Het bagatelliseren van de terreur

screenshot_97

(Vertaling: E.J. Bron)

De Franse justitie wil Marine Le Pen een proces aandoen. Om dit mogelijk te maken, heeft het Europees Parlement afgelopen donderdag haar immuniteit opgeheven. Waarvan wordt de cheffin van het Front National beschuldigd? Ze had het gewaagd om in de sociale netwerken de gruwelijke foto´s van daden van ISIS te publiceren.

junge-freiheit

Nu kun je er over van mening verschillen of het passend is om zulke beelden te publiceren, of je daarmee de waardigheid van de slachtoffers schendt of meedoet aan het spel van de terroristen, die immers exact zulke beelden produceren voor propagandadoeleinden.

Maar Le Pen heeft deze foto´s niet gepost uit lust op sensatie of om haat tegen de islam aan te wakkeren. De cheffin van het FN verdedigde zich met de beelden tegen een gelijkstelling van haar partij met ISIS. Want hoewel zulke vergelijkingen iedere basis ontberen en de daden van ISIS bagatelliseren, worden ze in de politieke strijd met partijen als het Front National steeds opnieuw gebruikt. Ook in Duitsland. Bijvoorbeeld tijdens carnaval afgelopen week, waar men een wagen liet zien met een AfD-aanhanger als nuttige idioot van ISIS-terroristen.

“Het is mijn taak om ISIS aan de kaak te stellen”

En exact vanwege zulke vergelijkingen had Marine Le Pen in december 2015 de drie foto´s van ISIS-slachtoffers gepubliceerd. “Ik ben afgevaardigde. Het is mijn taak om de ISIS aan de kaak te stellen. Als ik dat niet zou doen, zou ik als afgevaardigde niets waard zijn”, verdedigde zij haar handelen.

Maar haar critici zien dat anders en beschuldigen haar ervan de beelden te misbruiken voor haar politieke doeleinden. De verontwaardiging is echter schijnheilig. Want waar was het protest toen de media en politici de foto van de dode 3-jarige Aylan Kurdi op het Turkse strand van Bodrum gebruikten om tegen de vluchtelingenpolitiek van de EU te protesteren? Waar bleef en blijft de verontwaardiging wanneer met bloed besmeurde en gewonde kinderen in de Syrische “burger”oorlog worden getoond om het optreden tegen Assad te rechtvaardigen?

Le Pen: proces politiek gemotiveerd

Er bestaan genoeg redenen om het tentoonstellen en verbreiden van de gruweldaden van ISIS af te wijzen. Maar wanneer gekozen partijen op hetzelfde niveau worden geplaatst als een terreurmilitie, dan is het haar goed recht om zich daartegen te verzetten. Ook op zo´n drastische en duidelijke manier waarop de cheffin van het FN dat heeft gedaan.

Le Pen heeft het onderzoek tegen haar als “politiek gemotiveerd” veroordeeld. Het optreden van de Franse justitie, het moment kort voor de presidentsverkiezing en de snelle opheffing van haar immuniteit door een grote meerderheid van het Europees Parlement (de Europarlementariër Martin Sonneborn twitterde: “Er zijn dagen dat ik van mijn baan houd. Zo, en nu ga ik naar de vergadering om de immuniteit van Marine Le Pen op te heffen . . .”) schijnen haar gelijk te geven.

Bron:
https://jungefreiheit.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Fake News", "Lügenpresse", "Religie van de vrede", "Weg met ons!", Barbarisme, Censuur, cultuurrelativisme, democratie, demoniseren, Desinformatie, Dhimmitude, establishment, Eurabië, Europees Parlement, EUSSR, Frankrijk, Front National, Hypocrisie, ISIS, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, Islamkritiek, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Links fascisme, Linkse christenen, Linkse Kerk, Linkse media, mainstream-media, Marine Le Pen, Marxisme, meningsdictatuur, nieuw fascisme, political correctness, Rotzakken, Socialisten, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

13 reacties op Het bagatelliseren van de terreur

 1. elisah zegt:

  Die zelfde beelden waren al gewoon te vinden op youtube, dus waarom zou het dan publiceren heten? Publiceren betekent openbaar maken, die beelden waren echter al openbaar, ze heeft ze hooguit gedeeld.

  Like

 2. dutchdl zegt:

  Dit is op dutchdl herblogd.

  Like

 3. Mary zegt:

  Wat zijn het toch een ongelooflijke ratten die EU parlementariërs in alles, maar er komt een moment dat ze verleden tijd zijn en dat kan al heel snel, terwijl Marine waarschijnlijk Presidente is in diezelfde tijd, wie het laatst lacht…..

  Geliked door 1 persoon

 4. Williaan zegt:

  Politici zijn per definitie leugenaars, maar deze klik spant de kroon. Als het het Westen de islamisering overleeft. Hoe zullen zij dan te boek staan in de Geschiedenis? Niet bepaalt fraai, als ook dat weer niet gemanipuleerd is.

  Geliked door 1 persoon

 5. Jean zegt:

  De postjes van de huichelaars komen in gevaar nu steeds meer mensen zullen gaan kiezen voor hun nationaliteit, identiteit, onafhankelijkheid, vrijheid en veiligheid en dat is niet goed voor de pocket dus gaan ze die mensen aanvallen die opkomen voor onze waarden en westerse cultuur want de waarheid doet steeds pijn en zeker bij die schijnheilige lafaards.
  Mensen stem PVV, FN, VB, AfD, FPÖ enz. zodat er eindelijk een einde kan gemaakt worden aan die levensgevaarlijke troep zakkenvullers in Brussel/Straatsburg zodat Europa totaal islamvrij geveegd kan worden want wij walgen van geweld, wij beschermen onze vrouwen, kinderen, familie & vrienden.

  Like

 6. Flo zegt:

  Zwaar ziek ,die lui in Brussel ,niet gekozen en de lakens uitdelen ,hoop dat er snel een volksopstand uitbreekt .

  Like

 7. tippelaar zegt:

  Beste Flo, in uw reactie moet een toevoeging staan tussen een en volksopstand. Het woord gewapend ontbreekt.

  Like

 8. kraftavilqa zegt:

  Natuurlijk is de hele smerige zooi politiek gemotiveerd net zo goed als hier te lande het ‘minder minder’-proces tegen Wilders. Tja er zijn monden die gesnoerd moeten worden en dan mag (nee moet) alles, het doel heiligt de middelen toch? Alles tot meerdere eer en glorie van de socialistische heilstaat: de glorieuze democratische (kuch) volksrepubliek Europa. Vreemd toch hoe manifeste dictaturen altijd het adjectief “democratisch” in hun naam hebben.

  Like

 9. guusvelraeds zegt:

  Wel nee hoe komt men erbij dat dit een politiek proces wordt. Zo ook met Geert Wilders waarbij met fanfare en tromgeroffel richting politie bureau gelopen werd. Zelf de landelijke T.V. werd uit de kast gehaald. Het moest immers een breed effect hebben. Maar om nu te spreken van een poltiek proces, nee hoor. Dat zou alleen maar kwaadsprekerij zijn.

  http://www.volkskrant.nl/opinie/geen-enkele-rechter-is-a-politiek-genoeg-voor-proces-wilders~a4262488/

  Like

 10. Feniks zegt:

  Ik denk dat eens de dag zal aanbreken dat de immuniteit van alle politici zal worden opgeheven.
  Heette dat niet Bijltjesdag..?

  Like

 11. cefas zegt:

  Pure rechtsverkrachting door de EU en bijbehorende rechtelijke handlangers.

  Geliked door 1 persoon

 12. delamontagne zegt:

  Christine Tasin et Marine Le Pen: “Twee schandalen van een Socialistische Justitie, onderworpen aan de Islam.

  Communiqué de Riposte laïque et de Résistance républicaine

  Binnen 24 uur hebben twee Justitiële gebeurtenissen
  van een zeer ernstige aard, plaats gevonden.
  Deze hebben betrekking op de islamisering van ons land.

  Afgelopen woensdag werd door XVIIe Chambre
  Christine Tasin geoordeeld als vervolg op een aanklacht van het Parket van Parijs ( op orders van de socialistische Regering van Frankrijk )
  DE FEITEN: De voorzitster van de Résistance républicaine had na de moord op 2 politie-agenten uit Magnanville in de Trocadero te Paris een toespraak gehouden op uitnodiging van SIEL.

  Zij had haar hele betoog doorspekt met zinnen:”Islam is de moordenaar”.

  De ICRA [ dit is in Fr een islam instelling die scherp op “Islamophobie”let ] wilde een signaal afgeven en dus vond het Openbaar Ministerie het nuttig om een aanklacht in te dienen.

  Dit proces op zich is al een schandaal want slechts een enkel kritiek op de islamitische ideologie is voor onze Rechters al reden om tot vervolging over te gaan.
  Deze Officier van Justitie die wordt betaald om recht te doen uit naam van het Franse Volk, durfde om 3 maanden gevangenisstraf te vragen, weliswaar met gedeeltelijk voorwaardelijk.
  Dit alles onder het mom van “We moeten in vrede samen leven”.

  Hierna heeft het Europese Parlement door “handen-opheffen” voor de opheffing van de parlementaire Onschendbaarheid van marine le Pen gestemd.
  Dit terwijl niet alle afgevaardigden aanweig waren.
  Dit was slecht mogelijk nadat het Parket van Nanterre ( Paris ) op bevel van de Socialistische Regering, deze sanctie had gevraagd aan de EU.
  Haar misdaad. ? ?
  Nadat zij grof beledigd was door Jean-Jacques Bourdin, die haar Partij met ISIS had vergeleken, had Marine le Pen hierop gereageerd op Twitter en 3 foto,s laten zien van de barbaarsheid van de Jihadisten.
  Het Parker echter, met een eigenaardige oneerlijkheid, in dienst van de Macht, had hier zogenaamd het promoveren van terrorisme in gezien .

  In Groot Brittanië is het al zover dat er Islamitische
  Tribunalen zijn die de Openbare vervangen en dit uit naam van de Sharia.
  Moet men er nog aan herinneren dat de Rechten van de Mens in de gebieden van de Islam, door de islamitische landen gezamenlijk werd gestemd, artikel 22 dat alle vrijheid van expressie toelaat, niet in die landen van toepassing zouden zijn.
  Dit betrof dat wat niet te verenigen is met de Wet van de Sharia.

  Er is weliswaar nog geen uitspraak gedaan en we kunnen nog hopen op het gezonde verstand van de Rechters.
  Maar dat een procureur van het Parket te Parijs gevangenis-straf durft te eisen tegen Christine Tasin en het parket van Nanterre om de opheffing van de onschendbaarheid van Marine le Pen heeft gevraagd, laten toch een zorgwekkende Trend van de Franse Justitie zien.
  De GEWAPENDE arm van een Socialistische Regering ?

  EN DIT OM TE WENNEN AAN DE ONDERWERPING AAN DE WETTEN VAN DE ISLAM ?

  Like

 13. Wat een onzin die beelden zijn overal te vinden. Dit is je reinste pesterij.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s