VN dient Israëlische leger op de zwarte lijst te zetten

screenshot_61

(Vertaling: E.J. Bron)

Meerdere organisaties voor mensenrechten, die zich in het jaar 2001 onder de naam “Watchlist” aaneengesloten hebben, hebben de nieuwe secretaris-generaal van de VN, Antonio Guterres, ertoe opgeroepen het Israëlische leger op de lijst van landen met bewapende organisaties op te nemen die bij een gewapend conflict steeds opnieuw verantwoordelijk zijn voor geweld tegen kinderen.

israel-heute

“Watchlist” beschuldigt het Israëlische leger ervan verantwoordelijk te zijn voor de dood en verwonding van kinderen tijdens aanvallen op scholen en ziekenhuizen in de Gazastrook en op de zogenaamde “Westbank”. Daarover werd in Israël zeer veel gediscussieerd. Israël verklaarde dat Hamas voor de doden verantwoordelijk zou zijn, omdat zij wapens en haar terroristen in scholen en ziekenhuizen had verstopt.

De “zwarte lijst” maakt deel uit van het jaarlijkse rapport van de VN-secretaris-generaal over het onderwerp verwonding van kinderen bij gewapende conflicten. Op deze lijst staan organisaties zoals Al Qaida, Boko Haram, ISIS, Taliban en enkele Afrikaanse landen. Het plaatsen van het Israëlische leger op deze lijst zou de eis naar sancties tegen Israël tot gevolg kunnen hebben.

Bron:
www.israelheute.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Westbank", antisemitisme, demoniseren, Dhimmitude, Gazastrook, Hamas, Hypocrisie, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamofilie, Israël, Israël-vijandigheid, Jodenhaat, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Links fascisme, Marxisme, nieuw fascisme, Rotzakken, Socialisten, Terrorisme, Verenigde Naties, verloedering, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

17 reacties op VN dient Israëlische leger op de zwarte lijst te zetten

  1. hendrikush zegt:

    Verbied legers om nog langer iemand te doden en laat het verder over aan de burgers?

    Like

  2. Marlies zegt:

    Flikker toch op met je VN en Watchlist. Wat dacht je van de aanvallen door de Saudi’s en Yanks? Ook op de Watchlist? Ik heb er genoeg van, van die twee maten meten.

    Geliked door 1 persoon

  3. cefas zegt:

    Het wordt tijd dat de VN zelf op de zwarte lijst komt te staan vanwege hun zeer tendentieuze,selectieve, hypocriete en lasterlijke houding naar Israel toe. Walgelijke organisatie, gemonopoliseerd en gemanipuleerd door de moslim-landen.

    Geliked door 4 people

  4. Elena zegt:

    Wie neemt de Verenigde Nazi’s nog serieus?
    Altijd Israel bashen!!
    Waar blijft de kritiek op Saudi Arabië en Iran waar mensen o.a. homo’s opgehangen worden?
    Waar blijft de kritiek op S.A die straatarm buurland Jemen plat bombardeert?
    Waar blijft de kritiek op de terroristische bende Hamas?
    Oh wacht…..de Verenigde Nazi’s wordt hoofdzakelijk gefinancierd door Saudi-Barbarië.

    Wie zaken doet met S.A. doet zaken met het Koningshuis daar.
    Op t einde van het filmpje wordt Prins Alwaleed ( S.A.) geridderd in de Orde Oranje Nassau door …jawel Beatrix Koningin van Nederland bij de gratie God.
    * zucht *

    Nu begrijp ik dat Wilders veroordeeld werd, allles onder druk van S.A.
    De lijntjes tussen S.A. en Koningshuis zijn heeeeeeeel kort.
    PRutte komt wekelijks of maandelijks bij Koning Willempie.
    PRutte en het OM hebben ook heeeeeeeel korte lijntjes.
    OM en Rechters hebben ook heeeeeeeel korte lijntjes met elkaar.

    http://www.npo.nl/2doc/27-02-2017/VPWON_1269142

    Geliked door 1 persoon

  5. guusvelraeds zegt:

    Zouden ze dit soms bedoelen met zeggen dat IDF soldaten schuldig zijn aan de dood van kinderen?

    Geliked door 1 persoon

  6. Duchesne zegt:

    Gelukkig heeft Israel een regering die achter de eigen burgers staat en ze niet verraad zoals onder andere hier in Nederland. Dat maakt de kans voor de burger om te overleven een stukje groter dan worden ontwapend en gebrandmerkt zoals in Nederland. een leger dient om de bevolking te berschermen, nog iets dat blijkbaar enkel Israel en de russen kunnen…

    Ik denk dat het grootste deel van Nedelrand wel ziet hoe de VN vlag hangt en wiens belangen men wel en niet wil behartigen. Het is te hopen dat de VS uit de UN gaat en dat Nederland volgt, het zou het eerste wijze besluit in heel lange tijd zijn….

    Like

  7. Cynisch mensch zegt:

    Helemaal fout dat Israelische leger (het IDF) op een zogezegde zwarte lijst zetten. Zet ISIS maar op een zwarte lijst.

    Like

  8. boorzalf zegt:

    Het geniepige spel van de VN, en de misleiding. Moest gelijk aan dit filmpje denken.

    Like

  9. Jan Wandelaar zegt:

    ++++

    ++++

    Like

  10. Wat een achterlijk besluit.

    Like

  11. Sijmen zegt:

    Ik vind dat dit een onterechte aantijging is tegen Israël en met name zijn uitermate goed getrainde leger! Hier worden door de linkse kliek wederom gelogen! Zijn we inmiddels gewend! Wie plaatsen vrouwen en kinderen voorop in de strijd! Wie bouwt geen schuilkelders voor vrouwen en kinderen! Wie schiet raketten van daken van scholen in Palestijns gebied! Wie voeden kinderen van jongst af aan op met haat tegen Westen, Amerika en met name Joden! Wie sturen kinderen de straat op om stenen te gooien naar Israëlisch enz enz. Kom op zeg, stelletje, ach laat ook maar!

    Like

  12. Jan zegt:

    Amerika dreigt Verenigde Nazi’s te verlaten:

    The times, they are a changing. US Secretary of State Rex Tillerson has issued a clear threat to one of the ‘achievements’ of the Obama administration – the decision to join the United Nations ‘human rights council.’ In a letter obtained by Foreign Policy Magazine, Tillerson has told the council that unless it reforms itself, the United States will leave.
    ….
    http://israelmatzav.blogspot.nl/2017/03/it-starts-us-threatens-to-leave-human.html

    Like

Plaats een reactie