SPIRITUELE MUTSEN…

screenshot_79

(Door: “Driek”)

Wat die kwezelachtig naïeve vrouwen toch in hemelsnaam bezield om de islam te omarmen als een zaligmakende religie en zich te bekeren tot den meest moordzuchtige  ideologie die ooit onze planeet heeft gegeseld, is mij een volkomen raadsel. Hebben die mutsen dan geen vriend of echtgenoot die hen tot inzicht kan brengen? Beseffen zij niet dat zij een levenswijze verkiezen die ver ondermaats is en beneden elk geestelijk niveau? Blijkbaar zijn het ongelooflijk infantiele mutsen die niet beter weten. Ook het dagelijks leven der Nederlandse burger wordt langzaamaan ontdaan van elke levensvreugd. Dien verderfelijk wreedaardige islam omklemd den argeloze burgers in een meedogenloos ijzeren wurggreep waaruit zo langzamerhand geen ontkomen meer aan is.

Ik breek mij daar toch dikwijls het hoofd over, lezer, want die mohammedaanse uitvreters voeren met hun demonische vernietigingsdrang ons land ten ondergang. En nog altoos blijven die socialistisch gevestigde partijen dien volgelingen van Mohammed verwelkomen met luid gezang, huisvesting, kleding en inrichtingskosten. Het kan gewoon niet op. En den noest werkende Nederlander moet het ophoesten wijl de voedselbanken den toeloop niet meer aankunnen. Ik spreek er hier schande van.

Nu wil ik niet weer gaan jeremiëren over Joodse vluchtelingen in de jaren dertig die in het toen nog veilige Nederland een toevluchtsoord zochten en weer rap werden teruggestuurd. Wij hebben die zielenpoten nooit zo gastvrij binnengehaald als dat zooitje ongeregeld uit Afrikaanse landen. Ik ga hier nu niet verder op in, lezer, want ik zit mij voor de zoveelste keer hier danig over op te winden. Maar goed, dat komt een andere keer wel. Doch het zit mij na al die jaren nog steeds niet lekker. Dat wil ik hier toch gezegd hebben.

Hoe meer negers uit Afrika ons land verloederen des te enthousiaster Jesse Klaver en consorten staan te jubelen. Het zijn lieden die rijp zijn voor een gesticht. En eerlijk oprechte burgers die niet mee enthousiasmeren worden uitgemaakt voor racist en populist. Ons land glijdt langzaamaan af naar den bedelstaf. Doch dat zieken en bejaarden ten koste van al die zwarten creperen in kille verpleegkamers zonder behoorlijke verzorging is ten hemel schreiend.

U mag gerust weten, scherpzinnig lezer van E.J. Bron, dat ik bijwijlen het hoofd laat hangen en verzink in zwaarmoedig gepeins. Maar, gelukkig is er Fleur Agema, de fleurige heldin die straks op heroïsche wijze korte metten maakt met het asociale beleid waardoor oude lieden verlangen naar hun levenseinde.

Het jaar tweeduizend zeventien zal te boek staan als het jaar van den Grote Omwenteling dat met stalen griffel in het Boek der Wereldgeschiedenis zal worden bijgeschreven. En misschien, heel misschien, ja, lezer –  ik durf er bijna geen gedachte aan te wagen – maar misschien verkeert den Nederlandse bevolking na den vijftiende maart wel in de roes der overwinning. Dan liggen de oorlogstrompetten gedeukt en gebutst in het zonlicht te glanzen en overal ten lande aanschouwen wij de rook van smeulende moskeeën en gebedshuizen.

screenshot_80

De zegeningen der islam.

Shoarmatenten worden gesloten en hoofddoeken en boerka’s worden verboden. Haatpredikers en ander tuig worden onder streng bevelende commando’s op transport gesteld naar het land waar ze thuishoren. Dan worden onze slinkse bewindslieden en al die welgestelde criminelen in Brussel voor een tribunaal gebracht wegens landverraad. Stel je toch eens voor dat zij zullen eindigen in donkere onderaards getraliede gevangeniscellen waar slechts het geknars van ijzeren sloten het enige gerucht is. Geen riante maaltijden met delicate wijnen doch slechts water en brood.

Die hele vervloekte islam moet de wereld uit. Goedschiks of kwaadschiks.

Ik wens U allen nog een gezegende dag.

Door:
“Driek”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", achterlijkheid, Afrika, Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, cultuurrelativisme, Dhimmitude, Eurabië, hersenspoeling, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Indoctrinatie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Links fascisme, Linkse christenen, Linkse Kerk, meningsdictatuur, Moslims, Multiculti, Nederland, nieuw fascisme, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

10 reacties op SPIRITUELE MUTSEN…

 1. ieznogoedh zegt:

  Hebben die mutsen dan geen vriend of echtgenoot die hen tot inzicht kan brengen?
  Welke man met een beetje verstand wil een vrouw die zooooo ongelooflijk dom is? Nee dus, die mutsen hebben natuurlijk geen man of vriend die wat realiteit in die koppen kan krijgen.

  Stel je toch eens voor dat zij zullen eindigen in donkere onderaards getraliede gevangeniscellen waar slechts het geknars van ijzeren sloten het enige gerucht is. Geen riante maaltijden met delicate wijnen doch slechts water en brood.
  Wat een goedheid. De guillotine zou een betere straf zijn. dat schrikt de volgende generatie landverraders ook echt veel beter af.

  Like

 2. John Gelens zegt:

  HOE komt het dat jullie het zover hebben laten komen……….(self inflickted ) tolerantie is je ten onder gegaan……………………….Onder 5% van dat tuig……….in je land………kan je beheersen……..en dat weten ze zeer beslist…………………maar dat iedereen WEGKIJKT bij het verkrachten van je familie……..dat is een beetje teveel gevraagt……………….ALLE MUSLIMS MOETEN ERUIT………………………..schoon schip maken is zeer beslist nodig…………..geen uitzondering……………….leve de P.V.V. You got to be tough…to be kind……..Amen

  Like

 3. topsporter zegt:

  Misselijk makende domheid.

  Like

 4. Misschien kunnen we voor de uitvoering van de door het tribunaal gewenste hoofdontnemingen een paar van die mossels hierlaten. Aan de foto hierboven te zien hebben ze de nodige ervaring. Bot mes en langzaam, heel langzaam met het handje terwijl ze onderwijl aan de gelukkigen vertellen dat ze nu naar de 72 welkomstmeisjes mogen die hun voor zijn gegaan.

  Like

 5. Ik dacht beste Driek dat de tijd van de Dolle Mina’s al voorbij was. Maar malloten zullen er altijd wel zijn.

  Like

 6. Theresa Geissler zegt:

  Ik zou het die mutsen zó graag eens persoonlijk vragen, Driek, zó graag!
  We zitten hier nu al tijden over te speculeren en theorieën te ontwikkelen, maar ik zou best eens willen weten, wat er nu precies uitkwam als, je het op de man af van ze zou horen!
  Trouwens, nog even dit: Ik ben er van overtuigd, dat er binnen onze gelederen wel meer ‘fleurige heldinnen’ te vinden zijn dan Fleur, hoor: Je moet liever niet de vergissing maken, om je blind te staren op diegenen, die nu eenmaal de kans krijgen om naar buiten te treden, waar anderen die domweg niet krijgen, maar even bevlogen zijn en ook best zouden wíllen.
  Die zijn er meer dan je denkt.

  Like

  • Driek zegt:

   Theresa Geissler zegt: Trouwens, nog even dit: Ik ben er van overtuigd, dat er binnen onze gelederen wel meer ‘fleurige heldinnen’ te vinden zijn dan Fleur, hoor: Je moet liever niet de vergissing maken, om je blind te staren op diegenen, die nu eenmaal de kans krijgen om naar buiten te treden…

   Ja, Theresa, maar toevallig is het Fleur omdat ik over de PVV schrijft, en er zullen wel meer heldinnen zijn. Ik kom ze alleen niet tegen.

   Like

   • Theresa Geissler zegt:

    Wat ik zeg: Omdat ze de káns niet krijgen.
    Fleur had het geluk, er destijds op tijd bij te zijn, toen de PVV pas begon en ze mensen nodig hadden. Maar op het ogenblik….Je kunt nog zó geïnteresseerd zijn om je nuttig te willen maken voor de PVV en je súf solliciteren, maar je krijgt óf geen antwoord, óf iets nietszeggends als “Uw profiel voldoet niet.” Wordt ook nog beschreven in “Kwaad” van Joost Niemöller.
    En die er wèl in zitten, maar enige treden lager in de pikorde staan dan Fleur komen trouwens óók niet in het voetlicht. Die krijgen gewoon al die aandacht niet, wat niet automatisch wil zeggen, dat ze het niet zouden willen of kúnnen.
    Daar kun jij uiteraard niets aan doen, maar wrang blijf ik dat feit wèl vinden: Dat één iemand alle lof krijgt toegezwaaid op grond van omstandigheden, die voor een groot deel púre mazzel zijn.
    ’t Is overigens een beoordelingswijze, die je telkens weer overal tegenkomt…..

    Like

 7. paulnielsen12345 zegt:

  Vrouwen die Islam in bescherming nemen, zijn helemaal de weg kwijt.

  Feministen roepen vaak dat ze een groot probleem hebben met zogenaamde “patriarchie”. Dit een een complottheorie wat inhoud dat mannen gedurende de geschiedenis vrouwen onderdrukt hebben. Dit is natuurlijk lachwekkend vanwege het feit dat in de Eerste Wereld Oorlog de mannelijke bevolking naar de loopgraven is gestuurd en niet de vrouwelijke bevolking. Hetzelfde was het geval in de Tweede Wereldoorlog. De geschiedenis toont niet bepaald aan dat er zoiets was als “male privelage”. De helft van de mannen gedurende de middeleeuwen is doorgaans gestrorven door het penetreren van metaal in de torso (een zwaard bijvoorbeeld).

  Toch was de Feministische Revolutie een positieve ontwikkeling. Vrouwen kunnen nu stemmen en hebben gelijke economische kansen. Wanneer je een gemiddelde vrouw op straat vraagt: “vind je dat vrouwen onderdrukt moeten worden?”, dan zal geen enkele vrouw daar “ja” op antwoorden.

  Maar als je ze dan vraagt: “Vind je dat de Islam slecht is voor onze cultuur?”, dan beantwoorden er redelijk veel “nee hoor!”. Is dit politieke correctheid of een gebrek aan kennis?

  Het is intellectueel onmogelijk om tegelijktijdig voor vrouwenrechten te zijn, maar NIET tegen Islam. Dit kan simpelweg niet. Islam is de nummer 1 ideologie op aarde die vrouwen onderdrukt en dit is niet alleen zo tegenwoordig, maar zelfs in het jaar 650, vlak nadat Islam was ontstaan.

  Zelfs voor die tijdsperiode was Islam schokkend. De favoriete vrouw van Muhammad, genaamd “Aisha” deed hier enkele uitspraken over. Ze kwam ermee weg, omdat ze de favoriete vrouw was van Muhammad. Wel werd ze regelmatig geslagen door de man.

  “You have made us equal to the dogs and the asses”

  “I haven’t seen any woman suffer as much as the believing woman”

  Landen als Zweden zich compleet de weg kwijt. En het is in de geschiedenis van de mensheid nooit voorgekomen dat het ‘de weg kwijt zijn’ van een land, goed afliep. Blinde vlekken worden hard gestraft, dan zullen we over een aantal decennia gaat zien met de opwarming van de aarde, wat de mensheid veel te lang genegeerd heeft; en dat zullen we ook gaan mensen met de Islamisatie van Europa, als er niet heel erg snel iets verandert.

  Paul
  http://www.debatetheleft.com
  https://www.youtube.com/channel/UCO_uauJxEskeAezeojkXjAg

  Like

 8. Williaan zegt:

  SPIRITUELE MUTSEN en die willen ze in de regering ?
  Hopelijk alleen echte Hollandse vrouwen van welke kleur dan ook die zich niet laten meeslepen door de islam indoctrinatie.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s