Orbán houdt koers: “Teveel vermenging zorgt alleen maar voor problemen”

screenshot_63

(Vertaling: E.J. Bron)

De Hongaarse minister-president Viktor Orbán (foto) heeft zich opnieuw uitgesproken tegen welke immigratie dan ook in Hongarije en in dit verband ook het behoud van de etnische homogeniteit van de autochtone bevolking als begerenswaardig doel aangesproken.

duits-zuerst

Op een bijeenkomst van de Hongaarse Handels- en Industriekamer (MKIK) in Boedapest verklaarde Orbán letterlijk: “De etnische homogeniteit moet behouden blijven!”

“Teveel vermenging zorgt alleen maar voor problemen”, voegde hij er programmatisch aan toe – een diagnose die alleen maar bevestigd kan worden als je kijkt naar West-Europese grote steden. Bovendien zou het significant zijn dat in een Hongaars hotel ook de schoonmaakster Hongaarse zou zijn, zei Orbán.

Bron:
http://zuerst.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in gezond realisme, Hongarije, Immigratie, Nationalisme, Patriottisme. Bookmark de permalink .

27 reacties op Orbán houdt koers: “Teveel vermenging zorgt alleen maar voor problemen”

 1. Cynisch mensch zegt:

  Nogal wat Hongaren leven in armoede. Die hebben geen zin in nog meer migranten.

  Geliked door 1 persoon

 2. Ron Gerda en de kids zegt:

  Eindelijk iemand met gezond verstand, beter dan dat stel hersenloze in Brussel die hier het liefst nog 20 miljoen profiteurs willen laten overkomen, zonder enige opleiding en zin om te werken, maar alleen komen voor gratis huis, zakgeld en medische zorg. Ik ga in Hongarije wonen en hoop dat dio mongolen EU zsm uit elkaar spat !

  Geliked door 1 persoon

  • Anna zegt:

   Dat kan nou net niet…… in Hongarije gaan wonen…..

   Like

   • paulzwueste zegt:

    Ron Gerda en de kids.
    ik wens je veel succes in Hongarije, maar als je niet behoorlijk vermogend bent kun je beter hier blijven.
    Niet vergeten dat Hongarije ’n totaal ander land is als NL. Hoe is het daar met de gezondheidszorg…? Zo maar ’n vraagje.
    En zo zijn er nog veel meer fundamentele verschillen.

    Like

   • E.J. Bron zegt:

    Iedereen geeft altijd zo hoog op over de Nederlandse gezondheidszorg. Waarop is dat eigenlijk gebaseerd?
    In Tsjechië is die gezondheidszorg bijvoorbeeld minstens zo goed. Dat weet ik uit eigen (familie)ervaring. En ik denk dat ook Hongarije een hoog niveau qua gezondheidszorg bezit.

    Ik laat me echter graag anders beleren . . .

    Webmaster

    Geliked door 1 persoon

   • paulzwueste zegt:

    Ja, daar erger ik mij ook altijd aan… dat geroep in NL dat zij de beste gezondheidszorg van de hele wereld hebben. Waarop dat gebaseerd is?
    Ik weet het niet, maar ik denk dat dit absoluut niet waar is.
    Kwaliteit wordt namelijk door zo veel factoren bepaald… Bijvoorbeeld de kosten.
    Gelukkig woon ik in België, en daar is de gezondheidszorg werkelijk fantastisch en bovendien ook veel goedkoper dan in Nederland.
    Maar goed.
    Ik weet niet wat de kwaliteit van de gezondheidszorg in Hongarijë is, maar als je werkelijk van plan bent om naar een ander land te verhuizen kan de kwaliteit van de gezondheidszorg, voor mensen die op leeftijd zijn, doorslaggevend zijn om wèl of toch maar niet te gaan…

    Like

  • Dan Klaassen zegt:

   Ik woon er al 9 jaar en ik heb er geen seconde spijt van gehad.

   Like

 3. Mary zegt:

  Ja inderdaad kijk gewoon even om je heen en je weet dat de man zo gelijk heeft.

  Geliked door 1 persoon

 4. cefas zegt:

  Nuchtere realist.

  Geliked door 1 persoon

 5. guusvelraeds zegt:

  Verstandige man die Orbán. In de menselijke geschiedenis zag je altijd dat volkeren het meest een positieve culturele en materieële bloei doormaakten als ze in redelijke afzondering van vreemde volkeren over een langere periode zich organisch konden verder ontwikkelen. Dat is ook de rede dat vele talen onstaan zijn die zich binnen elk cultuur gebied appart hebben kunnen ontwikkelen.Taal is belangrijk om cultureel en moreel erfgoed door te geven aan de volgende generatie. In een homogene cultuur zie je dat veranderingen gestaag verlopen en soms schoksgewijs. Doch altijd is er een stilzwijgende overeenstemming binnen de bevolking. Wat wij in onze tijd meemaken is een van boven opgelegd immigratie beleid dat verkocht wordt als een verrijking terwijl het in werkelijkheid een verarming is op vele maatschappelijke vlakken. De immigratie influx uit islamitische landen is nooit in het voordeel geweest van de ontvangende samenleving en zal dit ook nooit worden. Nooit worden omdat tot overmaat aan ramp ook nog is gebleken dat het islamitisch geloof de welwillende moslim verbied te integreren en alle niet moslims defenieerd als onrein en afvallig. Ziehier in notedop de ingrediënten van toekomstige burgeroorlogen in West Europa.

  Geliked door 1 persoon

 6. Ron zegt:

  Hadden wij in Nederland toch maar zo’n premier als Orban in plaats van zo’n liegende lachende Rukker, eh ik bedoel Rutte.

  Geliked door 1 persoon

 7. topsporter zegt:

  Daar zal Frans Timmermans het niet eens mee zijn, hij ziet graag de mens gezeten in de rolstoel van Schauble met een negerlul in de broek en de oren van Jimmie uit diep Afrika.
  Timmermans is een babel-list.
  Hij gaat zelfs zo ver dat wanneer er een grote neger naast hem voor het bed van zijn vrouw staat dat hij niet verder komt dan: na U.

  Geliked door 2 people

 8. Erik zegt:

  Houden zo Orban, rug recht en niet toegeven aan EUSSR.
  Hadden wij dat nou ook maar gedaan, en in de jaren 70 het gezin en het krijgen van kinderen nu maar gestimuleerd ipv van kut volk binnen halen. Maar je de pvdarbeiders halers uit het buitenland vonden dat de hippies maar lekker van zijn uitkering mocht genieten. Mijn Pa zei toen al, dat gaat fout, veel te slap zijn ze tegen de werkweigeraars. Al die jaren van sociaal beleid bracht ons danig in de narigheid. Hier is de homogeniteit compleet verdwenen, slecht zij die nog de Nederlandse cultuur willen uitdragen zouden die homogeniteit kunnen vertegenwoordigen ware het niet dat juist deze mensen uitelkaar zijn gedreven. Verdeel en heers zal ik maar zeggen.
  In mijn reactie op de “Fleur Agema show” bij jinek en pauw geef ik een visie op de toekomst van ons land en waarom de PVV geen partij moet worden.

  Geliked door 1 persoon

 9. Orban staat voor zijn volk, kunnen wij van rottige Rutte niet zeggen. Wij zitten opgescheept met die kloothommel.

  Geliked door 1 persoon

 10. Arthur Schop zegt:

  Iemand met geheugenverlies noemen we dement.
  Geschiedenis is het collectief geheugen.
  Orban is blijkbaar de enige die zich de wandaden herinnert van het ottomaanse rijk waarbij de Balkanlanden verstoken zijn gebleven van Renaissance, verlichting en alle vormen van cultuur met verbod op boekdrukkunst tot laat in de 19de eeuw.
  Orban wil niet dat dezelfde nachtmerrie zich nog eens herhaalt.
  De politiekers van de meeste overige landen weten daar helemaal niets over en kunnen drerhalve als politiek en maatschappelijk dement worden beschouwd.
  Onze huidige maatschappij wordt bestuurd door dementerenden.
  Dank aan moedige Orban.

  Geliked door 1 persoon

 11. win zegt:

  als er 1 volk een mengvolk is zijn het wel de joden. niemand die beweert dat joden een mislukt volkje zijn. integendeel.

  laat orban het bij de islam houden en zijn getrouwe aanhang houden.

  Like

 12. tippelaar zegt:

  Toen de Servische generaal Mladitch ongeveer 5000 moslimstrijders liet doden , werd hij, mede door nederland, gestraft vanwege genocide. Nu, achteraf, blijkt dat hij volkomen gelijk had. Sterker nog, het hadden er veel meer moeten zijn. De nederlandse regering in die tijd en ook in de huidige tijd, zijn ongelooflijke slappe zakken die denken dat hun wereld maakbaar is volgens het christelijke principe dat je dankjewel zegt tegen degene die jou slaat. Foute methode die alleen maar leidt tot de eigen ondergang, zoals de linksdenkers graag willen. Nou ik niet. Ik sterf liever met een geweer in mijn hand dan te moeten buigen voor de islam. Stop alle ontwikkelingshulp. Benut de vrij gekomen gelden om nederland tot de tanden te bewapenen. Maak nederland veilig door elke militair of politieman, ook buiten diensttijd, de bevoegdheid te geven om een vuurwapen te draqen en ook te gebruiken als de situatie dat vereist, zoals in Amerika. Voer voor elke moslim-aanslagpleger, niet de doodstraf in maar een absoluut levenslange gevangenisstraf in absolute isolatie. Moslims willen graag martelaar zijn, geef ze die kans en sluit de aanslaplegers op zoals ik dat graag wil. Helaas, zolang de Pechtolds , de Klavers en de Asschers nog onder ons zijn, zullen wij collectief het loodje leggen. Bezint eer gij stemt op 15 maart 2017. Uw leven hangt ervan af.

  Geliked door 2 people

 13. Jan zegt:

  Hongaarse gevangenen bouwen tweede verdedigingslinie tegen illegale indringers langs de Servische grens

  The Hungarian government ordered prisoners to start building work along the country’s border. The fence has been called a “smart fence” because it is able to detect if someone is approaching through the use of its motion detectors, night vision cameras and heat detectors. The barrier can also reportedly deliver electric shocks to those who come into contact with it.
  …..

  Like

  • paulzwueste zegt:

   Zo kan je natuurlijk door blijven gaan maar straks staat het hele land vol met verdedigingslinies.
   Ik denk dat het veel beter is het Hongaarse leger regelmatig bij de grens oefeningen te laten doen met punt 50-tigers.
   Als ze dat zware geblaf horen heb je ook geen eerste verdedigingslinie meer nodig.
   En voor het geld dat je daarmee bespaart zou ik heel veel ammunitie kopen…

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s