Wouter Bos: ’Wilders voelt onvrede feilloos aan’

screenshot_75

BRUSSEL – De PVV-leider voelt „feilloos” aan waar de boosheid zit bij Nederlanders. Dat zegt de oud-PvdA-leider tegen de Belgische zakenkrant De Tijd. Links heeft volgens hem te laat beseft dat het vaak verkeerd loopt met migratie en integratie.

„Succesvolle politiek begint vandaag bij empathie”, aldus Bos. De middenklasse is „ontzettend veel houvast kwijt.” Linkse politici hebben geen goed antwoord op de onvrede, mede omdat ze altijd „verschrikkelijk georiënteerd” zijn op beleid, stelt de oud-politicus. Wilders weet volgens hem precies hoe het systeem werkt en „heeft de media aan een touwtje met een uitgekiende strategie.”

Lees verder>>>
(h/t “Witte raaf”)
de-telegraaf

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Geert Wilders. Bookmark de permalink .

35 reacties op Wouter Bos: ’Wilders voelt onvrede feilloos aan’

 1. heerlijk dit………………..hier kan Asscher vast wel wat mee………………..hahahahaha

  Like

 2. r en s zegt:

  onvrede ? zeg maar rustig bedolven worden onder de asielprofiteurs ! slappe knieen beleid in Brussel die het lef niet hebben op te treden tegen een bezetting !! we worden letterlijk onder de voet gelopen !! Allemaal laagopgeleide profiteurs die hier echt niet komen om te werken, maar puur afkomen op ons gratis geld, een gratis huis en gratis ziektekosten.

  Like

 3. leefbarbaar zegt:

  Die Woutert kijkt ook achteraf een koe in de kont. Is miljonair maar heeft straks geen land meer om in te wonen, straks heeft hij ook nog in het verzet gezeten. Zogenaamd.
  Wat leren we hier van? Hij solliciteert voor een leuke ministerpost in het kabinet Agema I.

  Geliked door 1 persoon

  • Hij is al aan het likken, trouwens ook zijn maatjes lopen al met de staart omhoog lief te paraderen. Behalve die Asscher maar die zal wel bedoeld zijn om voor de leeuwen te gooien zodat het publiek hun haat wat kan afreageren. Och, over een paar maanden of jaren is iedereen het weer vergeten en zijn ze (volgens afspraak?) weer aan de beurt om op ’t schild te zitten.

   Like

 4. Joannes den Hollander zegt:

  Kijk eens aan zeg. Typerend en kenmerkend gedrag van een rooie rakker. Zoals de wind waait, waait mijn jasje. Waar voordeel te behalen is op het persoonlijke vlak zijn dit soort landverraders aanwezig. Komt hem goed uit nu de PvdA geen bestaansmogelijkheid meer heeft.

  Like

 5. Jan zegt:

  Aldus de landverrader die zei dat de islam bij Nederland hoort en dat het land van ooit definitief voorbij is en niet moet jammeren

  Speech van Wouter Bos
  PvdA Congres, 14 juni 2008, Breda
  …..
  Wij zijn alleen maar geloofwaardig in het verdedigen van een volwaardige plaats voor de islam in de Nederlandse samenleving als we geloofwaardig zijn in het verdedigen van verworven vrijheden.

  Dat betekent allereerst dat we een eerlijk verhaal vertellen over een veranderend Nederland, waar de islam bij zal blijven horen, waarvan het multi-etnische karakter alleen maar toe zal nemen en waarvoor geen weg terug bestaat naar het Nederland van Ooit.
  …..
  Wij bepleiten en verdedigen in dat Nederland een volwaardige positie voor de islam en dat betekent bijvoorbeeld acceptatie van moskeeënbouw, steun voor Nederlandse imamopleidingen en de aanwezigheid van islamitische geestelijke verzorgers ……

  wij, en niemand anders, [hebben] kapitaal in handen hebben met Aboutaleb, Albayrak, Marcouch, Karakus en al die anderen!

  Klik om toegang te krijgen tot 10509-pvda-bos-congresspeechwouterbosbreda.pdf

  Albayrak, zo bleek onlangs, was niets anders dan een ordinaire dief en leugenaar, dus een traditionele moslim.
  Marcouch een NUL die altijd met ingesouffleerde onzin komt aanzetten. Eigen onzin blijkt een debiel idee te zijn, zoals ‘lokjoden’ http://www.nhnieuws.nl/nieuws/16978/Marcouch+wil+lokjoden+inzetten

  Like

 6. Thoth zegt:

  Zal dit een goedmakertje zijn? Bos is nu eenmaal lid van de Allochtonen. We wachten dus af hij méér van deze opmerkingen plaatst, vooral ná de verkiezingen…

  Like

 7. Witte raaf zegt:

  Natuurlijk helemaal off topic maar ben ik blij dat ik hem geweigerd heb!

  http://m.telegraaf.nl/article/27729771/energiemeters-onbetrouwbaar

  Like

 8. paulzwueste zegt:

  In hoeverre die Wouter Bos betrouwbaar zou zijn…

  Waarom heeft hij dit soort dingen in zijn tijd dan niet tegen zijn eigen mensen gezegd…
  Ik weet dat hem dat zijn kop zou gekost hebben… maar wat blijft er dan nog over van zijn betrouwbaarheid nu…???

  Like

 9. Harry zegt:

  Heeft Woutje Bos onmin met de PvdA ?
  Of is ie per ongeluk een keer eerlijk ?
  In ieder geval schat ie Wilders prima in : ” Wilders weet precies hoe het systeem werkt ” ………..
  En daarmee is ie (Wilders) haast uniek .
  Baudet en Roos volgen op afstand .
  De rest snapt er nog steeds geen donder van .
  Of zijn ze omgekocht ?

  Like

 10. Johan zegt:

  Je kunt het ook zo stellen : “De PvdA heeft al jarenlang het contact met het gewone volk verloren.”
  De arrogantie en domheid van de heersende klasse vertaalt zich uiteraard in de peilingen.
  De PvdA zal worden weggevaagd bij de komende verkiezingen. Het getuigt dan ook van een ongekende arrogantie om maar liefst 80 adspirant-kamerleden op het stemblad te laten plaatsen.
  Daarvan worden er hooguit 5 of 6 gekozen.

  Like

 11. Sjaak zegt:

  Vandaag in de Televaag !
  De volgende turkse faschitische smeerlap !
  Euit met dat hele moslimzooitje !
  Turkse minister naar Rotterdam

  ROTTERDAM – De Nederlandse regering vindt het onwenselijk dat de Turkse autoriteiten een campagnemanifestatie in ons land organiseren. „Wij achten dit niet gewenst en zullen dit overbrengen aan de Turkse regering”, meldt het ministerie van Buitenlandse Zaken in Den Haag.

  Vrijdagmiddag werd duidelijk dat de Turkse minister van Buitenlandse Zaken, Mevlut Cavusoglu, op 11 maart naar Rotterdam komt om campagne te voeren voor het Turkse referendum over een nieuwe grondwet. De Turkse autoriteiten hebben tegenover de Nederlandse regering bevestigd „dat een campagnemanifestatie in Nederland in de planning staat”, aldus het ministerie in Den Haag.
  De AK Partij meldt op Facebook dat de Turkse bewindsman op zaterdag 11 maart zijn opwachting maakt in partycentrum Park De Heerlijkheid in het Rotterdamse stadsdeel Hoogvliet. Bontes en Van Klaveren van VNL hadden al vragen gesteld aan regering over de komst van de Turkse bewindsman.
  In Duitsland liepen de spanningen met Turkije donderdag op toen bleek dat optredens in Duitsland van twee Turkse ministers werden tegengehouden. Turkije riep de ambassadeur van Duitsland er zelfs voor op het matje. Ook in Duitsland wilden de Turken landgenoten toespreken over het komende referendum (16 april) in Turkije. Dat referendum gaat over de overstap naar een presidentieel systeem en veranderingen in de grondwet. Die plannen geven president Erdogan veel meer macht.

  Like

  • Mirjam zegt:

   De Turkse manifestatie over het referendum kunnen de Turken in hun eigen land houden en op de staatstelevisie uitzenden. Hier in Nederland hebben de ‘Nederlandse’ Turken allemaal schotelantennes en kunnen de Turkse indoctrinatie heel goed ontvangen. Wij zijn niet Turkije en behoren niet tot de ‘onderdanen’ van Turkije. Het feit dat hier ‘gedeelde’ onderdanen (Nederlandse-Turken) wonen, wil nog niet zeggen dat dit Erdogan het recht geeft om hier te komen ‘preken’ voor zijn ‘normen en waarden’. Dat doet hij maar in eigen land. Nederland is van de Nederlanders en van niemand anders. Het is al erg genoeg dat hier überhaupt mensen leven met twee paspoorten en alle voordelen van het ‘Nederlander zijn’ genieten, maar toch Turkije zien als hun echte vaderland, en waar de president van hun geboorteland vindt, dat hij het recht heeft om hier te doen wat hij wil, alsof Nederland bij Turkije hoort. Forgett it.

   Er moet een wet komen dat, als mensen, die oorspronkelijk een andere cultuur hebben en waarvan de ouders in een ander land geboren en getogen zijn, hier geboren worden, ze niet automatisch Nederlander worden en hier ook niet meteen de Nederlandse nationaliteit en het bijbehorende paspoort krijgen. Het Nederlanderschap moet je ‘verdienen’ door ook Nederlander te zijn en te willen zijn. En dan is het het ene of het andere. Je aanvaard Nederland als je land, of niet. En als het laatste het geval is, dan krijg je géén Nederlands paspoort en ben je géén Nederlander voor de wet. Als je echter voor de tweede optie kiest – het, ondanks dat je in Nederland geboren bent of hier naartoe bent gekomen om hier te leven en toch je Turkse, of wat voor een nationaliteit ook, wilt blijven behouden, dan zou de enige optie moeten zijn dat dat niet kan. Géén mogelijkheid tot twee paspoorten. Dat moet gedaan zijn. En als je toch kiest voor Turkije, of welk land ook, als je land, dan krijg je maar een tijdelijke verblijfsvergunning en verlies je je ‘recht op alle ‘voordelen’ zoals uitkeringen, toeslagen en andere ‘gunsten’, waar alleen Nederlanders recht op hebben, maar ben je een ‘gast’ in ons land. Trouwens, het is wél mogelijk om je tweede paspoort als Turk/Marokkaan op te zeggen. Het fabeltje dat dit niet zo is, heeft nu lang genoeg iedereen zand in de ogen gestrooid, want het is gewoon niet waar en dient om te voorkomen dat er wordt geëist dat allochtonen van Turkse/Marokkaanse afkomst hun tweede paspoort moeten opgeven.

   Hierover schreef journaliste Bernadette de Wit ooit een inzicht gevend artikel:
   De Wit schreef:

   Volgens artikel 19, eerste lid, van de code de la nationalité marocaine uit 1958 kunnen meerderjarige Marokkanen die vrijwillig een buitenlandse nationaliteit verworven hebben, via een beschikking toestemming krijgen voor het opgeven van hun Marokkaanse nationaliteit. De artikelen 25 tot en met 29 beschrijven de te volgen procedure.

   De Wit stelt vragen aan instanties, die daarop alleen in algemeenheden reageren, en eindigt met haar conclusie:

   Ik ga ervan uit dat burgemeester Aboe Taleb hiermee afdoende is ingelicht. Hij weet wat hem te doen staat. Can do. Waar een wil is, is een weg. Om zich van de tentakels van Mohammed VI en zijn Stasi-achtige Amicalesvriendjes te bevrijden, hoeft hij alleen de fiets te pakken en een brief met zijn groene paspoort te bezorgen op het adres Calandstraat no. 11 te Rotterdam, het Marokkaanse consulaat. Wees een vent, Ahmed, en uw landgenoten zullen volgen.

   Like

  • elisah zegt:

   Ik meen gezien te hebben dat de partij denk ook in Turkije campagne filmpjes verspreid.

   Like

   • Mirjam zegt:

    Ja. dat klopt Elisah en daar geeft hij ook nog aan dat Nederland voor iedereen is. Ik denk het toch niet!

    Like

 12. Taljaard zegt:

  Er komen weer verkiezingen aan.
  En klaarblijkelijk zijn ze nu bij de PvdA zo wanhopig over de deplorabele peilingen dat ze er zelfs niet meer voor terugschrikken om in de electorale vijver van de PVV te gaan vissen.

  Like

 13. D. G. Neree zegt:

  Jaja, vlak voor de verkiezingen nog even zogenaamd zoete broodjes bakken. Zo snel vergeten mensen niet hoor, kawoutertje!

  Like

 14. D. G. Neree zegt:

  Als de vos de passie preekt, boer pas op je kippen.

  Like

  • Wachteres zegt:

   Precies, D.G. Neree. Opmerkelijk dat Woutertje vlak voor de verkiezingen met zo’n verhaal komt.

   In de hoop dst het misschien wat stemmen oplevert, zo van: de PVD begrijpt ook wat de problemen zijn. Gelukkig, dan kunnen we met een gerust hrt op hen stemmen en hoeven we niet naar die vreselijke PVV.

   Like

   • paulzwueste zegt:

    Ja, het optreden van Bos is wel héél erg opmerkelijk, Wachteres.
    Je moet als partij toch wel heel erg diep in de problemen zitten als je ’n kopstuk zulke volkomen tegenstrijdige dingen laat verkondigen.

    Like

 15. Pietersen zegt:

  Wat een zakkenwasser is die Bos. Is hij Geert nu aan het prijzen of aan het demoniseren.
  Geert heeft de media helemaal niet aan een touwtje, was dat maar waar ! Bos liegt gewoon pure stront.
  Wat een geouwehoer van deze Nederlands Tony Blair die nu overal zijn zakken vult.

  Like

  • paulzwueste zegt:

   Bos bedoeld dat Geert de media fenomenaal kan bespelen.
   Dat is ook de zuivere waarheid.
   Wat is daar mis mee…?

   Laten we vooral niet vergeten dat die media, en dit zonder enige uitzondering, Wilders puur vijandig gezind zijn.
   De wijze dus waarop Wilders met dit probleem afrekent is ongelofelijk professioneel…!

   Like

 16. Drs.P. zegt:

  Zoooooooo, een nieuwe PVV-er erbij???
  Die Bos weet natuurlijk heel goed hoe hij de de hardwerkende alles betalende autochtone NL bevolking heeft genaaid d.m.v. onbeperkte neuq parasieten import met zijn ex-gore facistische slinkse klote partij!!

  Like

 17. oeps48 zegt:

  Ha,ha,ha wat is die Wouter Bos toch een deugniet !!! Dat laffe Woutertje heel goed weet, waar de schoen wringt en waarom Wilders het zo goed doet, is mij helemaal duidelijk. Laffe Woutertje is immers zelf in grote mate debet aan de problemen. Daarom vind ik het bepaaldelijk niet netjes van laffe Woutertje, om de problemen van de hedendaagse rumoerige tijd in de schoenen te schuiven van zijn partijgenoten. Ik stel vast, dat laffe Woutertje kennelijk over het hoofd ziet, dat de problemen al begonnen zijn in de tijd, waarin hij minister van financiën was. In het kabinet, waarvan laffe Woutertje deel uitmaakte, werd immers onder de bezielende leiding van laffe Woutertje op grote schaal aan aan illegale migranten een generaal pardon verstrekt. En toen kwam, terwijl laffe Woutertje nog aan de macht was, de migrantenstroom met bootvluchtelingen echt op gang. Laffe Woutertje zag het gebeuren en verliet in aller ijl met de staart tussen de benen het zinkende schip van staat en vertrok met de noorderzon. Laffe Woutertje liet het land, dat in grote verwarring geraakte, in de steek. Nee, laffe Woutertje je hoeft de schuld echt niet in de schoenen van je partijgenoten te schuiven. Jij was het immers, die de aanzet gaf voor de problemen van deze rumoerige hedendaagse tijd. Foei, foei, foei !!!

  Like

 18. abouneenee zegt:

  Ik had nooit verwacht dat Wouter Bos een goed woord over zou hebben voor onze Geert. Zo begint duidelijk te worden dat rust – hij koos na Balkenende IV voor zijn gezin en verliet de politiek – politici kan helpen om de wereld op een logische en heldere manier te zien.

  Terecht prijst Bos Wilders de hemel in, nu hij niet meer in politiek Den Haag onderworpen is aan de partijdoctrine dat Wilders een gevaar is voor de PvdA samenleving en op alle fronten dient te worden geboycot.

  Nu de PvdA door de kiezer wordt geboycot weten ze hun plek weer, althans totdat de PvdA op de één of andere manier weer de macht naar zich toe weet te trekken. Geef dit soort partijen nooit enige ruimte om het land kapot te maken!

  Like

 19. Theresa Geissler zegt:

  Wat zo’n figuur nu, of wanneer dan ook beweert, het raakt me de kouwe kleren niet meer: Daar had-ie eerder mee moeten komen.
  Berouw komt steevast ná de zonde.

  Like

 20. Mirjam zegt:

  Geert kent Wouter Bos goed genoeg, om hier doorheen te zien. Hij heeft jaren in de Tweede Kamer met hem gezeten en zijn truukjes zijn hem wel bekend. Kortom: hij weet wie het zegt.

  Like

 21. Rob Oudekerk van de PvdA, prees laatst Pim Fortuijn. Hij zei, die man had zo gelijk in alles. Maar ik moest alles tegenspreken, later heb ik het terug gezien en had daar spijt van mijn gedrag. Ja dat was het begin van het demoniseren. Nu hebben we nog twee erfstukken van de PvdA partij DENK, waar wij echt niet blij mee hoeven te zijn.

  Like

 22. Harry zegt:

  Die backstabber van een Asscher vertelde gisteren op tv dat Woutertje nog veel meer gezegd had in dat interview , dat nogal anti PVV was .
  Dat is de ellende als je maar een of enkele zinnen uit een verhaal pikt .

  Maar om even bij Asscher te blijven , wat een rat is het toch .
  Gisteren eens aandachtig geluisterd naar wat ie te vertellen had .
  Als hij aangesproken wordt op beleid van hem dat -uiteraard- mislukt is , dan zegt hij , ” ja , we moeten nog meer doen ” , met andere woorden , het is goed , maar het is nog niet klaar .
  Hij lult heel behendig om zijn eigen falen heen .
  Bij kritiek weet ie heel geraffineerd naar een ander onderwerp of probleem te lullen en komt met voorbeelden , waar ie er net als Samsom indertijd , kennelijk duizenden van uit z’n hoofd heeft geleerd .
  Over een ander maatschappelijk probleem , wat ie gewoon in het dagelijks leven had moeten ontdekken , vertelde ie dat hem dat tijdens discussies in de kamer duidelijk was geworden .
  Gewoon wereldvreemd , dus .
  Komt die lul nooit buiten ?

  Het is een smeerlap , het enige dat voor hem pleit is , dat ie slim genoeg is om zelf buiten schot te blijven .
  Dat zullen de Joodse trekjes in hem zijn , schat ik in .

  Moge de bijl over twee weken de meest arrogante landverraderspartij ooit , totaal versplinteren !
  Gun mij die lol !

  Like

  • BertG. zegt:

   Wat is het verschil met deze lulhannes.
   Doet precies hetzelfde.

   Like

  • paulzwueste zegt:

   Harry, je hebt volkomen gelijk met je oordeel over die Asscher.
   Wat ’n ongelofelijke kwal is dat.
   Daar staat tegenover dat als je de man goed in de peiling hebt je ook klein hout van ‘m kan maken.
   Ik heb hem nu ’n aantal malen bij Pauw gezien alwaar hij steeds met zijn manier van discussiëren won.
   Maar we moeten natuurlijk niet vergeten dat alle vragen plus antwoorden van te voren worden doorgenomen als de zogenaamd “ondervraagde” hotemetoot ’n prominent van de PVDA is.
   Asscher kun je op eenvoudige wijze af laten gaan als je maar agressief genoeg bent en niet mee gaat met zijn gedraai en gekronkel.
   Als hij zou zeggen dat er nog meer moet worden gedaan dan moet je vragen of hij nog meer verkeerd beleid bedoelt. Ik noem maar ’n voorbeeld.
   Asscher is zo’n slijmerig gedrocht dat je keihard en lijnrecht voet bij stuk moet houden.
   Het zou ’n tamelijk onaangenaam gesprek worden, maar dan heb je ook wat…

   Like

 23. Thoth zegt:

  Ach jeetje, nu geeft Dijsselbloem ineens Fortuyn gelijk :

  “De uitspraken van Fortuyn raakten mij”, vertelt Dijsselbloem, “Ik heb het nog vaak teruggeluisterd. Hij had het over Marokkaanse en Turkse jongens die de straten van Rotterdam terroriseerden.

  http://www.nporadio1.nl/homepage/3314-dijsselbloem-pim-fortuyn-had-gelijk

  Trap er niet in…

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s