Aboutaleb/Rutte maken school: Wilders heeft het nu over ‘optiefen’

screenshot_106

(Door: Bas Paternotte)

In dit geval haat-imams en DENK

De Rotterdamse PvdA-burgemeester Ahmed Aboutaleb begon er begin 2015 mee: Jihadisten konden oprotten. Vorig jaar kreeg minister-president Mark Rutte het van diezelfde PvdA gek genoeg voor de kiezen. Gevallen fractievoorzitter Diederik Samsom meende dat het ‘Pleur op’ van de Eerste Minister niet door de beugel kon. En nu heeft PVV-leider het over ‘optiefen’.

post-online

Wilders haalt overigens uit naar Suhayb Salam, de imam van de alFitrah-moskee in Utrecht. Aanleiding is de oproep van Salam en enkele islamitische collega’s om bij de verkiezingen te stemmen op DENK. De partij van lijsttrekker Tunahan Kuzu is volgens Salam de enige die opkomt voor rechten van moslims.

pvv-nieuw

Bron:
http://politiek.tpo.nl
(h/t “BertG.”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "DENK", "Religie van de vrede", Geert Wilders, Islam, islamitische ideologie, Islamkritiek, islamofascisme, Nederland, nieuw fascisme, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

17 reacties op Aboutaleb/Rutte maken school: Wilders heeft het nu over ‘optiefen’

 1. mahoog zegt:

  Wèl rechten he….maar liefst geen plichten.Jatochnietan?

  Like

  • Erik zegt:

   Zoist die lui kennen de plichten van die ahlalala met zun dikke lul, neuken het kleine spul, ondermijnend de plicht van werken, trappen op joodse zerken,
   fukken onze belastingzedentaalomgangbeleefdheidrespectontzaggeschiedeniscultuur, vuile dieven optiefen.

   Like

 2. D. G. Neree zegt:

  Ik meende dat het juiste woord “optieften” was, maar misschien is dat plaatselijk dialect.

  Like

 3. paulzwueste zegt:

  Dit soort ongedierte kun je niet duidelijk genoeg vertellen dat ze hier weg moeten blijven!
  Daar gaan we dus niet volgens het boekje: “Zo heurt het…” mee in discussie!!!!

  Zet ‘m op Geert!

  Geliked door 1 persoon

 4. dutchdl zegt:

  Dit is op dutchdl herblogd.

  Like

 5. Marijke zegt:

  Dat heeft Salam dan verkeerd begrepen; Kuzu komt op voor alle Nederlanders (zegt hij).

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Jahaaa, maar met “alle Nederlanders bedoelt hij dan wèl de NIEUWE Nederlanders, hè?
   De oude ziet hij het liefste emigreren óf verdrongen worden naar dezelfkant der samenleving, zodat ze de nieuwe niet langer in de weg zitten: Als dát eenmaal voor elkaar is, is Nederland volgens hem pas ten goede veranderd!
   (Wie die hufter een kogel door zijn kop jaagt, verdient wat mij betreft een stándbeeld.)

   Like

   • guusvelraeds zegt:

    Nou nou Theresa die laatste zin is oproepen tot geweld volgens de uitverkoren boven alles verheven politiek corecten.

    We moeten juist verbinden, we moeten tolereren en we moeten respect hebben voor de cultuur van anderen. Zo krijgen onze kinderen het op school geleerd. Verpruts niet de multi-culturele droom en prik vooral niet in de zeepbel van we horen allemaal bij elkaar en iedereen is gelijk.

    Heer vergeef het hun want ze weten niet wat ze doen. Of toch?

    Like

   • Theresa Geissler zegt:

    Tja, Guus’, ik kan het verder ook niet helpen, dat het doelwit in dit geval Kuzu zou heten, in plaats van Fortuyn/Wilders en dat de schutter in géén geval een multicultureel-georiënteerde milieu-activist zou zijn.
    Ware dát het geval, dan zou er op slag sprake zijn van een, naar policor-maatstaven, “gerechtvaardigd verlangen,” toch?

    Like

   • N.E. Derlander zegt:

    @Theresa Geissler

    “Jahaaa, maar met “alle Nederlanders bedoelt hij dan wèl de NIEUWE Nederlanders, hè?”

    En als D66 iedereen zegt bedoelen ze volgens mij ook iedereen: Nederlanders en de grote instroom, en de instroom die nog verwelkomd wordt door D66. Geldt natuurlijk ook voor de VVD, maar die proberen er nog een semantische draai aan te geven.

    De SP, GroenLinks, PvdA spreken bij voorkeur over wereldburgers (helaas eenzijdig), in de (on)zin van iedereen is van de wereld en de wereld is van iedereen.

    Het CDA, de CU en in iets mindere mate de SGP hadden van oudsher al oogkleppen op, maar sinds zij zich door machtslust hebben laten ver- en misleiden zijn zij van mening dat de islamieten geloofsgenoten zijn, die geknuffeld moeten worden, want vrijheid van geloofsbelijdenis. Het brede pad is ook zo verleidelijk………….

    Ik ben het gelieg van de kartelpartijen toch zo verschrikkelijk zat. Zeg dan gewoon: Nederland hebben we aan de EU gegeven en de EU vindt dat iedereen, waar vandaan ook, vrij is om naar Europa te komen, met allerlei EU privileges en extra rechten (met de plichten lukt het wat minder, maar dat ligt dan steevast aan de autochtone bevolkingen, want die zijn nazi, racist of discrimineren). De autochtone belastingbetaler mag wel opdraaien voor de kosten van de EU organisatie en de aan iedereen weggegeven rechten.

    Ik stem (al vanaf het eerste uur) PVV.

    Like

   • J. C. Th. Köhler zegt:

    Is dat niet een leuke job voor Volkert van der Graaf? Die weet hoe het moet.

    j.c.th.kohler@ziggo.nl

    Like

   • E.J. Bron zegt:

    @ J.C. TH. Köhler

    check even uw mailbox!!

    Webmaster

    Like

 6. Frans Brassens zegt:

  Ik hou van woorden en woordjes, vandaar deze opmerking:
  Aangezien de islamitische slang Aboutaleb in Rotterdam (gefaciliteerd) geïnfiltreerd is, meen ik dat een Rotterdamse aanbeveling voor hem zowel als voor de smerige haat-imams ook op zijn Rotterdams mag en moet klinken.

  Het échte Rotterdamse (straat)woord bij maximale woede luidt: Opgodverdommen!
  En ik kan het weten, want ik groeide op in de straten van een écht Rotterdamse volkswijk.

  Like

 7. Petra DeBoer zegt:

  Een haatprediker die de democratie niet erkend roept op voor democratische verkiezingen. Zo kennen we ze weer…democratie misbruiken tot hun doelen zijn gerealiseerd en dan de sharia invoeren. Opzouten!

  Geliked door 2 people

 8. abouneenee zegt:

  Scheiding tussen kerk en staat?!? Ik zou zeggen dat nu zij die heilige scheiding met handen en voeten treden, hun kerkvergunning ingetrokken moet worden. Wanneer denkbeelden die zo duidelijk tot doel hebben een niet-puur-metafysische invloed uit te oefenen op de samenleving waarin een genootschap opereert is het geen kerkgenootschap meer, maar een politieke beweging. Alle voordeeltjes die bij een religie horen zijn dan niet langer van toepassing en daar mag dan ook nooit meer op worden beroept, daar kiest men dan zelf voor. We zien dit ook met de Turkse indoctrinatie van Nederturken om Erdogan meer macht te geven. Dit zijn geen incidenten, het is regel aan het worden en daarom moet de Nederlandse overheid beleid gaan maken hoe zij denken buitenlandse inmenging te voorkomen en dat heeft natuurlijk niets met Russen te maken. Het is natuurlijk een gotspe op zich dat er nog geen beleid ligt, dat de overheid het zover heeft laten komen en nalatig is geweest bij de bescherming van haar burgers. Al was het maar omdat het Turkse consulaat Nederturken heeft laten opsporen die er een onwelgevallige mening op nahielden, de Gülen-aanhangers.
  Voor de vorm voelen deze Nederturken zich nog wel Turk, dat heeft Turkije goed gedaan: zo komt er geld vanuit het westen Turkije binnen en kunnen de Nederturken een beslissende stem hebben in stemmingen, eventueel na bijsturing uit Ankara. Erdogan en de zijnen lachen zich kapot om de Nederturken met hun identiteitscrises. Door dit geloof een Turk te zijn hoeft een minister uit Ankara enkel een ticket te kopen om zieltjes te winnen.

  Mensen zouden één paspoort moeten hebben en wel van het land waarin zij minimaal langer dan een half jaar legaal wonen, als landen je kennelijk onvoldoende vertrouwen om je een paspoort te geven zouden ze je er überhaupt niet langer dan een half jaar legaal moeten laten. Natuurlijk begrijp ik heel goed dat het niet leuk is van je vertrouwde paspoort afstand te doen, maar als je echt in een land wilt blijven wonen zal dat geen moeilijke opgave zijn. Als je geen zin hebt om afstand te doen van je paspoort, ga je toch lekker in het land van afgifte wonen. De Nederlandse wet schrijft dit ook voor en er is geen enkele logische reden dat Nederland een uitzondering zou moeten maken voor Turken en Marokkanen.

  De inmenging van moskeeën in de Nederlandse politiek zou zo’n moskee sluiting moeten opleveren wegens het verstoren van de openbare orde. Er behoeven dan ook geen waarschuwingen meer gegeven te worden omdat de moskeeën verdomde goed weten waarmee ze bezig zijn. De angst dat moskeeën dan ondergronds gaan is ongegrond omdat moslims dankzij het recht op vergaderen dat mogen en er is dus niets illegaals mee gemoeid. Als de AIVD aanwijzingen heeft dat op locaties iets onbehoorlijks of onbekends besproken wordt, hebben zij voldoende rechten om gericht af te luisteren. Hoe naïef is het te denken dat moslims er geen rekening mee houden dat hun moskee niet afgeluisterd wordt?

  Like

 9. Jan zegt:

  Turkse oud-minister voert al campagne in Rotterdam

  Het kabinet wil geen Turkse campagne in ons land – maar die campagne is al begonnen. De Turkse oud-minister Sener sprak zondag in Rotterdam over het Turkse referendum. ,,Dit is toch democratie?’’

  http://www.ad.nl/binnenland/turkse-oud-minister-voert-al-campagne-in-rotterdam~aa1dd232/

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s