De Bende van Brussel

screenshot_82

(Door: “Op Weg Naar Morgen”)

Dit stuk gaat over de Bende van Brussel: de bestuurselite van de Europese Unie. Zij wordt gesteund door de kaste van de volksvertegenwoordiging afkomstig uit de lidstaten en gefinancierd door banken en door de belastingbetaler. Tot deze elite van de Europese Commissie behoort Frans Timmermans. In de afgelopen tijd liet hij een paar maal van zich horen met uitspraken zoals de volgende:

Europe will be diverse. How do we deal with that? By ensuring that our values determine how we deal with diversity and not giving up our values to refuse diversity that will bring us down as a society. If we don’t get this right, Europe will not remain the Europe we’ve built: a place of peace and freedom

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Brussel, EUSSR, nieuw fascisme, Rotzakken, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

24 reacties op De Bende van Brussel

 1. Edjan zegt:

  Het zwamt en het zwetst en het zeikt en het liegt en het zegt NIETS al zwamt het nóg zoveel en in nóg zoveel talen. Het heet Timmerfrans. En ik haat het.

  Geliked door 3 people

 2. Sjaak zegt:

  Timmerfrans jouw langste tijd in Brussel zit erop !

  Geliked door 1 persoon

 3. Pietersen zegt:

  Zijn waarden zijn niet de mijne. Hoe durft hij namens velen te spreken die geen boodschap hebben aan zijn zogenaamde Europese waarden.

  Hij begrijpt nog steeds niet dat het volk is uitgekeken op die zogenaamde waarden. De idioot staat buiten de maatschappij te roepen over iets heel abstracts en ongrijpbaars dat alleen voor ingewijde idioten zoals hijzelf, nog iets betekent al vermoed ik huichelarij.

  Wij zien de Europese waarden hier door de straten banjeren en horen bijna alleen nog Arabisch om ons heen met agressieve lieden die geen Nederlands kennen en bereid zijn iedere Europeaan te bespugen.

  Geliked door 2 people

 4. Assyriër. zegt:

  Wat een stuk onmens.

  Geliked door 2 people

 5. topsporter zegt:

  Mensen, die met mensen manipuleren zijn gevaarlijk, niet op de laatste plaats voor zichzelf.
  Neem hem die lucifers af.

  Geliked door 2 people

 6. Drs.P. zegt:

  Der schweinenhund Franzzzz Timmermanzzzzz ist eine Deutser von ursprung.
  Hij is net zo of nog erger geschift en narcistisch dan pishoer Merkel.
  Maar hij doet het in het groot, hij verneukt maar liefst 500 miljoen mensen in heel Europa!!
  Timmerfranzzzzzzzje is een ongekozen smerige rat, net als alle andere ongekozen leden/ratten van de EU commissie.

  Daarbij is het heel vreemd dat er nooit aanslagen worden gepleegd op dit soort ratten en het nazi hoofdkwartier in Brussel !! Je zou toch “bijna” aan een plan gaan denken om heel Europa te gaan omvolken van blanke hardwerkende mensen naar luie criminele bruine smerige neuqnegerts.

  Wat gaat er om in het hoofd van dit soort narcisten vraag ik mij dan af? Hoe kun je als “mens” een heel continent naar de verdoemenis helpen?? Het lijkt wel allemaal duivels addergebroed wat daar in Brussel rondloopt. Zimbabwe voor de Zimbabbianen en Europa voor de blanken, daar gaat het om en niets anders.

  Geliked door 1 persoon

  • anna zegt:

   drs.P. als eens nageteld hoeveel reaguurders van deze site in werkelijkheid duits/half duits/ of aanverwant zijn, maar dat zijn nog lange geen timmerfranzen (die overigens geen Duitser is). je Duits is bovendien allesbehalve te pruimen ….. doe daar maar eens wat aan. fijn weekend, ben zelf ook half/duits ……

   Geliked door 1 persoon

 7. ildiko zegt:

  zijn hersenen zit los, in meer dan 7 talen is hij een imbeciel.

  Geliked door 1 persoon

 8. Edjan zegt:

  Europe will be diverse. How do we deal with that? By ensuring that our values determine how we deal with diversity and not giving up our values to refuse diversity that will bring us down as a society. If we don’t get this right, Europe will not remain the Europe we’ve built: a place of peace and freedom

  Ik waag een pen poging om deze warboel te vertalen:
  Europa zal divers zijn. Hoe we daar mee omgaan? Door ervoor te zorgen dat onze waarden bepalen hoe we omgaan met diversiteit … (!) … en niet onze waardes op te geven door diversiteit te weigeren zodat wij als gemeenschap naar de bliksem gaan.

  Dit is helemaal geen taal. Dit is gefleem en gezeik. Draaikonterij zonder enige samenhang of logica. Toegegeven, er staan geen spel- of grammaticafouten in maar verder staat er dan ook geen enkele logische boodschap. Het is dronkemans-geouwehoer. Er zijn van die computerprogramma’s waar je wat gegevens instopt en die dan een net verhaal malen met allerlei indrukwekkende en dure woorden maar waar geen mens een touw aan kan vastknopen. Timmerfrans doet dat “beter”.

  Timmerfrans is een complete leeghoofd waar je een stel dure woorden instopt die zijn baas graag hoort en die er vervolgens een hol nep-verhaal van maakt.

  Geliked door 2 people

  • paulzwueste zegt:

   Het is typerend voor de PVDA dat deze partij de meeste schurken van formaat heeft geleverd.
   Timmermans ’n handelaar in leugen en bedrog in het groot.
   Wim Kok van oorsprong vakbondsleider, eindigt als commissaris bij Shell.
   Asscher, bedrieger en landverrader.
   Dijsselbloem, oplichter, leugenaar en landverrader
   Pronk, leugenaar, bedrieger, landverrader.
   Koenders, Ploumen, even gemeen en vals.

   En allemaal hebben ze bovendien één héle gemene deler, ze hebben Nederland miljarden gekost.

   Geliked door 1 persoon

 9. Claudia M. zegt:

  “Europe will be diverse”. And in shambles! Hoe men denkt dit in goede banen te gaan leiden, is mij een raadsel? Meer en meer wordt het in heel Europa een puinbak.

  No-go zones, vrouwen die ’s avonds liever niet in het donker buiten komen (ik ben er één van, na een paar keer te zijn lastig gevallen…). In meer en meer wijken mag je blij zijn als je auto niet afgebrand is de nacht ervoor. In bepaalde wijken is een helm in de bus al raadzaam en het ettert en woekert maar door.

  Die diversiteit mogen ze wat mij betreft steken waar de zon niet schijnt! Ik wil mijn Nederland terug!

  Geliked door 1 persoon

 10. Theresa Geissler zegt:

  Heeft iemand ooit wel eens van dit rijmpje gehoord? Ontstond tijdens de bezetting:
  “Op de hoek van de straat staat een NSB’er”
  “’t Is geen mens en ’t is geen beest: ’t Is een farizeeër!”
  Hoe zóu het nou toch komen, dat me dát zo opeens te binnen schiet, Fransie….? Fransie…..?

  Geliked door 2 people

  • Inderdaad Theresa dat rijmpje ken ik ook. Voor mij was het na de oorlog. Als kind zongen wij dat tijdens handje klap tegenover elkaar staande.

   Geliked door 1 persoon

  • Wachteres zegt:

   Op de hoek van de straat

   Staat een NSB’er

   Het is geen man, ’t is geen vrouw

   Maar een farizeeër

   Met zijn hoed in zijn hand

   Staat hij daar te venten

   Hij verkoopt zijn Vaderland

   Voor zes losse centen

   Het liedje komt uit de Tweede Wereldoorlog. Het Vaderland was een NSB krantje, waar ze op straat mee liepen te leuren.

   Geen wonder dat je dit na de oorlog ook nog hoorde; ik ken het, ondat mijn moeder het weleens zong.

   Geliked door 2 people

   • Wachteres zegt:

    https://nl.wikipedia.org/wiki/Het_Vaderland

    Oorlogsjaren
    Ter Braak en Max Nord, die hij als redacteur had aangetrokken, waren fel gekant tegen het nationaalsocialisme, maar van de krant waarin zij schreven kan dat niet worden gezegd. De nogal lauwe houding van voor de Tweede Wereldoorlog werd na de bezetting in mei 1940 zelfs uitgesproken pro-Duits, onder meer door de stukken van redacteur Elisa Willem Kuyper, zodat de hoofdredactie bij de zuivering na de bevrijding een publicatieverbod van anderhalf jaar kreeg opgelegd. De titel Het Vaderland mocht tot 1951 niet worden gevoerd. In die jaren werd de naam De Nieuwe Courant gebruikt, ontleend aan de liberale krant die in 1936 in Het Vaderland was opgegaan.

    Geliked door 1 persoon

   • Wachteres zegt:

    Menno ter Braak (Eibergen, 26 januari 1902 – Den Haag, 15 mei 1940) was een gezaghebbend Nederlands schrijver, essayist, cultuur- en literatuurcriticus. Samen met E. du Perron en Maurice Roelants is Ter Braak de oprichter geweest van het invloedrijke literaire tijdschrift Forum.

    Ter Braak was naar het schijnt al jaren vastbesloten, in geval van een nazi-bezetting van Nederland uit het leven te stappen. Na het binnenvallen van het Duitse leger op 10 mei 1940 deed hij een (mislukte) poging om via Scheveningen naar Engeland te vluchten. Op de avond van 14 mei 1940, toen het Nederlandse leger had gecapituleerd, pleegde Ter Braak in de woning van zijn broer J.W.G. (Wim) ter Braak, zenuwarts te Den Haag, zelfmoord door een combinatie van een slaapmiddel en een injectie, toegediend door zijn broer. Zijn vriend Eddy du Perron overleed rond dezelfde tijd, tussen tien en elf uur ’s avonds, aan hartfalen. Zijn uitgever pleegde een dag later zelfmoord.[2] Deze Robert Leopold, die de dagelijkse leiding had van H.P. Leopold’s Uitgeversmaatschappij (de tegenwoordige Uitgeverij Leopold), was de zoon van Leopold-oprichter Joes Leopold en een neef van de dichter J.H. Leopold.

    Geliked door 2 people

 11. Jan zegt:

  “By ensuring that our values determine how we deal with diversity and not giving up our values to refuse diversity that will bring us down as a society.”

  Hier staat niets anders dan dat de westerse civilisatie dient te verdwijnen of zou die volgevreten vetzak menen dat wij in dit gebeuzel stinken? ‘Our values’ zijn socialistische en in een socialistische maatschappij is degene met de grootste bek God. Overigens bestaan er geen socialistische waarden, die zijn gelijk aan die van de koppensnellers.

  Cortez maakte terecht korte metten met die gekken die dood en verderf zaaiden in Midden-Amerika

  Like

 12. Henk.V zegt:

  Deze ijdele links-liberale carrièremaker staat model voor de onvoorstelbare , genadeloze en redeloze grootheidswaanzin van de EU
  Zijn hele doen en laten maakt het iedereen ,die van zijn land houdt en onwrikbaar voor de bescherming van de onafhankelijkheid van dat land staat, wel erg gemakkelijk:

  Willen wij deel worden van een ondemocratisch machtsinstituut dat zich staande houdt door middel van voortdurende verdoezeling van haar intenties en dat ons zonder enige moeite slachtoffer laat worden van een politiek die extreme schade toebrengt aan de zittende bevolkingen van de lidstaten ?

  Willen wij dat een stel ZELFBENOEMDE ” idealisten ‘ ons de wet gaat voorschrijven en ons van onze eeuwenoude staatkundige identiteit wil beroven?
  Willen wij dat wij onderdeel blijven van een demografisch experiment – WAAROM WIJ IN HET GEHEEL NIET HEBBEN GEVRAAGD – waarbij wij tot verarmde, kaal geplukte vreemdelingen gaan worden in het gebied waarin onze voorouders eeuwen in vrede hebben kunnen wonen, leven en werken?

  Timmermans, jij volgevreten proleet, wie geeft jou het recht om ons toe te spreken alsof wij randdebielen zijn? Jij ,die met een riant salaris op afgeschermde plekken vertoeft, waar je niet geconfronteerd wordt met de gevolgen van je ontspoorde plannen?

  En nu ik toch bezig ben, wil ik dit nog kwijt en ik richt mij nu tegen onze ”volksvertegenwoordigers” die ijverig willen deelnemen aan de verwezenlijking van de fijne dromen die ”onze- beste- minister -van B.Z ooit- laat me -niet lachen Timmermans er op na houdt.

  Schaam jullie, verkwanselkaars van je eigen volk.!
  Klim van je rozige wolken af en wordt realistisch!
  Dien de mensen die jullie in het zadel hebben geholpen en
  VERRAAD HUN BELANGEN NIET!

  En tot slot wijs ik op de ENIGE uitweg die ons nog rest om aan de de vernietigende waanzin te ontsnappen:die men voor hoge wijsheid aanziet aanziet

  Bezorg Wilders de allergrootste verkiezingsoverwinning uit de moderne geschiedenis!

  Geliked door 2 people

 13. ruud zegt:

  inderdaad een smerige landverader zou je daar trots op wezen timmerfransie wie ons veraad heef wat te verduren eens komen ze en we je opzoeken dan is je tijd op snapie fransie timmer verader

  Geliked door 1 persoon

 14. oeps48 zegt:

  Timmerfrans, je bent inderdaad een smerige landverrader. In plaats van daar trots op te zijn, zou jij je diep moeten schamen. Jij en de bende van Brussel mogen dan wel beweren dat Europa divers is, maar wat vinden de Europeanen daarvan ??? Ik heb in ieder geval geen boodschap aan die diversiteit. Het wordt hoog tijd voor NEXIT !!!

  Geliked door 1 persoon

 15. Guardiacivil zegt:

  Ik weet een ding zeker, na de oorlog stonden deze mensen tegen een muur of aan een paal. Dat zal nu niet meer mogen, maar bij een veranderde nieuwe Nederlandse regering zullen dit soort mensen niet meer veilig zijn in Nederland.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s