Dijsselbloem: Integratie niet mislukt

screenshot_72

“Je kunt niet zeggen dat de integratie is mislukt.” Dat zei de nummer drie van de PvdA, Jeroen Dijsselbloem, vandaag in het radioprogramma Dit is de Dag.

Volgens hem zijn er ,,heel veel dingen goed gegaan” op het gebied van integratie. ,,Ga eens in de collegezalen kijken in de grote steden. Die zitten inmiddels bomvol met kinderen met een migrantenachtergrond”, aldus de minister van Financiën.

Op het punt van de inburgering kan het wel beter, zei hij. Dat moet veel verplichtender worden. Je kunt niet alle verantwoordelijkheid bij de nieuwkomers leggen, vindt hij. Mensen moeten bij de hand worden genomen en het inburgeringslokaal in worden getrokken, aldus Dijsselbloem. ,,We moeten terug gaan naar hoe de wet van Verdonk in elkaar zat.” Destijds konden gemeenten er meer bovenop zitten dan nu.

Lees verder>>>
(h/t J.B.)
algemeen-dagblad

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Integratie", "Nuttige idioten", "Verrijking", Allochtonen, cultuurrelativisme, Desinformatie, establishment, Eurabië, Hypocrisie, islam-collaboratie, Islamisering, Krankzinnigheid, landverraad, Links fascisme, Linkse Kerk, meningsdictatuur, Moslims, Multiculti, Nederland, political correctness, propaganda, PvdA, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

35 reacties op Dijsselbloem: Integratie niet mislukt

 1. koddebeier zegt:

  De linkse halve zool !! Ziende blind !

  Like

 2. elisah zegt:

  Misschien voor 10 of 15 % van die mensen wel gelukt, zou hij dat met niet mislukt bedoelen?

  Like

 3. Waarom worden mijn nagels en slagtanden een meter langer als ik die vent zie en nu moet ik ook nog schijten..

  Geliked door 2 people

  • paulzwueste zegt:

   Schitterende situatietekening!
   Bomvol aktie!
   De typische gebruiken van het land en haar bevolking werden hier op een wel zeer interessante wijze in beeld gebracht.
   De schrijver heeft zich hier wederom overtroffen…
   Elke minuut die zinderende spanning!
   Ook dit maal weet de schrijver ons tot de laatste minuut te boeien.
   Ik wilde het niet, maar kon het boek eenvoudigweg niet terzijde leggen,
   heb het in één adem uitgelezen!
   Dit vraagt naar meer! Desgevraagd zei de schrijver dat hij een regelmatig
   bezoeker is van de toiletvoorzieningen in de horeca en openbare gelegenheden
   omdat je daar zo lekker van je af kunt schijten.
   Kortom…

   Geliked door 1 persoon

   • Schijten in een horecavoorziening is niet mijn ding. Van een afstand van 5 meter in de pot mikken dan weer wél. Nee, voor het grote werk ga ik altijd naar huis. Zelfs toen ik ooit komende vanuit Zwitserland door Frankrijk moest om thuis te komen weigerde ik om daar het gerief te gerieven. Dan hield ik ’t wel op. Dagen lang.

    En die instelling heb ik te danken door bij een eerdere reis niets vermoedend in zo’n horecagelegenheid de weg naar het toilet te vragen. Das was dus op de binnenplaats. Een deur waar je onderdoor kon kijken met een douchebak in de hoek waar 2 voetmarkeerders of hoe heten die naast gemonteerd waren om je voeten op te zetten. Gat in ‘midden.

    Jasje aan met van die panden die onmiddellijk in dat gat gingen hangen, portemonnee pleurde toen ook maar uit de achterzak. Ook dat gat in. Wroeten, handen onder de stront, geen fonteintje en binnen de handen afgespoeld met een fles goeie van de Veuve. Nooit meer in Frankrijk gescheten en sindsdien ben ik een thuisschijter.

    Like

   • paulzwueste zegt:

    Goed verhaal!
    Toen ik een keer nietsvermoedend Joegoslavië bezocht om Tito te interviewen over zijn stoelgang, voor een artikel in “De Tevreden Schijter”, bemerkte ik dat men daar de gewoonte had om tegen het plafond te schijten.
    Ik vroeg aan Tito of dit nog ’n oud gebruik van de partizanen tijdens WOII was, maar hij verklaarde dat dit het voordeel gaf dat de vloer schoon bleef.
    Je weet niet wat je meemaakt.
    Je moet daarvoor je hoofd in de toiletpot steken en een spreidstand naar boven maken.
    Wel krachtig naar boven persen want anders zijn de gevolgen niet te overzien.
    Natuurlijk valt alles uit je zakken, vandaar dat die Yougo’s alles met ’n klep dichtnaaien voor ze naar het toilet gaan.

    Geliked door 1 persoon

 4. Tistochwat zegt:

  (…) Mensen moeten bij de hand worden genomen en het inburgeringslokaal in worden getrokken, aldus Dijsselbloem. (…)

  Je kunt beter je eigen (bejaarde) bevolking bij de hand nemen, walgelijke, zakkenvullende leugenaar! Maar die laat je liever barsten omdat je daar geen goede sier mee kunt maken, bah, vieze naarling! Je bent gewoon een dief van je eigen bevolking, laffe verrader! Net als je vriend, het pathologisch liegende ‘inlegkruisje’:

  Geliked door 2 people

 5. Moet hij toch even kijken naar de armoede in ons land. Kinderen die naar school gaan zonder gegeten te hebben. Omdat er zoveel geld in de gelukzoekers gestoken is, zijn onze arme medeburgers daar de klos van geworden.

  Geliked door 1 persoon

 6. Sabeltant zegt:

  Deze man verteld klinkklare leugens.

  De halve klas mag dan misschien uit allochtonen bestaan, ze gaan NOOIT met elkaar om.
  Voor de rest is er steeds meer segregatie doordat er steeds meer islamitische scholen komen waar WIJ niet welkom zijn.

  Zodra openbare scholen beginnen met stilte ruimtes voor moslims is wat mij betreft de integratie mislukt.

  En wat bedoeld meneer met; “heel veel dingen goed gegaan”?

  Dat wij ze de kans hebben gegeven een door ons betaalde parallelle samenleving op te bouwen waar WIJ niets te vertellen hebben?
  Dat die no-go gebieden ENKEL EN ALLEEN bestaan dankzij de islam.

  Dat we straks dankzij de PVDA (waar deze leugenaar vandaan komt) de eerste moslim partij in het westen hebben die zich openlijk en in ons eigen politieke orgaan uitspreekt tegen onze samenleving?

  Man je moet je schamen, je bent echt niet goed wijs als je na veertig jaar ellende door islamisering in onze maatschappij nog zulke dingen gaat vertellen.
  De man is de aanslagen in Europa zeker vergeten.

  Je lult gewoon uit je nek!

  Geliked door 1 persoon

 7. Cathja zegt:

  Nou beste Jeroen, IK vind de integratie behoorlijk mislukt! Als je ziet hoeveel allochtonen na ..tig jaren de Nederlandse taal zelfs nog niet een klein beetje fatsoenlijk spreken (vooral de wat oudere mannen en vrouwen), hoe jongeren vaak met een zwaar accent ‘Nederlands’ spreken, allochtone jongeren meestal een (flinke) achterstand hebben op school, schoolverzuim binnen die groep geen bezwaar is, en hoeveel allochtonen zich in de eerste plaats Turks, Marokkaans, etc. noemen, en daarna ‘Nederlander’, velen de sharia-regels boven onze grondwet plaatsen, en als je ziet hoe moslims zich verzetten tegen culturele evenementen in ons land, omdat ze vinden dat dat ‘heidense dingen’ zijn (carnaval bijv.), hoe kun je dan spreken dat de integratie gelukt is? Of zoals Dijsselbloem zegt: “Je kunt niet zeggen dat de integratie is mislukt”?

  Volgens Dijsselbloem kunnen we niet alle verantwoordelijkheid bij de nieuwkomers leggen…..; bij wie dan wel? ZIJ komen naar ons toe, en zullen zich hoe dan ook moeten aanpassen. Als ik ga emigreren, zal ik me ook moeten aanpassen aan het land waar ik ga wonen. Ik kan toch niet verlangen dat men zich aan mij aanpast?

  Een onvervalste PvdA-gedachte, Jeroen!

  Geliked door 1 persoon

 8. guusvelraeds zegt:

  Precies als de chirurg die beweerde dat de operatie 100% gelukt was. Alleen was de patiënt op grond van niet verklaarbare oorzaken overleden. Wanneer valt het kwartje dat alleen ex moslims in staat zijn tot integratie. Islam schande der mensheid zal nooit ergens in de wereld integreren. Dat heeft ze nooit en zal ze ook nooit. De islam usurpeert in plaats van integreert. De islam kan alleen gedijen als de hele samenleving onderhorig is gemaakt aan de islamitische wet en regelgeving. Dat is de centrale opdracht die elke gelovige moslim meekrijgt. Zorg dat je segregeert, zorg dat de islam groeit en verzet je tegen elke kracht die de maatschappelijke invloed van de islam doet afnemen. Kortom zorg dat de sharia de hoogste wetgevende macht wordt. De Islam is zo ontworpen dat ze niet kan gedijen alleen achter de voordeur. Dat is de oorzaak van het bestaan van no go zones, dat is de oorzaak van het bestaan van het hoofddoekjes debat, dat is de oorzaak van het bestaan van gebedsruimten en dat is ook de oorzaak van het gesis en hoer geroep en de terreur in de straten van West Europa.

  Geliked door 1 persoon

 9. Thoth zegt:

  (..)Mensen moeten bij de hand worden genomen en het inburgeringslokaal in worden getrokken, aldus Dijsselbloem.

  Ja hoor, maar de mensen zijn primitievelingen. Zij geloven in iets dat 1400 jaar geleden is uitgevonden. Allah, mo en de sharia. Hoeveel je ook tegen aan gooit, daar helpt geen ene mallemoer aan…., Partij v/d Allochtonen.

  Geliked door 1 persoon

 10. guusvelraeds zegt:

  Veel van hen vinden dat de Nederlandse identiteit ,,onder druk staat”. Nederlanders met een migrantenachtergrond zijn minder somber.

  Dat “Nederlanders” met een migratie achtergrond minder somber zijn is logisch. Zij zien steeds meer hun islamitische waarden en normen vertaald in de samenleving. Zij zien dat het de goede kant opgaat met islam in Nederland.

  Wil Nederland het islamiseringsprobleem oplossen zal ze eerst alle beroepsmoslims eruit moeten gooien. Alle buitenlandse financieringkranen voor islam dichtdraaien. Te beginnen met die beroepsmoslims die oproepen tot segregatie en haat tegen alles dat niet islam is. De publieke ruimte moet weer van iedereen worden.

  Geliked door 3 people

 11. N.E. Derlander zegt:

  Dijsselbloem (PvdA) gaf ook tot twee keer toe aan de PVV de garantie dat er geen naheffing van de EU zou komen. Je kan lachen met die Dijsselbloem van de PvdA.

  Geliked door 1 persoon

 12. scheermes zegt:

  Lees nou eens GOED wat deze sukkel zegt!!Het gaat goed met de intergratie?????!!NU KOMT IE !!Ga eens in de college zalen kijken inde GROTE STEDEN Die zitten inmiddels BOMVOL (BOM ? VOL?? !! JUIST goed geformuleerd BOMVOL)met kinderen met een migratie achtergrond !! Geen NEDERLANDER MEER TE bekennen !! BOMVOL met links stemvee!! HALLO LINKSE kiezer EINDELIJK WAKKER na deze profetische uitspraak van deze verdorde BLOEM??

  Geliked door 1 persoon

 13. Wachteres zegt:

  De vraag is niet alleen of de integratie gelukt of mislukt is, de belangrijkste vraag is:

  “`Willen wij miljoenen mensen uit het Midden-Oosten en uit Afrika, grotendeels aanhangers van de islam, die de Joods christelijke/humanistische tradities innenen en ons van onze legale plaats duwen?”.

  Nee, dat willen wij niet!

  Uiteindelijk zal de islam dan onze identiteit vervangen en wat dat betekent kunnen wij in hun eigen landen zien.

  Merkwaardig dat deze vraag nooit in discussieprogramma’`s aan de orde wordt gesteld.

  Geliked door 1 persoon

 14. Pietersen zegt:

  Bomvol met kopvodden en haatbaarden, dat dan weer wel. Fantastisch wat een geslaagde integratie.

  Geliked door 1 persoon

 15. koddebeier zegt:

  De integratie is mislukt, net als de PvdA trouwens.
  ,,Ga eens in de collegezalen kijken in de grote steden. Die zitten inmiddels bomvol met kinderen met een migrantenachtergrond”, vaak met rommel diploma’s en aangepaste examens !!

  Geliked door 1 persoon

 16. Jan zegt:

  “…kan het wel beter”
  er is geen integratie en bovendien ben ik niet in dat achterlijke volk geïnteresseerd.

  “Je kunt niet alle verantwoordelijkheid bij de nieuwkomers leggen, vindt hij.”
  Ja hoor, ik moet integreren. Misschien kun je even doodvallen, Dijsselbloem.

  “Dat moet veel verplichtender worden.”
  verplichtender is een vergrotende trap van verplicht en dat is het zelfs niet eens

  “Destijds konden gemeenten er meer bovenop zitten dan nu.”
  Is een leugen

  “,We hebben met de VVD niet alles voor elkaar gekregen wat we zelf willen”, verklaarde Dijsselbloem.”
  Lees: Niks, nada, niente, zero.

  “,,Ze zijn oerconservatief.”
  Dat komt omdat jouw sekte een racistische sekte is die selecteert op ras en huidskleur, net zoals jouw sekte selecteert op geslacht.
  Dat heet etnisch profileren, zakkenwasser en daar is je nazi-club toch tegen? Ach, ja, als de politie het doet.

  Like

 17. Golden Girl zegt:

  bomvol, ook een domme uitspraak in deze tijden, was keer ergens een bomaanslag geweest, ik weet niet meer waar, zei die stomme verslaggever de kerk zat BOMVOL

  Geliked door 1 persoon

 18. ildiko zegt:

  als we allemaal geen belastingen zou willen betalen en gewoon Dijsselbloem links laten liggen wat zou dan gebeuren?????zijn belastingstelsel is net zo onzin wat hij ook over integratie denkt. Hij moet maar aan goed ingeburgerd linkse en islamitische vee het geld ophalen, voor deze mensen alles is haram dus ook stemmen en ook rentes te betalen. Walgelijk zo een leugenaar !

  Geliked door 1 persoon

 19. Assyriër. zegt:

  Er heeft nooit integratie plaatsgevonden .

  Like

 20. Flo zegt:

  Mensen die zoiets durven te beweren,maken zich onsterfelijk belachelijk .

  Like

 21. Claudia M. zegt:

  Dat heb ik gemerkt toen er een Marokkaan naast me kwam wonen; vijf jaar lang continue gezeik! Iedere dag na het werk een nieuwe verrassing, weekenden vol van overlast en dat vijf jaar lang. Deze is verhuisd met alle kosten van dien en dit geheel voor eigen rekening.

  Verder zijn mijn ervaringen met de nodige multi-culti tot op heden ook niet bepaald om over naar huis te schrijven. Helaas JD, ten spijt van alles wat u zegt; de integratie is wel mislukt. Met het huidig beleid, storten jullie en dat stelletje dromers in Brussel het gehele Europese continent en haar autochtone bevolking in het ravijn, een hele erge diepe!

  Like

 22. Gert Jan Reitsma zegt:

  Het trieste is dat de man heeft geleerd zo goed te liegen dat hij het zelf gelooft. Gekker kan niet. Hallo Jeroen in welke wereld leef jij? Niet inde mijne hoor!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s