Duitsland, Polen, Spanje, Oostenrijk en zo al lang verloren heeft. Deze ambtenarenbrij denkt in de EUSSR-dictatuur. Helemaal zien deze ambtenaren die EUSSR vanuit hun ivoren toren.

  Het lijkt wel op de Sovjet Unie die EUSSR.
  Die Sovjet Unie apparatsjik (ambtenarij) leefden ook in hun eigen bubbel en vraten zich vol op de slavernij van de onderdanen.

  Geliked door 1 persoon

 9. Gert Jan Reitsma zegt:

  Waarom verbaast ons dit niets? Omdat we in Europa geen andere macht hebben dan de papieren macht van woorden. Als de woorden van een ander – wie het ook is – je niet aan staan dan draai de microfoon dicht of sluit je de camera. Zo op weg naar een verenigd Europa? Wat denk je nu zelf, leden van het Europees Parlement? Ik zou bijna in de lach schieten als het niet zo ernstig was/is.

  Like

 10. Feniks zegt:

  De stroomversnelling wordt steeds sterker.
  Hoe lang houdt de EU nog stand?
  5 jaar?
  15 jaar?
  Zitten we niet allemaal te wachten op de grote implosie?

  Like

 11. cefas zegt:

  Begin van het einde. Censuur op kritiek is dodelijk voor de democratie en rechtstaat

  Like

 12. Ron zegt:

  Beetje Off-topic. Dit trof ik ergens anders aan op internet. Een andere mogelijkheid van censuur van internet door de EU is in de maak maar reeds deels verworpen. Nu het laatste beetje nog.

  https://openmedia.org/en/press/imco-committee-recommends-eu-parliament-reject-plans-link-tax-warns-content-filtering-harms

  Like

 13. topsporter zegt:

  Censuur daar staat die groep inteeltpolitici voor.

  Geliked door 1 persoon

 14. john zegt:

  Wie nu nog niet begrijpt dat we in een dictatuur beland zijn, is in vele gevallen een universsitair.

  Like

 15. Ze hebben wel erg veel geduld om hun doelen te bereiken. Er zijn wel eerder rooftochten in de geschiedenis geweest maar eigenlijk begon het allemaal toen de latere corpocraten de latere communisten in gingen huren om de adel ergens omstreeks 1789 te beroven. Het was in de tijd toen Jean le Pen(is) zich nog druk maakte om de 10de penning en zich dus voor het karretje van de toenmalige sociaalpotentaten liet spannen die zich later verstopten in nazi- en geallieerde pakken met zonder stropdassen.

  Wisten wij veel dat we 100 jaar later of zo al niet meer wakker werden toen de BTW werd ingevoerd en de inkomstenbelasting tegen de 70% aan liep. In Zweden was het toen al 110% zodat de moeden van Pippi Langstrumpf of een andere beroemde en rijke schrijfster er de balen van kreeg en verhuisde naar Hongarije of een ander volksvriendelijk land.

  Misschien heb ik het niet meer chronologisch bij kunnen houden maar toen was de Tzaar van Rusland aan de beurt. Veuls te volksvriendelijk en te rijk dus die werd beroofd. De volgende Lente brak aan toen de Pruus leeggeplunderd moest worden en toen die daar naderhand over gingen zeuren en niet mee wilden doen om de Rus leeg te plunderen waar Stalin inmiddels hun internationale handlangers aan het uitroeien was namen ze de toko bij de Mof helemaal over, gaven Adolf wat neusvullingen zodat ie beter bralde en stuurden de Deutsche Mannschaft naar de Wolga.

  In hun overmoed verloren ze dat zodat ze alleen nog maar Europa bezet hielden er overal bij de buren de Lentes niet meer te tellen waren, de onschendbaarheid van Marie le Pen werd opgezegd, je niks meer over de islam of iets goeds over Geert mag zeggen en het in de planning zit dat Alexander Der Riese de verkiezingen in Nederland wint. Ruim 200 jaar hebben ze er dan over gedaan. Knap hoor en dat allemaal terwijl ze alleen maar draaien op afgunst!

  Like

  • paulzwueste zegt:

   Inderdaad.
   Ik zit me hier ongelofelijk te ergeren aan dat stelletje meelballen in Brussel.
   Ze doen er nu al 60 jaar over… en ze hebben nog helemaal niks bereikt.
   We lopen nog steeds niet allemaal in zo’n Mao-pakje en er wordt nog steeds niet verplicht in de kolenmijnen gewerkt.
   Ook wordt er op school nog steeds niet geslagen.
   De leraren mogen namelijk zeggen wat ze willen en de kinderen slaan ze nog steeds niet. Zie hoe Verhofstadt er uit ziet!
   De man heeft geen geld om naar de tandarts te gaan.

   Ze moeten die Pjing Jong Jang uit Noord Korea nu onmiddellijk algemeen directeur maken van die hele EU en direct Turkije er bij.
   Niet langer geheimzinnig doen. De botte bijl er in!

   Geliked door 1 persoon

   • Het lijkt maar zo dat ze niks bereikt hebben. Vroeger ging je landjepikken met een stel dure huurlingen en als je al terugkwam moest je de buit en al die maagden ook nog eens zien te beschermen tegen de aanvallen van je eigen personeel en de huurlingen van gisteren die nu ook wisten waar Abraham de mosterd had liggen. Kortom je was dag en nacht met dat gedoe van heersen en zo bezig.

    Vandaag investeer je in wapenfabrieken, zorg ervoor dat ze elkaar waar dan ook de tent uitvechten of beroven, maakt niet meer uit wat de reden is en pomp de hele zooi vol met wapens. Laat elk jaar kleurendiepdrukfolders drukken van nog ergerder wapens en je loopt binnen zonder dat je op je maagden moet gaan zitten of muren om je hut moet gaan bouwen.

    Toevallig zijn de Lenteklokjes die nu in de lenteweiden aan het dartelen zijn de grootste leveranciers van wapens en hun afnemers zijn al die anderen, die niet alleen dansen in de mei maar ook nog eens hun onderdanen hier naartoe laten dobberen.

    Geliked door 1 persoon

 16. Dit is al een stille oorlog die wij voeren en er is niet veel meer voor nodig om hem te doen losbarsten.

  Like

 17. joga zegt:

  Weg vrijheid van meningsuiting. Wel selectieve uitsluiting. Hoor je niets van op de MSM tot het officieel is ingevoerd met de toestemming van Rutte(=Nederland). STEM PVV

  Like

 18. Jan zegt:

  Jordan Peterson professor in het vak Psychologie aan de universiteit van Toronto over de onzin van islamofobie

  Like

 19. Henri zegt:

  Dit zou de doodsteek voor het Europees Parlement moeten zijn, want wie wil nu – real time – door een stel censoren kunnen worden gemuilkorfd, daartegen moeten die 750 MEPs zich met hand en tand verzetten en collectief weigeren nog langer het woord te voeren. Ik ben alleen bang, dat 90% van deze NEPS…eh..MEPs hun vette maandelijkse wedde te zeer liefhebben en dus maar gewoon doorgaan met hun machteloze geklungel.

  Like

 20. tippelaar zegt:

  waar blijven de gewapende verzetsgroepen?

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s