Pauw & Jinek spannen samen met links publiek om Fleur Agema onderuit te schoffelen. Gelukkig is Fleur een topper!

screenshot_62

Fleur Agema (PVV) weerde zich kranig bij de NPO.

(Door: Michael van der Galien)

Het publiek mocht losgaan op Fleur Agema van de PVV. Helaas voor Eva Jinek en Jeroen Pauw bleek Agema ontzettend sterk in haar schoenen te staan en was ze ook nog eens zo vriendelijk en sociaal dat ze uiteindelijk dé grote winnaar van het debat werd.

Eén dag nadat Eva Jinek zich vreselijk misdroeg tegen VNL-lijsttrekker Jan Roos mocht PVV-Kamerlid (en de nummer twee op de kieslijst) Fleur Agema aanschuiven bij het ultralinkse programma. Zoals je zou verwachten werd ook zij regelmatig aangevallen. En niet alleen door Mona Keijzer (CDA) die tegenover haar zat, maar ook eerst en vooral door het publiek.

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)
dds

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Barbarisme, demoniseren, establishment, Hypocrisie, kwaadaardige opzet, Links fascisme, Linkse Kerk, meningsdictatuur, Nederland, nieuw fascisme, NPO, PVV, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

57 reacties op Pauw & Jinek spannen samen met links publiek om Fleur Agema onderuit te schoffelen. Gelukkig is Fleur een topper!

 1. Jean zegt:

  Fleur zien maakt mij gelukkig, Fleur bezig horen maakt mij heel gelukkig en Fleur zien & horen maakt mij overgelukkig.
  Een fiere dikke duim voor Fleur op 15 maart.

  Geliked door 2 people

 2. scheermes zegt:

  Ik heb fleur agema ook gezien,en ze bleef FIER overeind!! Een echte TOPPER ! Ondanks dat zij daar in het hol van de leeuw zat,en aanval na aanval te verduren kreeg ,kwam ze toch ruimschoots als winnaar uit de bus!!Vooral dolf jansen bakte ze wel heel erg bruin door fleur te overschreeuwen toen zij een ZEER gevoelig punt aandroeg ,wat links niet kon aanhoren omdat de linkse dan kerk ontmaskert wordt !! En dat is ook de reden dat indien WILDERS het standpunt verkondigt waar het ECHT om draait ,hij luidkeels overschreeuwd word en zijn verhaal niet KAN doen voor ons !!Het woord wordt hem zelfs ontnomen tijdens de dicussie”s,en ALLES word in het werk gesteld om de waarheid te verdoezelen !!Zodra het ECHTE probleem ter sprake komt dat wij ons land kwijt raken,en dat ons land geislamiseerd wordt als het zo door gaat ,dan wordt WILDERS overschreeuwd en wordt hem de mond gesnoerd !! Logisch dat WILDERS voor de eer bedankt voor de LINKSE debatten,onder leiding van de linkse jeroen pauw en huigelaar witteman enz!! Tijdens het debat met fleur gisteravond gebeurde precies hetzelfde !!Goed van fleur dat ze daar onze standpunten heeft verkondigt , ondanks het geschreeuw en luidt gekrijs, heeft ze haar zegje toch KEURIG gedaan, en vooral de wijze waarop verdient veel bewondering!! TOP FLEUR!!

  Like

 3. leefbarbaar zegt:

  Om te kotsen. Je wordt misselijk als je Mona Keijzer het woord ‘eerlijk’ hoort misbruiken. Het CDA is van het bedrog met de Europese grondwet. Van de islamisatie. Van de open grenzen en vooral van het schandalige gegraai in de zorg.
  Leugens gaan dit niet veranderen, een kabinet Agema I wel.

  Geliked door 1 persoon

 4. Jan zegt:

  Wat is linksvolk toch onvoorstelbaar dom, maar Jansen slaat alles met zijn geleuter over Afrika

  Like

  • scheermes zegt:

   Steeds maar weer hoor ik van links hetzelfde gezwets dat GEERT het debat uit de weg gaat !! ONGELOFELIJK!! Het HELE jaar door wordt er in de tweede kamer gedebateerd over ALERLEI onderwerpen ,en staan ze allemaal al in de rij als GEERT het woord gaat voeren ,en gaat WILDERS met IEDEREEN het debat aan !! En WILDERS word door vriend en vijand steeds maar weer uitgeroepen tot BESTE debeter !! Is het ook VOORAL hierom om dat hij als ENIGE de waarheid verkondigt??ABSOLUUT!! De waarheid zoals WILDERS verkondigt ,hebben ze geen weerwoord op wat hout snijdt !!Aan huigelaar kereltje pechthold, is vaak aan zijn smoelwerk te zien !! Was ik maar blijven zitten !! De echte debatten vinden plaats in de tweede kamer !! En ook rutte die in dit filmpje zegt ,hoe wij er als land internationaal opstaan ,doelend als WILDERS aan de macht komt !! Als WILDERS aan de macht komt rutte, zullen we weer veilig over straat kunnen en word ons land niet verder geislamiseerd!! In de EERSTE plaats rutte gaat het om het WELZIJN van ONS land en niet wat een ander land van ons vind!!Goed voorbeeld zal goed voorbeeld volgen!! En de uitspraak in bovenstaand filmpje van jou hoe wij er internationaal voorstaan ,is duidelijk als jij met links verder aan de macht blijft,!! Dan worden we met jullie beleid steeds verder GEISLAMISEERD!! Als GEERT aan de macht komt ,dan gaat hij ONS land DIENEN!! EINDELIJK!! De tweede kamer is NU 1 GROTE poppekast omdat BRUSSEL de baas is en in brussel word ALLES bepaald !!WIJ MOETEN daarom uit de E.U om weer BAAS te worden in eigen land!! Wij kunnen de islam ALLEEN maar stoppen als wij UIT de E.U stappen ,en het voorbeeld van de engelsen volgen omdat wij anders ALLES KWIJTRAKEN ,en wij zullen in GROTE armoede en burgeroorlogen verzijld raken als deze WAANZIN NIET WORDT GESTOPT !!

   Geliked door 2 people

  • H J zegt:

   Wat het nog erger maakt dan ongelooflijk dom, is het ongelooflijk slecht gemanierd zijn van de linkse kerk. De overgewaardeerde artiesten en doordrammende reporters zijn super onbeschoft. Jinek als akela; denk dat Bram M. het ook al snel in de gaten had.

   Like

   • Jan zegt:

    Ik zie dat wijf als een harpij, die er op uit is om iedereen af te slachten als zij haar kans ziet

    Harpij staat ook voor ‘boze vrouw’ en dat zijn de roden altijd, over van alles en niks

    Like

 5. Jan zegt:

  Eikels van links

  HEFTIGE RUZIE JAN ROOS EN EVA JINEK / PAUW – PAUW EN JINEK – 28-2-2017 –

  Like

  • Jan zegt:

   Jinek: Wij stelle frage…..

   Kots!

   Like

   • elisah zegt:

    Jinek is te overmoedig aan het worden, ze heeft zichzelf niet meer onder controle.

    Like

   • E.J. Bron zegt:

    Ze zouden die linkse Tsjechische sloerie terug moeten schoppen naar het Boheemse platteland! Iemand met wie de “gemiddelde Tsjech” absoluut niet vereenzelvigd wil worden!!!

    Webmaster

    Geliked door 3 people

   • elisah zegt:

    We moeten vooral niet vergeten dat haar ex Bram M de lijsttrekker voor VNL was…en daar is ontslagen. Dus Jinek zinde op wraak?

    Like

   • paulzwueste zegt:

    Inderdaad Elisha.
    Jinek is absoluut niet geschikt voor het werk als gespreksleider.
    Ze lijdt dan wel, maar meer aan de ziektes van arrogantie en brutaliteit.
    Het zou mij niets verbazen als ze tzt. ineens verdwenen is.

    Like

 6. Theresa Geissler zegt:

  Het hangt er natuurlijk erg van af, of het in de discussie in de juiste context te zetten valt, maar een Mona Keijzer is vrij gemakkelijk te pakken op een uitspraak, die ze enige jaren geleden in een ‘glossy’-ik meen de “Linda” deed:
  Toen verklaarde ze zonder blikken of blozen, dat ze geen voorstander was van referenda, want “de mensen konden toch iedere vier jaar naar de stembus.”
  Je snapt bij God niet, dat een politica daar in deze tijd nog mee aan durft te komen, zeker niet in alle openlijkheid.
  Wat ik maar bedoel: Dát getuigt van zo’n elitaire inslag, dat iemand dáármee zonder meer onderuit te halen valt!
  Zelf zal ik die regels tenminste nooit vergeten: Ik zag stèrretjes bij het lezen ervan!

  Geliked door 1 persoon

 7. Pietersen zegt:

  Walgelijk hoe de werkwijze van Pauw en Jinek is. Ik kijk niet naar dit programma, maar sommige dingen eruit zie ik wel via GeenStijl en dan heb ik moeite mij in te houden van verontwaardiging.

  Like

  • Mirjam zegt:

   Dat is wat zogenaamde ‘macht’ met mensen kan doen. Jinek heeft het qua populariteit en kijkcijfers van haar ‘mentor’ Pauw gewonnen en dat betekent inkomsten voor de omroep. Door met Pauw een duo te vormen, probeert de omroep Pauw weer terug in het zadel te helpen en daardoor zijn populariteit weer op normaal peil te brengen. Je ziet echter op Pauw’s gezicht, dat hij zich er niet helemaal happy meevoelt. Ze zijn beiden egotrippers, die zich, God weet wat, denken dat ze voorstellen en zich wentelen in de aandacht die ze krijgen van het publiek.

   Door hun narcistisch gedrag ten opzichte van mensen die anders denken, dan de omroep hun als stelregel en leidraad heeft opgelegd te voeren en te volgen wegens hun visie en hun subsidies – zij betalen namelijk hun exorbitant hoge salarissen voor de avondjes kissebissen over ditjes en datjes met hun ‘gasten’ – iedere dag weer, is dit geen objectieve en realistische journalistiek, maar eerder rioolpap. En dat is verslaggeving van het laagste soort en bijna demonisch te noemen. Ze zijn het beroep journalist niet waard, want dat zijn ze ook niet. Het zijn trekpoppen van de hun betalende omroep en slaven van hun verlangen naar aandacht en geld. Wie hoog vliegt, kan en zal laag vallen. Het zijn eigenlijk eendagsvliegen die zich elke dag weer de vraag stellen, wanneer de vliegmepper er een einde aan zal maken?

   Like

 8. delamontagne zegt:

  Denk nou niet dat dat alleen gebeurt bij de PVV.
  Vanmorgen werd bekend dat Marine le Pen gerechterlijk wordt vervolgd.
  Enkele uren later wordt ze geïnterviewed op TV.
  Kijk eens hoe die twee haar aanvallen.
  Vooral mevrouw in het midden probeert haar best te doen…

  /////////////////

  Aanvaard U het ten laste gelegde en dat daardoor Uw “parlementaire” onschendbaarheid wordt opgeheven ?
  Uitleg van M le Pen, wordt in de rede gevallen door die Mevrouw in het midden…..

  Ik heb foto,s gepubliceerd die een ieder op Google kan vinden ( wordt weer in de reden gevallen door dat SEKREET in ,t midden )) ////

  Waarom word IK gerechterlijk vervolgd en die anderen dan ( dat sekreet wordt weer bijgevallen door Meneer de intervieuwer )………….
  Nee meneer, kalm aan…… Ik ( M. le Pen ) ben afgevaardigde van FN en in die functie heb ik ISIS aangevallen en als ik dat niet mag als afgevaardigde………………

  een andere afgevaardigde heeft het zelfde gedaan eerder ( wordt weer door dat SEKREET in de rede gevallen )) en wordt niet vervolgd…………..
  [Marine le Pen ]; Mevrouw “Vous me permettez”…………ZE HAD MOETEN ZEGGEN ” Hou nu eens je domme smoel”…..

  Geliked door 2 people

 9. paulzwueste zegt:

  Precies hetzelfde dus als toen Jan Roos eergisteren op de folterbank werd gebonden.

  Fleur heeft zich overeind gehouden… maar ik zag HEEL DUIDELIJK dat ze op het randje van een instorting stond…
  Jinek is een HEKS die gewoon en public verbrand dient te worden.
  Pauw is een gewetenloze klootzak die scandeert dat hij niet om geld geeft… maar er alles voor doet om rijk en beroemd te zijn.
  Welnu berucht is hij zeker, maar verder zal de karakterloze zak (halve homo) nooit komen.

  Fleur had NOOIT alléén mogen komen! FOUT van Wilders!
  Jan Roos liet zich volledig afbranden. Als ik Jan was geweest had ik heel anders opgelost.
  Niet weglopen… maar héél duidelijk bezwaar maken tegen de GESTAPO-ondervraagmethoden
  met behulp van het gejoel van het publiek.
  Is er geen instantie die daar protest tegen kan aantekenen…? Nee zeker!
  Dit soort primitieve rukkers noemt zich “Links!”
  Ik noem het barbaren die geen fatsoen bezitten.

  Zag je die clown die naast haar zat? Die zogenaamde VARA-caberatier…
  Dat monsterlijk reptiel wordt met de dag absurder en monsterlijker van uiterlijk!!!

  Resumerend: Behoorlijke fout van Wilders om Fleur hier alléén naar toe te laten gaan.
  Hij had kunnen weten wat er zou gebeuren, zie wat ze met Jan Roos hebben gedaan…!
  Heel stom Geert! Niet erg sociaal.
  Hier kan ik heel erg boos over worden.

  Fleur is een hele sterke meid, die hier NOG sterker van geworden is…!!!

  Geliked door 1 persoon

  • Mirjam zegt:

   Je hoeft niet boos te worden, Paul. Fleur had het prima in de hand. Ze heeft een pokerface, dat neutraliteit uitstraalt en geen emoties toont, maar ze is ook iemand die is zoals ze is. Ze laat zich niet van de wijs brengen. En ik zag zelfs dat de anderen geleidelijk aan zelfs haar begonnen te bewonderen. Vergis je niet, Fleur kan dit best aan en ze heeft de Wilders blik en kan ook zoals hij reageren: ‘jullie kunnen allemaal de rambam krijgen’. En dat laat ze ze ook weten, wanneer ze het nodig acht. Goed zo, Fleur!

   Geliked door 1 persoon

  • Harry zegt:

   Fleurtje heeft het er best goed afgebracht , als je het mij vraagt , Paul .
   En je hebt gezien wat er gebeurde toen Jan Roos heftig aangevallen werd door het verderfelijke trio Pauw/Jinek/ Pechtold , het resultaat : heel veel nieuwe leden .
   Bij de PVV worden dat dan hopelijk honderden extra stemmen .

   Ze is stevig gegroeid , in politieke zin .
   En ze zal nog beter worden .

   Geliked door 1 persoon

   • Harry zegt:

    Oh ja , die Dolf Jansen ,

    wat een vreselijk sujet !
    Net een geraamte waar ze krimpfolie over gespannen hebben en daar een raar bakkes op getekend hebben . Met een hele grote bek !
    Neefje van Freek de Jonge ?
    Typisch VARA !
    Totaal overbodig .

    Geliked door 2 people

   • Leo zegt:

    Helemaal juist, (A) Dolf Janssen: Extreem linkse dildo met oren.

    Geliked door 3 people

   • paulzwueste zegt:

    Hallo Harry.
    Ik ben het met je eens.
    Fleur heeft het héél fantastisch gedaan, te meer doordat ze alleen was waardoor ze het dubbel zwaar had…
    Ook schitterend dat de partij van Jan Roos tientallen leden er bij heeft gekregen door de Gestapo-manieren van dat stel fascisten.
    Trouwens geweldige beschrijving van die Dolf Jansen.
    Opgegraven mummie die links van tijd tot tijd als clini-clown inzet in overbevolkte gebieden om de mensen ’n hartstilstand te bezorgen.
    En daar moest die arme meid naast zitten!
    Die Jinek is kennelijk uit Tsjechië gevlucht omdat ze daar nog heksen verbranden.
    Die stem hoort daarbij. Eucalypta is daar ’n sprookjesfee bij.
    Als ze ’s nachts klaar komt moeten ze de volgende dag alle ruiten in de buurt vervangen.
    Je zal er maar naast wonen…

    Like

  • delamontagne zegt:

   Zij was toch ook die vrouw die enkele jaren geleden in een TV-Programma zich liet ontvallen over het modale inkomen van Nederlanders.
   Zij meende dat dit +- Euro 150.000 was…………….!
   Ik kan hierop alleen er nog bij zeggen:” dan zitten wij ver onder modaal”.
   Zulke glamour-mensen leven toch ver buiten de realiteit.

   Geliked door 3 people

 10. Harry zegt:

  Jinek krijgt ook een heel nare stem , als ze een beetje opgewonden raakt .

  Weet iemand wat er bij WNL gebeurd is dat ze daar verdwenen is ?

  Geliked door 1 persoon

 11. Erik zegt:

  Toppertje Fleur, ze deed het weer zo goed.
  Alle susidie hoeren in de media en politiek kunnen niet op tegen een beweging die zelfstandig zonder een cent het zo ver schopt.
  De invloed van Geert binnen Nederland en ver daar buiten is van een prijzenswaardig niveau dat hebben we niet eerder meegemaakt, de kracht die van de PVV uitgaat is bijzonder.
  Ik wil ook geen partijen, ik ben dat zo zat. Partijen zijn er juist om ons uit elkaar te drijven, en dat noemen ze democratie.
  Ik wil gewoon competentie in de regering, mensen met kennis van zaken net zulke toppers als Fleur.
  Mijn democratie bestaat uit een kabinet van de beste die er te vinden zijn en partijen vind ik zo overbodig, zo kinderlijk, zo wij en zij, zo van na na na na na hoor mij nou ik ben de beste want ik heb hier veel vriendjes en ik ben groot en jij bent klein.
  Het lijkt wel het schoolplein van de lagere school onze parlementaire democratie. Het gaat bijna nooit om de inhoud en dat snap ik, het gaat om Nederland en hoe we dat het beste kunnen besturen, partij inhoud lost niks op met zoveel polderen dat we het land kapot polderen.
  Ik wil de beste kandidaat, ik wil een president, ik wil een winnaar en geen polderend nepkabinet die natuurlijk door veel fabels de kiezer bedriegd. Het partijen stelsel mag van mij opzouten want te veel gekibbel, te veel gedoe, te weinig actie.
  Laat nu eens een iemand gekozen door het volk een kabinet samenstellen van de beste die de winnaar kan vinden zodat de regering met een stem spreekt en daadkracht, visie en resultaat bereikt voor ons land, en nationale regering zonder het gekissebis van het pluche.
  Een nationale eenheids regering die met eenheid zich stevig opsteld voor de belangen van Nederland tegen over de EUSSR, de geopolitiek, de gelukzoekers en profiteurs. Ik wil een nationaal kabinet die ook het volk betrekt in belangrijke vraagstukken we zijn toch niet gek, door het info tijdperk kan iedereen voldoende objectief geiformeerd zijn.
  De partij democratie is er om ons te verdelen en tegen elkaar uit te spelen, zonder een stap op te schieten. Ik wil kristal helder beleid met duidelijke jaarboeken die een ieder begrijpt, waarin bij elke cent wordt verklaart wat er mee gedaan is. Het moet afgelopen zijn met het Ajax tegen PSV spelletje, hier kweek je ruzie mee zodat de elite onder de radar hun vieze agenda doorvoeren.
  De parlementaire democratie mag van mij op de schop.
  Het is tijd dat de banden tussen politiek, media en bedrijfsleven weer duidelijk gescheiden worden, zo voorkom je corruptie en belangenverstrengeling, zo maak je het weer zuiver en zo is het eerlijk, dat wekt vertrouwen.
  Als het partijenstelsel is gebroken kunnen we echt oordelen of de Pesident, minister of kabinet lid functioneert en of de resultaten er zijn zonder de invloed van media en het grootgeld.
  Ik wil dan ook dat het volk, zoals Thomas Jefferson het bedoelde ten alle tijden de regering of een minister kan afzetten als deze er een puinhoop van maakt, met laat zegge 75% van de stemmen.
  Want beste vrienden en vriendinnen wij weten toch wat het woord “Democratie” betekend?
  Demo = volk cratie = regeren en dat willen wij toch ook allemaal als echte Patriotten, als echte Nederlanders!?
  Voor Geert, voor het land en voor het volk!!!

  Geliked door 1 persoon

 12. Jules Vismale zegt:

  Ik ken Eva Jinek alleen maar van de televisie en op internet en misschien kan zij, ondanks dat ze een “dom” blondje met blauwe of groene ogen is, inderdaad wat koud overkomen. Als ze een strakke spijkerbroek aan heeft komt die meid pas echt sexy over en mocht ze geen al te hoge cijfers verwachten van haar talkshows dan heb ik het vermoeden dat degenen die Eva niet mogen misschien andere plannen met haar hebben.
  Wie weet zijn er zelfs mensen die Eva Jinek, als ze bijvoorbeeld erg koud overkomt en mensen afkraakt zoals Fleur Agema, erg graag over de knie willen nemen en haar een flink pak voor haar broek te geven, vooral als ze een strakke jeans aan heeft! Een langdurige portie billenkoek zou onze lieve of stoute Eva vast geen kwaad doen!

  Like

  • paulzwueste zegt:

   Vismale. Je kunt het ook nooit iedereen naar de zin maken.
   Jules ben je wel goed bij je hoofd…?
   Bij wijze van spreken dan.
   Vraag excuus maar jij hebt wel ’n heel bizarre smaak op het gebied van sex.
   Jinek over de knie nemen…? Man toch,
   Jinek wordt elke middag uit die ijscokar gehaald waar ze het slagroom koud moet houden, en die wil jij graag in ’n strakke spijkerbroek zien…?
   Jij bent ook ’n harde hoor, als jij Jinek ’n beetje koud vind overkomen, zou je als ijsbeer geen slecht figuur slaan in het Poolgebied.

   Like

   • Jules Vismale zegt:

    @paulzwuetse, ik heb (en dat maakte ik vorig jaar al aan BertG. duidelijk en die kerel mag deze keer zelfs de vlag gaan uithangen omdat ik nou mijn fascinatie over Peter Pan heb beteugeld daar ik hiermee niet eindeloos door kan blijven gaan) totaal GEEN behoefte aan seks waarin naakt zijn en vrijpartijen in voorkomen en als het gaat over het slaan op achterwerken dan wil ik dat liever NIET zien als dit voor 100% in adamskostuum wordt uitgevoerd!
    Had je het anders misschien leuker gevonden al Eva Jinek daar in nieuwsuur in een roze tutu had gezeten of in een 18de eeuwse prinsessenkostuum? Daarbij heb ik al genoeg reacties van bepaalde personen op internet gelezen die Eva graag persoonlijk de desbetreffende straf wilden geven dus ik ben daar beslist niet de uitvinder van.
    En nog even terug te komen over je verhaal wat de Noordpool betreft: Donald Duck en de meesten van zijn familielieden en vrienden vluchten ook geregeld naar de Noordpool toe of zelfs naar Timboektoe, Verweggistan en de Zuidpool als ze daar in Duckstad alles op stelten hebben gezet! Ik heb zelfs geen geld voor een bezoek aan de Noordpool omdat ik bovendien op het noordelijk halfrond helemaal niets heb te zoeken en dus ook geen wilde ijsberen, orka’s, walrussen of walvissen hoeftegen te komen. Alleen twee dieren die daar in de zee voorkomen, de Groenlandse walvis en de Groenlandse haai, zijn niettemin de allerkoudste dieren omdat de opgenoemde walvis ongeveer 120 jaar oud kan worden en de opgenoemde haai ongeveer 400 jaar oud!

    Geliked door 1 persoon

   • paulzwueste zegt:

    Jules, nogmaals, wees niet gekwetst enz.
    Excuus, maar met Jinek over de knie ga je wel héél erg ver.
    Ik worstel nog steeds met dat trauma.
    Loop nu al bij 2 psychiaters en krijg geen proefverlof meer.
    Het zal wel slijten.
    Mijn vrouw wil al in Parijs gaan wonen als er een van ons beiden zou overlijden dus dan weet je het wel…

    Like

   • BertG. zegt:

    Hij woont dan ook ergens apart, dus niet zo als wij leven, in een eigen huur/koop huis.
    En dat is vast niet zonder reden.
    Ik zelf heb wel een vermoeden in welke hoek je het dan moet zoeken.
    Bedenk het zelf maar, volg zijn reacties, en je heb ‘m door.

    Geliked door 1 persoon

   • paulzwueste zegt:

    Ja Bert.
    Ik weet ook niet wat ik er van moet zeggen…
    Ik dacht laat ik maar eens gematigd reageren want ik heb al vijanden genoeg en
    om dan ook nog Jules er bij te nemen. Nee, bedankt.
    Dan maar liever naar Timboektoe, want daar hebben ze van die leuke meiden met van die hele spitse….

    Vingers, wilde ik niet zeggen.

    Like

  • Drs.P. zegt:

   Stel dat ze het nog lekker gaat vinden ook want je weet maar nooit met dit soort mutsen, dan hebben we echt een probleem hahahaha

   Like

  • Harry zegt:

   Even een tip uit de polder .
   Er is absoluut niks mis met een paar corrigerende tikken op de kont van een volwassen vrouw , zolang ze maatje 36 maar niet te boven gaan .
   Hoewel Eva me mateloos irriteert tegenwoordig , ben ik bang dat ze er ook zonder die strakke spijkerbroek toch wel heel verleidelijk uit zal zien .
   En voor wie haar koud vindt , wacht maar tot je de koude-startknop gevonden hebt !
   Dan weet je echt niet wat je overkomt !

   Worden ze vetter , dan is er geen lol meer aan .
   Krijgen ze het profiel van een walrus , dan voelen ze er helemaal niks meer van .
   Het vet dempt de klappen en dan gaan ze het soms nog lekker vinden ook .
   Niet aan beginnen !

   Geliked door 1 persoon

   • paulzwueste zegt:

    Nou. Ik weet niet welke polder je bedoeld maar zo te lezen wil ik wel emigreren.
    Het voordeel van zo’n vette vrouw is dat ze niet veel geluid maken, en als je dan met een magere vrouw in een gehorig huis woont krijg je ’s morgens commentaar van de buren die met de stopwatch hebben opgenomen hoe lang het duurde.
    Vandaar.

    Like

 13. Slettekop, Bij Pauw en Jinek, moet je wel in hun straatje passen. Trouwens Pauw is niet veel beter.

  Like

  • paulzwueste zegt:

   Eerst die Madonna van de week en dan ’s avonds die Jinek er over heen….
   ’n Man zou vandaag de dag spontaan Moslim worden om die vrouwen van zich af te mogen slaan…

   Geliked door 1 persoon

   • Edjan zegt:

    Die Jinek is net Medusa. Als je ze rechtstreeks aankijkt, verander je in steen. Odysseus was slim en bekeek haar via de spiegelende binnenkant van zijn schild. Daarna sloeg hij haar kop eraf. Die nam hij mee om er zijn vijanden mee in steen te veranderen.

    Geliked door 1 persoon

 14. Edjan zegt:

  Resumerend: het NSB geteisem krijgt steeds goordere muilwerken want zij menen het Goede en het Juiste te vertegenwoordigen. Je zou ze bij elke gelegenheid onder de neus moeten wrijven dat ze in feite niets anders dan een stel collaborateurs zijn dier (alweer) de bezetter steunen.

  Geliked door 1 persoon

 15. Flo zegt:

  Vòor een objectief gesprek moet je daar niet zijn ,ze vinden zichzelf geweldig , maar zijn verspreiders van gif ,en onthouden de mensen juist de echte waarheid, denken alleen aan zelfbehoud en d’r veel te dikke salaris, wordt de hoogste tijd dat de stekker uit al die troep gaat .

  Like

 16. Jules Vismale zegt:

  BertG. de reden waarom ik tegenwoordig “apart” woon ga ik jou en iedereen hier op E.J. Bron liever niet aan de neus hangen daar sommige mensen de beperking die ik heb vaak als scheldwoord gebruiken terwijl ze de betekenis hiervan niet eens kennen. Ik had trouwens verwacht dat je wel opgelucht zou zijn omdat ik de afgelopen tijd niet meer zoveel over Peter Pan heb gereageerd maar dat komt omdat ik tientallen jaren lang allerlei preoccupaties heb gehad waarvan ik er ook velen heb verworpen of gewoon ben ontgroeid. En doe trouwens verder maar geen moeite om mij in welke hoek te gaan zoeken daar ik als kind al leerde dat je nooit met vreemden moet meegaan of ze zomaar in je huis moet laten.
  En als jullie van mijn reacties niet voldoende hebben begrepen dan kun je hier ook het artikel over ’70 jaar Molotov-Ribbentrop’ openen van Michel Krielaars dat afkomstig is van Rik Min, een verstoken neo-communist, en waar ik al genoeg met hem heb gediscussieerd en al zijn linkse vrienden maar dan voornamelijk over WO II.
  En als afsluiting zijn Pauw & Jinek, net als ik en alle reageerders op E. J. Bron, toch ook maar gewone sterfelijke mensen en deze eeuw vertrekken we in de toekomst allemaal van deze planeet. Roem, eer, rijkdom en macht zijn er bij de geboorte van mensen niet de paplepel ingegoten maar worden aan mensen opgelegd en meestal door henzelf. Als ik daarbij de wereld verlaat dan neem ik mijn levensgeschiedenis, verleden, preoccupaties, persoonlijkheid etc. gewoon het graf in en vertrekt mijn ziel hopelijk naar oorden waar geen pech, pijn, verdriet of ellende is en waar ik iedereen terugzie die mij voor gingen.

  Like

  • BertG. zegt:

   Die preoccupaties van jou zijn dan zeker het over de knie willen leggen van kleine meisjes in strakke spijkerbroeken. Obsessief bijna.
   Dat is toch wel iets wat jou behoorlijk bezig houd.

   Like

   • Jules Vismale zegt:

    Maar jij hebt natuurlijk niet gelezen over het artikel dat ik vernoemde van Michel Krielaars over Rusland en WO II waarin ik echter NOOIT heb gereageerd op ‘The New Adventures of Peter Pan’ omdat die namelijk in die tijd nog niet was uitgebracht! En daarin had ik het zelfs nog niet eens over meisjes, uitgezonderd het kleine meisje dat op 17 juni 1944 in Moskou, samen met duizenden Russen, toekeek hoe 57.000 Duitse krijgsgevangenen door Moskou moesten lopen en ze hierna aan haar moeder vroeg of deze Duitsers haar vader hadden gedood!
    Maar heb je misschien in de jaren ’90 zelf ook eens gekeken naar de tekenfilmserie ‘James Bond Jr.’ waarin de neef van 007 (hij droeg zelf eveneens blauwe jeans) constant allerlei tienermeiden moest redden uit de handen van de criminelen van SCUM (Saboteurs en Criminelen in Unie van Misdaad) waaronder Scumlord, Goldfinger, Dr. Derange, Walker D. Plank, Baron von Skeron, Dr. No, Jaws, Nick Nack, Oddjob, Skullcap en zelfs een aantal criminele maar mooie en aristocratisch uitziende vrouwen!
    De tiener James Bond Jr. werd niet altijd even goed aangeslagen door zijn vriendinnen (waaronder enkelen die ook jeans droegen of ander soort broeken, jurken en rokjes) en in een bepaalde aflevering was hij zelfs, door toedoen van Baron von Skeron, op schoot beland bij een gebrild meisje met een paardenstaart dat bij de politie werkte! En zover ik weet heeft James Bond Jr. geen enkel meisje ooit een pak slaag gegeven omdat hij daar veel te hoffelijk voor was!

    Like

   • BertG. zegt:

    Nee, ik kijk geen kinderachtige tekenfilmpjes.
    Maar het houd jou wel bezig, kleine meisjes op schoot of over de knie, en dan het liefst in een strakke spijkerbroek.
    En daarom woon jij ook daar, waar jij woont.
    Ik ben niet helemaal achterlijk, ik kan zeer goed lezen wat iemand bedoeld.

    Geliked door 1 persoon

   • BertG. zegt:

    Waarschijnlijk kan jij je klauwen niet thuis houden.

    Geliked door 1 persoon

   • Theresa Geissler zegt:

    @BertG.: PROEST! Wat denk je nu, Bert?
    Iets van: “Had ik nú mijn commentaar maar vóór me gehouden, want als resultaat krijg ik nu helemáál compleet Disneyland, Hollywood èn Neverland over me heen?”
    Sommige figuren láten zich niet afremmen joh, dat wéten we nu eenmaal!

    Like

   • BertG. zegt:

    Theresa, ik heb mijn van mijn hele leven nog nooit een volwassen kerel zo horen praten zo als Jules over kleine meisjes in strakke spijkerbroekjes.
    En dat wil toch heel wat zeggen, Ik heb die kerel allang door.

    Geliked door 1 persoon

   • BertG. zegt:

    Het is mijn dan ook een compleet raadsel dat dat nooit iemand anders opgevallen is.

    Like

   • Theresa Geissler zegt:

    Lijkt mij sterk, dat het niemand anders opgevallen is, maar Iedereen denkt natuurlijk: Ik houd me op de vlakte, aan mijn lijf geen polonaise, het sop is de kool niet waard.
    Zelfs als er hier heel af en toe wel eens iemand tot op het bot door een ander beledigd wordt, houdt men zich nóg muisstil, dus is het niet gek, dat dat híer nu ook gebeurt.
    Dacht, dat jij dat intussen óók wel wist.

    Like

   • elisah zegt:

    Het is goed mogelijk dat dit hoort bij een autistisch spectrum stoornis, waardoor er oa een uitgesproken belangstelling voor een bepaald onderwerp kan zijn. Ik ken iemand die dit heeft en alles weet van dieren.

    Like

   • BertG. zegt:

    Dan noemen we Jules voortaan, de strakke spijkerbroekjes specialist.

    Geliked door 1 persoon

 17. Jules Vismale zegt:

  Maar jullie vergeten helaas nog steeds het commentaar van Michel Krielaars, waar ik het al eerder over had, en daar zul je (dat jammer genoeg hier weer oeverloze discussies over ontstaan of gevoerd worden dat lijkt hier haast gewoon een doodzonde of ziekte te worden) helemaal NIETS over meisjes in spijkerbroeken lezen, laat staan dat ze geslagen worden of seks mee wordt bedreven en ik houdt bovendien NIET van seks bedrijven daar ik hier veel te preuts voor ben aangelegd!
  Toen Anti-Fascist, uit dezelfde site van Krielaars en die ook constant oeverloos discussieerde over Adolf Hitler, Jozef Stalin en WO II, in een reactie van mij iets las over Peter Kürten, de Vampier van Düsseldorf, en ik aan hem vroeg hoe hij had gereageerd op deze seriemoordenaar als de eerstgenoemde een klein meisje was geweest. Anti-Fascist had namelijk beslist NIET hoeven te proberen om Kürten bloemen, gebak, chocolaatjes enz. aan te bieden om vrijgelaten te worden want die vent kon helemaal niet zijn klauwen van meisjes en vrouwen afhouden en vermoordde hen veel liever. Als ik dat in die tijd had aanschouwd was ik vast al de Rijn ingesprongen om Düsseldorf uit te zwemmen hoewel Kürten in 1892 twee vriendjes in dezelfde rivier had verdronken!
  En wat dat afremmen van preoccupaties betreft daar zorg ik heus zelf wel voor want zoals (en dat blijf ik ook steeds herhalen) we toch al weten: het is zo gemakkelijk om de splinter in andermans oog te zien maar niet de balk in je eigen oog hoewel ik me af vraag of jullie ooit de Bijbel hebben gelezen. Ik in ieder geval wel en dankzij de filosofische lessen van Jezus Christus (alleen bedoelde hij bepaalde voorspellingen niet letterlijk maar figuurlijk) heb ik ook meer geleerd dan je denkt en moest Jezus constant de oren van de Farizeeën en Schriftgeleerden figuurlijk schoon wassen omdat die toch al waren afgesloten door hoogmoed en arrogantie!

  Like

  • paulzwueste zegt:

   Jules. Je lijkt wel ’n wekker die nog lang na blijft rammelen telkens als je ‘m ’n tik geeft.

   Geliked door 1 persoon

   • Jules Vismale zegt:

    @paulzwueste, dan hoop ik voor jou dat je niet GETIKT wordt van filosofische lessen uit de Bijbel en er bevindt (en daar gaan we voor de zoveelste keer al had ik dit liever NIET vermeld!) in het verhaal van Peter Pan een reusachtige zeekrokodil die ooit een wekker verslond en op kapitein Haak ging jagen! En reken maar dat deze het getik van de wekker al helemaal niet kon verdragen!
    Als er trouwens iets is waar ik WEL steeds getikt van wordt is het van de organisatie Avaaz die mijn constant petities sturen waarin wordt gevraagd om stelling te nemen tegen “rechts-extremisten”, populisten, xenofoben en gefrustreerde burgers! als jij onder deze categorie valt dan wens je haast dat jij niet eens commentaar om mijn reacties zou geven omdat deze visuele cirkel nou eenmaal moeilijk is te doorbreken door alle verschillende meningen hier!

    Like

   • paulzwueste zegt:

    Zie je wel. Loopt die verdomde wekker alwéér af…

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s