Stemwijzer

screenshot_68

(Door: Drs. E.N. Schilder)

Hoopte ik de laatste keer nog te gaan stemmen op een van de nieuwere partijen die mij qua ideeën en nuance wel aansprak, heb ik mijn mening nu echter fors en vastbesloten bijgesteld. Ik ga zelfs strategisch stemmen. Alle oproepen van de zittende partijen ten spijt stem ik strategisch PVV!

Blondie?

Laat ik beginnen bij Wilders. Ik ben het voor ruim 95% eens met waar de PVV voor staat. De eenvoud ervan spreekt me ook aan. Eén A4tje, helder, eerlijk en overzichtelijk. Wat me persoonlijk minder aanspreekt zijn uitlatingen als ‘kopvoddentaks’ en andere ongelukkige ongedefinieerde uitspraken. Voor de duidelijkheid; ik ben het inhoudelijk op alle punten met het PVV-partijprogramma eens, maar ik voel me niet vertegenwoordigd met hoe Geert zich met regelmaat uitdrukt, dat kan ook op een andere manier verwoord worden. Die 5% verschil zit ‘m dus uitsluitend in de manier waarop hij zich uit en daarnaast vind ik dat hij met concretere maar vooral constructieve oplossingen moet komen voor waar hij zegt voor te staan. ”Dit wil ik, en zó ga ik dat doen!” Moeilijker hoeft het niet te zijn. Dat zou overigens tot in perfectie passen hij het betreffende overzichtelijke A4’tje, maar juist die constructieve aanpak mis ik helaas.

Wat me echter beweegt om tòch op Wilders te stemmen, is het feit dat alle andere partijen nu over elkaar heen struikelen om de PVV bij voorbaat uit te sluiten, maar, hypocrieten ten top, volhouden democratisch te zijn. Kuzu wordt tenslotte door niemand uitgesloten en als er één bewezen fascistische partij is, is het DENK wel. Ik ben er persoonlijk dan ook erg blij mee dat intelligente mensen zoals Prem Radhakishun (toch een gerenommeerd advocaat) dit ook zien en daarin geen blad voor de (soms iets te vaak grote) mond nemen. Waar ik een stuk minder van gecharmeerd ben is dat Radhakishun Wilders overigens blijvend ‘Blondie’ blijft noemen. Gezien de intelligentie en brede kennis van Radhakishun kan ik me nauwelijks voorstellen dat hij niet zou weten dat dit een (tenzij bewuste?) verwijzing is naar de hond van Eva Braun en Adolf Hitler. Wilders als de volgzame hond van Hitler? Als dat inderdaad zo bedoeld is, vind ik dat abject en ronduit smakeloos!

Het wereldwijde probleem dat islam heet

Een andere hele duidelijke reden voor mij om PVV  te stemmen, is de islam in Europa. De islam is zéker een bedreiging voor de vrijheid van het Westen en met namen voor het humane Nederland en heeft hier niets te zoeken. Dit wordt met moslimpartij DENK, die met haar misselijkmakende manipulaties, insinuaties, leugens en trollen haar, toch al niet al te intelligente, achterban probeert op te zetten tegen de autochtone bevolking, wederom bewezen. Het betreft hier tenslotte een overheersende, agressieve ‘religie’ die geen enkele tegenspraak duldt. Vrijheid van geloof of meningsuiting hoeft u van de islam en dus ook van DENK niet te verwachten, zij doet er dan ook alles aan om enerzijds de slachtofferrol aan te blijven houden en u, vanuit daar, anderzijds de mond te snoeren. Ik zeg: TRAP ER NIET IN! Pure uitbuiting van de rol als ‘zielige buitenlander’, met uiteindelijk als doel het onderdrukken van uw mening en onze normen en waarden. Een bekende strategie van de islam die u, vanuit de moskeeën gedicteerd, bij de moslimcultuur inmiddels veelvuldig herkent.

Dus; 300 moskeeën sluiten? Prachtig plan! Per direct te beginnen met alle salafistische haatbolwerken en elke moskee die ooit extremistische haatpredikanten uit het Midde-Oosten heeft laten invliegen om hun ‘gelovigen’ te komen inspireren, lees; vergiftigen met op eeuwenoude verhalen gebaseerde achterdocht, haat en wraak. Sluiten en platgooien die handel. Zij dragen, evenals DENK, tenslotte niet bij tot een evenwichtige samenleving, maar zijn er op uit om het land en de bevolking te ontwrichten, te demoniseren en uiteindelijk te islamiseren. Dat begint in de moskee en dat woekert thuis (in de opvoeding) door, omdat iedereen hier maar kan blijven leven zoals ze dat 1400 jaar geleden elders deden. Eigen taal, eigen religie, eigen normen en waarden… en iedereen moet er maar respect voor hebben. Andersom zijn zij echter geenszins van plan zich ook maar enigerwijs aan te passen aan de bestaande cultuur, de bevolking en/of het land waar zij ooit welkom WAREN! Sterker nog, sharia voor België en sharia voor Nederland is wat zij voorstaan.

Dat je daarmee ook hun eeuwenoude onderlinge Midden-Oosterse haat en aversie jegens elkaar (Turken tegen Koerden, moslims tegen christenen, sjiieten tegen soennieten, Arabieren tegen Joden etc. etc.) hebt geïmporteerd en hier in stand houdt, lijkt in Den Haag niemand te zien, laat staan te begrijpen dan wel er op in te grijpen. Dat ligt aan twee zaken:

Enerzijds aan ‘onze’ blinde, hypocriete, zogenaamd ‘humane’ politici die iedereen lief vinden en geen enkel gevoel hebben met de realiteit. Anderzijds komt het doordat er hier een volk is komen wonen dat is opgevoed met een ‘geloof’ dat het man-zijn verheerlijkt en waaraan èlke vrouw, en iedereen die anders denkt of gelooft, behoort te gehoorzamen, hoe gek die ‘man’ (en ik zie hier specifiek een duidelijk voorbeeld in Kuzu) ook is. Gewoon omdat ‘hij’ t.o.v. een meisje toevallig geboren is met een uitwendig geslachtsorgaan wat in hun geval veelal ook hun externe hersenstam blijkt te zijn.

Wie overigens zelf ooit in Turkije of Marokko op vakantie is geweest en daar heeft gesproken met de plaatselijke bevolking weet hoe zij daar zelf denken over de Turken en Marokkanen die deze kant op zijn gekomen. ‘Het domste en meest onhandelbare uitschot van het vaderland’, waarvan de huidige bevolking blij is dat ze er zijn weggegaan zoals zij zelf zeggen. Niet zo gek dus dat dit ‘thuisland’ ze absoluut niet meer terug wil nemen. ‘Dat ze problemen geven, is dus jullie eigen schuld’, zeggen zij zelfs letterlijk tijdens het gesprek.

Strategisch

Voor mij is de keuze gemaakt. Mijn stem gaat dus naar de PVV! Strategisch! Puur omdat in een zogenaamd democratisch land Wilders op voorhand uitgesloten wordt door hypocriete leugenaars en onrealistische dromers, maar de oorzaak van het èchte probleem (de exceptioneel grote vertegenwoordiging van de Marokkaanse bevolking in de criminaliteit, de in het algemeen op het ‘thuisland’ gerichte islamitische opvoeding thuis èn de zichzelf sowieso buiten de samenleving stellende moslimcultuur) niet gezien of aangepakt worden. Ik roep u, als mogelijk nog zwevende kiezer, op om hetzelfde te doen. In een democratisch land dient tenslotte niémand vooraf uitgesloten te worden! Daarnaast is Wilders de enige grote politicus die het, in tegenstelling tot al die andere glibberige gluiperds, naar eer en geweten ècht goed voor heeft met Nederland en het Nederlandse volk.

Huidskleur of afkomst zijn totaal niet van belang (ook Wilders vindt èn zegt dat!), maar Nederland moet het thuisland zijn voor iedereen die ook oprecht Nederlander wil zijn, met alle westerse vrijheden en met respect voor ònze normen en waarden. Voor wie geen Nederlander wil zijn of zich (hier geboren) geen Nederlander voelt, is er slechts één alternatief: heel gauw wegwezen hier en daar naartoe gaan waar je wèl denkt thuis te horen! Stem wijzer!

pvv-nieuw

Door:
Drs. E.N. Schilder
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Weg met ons!", democratie, demoniseren, Dhimmitude, Geert Wilders, gezond realisme, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, Islamofilie, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, Marokkanen, Moslims, Nederland, nieuw fascisme, Pacifisme, political correctness, PVV, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

35 reacties op Stemwijzer

 1. Cynisch mensch zegt:

  Goed idee op de PVV stemmen. Vele npo-babbelaars willen doen geloven dat het stemmen op de PVV zinloos is. Dat is pure manipulatie. Heel heel erg vals. U stemt wat u wil en babbelaars kunnen de rambam krijgen lijkt me.

  Geliked door 1 persoon

 2. paulzwueste zegt:

  Waarom maakt die Schilder het toch zo ingewikkeld.
  Hij heeft potdomme een héél ingewikkeld artikel nodig om er achter te kunnen komen waarom hij dan weer niet…ja toch weer wèl…. op onze Wilders DENKT dat hij zou kunnen gaan stemmen.

  Man houdt toch op… als je zo denkt kan je net zo goed bij D66 in Den Haag gaan zitten koekenbakken met die islamieten aldaar. Krijg je nog bescherming ook tijdens de feestdagen als ze weer eens met z’n allen zullen gaan islampolitie spelen.
  Ben je dan blij…?

  Geliked door 2 people

  • Feniks zegt:

   Ja, dat had ik nu ook..

   Het is niet wit het is niet zwart, het is niet zwartwit…

   Hoezo strategisch stemmen als het Wilders betreft?
   Ik kan dit betoog niet volgen.

   ik volg mijn overtuiging en die zegt mij voor 100% procent, Partij voor Vrijheid.

   Geliked door 2 people

  • Eric zegt:

   Ik wilde eerst VNL stemmen maar ik stem om dezelfde reden nu ook PVV. Ik kan zijn stukken en gedachtengang trouwens altijd heel goed volgen, niks ingewikkelds aan. Waarom heb jij altijd negatief commentaar op Schilder?

   Like

   • paulzwueste zegt:

    Eric.
    We hebben waarschijnlijk niet het vereiste IQ om er achter te komen wat Schilder kennelijk zelf niet weet….
    Wie zal het zeggen… Jij zeker niet, denk ik zo.

    Like

  • Eric zegt:

   En eerlijk gezegd… ik vind zijn artikelen een stuk samenhangender en begrijpelijker dan wat jij elke keer weer loopt te raaskallen Paul. Je haalt er van alles bij en het raakt kant nog wal wat. Ik weet dat Schilder regelmatig de gevoelige ziel raakt van de gelovigen met zijn stukjes maar houdt eens op met je kinderachtige wraakzuchtige gedoe. Hij reageert er toch nooit op. Wordt je zo onderhand niet doodmoe van jezelf?

   Like

   • paulzwueste zegt:

    Erik.
    Nou, nou, nou, gelijk die agressie. Moet dat nou ?
    Je meent niet wat je schrijft denk ik. Of kun je me al ’n tijd niet volgen ?
    Ja dat zal best irriteren… maar je moet maar zo denken, iedereen moet het maar doen met datgene wat hij/zij bij de geboorte heeft meegekregen.
    Overigens dat onbegrip komt meer voor bij mensen die hier net komen kijken…
    En als je er weer eens ’n keer niet bij kunt mag je het mij best vragen hoor.

    Schroom niet. Ik leg je het wel uit.
    Per slot zijn we niet allemaal zo bijdehand

    Like

   • paulzwueste zegt:

    Nog even Erik.
    Je geilt toch niet op dat Drs….?

    Like

 3. Claudia M. zegt:

  Al komt Rutte morgen persoonlijk alsnog die 1000,- euro (die ik overigens op jaarbasis opnieuw toegevoegd op jaarbasis netto als extraatje mag inleveren) handje contante brengen, dan nog stem ik Wilders… D.w.z. Fleur Agema! Hoe dan ook PVV!

  Geliked door 2 people

 4. fransdewit zegt:

  Ik hou er niet van dat ze mensen in een hoekje plaatsen en negeren. Zelfs in militaire dienst leer je eerst voor je eigen veiligheid te zorgen en dan pas uit een goede situatie een ander bij te staan. Democratie me hoela, Nederlanders worden genegeerd en een taal die ik niet verstaan kan of spreekt wordt wel gehonoreerd? Waar leven wij nu eigenlijk. Een Nederlander wordt na 59 jaar terug gestuurd naar zijn land van oorsprong omdat hij op papier uit een ander land kwam????

  Geliked door 2 people

 5. Robby E. zegt:

  Prima een stem op de PVV, maar dat u die praatjesmaker Prem die veren in z’n reet steekt en ‘m zelfs een gerenommeerd advocaat noemt kan ik even niet bij!
  Hij is trouwens geschorst voor het leven, dus zo gerenommeerd zal ie niet zijn!

  Geliked door 2 people

  • J. C. Th. Köhler zegt:

   Prem Radakishun (die ik overigens absoluut niet mag) is in 2006 voor één jaar geschorst. Check your facts! Schrijven is gemakkelijk, maar zo zorg je zelf voor fake news.

   j.c.th.kohler@ziggo.nl

   Geliked door 2 people

  • fransdewitf zegt:

   Nou sorrie hoor ik kan die advocaat helemaal niet ik had het over Moskovitz
   Er zijn meerdere advocaten in de wereld beste man.

   Like

   • J. C. Th. Köhler zegt:

    Op de eerste plaats, Frans, ben ik jouw beste man helemaal niet. Ik ken je niet en jij mij niet, dus familiair doen is niet op ’n plaats.
    Op de tweede plaats heeft Robby E. waar ik op reageerde, het over Prem Radakishun, niet over Mr. Bram. En waar jij het over had (tenminste fransdewit, van fransdewitf heb ik nog helemaal geen reactie gelezen op dit artikel) heb ik gezien, maar er was niets dat naar een advokaat, welke dan ook, verwees.

    j.c.th.kohler@ziggo.nl

    Geliked door 1 persoon

 6. R.Kroonenberg zegt:

  Dit is op Jasterke's kwijt-zonder-spijtsite herblogden reageerde:
  .
  Voor zij die ’t nog niet weten,
  van Balk tot Zierikzee,
  van Vaals tot in den Helder
  wij gaan niet naar de kelder…
  wij stemmen PVV !
  .
  Jasterke
  .

  Geliked door 1 persoon

 7. Sabeltant zegt:

  Die van mij gaat er ook heen, ik hoop desondanks dat “het forum voor democratie” genoeg krijgt voor twee zetels.
  Baudet en Hiddema zijn juist de mensen die Den Haag met intellectuele feiten om de oren slaan.

  Like

  • Giny zegt:

   Hou toch eens op met die FvD, heeft heel veel punten van de PVV overgenomen.
   Baudet is absoluut geen politicus. Theo Hiddema is een lieve man, hij gaat het niet redden met debateren, bij pleiten heb je veel
   tijd en wordt je niet onderbroken.
   Laat ze trouwens eerst maar een groeien
   in hun rol. Om Rutte uit het torentje te houden, is het verstandig om de PVV zo groot mogelijk te maken!

   Geliked door 1 persoon

 8. Fred zegt:

  Er is niets strategisch aan om op de PVV te stemmen.
  Het is gewoon verstandig.

  Like

 9. Pieter G zegt:

  Zolang als de PVV bestaat op de PVV gestemd omdat er simpelweg geen andere partij is die begrijpt wat er aan de hand is. Wat er met de islam mis is. Eindelijk worden een paar onderzoekers wakker om te bedenken hoe Nederland er over een aantal jaren uit ziet als deze trend doorzet.
  Simpel. Nederland is Nederland niet meer wat het eigenlijk nu al niet meer is. Hoe kan je de meest gewelddadige en walgelijk uitvinding ooit-de islam-hier zomaar toelaten en zelfs aanjagen.
  Onbegrijpelijk. De rest doet er eigenlijk niet toe. Het gaat niet om de vorm maar de inhoud. En die inhoud is onze toekomst die op het spel staat. Niet meer en niets minder. Kies je voor de PVV of de dood. Het is code rood. Als ik mijn kleinkinderen zie spelen wil ik hun ook nog een toekomst wensen zoals alle andere Nederlanders van goede wil. Alle andere partijen zijn landverraad partijen op een paar nieuwe na, maar die hebben het ook nog steeds niet door. Nederland weggeven aan de EU en de islam hoort vandaag nog te stoppen en een beetje politiek verstand had het bij het begin al ingezien 40 jaar geleden.

  Geliked door 2 people

 10. oeps48 zegt:

  Dit keer ga ik stemmen uit protest tegen het politiek correcte ruttige tuig, dat ons land verkwanseld heeft. Ze hebben volkomen genegeerd, wat er onder het volk leeft. Met kokervisie kruipen ze bij de illuminati in de kont en streven de “hogere belangen” van de duivels na, Globalisering, Nieuwe Wereld Orde, migratie en afbouwen van de democratie. Dat gedonder moet over wezen.!!! De maat is vol !!! Het is de hoogste tijd voor de aanbidders van de duivel, om op te pleuren. Ze willen niet goedschiks, dan maar kwaadschiks. Als ze niet willen horen, dan moeten ze het maar voelen. Het wordt hoog tijd, dat we de knuppel in het hoenderhok gooien. En Europa kan ook de pot op. We zullen ze in Brussel eens een poepje laten ruiken. Nexit, nexit, nexit !!!

  Geliked door 1 persoon

 11. Annette/Gerald zegt:

  In grote lijnen eens met dit betoog. Niet dat ik denk dat de mensen die al lange tijd E.J. Bron lezen, dit nodig hebben. Als je, zoals ik, gelukkig nu inmiddels 3 jaar de alternatieve sites lees, heb je nauwelijks nog aanmoediging nodig. De ellende zit hem in het feit, dat er zoveel “domme” mensen zijn die niet verder dan hun N.P.O neus lang is, kijken. Als je alleen maar de eenzijdige berichtgeving volgt van N.P.O, RTL, merendeel van de kranten, dan is het bijna logisch dat je denkt dat dat waar is. Ik weet inmiddels wel beter. Ik wil wel een uitzondering maken voor Elsevier. Heb sinds een maand een internetabonnement en ik kan niet anders zeggen dat daar inmiddels vele kritische artikelen zijn verschenen. Ben ook blij te zien dat er, gezien de vele reacties, veel naar gekeken wordt. Gevoelsmatig zou ik graag mijn stem geven aan F.v.D. of VNL, maar ik kies toch voor de grootste. Ik ben van mening dat de peilingen van de laatste tijd absoluut fake news zijn en alleen bedoeld om mensen te manipuleren om niet op Wilders te stemmen. Trap er niet! Iedereen die zijn kinderen en kleinkinderen een toekomst in vrijheid toewensen, zou dit moeten doen. Ik ben zelf vele malen (20 x Egypte en 12 x Turkije) geweest en weet dus wel een beetje hoe het leven daar is. Inderdaad is ons ook vele malen verteld dat het, op zijn zachtst gezegd, niet de beste zijn die naar Europa komen. Wij krijgen inderdaad de meest fanatieke en niet bepaald hoogopgeleide inwoners van dergelijke landen. Ik zou groot voorstander zijn om juist in het (nog) christelijke Europa juist de christenen op te vangen. Dat zijn in mijn ogen de echte vluchtelingen, maar die kunnen of mogen niet. Daarom denk ik ook dat het allemaal “part of the plan” is. Het plan is niet anders dan van Europa een islamitische maatschappij te maken en daar krijg in de koude rillingen van. Niet zozeer, gezien mijn leeftijd, voor mijn man en mij, maar in alle opzichten voor onze kinderen en kleinkinderen. Ik hoop dat Wilders in ieder geval de grootste partij wordt (liefst minimaal 40 zetels, liever meer) om het tij nog enigszins te kunnen keren. Anders zie ik de toekomst in Europa zeer somber in.

  Geliked door 1 persoon

 12. Hans Gawain zegt:

  ‘Kopvoddentaks’ is niet erg neutraal geformuleerd. Hoofddoekbelasting (Hijab-belasting) was beter geweest. De term kopvoddentaks is niet behulpzaam om de invloed van de islam in Nederland terug te dringen. In traditionele moslimlanden wordt het jizya genoemd of ongelovigenbelasting. Wel een goed idee van Wilders om de fundamentalistische moslims een koekje van eigen deeg te geven. Alle moskeeen sluiten is een goed idee, maar vrijwel onuitvoerbaar in deze tijd met geweldsbereide linkse kampgroepen. In Japan worden de moskeeen strikt gemonitord met cameras zodat imams niet eenvoudig sneaky hun haatpraat kunnen verkopen.

  Like

 13. koddebeier zegt:

  Prem Radhakishun is nou éénmaal een intrigant !

  Like

 14. Schilder moet eens vaker buiten komen, de kroeg in bijvoorbeeld en daar zien en horen hoe al die overdag netjes pratende en dan volgesnoven dronken lorren uit de koets flikkeren dan leer je het wel af om te zeiken over de toon van het debat. En dan heb je geen, wel, geen, wel als een speld in een hooiberg gezocht argument nodig om op Geert te stemmen.

  Geliked door 2 people

  • paulzwueste zegt:

   Kijk.
   Dat vind ik nou leuk. Br, Br. Iemand die hetzelfde dacht als ik.
   Ik kan ècht wel wat hebben… maar dat warrige gezeik zo van: “Stel dat ik het samen met Geert zou doen… Denk ik dan weer dat ik dacht dat wat hij zij, dacht dat ik dat al gedaan had. Maar toen ik dàt dacht wist ik niet meer of ik het nu wel zou gaan doen, of niet natuurlijk…. ! En Geert was helemaal niet boos omdat ik het…
   Menzen, menzen toch! Wat ’n idioot gezwets!
   En dan zijn er hier nog mensen die het ’n héél goed betoog vinden…
   Nou dan zal ik samen met Breinbrouwsels wel weer niet goed gekeken hebben in die kroeg.
   En we komen ook al niet achter de tap want daar wordt je direct weggeslagen.
   Maar goed. Ik heb toch even ’n blik geworpen. Wat klettert zo’n blik trouwens…!
   En ja hoor. Daar lag die Doctorandus Schilders. Helemaal sufgezopen…

   Geen wonder dat je dan zulke stukkies schrijft.
   En waarom moet er bij dat soort menze toch altijd dat ‘Drs’ bij staan?
   Zouden ze bang zijn dat je te gewoon over komt natuurlijk. Vandaar…

   Geliked door 2 people

 15. Wij hebben toch gewoon geen andere keus. Geert vertegenwoordigd ons allemaal, wat onze wensen betrefd en daarom stemmen wij ook op hem.

  Like

 16. Mirjam zegt:

  Je hoeft alleen het woord uitelkaar te halen en dan weet je wat je moet stemmen: stem wijzer…

  Geliked door 1 persoon

 17. SemperFi zegt:

  Vroeg laatst aan de SP (fb)
  Elke samenwerking met de PVV wijzen jullie af!!!
  De PVV standpunten staan haaks op de ideologie van links!!
  mijn vraag was…. hoever staat de islam van jullie denkbeelden af??
  er kwamen geen reacties
  Die roemer wil dat elke nieuwkomer snel de taal leert enz ,meedoet in deze samenleving
  Mijn vraag aan de sp ,men moet alleen maar 1 woord leren LOKET,voor de rest wordt men al ruimhartig geholpen enz! ja werken ???dat doen de honderd duizenden werkeloze hollanders maar,maar daar is geen premie op enz! GRRRRRRRRRRRR nu ben ik dus een racist,nu IK DRAAG DEZE TITEL DAN OOK MET TROTS!!!
  Ik opperde iedere vluchteling onderdak geven maar wel een papier onderteken ,als thuisland veilig is…..retour!!
  Hoon gelag is mijn deel denk ik
  Links wil zetels winnen middels pluimvee met een verworven status!
  Wens allen een mooie dag
  S/F

  Geliked door 1 persoon

  • Semper, bij de SP bereik je praktisch niets. Ze zijn schors blind en luisteren niet. Ik vroeg wat we met die vloedgolf van gelukzoekers aanmoeten. Oorlogvluchtelingen, moet je plaats kunnen bieden. Hij vond het geen vloedgolf, ik moest maar eens beter op het kaartje kijken van vluchtelingen werk dan viel het wel mee. Nee zei ik, ik heb het over Duitsland, België en Frankrijk. Mijn vraag hoe kan vluchtelingen werk nu die mensen tellen met open grenzen en of er ook al inmiddels een lijst is van personen die uitgezet zijn. In Duitsland zijn voorlopig een kleine 50.000 gelukzoekers verdwenen, wie weet waar????????? Ze kunnen nog vrij reizen ook.

   Like

 18. BM Fidel zegt:

  In de VS was er maar één die Trumps overwinning met absolute (nou ja, met 99%) zekerheid voorspelde: MOGLIA, een supercomputer die gebruik maakte van megadata.
  In Nederland is dat lastiger, maar als je de beschikking zou hebben over alle gegevens van de belastingdienst (inkomsten en bestedingen, het soort auto dat je rijdt, vakantiebestemmingen, vermogensbelasting enz) en daar de juiste algoritmes op zou loslaten dan was ook hier zo’n nauwkeurige voorspelling mogelijk. En konden Maurice de Hondt en Nipo bij het grof vuil.

  Like

 19. Klippie 72 zegt:

  Gisteren, 02-03-2017, gaf Pechtold toe 90% van te zijn mee gegaan met regerings voorstellen. Zo als altijd geeft hij altijd niet het juiste antwoord op de vraag, maar maakt wel een heel verhaal. Hij zei ook dat de PVV dat voor ongeveer 60% heeft gedaan.
  Waarom de PVV bij voorbaat al uit te sluiten om mee samen te werken

  Like

 20. scheermes zegt:

  Omdat u het niet allemaal eens bent met wat geert allemaal zegt ,wil niet zeggen dat hij ook geen gelijk heeft !! Het belangrijkste punt waar het ECHT om draait ,is dat ons land niet nog verder geislamiseert wordt!!En dat de sharia HIER NIET ingevoerd wordt,waardoor ons land ten gronde gericht wordt!! Om de toon van GEERT over kopvoddentaks enz waar hij veel comment op heeft gehad, vind ik zelf WEL een SCHERPE uitdrukking waar HEEL goed over nagedacht is!! De bedoeling hiervan is, om de mensen aan het denken te zetten ,waar het met ONS land naar toe gaat ,als het zo door gaat !! Gezien de commentaren hierop ,hebben ze er niet veel van begrepen wat GEERT bedoelde !!ONZE HELD die helder is van geest, en heel goed weet waar hij mee bezig is, OOk met dergelijke uitspraken van hemzelf ,kun je beter ondersteunen met wijze woorden ,inplaats van te muggeziften over kopvoddentaks enz!!Kopvoddentaks is MEER dan op zijn plaats ,gezien deze mensen in de koran geloven,en ook werkelijk deze barbaarse daden dagelijks in de praktijk brengen ,zoals DAGELIJKS te zien is op t.v in woord en beeld !! Als je de koran GOED leest ,zou u zeggen aangaande de kopvoddentaks ,het mag best een ONSJE MEER zijn !! Ik heb persoonlijk nog nooit iets van GEERT kunnen ontdekken, van zijn uitspraken waar ik niet achter kon staan !! Al zou ik 50% met hem eens zijn, dan NOG zou ik op hem stemmen ,omdat hij als enige de islam TOTAAL uit ons land wil !! Ik ook !! U OOK TOCH??In de huidige wereld is DIT ECHT van LEVENSBELANG!! TOCH??!!En het belangrijkste wat er is !!Hopelijk krijgen de MEESTE mensen dit ook voor 15 mrt in de gaten!!

  Geliked door 1 persoon

 21. tippelaar zegt:

  Alle problemen in nederland vallen in het niet bij het gigantisch grote gevaar dat de islam voor nederland en zijn Nederlanders is. Dat is voor mij de enige echte reden om, los van alle kritiek op de PVV en Wilders, toch zonder aarzelen op de PVV te stemmen. Ik vind het heel jammer dat Maritin Bosma, nr 6 op de PVV.lijst niet wat vaker op de voorgrond treedt. Een scherpzinnige man met groot gezag. schrijver van o.a. “de schijnelite van de valse munters”.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s