’Wilders-tweet partijgenoot onverstandig’

screenshot_67

DEN HAAG – D66-lijsttrekker Pechtold haalt uit naar een partijgenoot vanwege diens tweet over PVV-leider Wilders. Het Limburgse Statenlid Hans van Wageningen (D66) stelde in zijn bericht dat Wilders ’hoopt op een aanslag’ vlak voor de verkiezingen. Daar zou hij electoraal garen bij spinnen.

Pechtold liet in Twente weten dat hij het bericht van Van Wageningen „onverstandig” vindt en dat hij baalt als een stekker van diens uitlatingen, zeker nu middenin de campagne. Later noemde hij de uitlating ook ’stom’, maar waste hij ook de PVV-leider de oren. „Kijk ook even hoe die Wilders zelf tekeer gaat.” Volgens Pechtold heeft de partij het Statenlid laten weten erg ongelukkig te zijn met de kwestie.

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)
de-telegraaf

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in D66, demoniseren, Geert Wilders, Hypocrisie, Rotzakken. Bookmark de permalink .

18 reacties op ’Wilders-tweet partijgenoot onverstandig’

  • scheermes zegt:

   Als een verslaggever (ster) van een beetje rechts, pownews in dit geval, hem vragen stelt ,kun je duidelijk zien dat hij er zich erg ongemakkelijk bij voelt ,en kun je zien wat een huigelaar deze man in werkelijkheid is !! HIJ weet donders goed dat hij nu HEEL anders aan de tand word gevoeld ,dan bij de linkse npo!! Tijdens een debat met GEERT valt hij iedere keer door de mand ,en kun je DAN zien wat een GROTE huigelaar en zwetser deze landverrader is !! Om van te kotsen !! Ieder mens met een gezond verstand, geeft spontaan over bij deze misselijke makende man !!BAH !!

   Geliked door 2 people

  • Jan zegt:

   (Ik fotosjopte dit niet in een emotioneel moment maar uit volle overtuiging)

   Like

  • Jan zegt:

   Hij werd wel een beetje rood en zweterig in het gezicht toen hem werd gezegd dat hij zelf ook niet vies is van nazi-vergelijkingen.

   Like

 1. Duchesne zegt:

  Het statenlid beledigd niet enkel wilders, maar ook de burgers die op de PVV stemmen. waar kan ik een voorgedrukt klachtenformulier invullen? O, deze keer niet…..

  Geliked door 2 people

 2. Claudia M. zegt:

  Waar ik vanmorgen al schreef; “Geen enkel normaal denkend mens wil een aanslag; iedereen wil feitelijk graag in pais en vree leven, maar op een of andere manier wordt dat door anderen niet gegund!

  Er blijkt namelijk een boekje in omloop, waarvan de naam beter niet genoemd, want iedere misvatting en je hebt de poppen al gauw aan ’t dansen…, waarin heel duidelijk gemaakt wordt dat elk ander, die niet achter ditzelfde boekje staat, oftewel het nogal ‘middeleeuwse’ geloof uit dezen aanhangt, gerust een kopje kleiner gemaakt mag worden. Die echte vrede komt namelijk pas als we allemaal ons kont naar het westen keren…

  Hoe, is mij een raadsel? Al deze geloofsaanhangige hebben niet alleen anders gelovigen naar het leven gestaan, maar vooral het leven binnen de eigen stromingen meer dan zuur gemaakt.

  Er zal nooit, maar dan ook nooit één persoon, ooit goed genoeg voldoen; de laatste zullen elkaar nog uitmoorden, maar dan…, dan zal er inderdaad vrede zijn voor Moeder Aarde! D.w.z. wat ze ervan over laten.

  Geliked door 1 persoon

 3. Mary zegt:

  Nu dacht ik juist dat Wilders als enige een aanslag wilde voorkomen door het soort aanslagplegers, de Islam dus, Nederland uit te zetten, nu ken ik D66ers niet anders dan dom en van ieder realiteitszin gespeend dus zoiets was wel te verwachten uit die hoek.

  Geliked door 1 persoon

 4. D. G. Neree zegt:

  Pechtold vond de uitspraak “niet verstandig”. Het was dus niet “ontoelaatbaar” of iets dergelijks en hij veroordeelde dus de gedachte erachter blijkbaar niet, alleen het feit dat hij die gedachte had uitgesproken.
  De smiecht staat dus zelf volkomen achter die gedachte, alleen was het niet verstandig hem zo vlak voor de verkiezingen uit te spreken.

  Ik hoop zo, dat die hele hypocriete politieke kliek op 15 maart een enorme draai om de oren krijgt, waar ze nog jaren duizelig van zijn.

  Geliked door 3 people

 5. Harry zegt:

  Hee , Pechtold ,

  trap dat stuk verdriet uit de partij !
  Zelfs bij de pvda , het hospice voor liegend , bedriegend en stelend tuig wordt een dergelijk stuk verdriet voortijdig geruimd .
  Het wordt een onuitwisbare vlek op je blazoen , als je hier niks aan doet , dit gaan we je nog jaren nadragen !

  Weet je wat ?
  Zet dat onthutste gezicht op , dat je altijd trekt als iemand ook maar de minste kritiek op je geliefde massamoordenaars uit , en zeg tegen dat stuk onbenul dat je hem niet langer kan handhaven .
  Stel je voor dat je moslimvriendjes nou echt een aanslag gaan plegen omdat een D66-er hen op een idee gebracht heeft .
  Goh , straks heb je ook nog bloed aan je handen .
  Doe iets !
  Anders gaan we dit écht niet vergeten .

  Geliked door 1 persoon

 6. N.E. Derlander zegt:

  Ook Sybrand Buma (CDA) kon het vanavond bij Jinek en Pauw niet opbrengen om de bizarre uitspraak van het D66 Statenlid Hans van Wageningen (dat hij denkt dat Wilders uit electorale overwegingen hoopt dat er voor de verkiezingen van 15 maart 2017 nog een aanslag zal plaatsvinden) niet veroordelen en probeerde, net als de regent Pechtold van D66, weer een verwijt richting de heer Wilders (PVV) te maken. Buma, de grote leugenaar van het CDA en Pechtold, het miezerige mannetje van D66, bevestigen hiermee dat zij politieke smeerlappen zijn.

  Geliked door 2 people

 7. topsporter zegt:

  Dit vergeten we niet pechtold.

  Like

 8. leefbarbaar zegt:

  Maar een aanslag op de PVV en meneer Wilders, dat zou Pechtold wel goed uitkomen. Daarom doet hij al jaren aan haat zaaien; hij wil bloed oogsten.

  Geliked door 2 people

 9. koddebeier zegt:

  Pechtold is nou éénmaal een smiecht en een gladjakker !!

  Like

 10. D66 zijn dat niet de uitvinders van het snijden in mensen die nog niet dood zijn, spuitjes voor oudjes die boventallig in de AOW zijn, oproepers tot aanslagen op Wilders en producenten van snaren gemaakt van mensendarm? Of waren dat de communisten die zich voor dat doel verkleed hadden als Nazi?

  Like

 11. Als er een kogel komt, zal hij zeker van links komen. Die Pechtold met ze schelvis ogen.

  Geliked door 1 persoon

 12. tippelaar zegt:

  zolang de Pechtolds nog onder ons zijn, zal er geen vrede zijn

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s