Man zwaargewond geraakt bij straatroof in Oosterpark

screenshot_100

Bij een beroving in het Amsterdamse Oosterpark is een man vrijdagavond levensbedreigend gewond geraakt. Even na negenen werd de man beroofd, waarschijnlijk door vier [webmaster: licht-getinte!] daders. De man is meerdere keren gestoken en was niet aanspreekbaar toen hij gevonden werd. Nadat politie- en brandweerpersoneel hem probeerde te reanimeren, wist een mobiel medisch traumateam weer een hartslag op te wekken.

het-parool

Daarna is de man onder politiebegeleiding naar het AMC in Zuidoost overgebracht. Het Oosterpark werd vrijdagavond tijdelijk gesloten voor sporenonderzoek.

Vermoedelijk is de man neergestoken door een groep van vier licht-getinte mannen, die uit de richting van het Tropenmuseum kwamen. De politie zoekt de mannen en mogelijke getuigen dringend.

Bron:
www.parool.nl

h/t H.S.

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Incidenten", "Integratie", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", Amsterdam, Barbarisme, Criminaliteit, Eurabië, Islam, Islamisering, islamofascisme, Krankzinnigheid, lafheid, Moslims, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

16 reacties op Man zwaargewond geraakt bij straatroof in Oosterpark

 1. BertG. zegt:

  Als ik dit soort berichten zou plaatsen, waarvan ik er zeker 5 per dag van tegen kom, begin dan maar een aparte website ernaast.

  Geliked door 2 people

  • elisah zegt:

   Ze hebben al een apart televisie programma…

   Like

  • hslot4 zegt:

   Nou begin die website dan maar Bert 🙂
   Je geeft zelf het probleem al aan …..niemand schrijft er meer over.
   Daar ligt nou precies het probleem de mainstain media wil er niet over schrijven en de alternatieve sites laten ook teveel liggen.
   Voorbeeldje en dan praat ik over ik denk 15 jaar geleden of meer Amsterdam Kraaienenest als je er doorheen wandelt dan weet je meteen waarom die naam behoorlijk toepasselijk is maargoed.
   Ik sta daar op een markt en jawel weer een getinte die iemand overvalt en neersteekt op klaarlichte dag .
   Ik denk zo dat is gezellig hier en kreeg meteen een waarschuwing van een andere kraamhouder om bij mn kraam en spullen te blijven anders zijn je spullen weg .
   Dus ik raak in gesprek en die marktkoopman vertelt me doodleuk dat het aan de orde van de dag is in Amsterdam zuidoost niets bijzonders er wordt er elke week wel eentje neergestoken of afgeschoten hier de krant schrijft er al niet eens meer over .
   Dan valt je bek toch wel even open als de krant het al niet eens meer intresant vind om er een artikel aan te wijden dan is er toch behoorlijk wat mis lijkt mij zo.
   Dus kies ik ervoor om er wel tijd aan te besteden en dit soort dingen te melden anders gebeurt er namelijk hellemaal niks meer als we allemaal zo gemakkelijk ons laten conditioneren en dit accepteren als de nieuwe norm .
   Ja ben een ouwe lul van de oude stempel en ja vroeggah ik wil er graag naar terug met een buurt afhaal chinees en een drogist op de hoek en nul criminaliteit .
   ik weiger te conformeren naar de nieuwe norm en blijf schrijven en schoppen en schreeuwen todat het lampje uit is .

   Like

 2. tippelaar zegt:

  Dat lot staat ons allen te wachten. Althans de autochtone Nederlanders met 1paspoort. Wen er maar aan dat niemand voor u ene poot uitsteekt. Steek een mes in uw zak, of pepperspray of nog beter, een groot kaliber pistool. Dat geeft een grote knal en doet wat ie moet doen.

  Like

  • Golden Girl zegt:

   ik was paar maanden terug op straat gevallen, de mensen lieten me gewoon liggen, gelukkig heb ik er niets aan over gehouden, maar ze helpen niet meer

   Like

   • elisah zegt:

    Schandalig!
    Ik help iig altijd als het kan, een tijdje terug heb ik nog nog een bejaarde man die aangereden was geholpen tot de ambulance kwam, maar idd de rest van de mensen stonden alleen maar op een afstandje te kijken.

    Like

   • elisah zegt:

    -1× nog

    Like

 3. guusvelraeds zegt:

  Oosterpark. Paralel aan het Oosterpark loopt ook de Linaeusstraat. Plek waar Theo van Gogh vermoord werd. Zijn er nog plekken in Nederland waar je niet bang hoeft te zijn door verrijkende Nederlanders met een emigratieachtergrond (zo moeten we ze noemen volgens het mimisterie van waarheid) lastig gevallen of erger te worden. Weten wij de ware cijfers over de criminaliteits frequentie en de dichtheid hiervan over het hele Nederlandse grondgebied? Een overval als deze bracht veel lokale ophef. Ziekenauto, politie, Trauma helicopter. Dan wordt het lastig de overval met bijna doding onder de pet te houden. Bij hoeveel overvallen lukt het de multiculturele gangmakers om de aantallen wel onder de pet te houden? Straks blijkt dat de lichtgetinten 4 verdwaalden boedhisten zijn die niet begrepen om een aalmoes vroegen. Maar ik verwacht het niet.

  http://joostniemoller.nl/2015/10/ontspoorde-marokkanen-een-ontnuchterend-onderzoek/

  Like

  • delamontagne zegt:

   Die plek is slechts een 100-tal meters van de plaats waar Theo v Gogh werd vermoord.
   Vanaf die plek, de 1e Oosterpark straat in werd een jaar of 20 geleden een MEVR. van surinaamse afkomst, beroofd van haar tas door een marokkaantje die net van de Rechtbank kwam wegens een :”voorvalletje” eerder door hem gepleegd.
   Hij beroofde nu die mevr van haar tas. Zij pikte dat niet en reed achteruit om hem in tehalen en zich haar tas weer toe-te-eigenen.
   Hij kwam [on]gelukkiger wijze tussen haar auto en en paal terecht en kwam om-,t-leven.
   Die avond kwamen rouwende dar bijeen om bloemen te leggen en te treuren:” HET WAS TOCH ZO,N LIEVE JONGEN, etc,etc ”
   De enkele NL-er ( de echte dan….) die ook sympathie wilde betuiogen, droop snel af wegens de dreigende/hatelijke houding van de “NIEUWE” NL-ers.
   Inplaats dat die Mevr. geprezen werd voor haar MOED om haar eigendom weer terug te halen, heeft ze heel, véél last van Politiek/Politie gehad.
   Ze werd jaren later voor weer een ondervraging door 10 MAN POLITIE VAN HAAR BED GELICHT , zoals dat heet.
   Zelfs de kranten spraken daar schande van.
   Maar nu dan weer die poging tot moord daar in de buurt. Hoe kan het dan, als ik naar NL-radio luister keer-op-keer hoor:”het aantal winkelovervallen / berovingen / straatroven, etc,etc is weer afgenomen ? ?
   Zijn er nog mensen die zulks geloven ?

   Like

 4. ReaGluurder zegt:

  Als het idd om KANSENPARELS gaat, dan zijn de heren/dames PLUCHEKLEVERS medeschuldig aan al dit soort ellende!! Vraag het Samuel en Diana Blog uit de Heemstedestraat in Amsterdam, Oma Reintje uit A’dam Noord etc etc etc…

  Like

 5. Slachtoffer zegt:

  Oosterpark kan gevaarlijk zijn.Jaren geleden ben ik daar overvallen door twee Marokkaanse mede-Nederlanders.Ze zeiden gewapend te zijn en wilde mijn leren jas roven.Een zat al in mijn binnenzak en die heb ik toen een knal verkocht.Nadat ik de tweede had neergeslagen ben ik gevlucht omdat ik bang was om neer-geschoten/gestoken zou worden.Achteraf ben ik mij rotgeschrokken van wat er had kunnen gebeuren.had beter mijn spullen kunnen afgeven,maar ik kon het niet verkroppen dat mij dit werd aangedaan.Heb psychisch nog steeds last van deze ervaring.(mijn jas was uitgescheurd omdat die gozer met zijn hand erin zat).Enkele jaren later werd er iemand s’nacht in het Oosterpark vermoord.Uit de krant vernam ik de plaats en tijdstip en wat bleek ik was rond datzelfde tijdstip in de buurt,maar had niets gezien.Nee het Oosterpark kan je in de avond/nachturen maar beter vermijden!!Vreselijk voor dit nieuwe slachtoffer en hoop dat hij er snel weer bovenop komt.

  Like

 6. M.P.ter Beek zegt:

  We zitten er maar mooi mee opgezadeld!!Hoop dat ze er in opsporing wel aandacht aan besteden
  En nog beter dat dat stelletje moordenaars (want dat zijn ze) ergens op beeld staan.
  Geef ze meteen levenslang!!

  Like

 7. Aangezien er zoveel licht getinte inmiddels allang uitgeprocedeerde asielzoekers hier blijven rondhangen, zal dat ook met de regelmaat van de klok gebeuren. Denk maar eens aan die 40.000 illegalen die in Duitsland verdwenen zijn. Lopen mogelijk ook wel hier rond, makkelijk met die open grenzen.

  Like

 8. Gert Jan Reitsma zegt:

  Dus is mijn conclusie: Beste Lezer, koop een wapen en ga op schietles, net als de Joodse gemeenschap in de VS haar leden aanraadt. Sorry maar de tijden veranderen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s