FOTOSHOPPER Yasser Feras/Jesse Klaver past zich aan . . .

screenshot_95

Door:
“Jan”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

11 reacties op FOTOSHOPPER Yasser Feras/Jesse Klaver past zich aan . . .

 1. oeps48 zegt:

  Die Yasser Feras, alias Jesse Klaver, mag dan wel met zijn half verwilderd uiterlijk, om stemmen te trekken van de Dolle Mina’s, als politiek boegbeeld van GroenLinks omhooggevallen zijn, maar hij is kennelijk nog niet droog achter zijn oren. Uit de loze kreten, die hij met jeugdige overmoed bralt, spreekt overduidelijk zijn grote gebrek aan levenservaring. Hij heeft kennelijk niet meegekregen, dat de agenda van W.M.O. (Weg Met Ons) niet echt overeenstemt met de problemen van de Nederlandse bevolking. Hij slikt klakkeloos door, wat W.M.O. hem heeft voorgekauwd.
  Als Yasser Feras echt ballenzou hebben, pakt hij nu zijn biezen en migreert hij naar Moslimland. Daar aangekomen gaat hij tegen de zere schenen van de islamietjes schoppen en gaat hij ginds eisen dat ze zich aanpassen aan onze westerse cultuur. Ik ben benieuwd hoe ver hij het ginds schopt.

  Like

 2. A.J. de Koning zegt:

  Oeps48, ik heb hem een mail gestuurd want je kunt zijn email-adres op internet te weten komen. Ik heb gezegd dat hij niet goed wijs is om Nederlanders aan te raden zich aan te passen en dat hij niets van de echte Nederlanders moet hebben omdat hij die woestijnideologie aanhangt en dat wil Minister President worden en dat een snotneus ook gevaarlijk kan worden.

  Geliked door 1 persoon

 3. tippelaar zegt:

  Jesse Klaver is een narcist die in de vijver te lang naar zijn eigen spiegelbeeld heeft gekeken. Hij begon zichzelf te geloven toen die andere geschifte groenlinkers hem op het aanvoerdersschild hesen. Hoogmoed komt voor den val kindeke klaver. PS. Daarna niet om je moeder huilen.

  Geliked door 1 persoon

 4. Jo Wijn zegt:

  Ja Inderdaad deze snotneus weet niet wat hij verteld van mij geen stem hij moet eerst droog achter zijn oren worden en anders hier vertrekken

  Geliked door 1 persoon

 5. Hij kan MP worden van het schijthuis.

  Like

 6. RENSKE zegt:

  Nou als mevr Simons al de ambitie heeft minister president te worden, waarom Klaver dan niet?
  Zo zal mevr Simons gedacht hebben. Als zo’n joch Klaver zonder enige ervaring, zonder een goede cv roept dat ie president wil worden, waarom ik dan niet, zal mevr Simons gedacht hebben. Dat salaris trekt aan en soort zoekt in deze soort. Niks is meer te gek in deze crazy wereld met crazy “leiders” Ze zijn allemaal de meest intelligente en meest sterke en meest knappe en meest geweldige leiders. Vinden ze van zichzelf.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s