Lekker stuk voor moslims

screenshot_73

(Door: “Landerdoek”)

Te koop aangeboden: een lekker ding met twee gaten. Nee, er is helemaal niets mis mee. Geert Wilders noemt Mohammad een pedo, maar dat is niet helemaal waar, want toen Mohammad met de 6-jarige Aisha trouwde, heeft hij niet direct seks met haar gehad, hij heeft haar alleen tussen de benen geneukt, totdat zij 9 jaar oud was. Dan is hij geen pedo.

Maar er is inmiddels goed nieuws voor de aardige moslims die een 9-jarige of 6-jarige te oud vinden: een Grootmoefti in Saoedi-Arabië heeft verklaard dat er voortaan geen minimum leeftijd is voor kinderen om zich beschikbaar te stellen voor gebruik door heilige moslims. Seks mag ook met een baby in de wieg. Dan wordt het tijd voor de links goedmensch om snel moslim te worden.

Door:
“Landerdoek”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Barbarisme, Islam. Bookmark de permalink .

30 reacties op Lekker stuk voor moslims

 1. topsporter zegt:

  duidelijk.

  Like

 2. dutchdl zegt:

  Dit is op dutchdl herblogd.

  Like

 3. hslot4 zegt:

  Je moet oor de grap even dit kijken kun je zien hoe ziek die gasten zijn in hun religie waan.
  https://hslot4.wordpress.com/2017/03/01/a-summary-of-islamic-sexuality-and-evil-ann-barnhardt/

  Like

 4. Visje zegt:

  Bij het lezen van dit soort berichten, wordt ik ontzettend misselijk van boosheid, maar wie niet!!
  Op sociale media poseren ze met hen BUIT! vieze mannentjes, met hen verovering van jonge meisje.
  Het zal je dochter maar zijn! maar dat wordt dan nog gedoogd ook.

  https://fenixx.org/2016/04/16/pedofiele-volgers-van-de-islam-poseren-met-hun-prooi-op-de-sociale-media/

  Geliked door 1 persoon

 5. Cathja zegt:

  Ik zou bijna gaan denken dat de islam zelfs geen ideologie is (ik spreek al lang niet meer van een godsdienst), maar een ziekte! Als je dit leest kun je bijna niet anders dan tot deze conclusie komen.
  En wat doen de ‘goedmensen’ met dit bericht? Wat doen wereldwijde organisaties die zeggen op te komen voor mensenrechten? Hebben baby’s, peuters, kleuters, en jongeren dan geen rechten?
  Je zult het als klein kind maar mee moeten maken dat zo’n ouwe vieze smeerlap zich aan je vergrijpt! Niet alleen emotionele schade, maar ook lichamelijke schade is onvermijdelijk.

  Begrijp me goed, ik ga het niet specifiek voor moslimkinderen opnemen, maar ik vind het buitengewoon walgelijk dat er mensen bestaan die seksueel opgewonden kunnen raken van zeer jonge kinderen!! Het blijkt dus dat binnen de islam dit soort praktijken geoorloofd zijn. Daarom vind ik de islam een ziekte. De meest perverse dingen op seksueel gebied zijn geoorloofd in de moslimwereld.

  Waarom horen we hier (in de media) niets over, behalve dan in dit artikel? Ze hebben hun mond vol over kinderen die ‘hier geworteld zijn’, en dus niet meer terug gestuurd zouden mogen worden naar hun herkomstland (pardonregeling), maar over deze schandalige verminking van kinderen in moslimlanden (en misschien gebeurt dit inmiddels ook hier) horen we niets. Zijn we soms ‘dik bevriend’ met Saoedi-Arabië, en geef je ‘vrienden’ daarom geen beste tik op de vingers?

  Geliked door 1 persoon

  • Theresa Geissler zegt:

   In ieder geval zijn Willem de overbodige en zijn tango-trut er ‘intiem bevriend’ mee: Royalties onder elkaar, weet je wel, ‘their own people….”
   En dan de Oranje-gezinden maar weer gauw beweren, dat ze het het ons land zo’n on-schat-ba-re dienst mee bewijzen…. Ja, ja: Olie voor islam….plús wat daar allemaal nog aan vast zit!
   Dat geen enkele partij -de PVV natuurlijk uitgezonderd-er toch aan wil meewerken, om aan ieder kind-huwelijk van elke vluchteling die hier binnenkomt, onmiddellijk een einde te maken! Onbegrijpelijk en pervers!

   Like

 6. Ik ben er nu zeker van: Het zijn buitenaardsen, allemaal. Heb je trouwens voor een vlammenwerper een vergunning of rijbewijs nodig?

  Like

  • paulzwueste zegt:

   Ik zou het met ’n aansteker proberen.

   Geliked door 1 persoon

   • Nee, zo’n aansteker heb ik met dat schermpje eromheen. Een echt ding om indruk op de meiden te maken die nog roken. Ik bedoel eigenlijk zo’n joekel met een napalmtank op je rug, een slang met spuitstuk en een gasmasker vanwege dat je de staat straks na de oorlog niet aansprakelijk stelt voor longoedeem opgelopen in en door de dienst. Als er geen vergunning voor nodig is wil ik ze op het internet gaan aanbieden als zelfbouwpakket, om ze zelf te bouwen. Of anders kunnen die dingen waar je vroeger het onkruid mee molde, zo’n spuit op de rug, ombouwen want dat is tegenwoordig modern. Alles schijnt nu omgebouwd te moeten worden.

    Like

   • paulzwueste zegt:

    Met die aansteker is het aansteken van zo’n vlammenwerper kinderspel.
    Dat weet ik nog van de GI’s die bij mij in de buurt de Jerry’s roosterden.
    Rook daarna wel heel lekker in de buurt.
    Ik heb het ook jarenlang geprobeerd met m’n rijbewijs, maar ik denk nu dat ik je verkeerd begrepen heb.

    Over dat ombouwen. Ja, in de kroeg moet je tegenwoordig oppassen dat je niet naar het verkeerde toilet gaat. Ik zag laatst een Gender via zijn mond urineren.
    Ze hadden de draadjes beneden nog niet kunnen verwijderen.
    Even zo goed sta je toch raar te kijken.
    Daarom ga ik hier in Antwerpen altijd naar cafés waar ze géén toilet hebben voor dames apart. Dat staat ook op de ruit. “Wij hebben geen toilet voor Dames apart.”,
    staat er dan.
    Dat betekent niet dat ze géén toilet hebben, maar wel geen toilet voor Dames apart.
    Snap je ?
    Meestal hangt de telefoon er dan vlak naast.
    De dames trekken zich niks van je aan, op een enkele blik na om te controleren hoe lang die is natuurlijk.
    Als je maar niet meeluistert dan is het goed.

    Geliked door 1 persoon

 7. Hier kan ik alleen maar heel verdrietig van worden.

  Geliked door 2 people

 8. elisah zegt:

  Een gat overgeslagen?

  Like

  • Visje zegt:

   Elisah, dat meen je niet?
   zijn twee vrouwelijke ingangen niet genoeg, in dit zeer trieste artikel?
   ja, de meesten mensen weten echt wel dat ’n vrouw zo je wil 3 ingangen heeft maar!
   wat ’n plastische uitspraak zeg, in ’n artikel als dit.?
   triest en jammer, voor deze meisjes

   Like

  • elisah zegt:

   Het is misselijkmakend wat die lui allemaal uitvreten, ik had gewoon even geen zin om me verder kwaad te maken of er woorden aan vuil te maken.
   Words can not express….

   Like

 9. Thoth zegt:

  Kijk eens aan. En ik neem aan dat de regering en koninklijke leden gewoon nog op bezoek gaan? Want anders geef je aan hem toe of zo, of zo, of zo…. gvd, wat een pedo’s.

  Like

 10. Gert Jan Reitsma zegt:

  Marian, ik alleen maar HEEL VERDRIETIG. Moet je nu tegen zulke mensen nu ook aardig gaan doen? Ik vind dat we in het Westen weer eens goed moeten nadenken over hoe we ONZE kinderen tegen deze seksbeluste islafieten kunnen beschermen.

  Geliked door 2 people

  • oeps48 zegt:

   Het is mij inmiddels helemaal duidelijk geworden, dat dat moslim-vullis hier hun sharia wil invoeren, omdat dat hen rechtvaardigt in hun perversiteiten. Ik denk, dat we die smeerlappen gewoon lik op stuk moeten geven en ze met de geest de geest van hun eigen sharia om de oren slaan. Degenen, die een vinger durven uit te steken naar een kind, gewoon onverdoofd castreren en ook de piemel er af. Gewoon hun speeltje afpakken. Dat zal ze leren.

   Like

  • Ach Gert Jan, ik heb aan DENK gevraagd via facebook wat moslims in westerse landen zoeken, Ze haten ons, ze zullen ons wel vertellen wat we wel en niet mogen doen. Daar heb ik geen zin in. Ik zal altijd mensen behandelen zoals ik zelf ook behandeld wil worden. Maar als dat niet gebeurt is het over bij mij. Wat zo erg is dat er zoveel jongeren totaal niet in de politiek geïnteresseerd zijn. Daar zullen ze later best spijt van krijgen. Mijn oudste dochter heeft drie jong volwassen kinderen die wel weer niet zullen stemmen. Zij zorgt dat zij gemachtigd en stemt voor alle drie op de PVV.

   Geliked door 1 persoon

   • Gert Jan Reitsma zegt:

    Ja Marian, dat is wat me zo verbijstert. Ze haten onze cultuur, onze rechtspraak (voor zover je dat nog rechtspraak kunt noemen – denk aan het Vaatstra Complot), ze vinden ons eten niks en toch komen ze met duizenden – dankzij de linkse intellectuelen zoals Ascher – en ze zijn alleen in ons geld geïnteresseerd. Het CPB heeft nu eerlijk geschreven dat ze niet willen integreren. En ik moet juichen? Nee Sorry, ik kan het niet.

    Like

 11. Mirjam zegt:

  In Australië kunnen moslims met meerdere vrouwen ook profiteren van meerdere uitkeringen betaald door de belastingbetalers en gewoon gedoogd door de overheid.

  Like

 12. Klippie 72 zegt:

  Geef me een teiltje.

  Like

 13. scheermes zegt:

  Het trieste is dat moslim negers geloven dat indien zij met baby”s geslachtsgemeenschap hebben dat zij dan van de ziekte AIDS afkomen !! DIT is ALLANG BEKENT !! Volgens rutte zijn al deze mensen een verrijking voor ons land !! TOCH rutte ?? NU zegt u NEE??Waarom laat u ze dan WEL MASSAAL BINNEN??Ook nog met de koran in de bagage ??EIKEL!!

  Like

  • scheermes zegt:

   Ook ALLE regeringsleiders zijn TOTAAL VERROT, omdat ze met de arabische pedofielen aan 1 tafel zitten te eten!!ECHT beneden ALLE peil!!

   Like

 14. N.E. Derlander zegt:

  Alleen liefhebbende ouders krijgen koude rillingen van dit verhaal. Deugmensen en de eenheidsworst (PvdA, CDA, D66, VVD, SP, GL, CU, SGP. PvdD, DENK, Houwers en Monasch) zullen het verhaal wel weer zo weten te draaien (bijvoorbeeld met een inlegvelletje), dat het weer acceptabel wordt voorgeschoteld aan de autochtone Nederlanders.

  Like

 15. oeps48 zegt:

  Als ik dergelijke berichten lees, word ik heel erg verdrietig en boos.
  Kennelijk is de islam een op perverse sexuele uitspattingen geënte beweging. Gewoon om van te kotsen !!!
  Geen wonder, dat de moslimlanden de vaart der volkeren niet hebben kunnen bijbenen. Ze hadden hun kop alleen maar staan bij sex, i.p.v. het opbouwen van hun land.
  Ons wordt nu wijs gemaakt, dat wij die “zielige vluchtelingen” op moeten vangen. Dus, om de dooie dood niet !!! Dan zijn onze vrouwen en kinderen niet meer veilig. Eruit met die schoften. Terug, naar waar ze vandaan kwamen. Laten ze hun eigenste land maar eens gaan opbouwen, i.p.v. te vernielen. Vort, oppleuren, wegwezen en een beetje snel !!!
  Wilders, we hebben jou nu heel hard nodig. Er is heel veel werk voor jou aan de winkel.

  Like

 16. Hendrik M. zegt:

  Te dichter bij de nöl, te strakker om de löl…
  In Nederland gewoon toegestaan voor moslims door de zittende regering.
  Politie grijpt niet in, de kinderbescherming (of hoe dat tegenwoordig heet) vindt het ook wel prima.
  Maar owee als een echte Nederlander eens een prostituee van 17, die zichzelf openbaar adverteert als zijnde 21 bezoekt, dan is de wereld te klein….

  Like

 17. Jan zegt:

  Projectie: Geitenneuker Saed Rageah: Israël is wereldleider in sexuele slavernij van kleine meisjes

  Geliked door 1 persoon

  • Cathja zegt:

   Tja…., waarvan wordt Israël níet beschuldigd? Lekker makkelijk, zo’n zondebok!
   Maar de meest smerige, perverse en gewelddadige ‘mensen’ kun je vinden in de moslimwereld.
   Israël behoort tot de beschaafde wereld. Dat kan ik niet zeggen van landen waar de islam dominant is!

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s