Jesse Klaver (GroenLinks): “Je gedrag en tradities aanpassen is niet erg”

screenshot_89

(Door: Annabel Nanninga)

Verplaatsen in de ander en aanpassen, het is niet zo moeilijk

Jesse Klaver van Groenlinks is op campagne, en dus liet hij zich in een vraaggesprek met de jeugdbode van D66 en GroenLinks Vice het volgende ontvallen over de wonderen der multicultuur:

Probeer je eens te verplaatsen in een ander. Is het dan zo erg om je gedrag aan te passen of tradities aan te passen? Helemaal niet.

Oh ja joh? Aanpassen? Wij? Nóg meer? Eens kijken, dan vieren we maar geen carnaval meer, want Noord-Afrikaanse jongens kunnen daar niet tegen. Op zich, prima idee, kutfeest carnaval afschaffen, maar dan wel omdat wij Nederlanders het willen, niet omdat de politie niet in staat is de feestvierders het allochtone tuig van het lijf te houden.

Lees verder>>>
(h/t “Jan”)
post-online

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Integratie", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Weg met ons!", achterlijkheid, Allochtonen, Barbarisme, cultuurrelativisme, Eurabië, Groenen, Hypocrisie, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Links fascisme, Marxisme, Multiculti, Nederland, nieuw fascisme, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

20 reacties op Jesse Klaver (GroenLinks): “Je gedrag en tradities aanpassen is niet erg”

 1. louis portugal zegt:

  Goeie club die Artikel 1 van S.S.
  Hopelijk haalt ze minstens 500 stemmen.

  Like

 2. Claudia M. zegt:

  Zolang zich niemand…, maar dan ook echt he-le-maal niemand zich in mij verplaatst en daarop ook maar enige sprake is van aanpassing, kan deze knul wat mij betreft de boom in! Bij voorkeur een hoge, dan lever ik een stevig touw!

  Goed geschreven, mevrouw Nanninga.

  Like

 3. Gillis zegt:

  Jesse Klaver houd je bij je afkomst en ga zandkorrels tellen in de woestijn!

  Geliked door 1 persoon

  • Theresa Geissler zegt:

   Weet hij veel: Z’n vader was ‘m na één one-night stand alweer gepeerd! Die woestijn kent-ie waarschijnlijk hooguit van horen zeggen.
   Z’n moeder was er zeker weer zo één die gewoon ‘lief’ wou zijn voor zo’n arme, gediscrimineerde Marokkaan! Hahahahaha!

   Like

 4. BertG. zegt:

  De PVV-leider is klaar met doekjes winden om wat hij vindt van Tunahan Kuzu en z’n islamitische gevolg, die weinig op hebben met Nederland.
  http://www.dagelijksestandaard.nl/2017/03/wilders-is-helemaal-klaar-met-nederlandhatende-politici-en-imams-van-denk-optiefen-naar-islamitisch-land/

  Like

 5. topsporter zegt:

  lachwekkend die twee brylcream koppen.

  Like

 6. leefbarbaar zegt:

  Eens met Klavert, ik vind onze tolerantie niet meer van deze tijd en we moeten veel intoleranter worden.
  Maar dat bedoelt hij natuurlijk niet. Is het nou zo erg om met sinterklaas rekening te houden met mensen, die zich gekwetst voelen?? Dat bedoelt hij, zoon van een scooterdief, en zou je er niet bijna intrappen? Want wij houden graag rekening met anderen. Maar ik vier geen sinterklaas om te kwetsen, ik vier dat omdat we dat vorig jaar ook deden. En mijn ouders ook.
  Tolerantie is net zo iets als dijken. Je kunt geen kilometer dijk bouwen en een gat overlaten voor een beetje water. Dat beetje wordt een boel en een overstroming volgt.
  En de moslim bewijst dat iedere dag weer: alles moet worden aangepast, totdat ons land net zo erbarmelijk is als hun landen. Vinger / hand, u weet toch?
  Overigens zullen wij beslist intoleranter worden naarmate de islamisatie vordert, maar vooruit denken is voor politici een brug te ver.

  Geliked door 1 persoon

 7. Sabeltant zegt:

  Jesse Yasser Feras Klaver geeft onze identiteit weg.

  De wereld is van iedereen is door links bedacht om het eigendomsrecht los te weken van de oorspronkelijke bevolking.

  Alle politieke partijen, behalve VNL, FVD en de PVV, proberen discussies over onze identiteit, zwaar gestuurd door de media, om te buigen in een oeverloos gezever over normen en waarden.

  Het gaat niet over onze normen en waarden.

  Het gaat over onze identiteit en dat is heel wat anders.

  VNL, FVD en de PVV moeten zich NIET laten verleiden over een discussie over normen en waarden want dat gaan ze verliezen. (zie Jan Roos bij Jinek)
  Het gaat om onze identiteit, dwz onze gebruiken, kerststollen, Zwarte Pieten, paasvuren, paaseitjes, kerstkransen, kerstbomen, carnaval, kerststallen, oud en nieuw en alle andere tradities, feesten en gebruiken die omwille van een handjevol import bevolking ter discussie staan.

  Al deze gebruiken, tradities staan onder druk en dat zou eigenlijk NIEMAND in ons land moeten pikken.

  Laat je NOOIT vertellen dat bovengenoemd onze normen en waarden zijn.

  Dit is namelijk wat ONS Nederlander maakt!
  Normen en waarden zijn slechts omgangsvormen waar uiteraard ook het nodige op aan te merken valt.

  En Denk en GL?

  Dat zijn in wezen niets anders dan partijen die bestuurd worden door lieden die ONS Nederland af willen breken. De een wat openlijker dan de ander.
  Ze leggen ons land in de handen van Europa en gaan zich daarna bezig houden met uitvoeren van regels die de Europa ons oplegt.
  Het mag duidelijk zijn dat partijen die de macht af staan aan Brussel weinig met ONS als Nederlander voor hebben.

  Geliked door 1 persoon

  • elisah zegt:

   Die pipo’s zijn zo achterlijk dom dat ze het letterlijk nemen dat de wereld van iedereen zou zijn, terwijl elk normaal denkend mens weet dat dat figuurlijk is.

   Like

   • Sabeltant zegt:

    Elisah, het ligt volgens mij wat genuanceerder….
    Het is als een religie, “de wereld is van iedereen” is zo veelomvattend dat de meeste mensen hier geen voorstelling van kunnen maken.
    De enige oplossing om mensen die het niet snappen te binden is om het als een religie te brengen.
    Bij Denk is dat de islam en met de paplepel ingegoten, bij GL een mooie wereld die van iedereen is, waar iedereen zichzelf kan zijn, een soort van leven in een paradijs.
    Kijk eens naar de filmpjes van GL van een optreden van meneer Yasser Feras Klaver, je ziet dan de voorste rijen met een hoopvolle blik, opperste devotie die je ook ziet bij een EO jongerendag.
    Nu zal ik de laatste zijn die zal zeggen dat geloof in een mooie wereld bij voorbaat slecht is, maar Yasser Feras Klaver heeft hele andere bedoelingen met zijn devotie.
    Het beloven van een mooie wereld maakt je namelijk nog geen Jezus.
    Meneer Yasser Feras Klaver moet het enkel hebben van het moment dat iemand beslist op GL te stemmen. Dat is het enige wat hem boeit.

    Nadien heeft hij de kiezer niet meer nodig.

    De realiteit zal hard aan komen bij al die mensen.

    We gaan nog spannende weken tegemoet. 😉

    Like

 8. Alex Delarge zegt:

  Je kunt goed merken dat de iSSlam zich invreet.Heel langzaam als een echte sluipmoordenaar. Persoonlijk heb ik niets met sinterklaas,carnaval etc maar ondersteun dit soort feesten inmiddels van ganser harte.

  Like

 9. lo zegt:

  Die knul heeft gelijk; hoop alleen dat het niet al te lang meer duurt; als wij ons aan die zandratten en neuknegerts aanpassen kunnen we ze ook nasissen, bedreigen, intimideren, uitschelden, afmaken en scalperen

  Like

 10. Mary zegt:

  NEE NEE NEE alles wat hier binnenkomt past zich aan aan de Nederlandse cultuur, wetten, normen en waarden, feestdagen etc. en niets anders, precies zoals wij dat moeten mochten we in ons in het buitenland willen vestigen.

  Like

 11. Helemaal met je eens Mary.

  Like

 12. Freija zegt:

  Als er niets mis is met je aanpassen, waarom past de islam zich dan voor de verandering niet eens aan? Nederland heeft de aanpassingsgrens al dik overschreden.

  Like

 13. Pietersen zegt:

  Jasses Klaver is een gevaarlijk mens met een gevaarlijke aanhang die menen dat de islam niet gevaarlijk is.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s