Massagraf van ISIS ontdekt – met 4000 lijken

screenshot_110

(Vertaling: E.J. Bron)

Ten zuiden van de Irakese stad Mosul werd een gigantisch massagraf ontdekt (foto). De terreurorganisatie “Islamitische Staat” (ISIS) zou daar de lijken van 4000 geëxecuteerde mensen hebben gedumpt.

freie-zeiten

Volgens de Zweedse buitenlandcorrespondente Magda Gad van de krant “Expressen” gaat het om een natuurlijk zinkgat, dat door ISIS werd gebruikt als massagraf.

Er zouden zich tussen de 2.400 en 4.000 lijken in bevinden. Exacte cijfers zijn er niet, omdat de plek van landmijnen is voorzien en er daarom nog geen nader onderzoek plaatsvond.

De lijken werden er met auto´s naartoe gebracht en daarna in het reusachtige gat gegooid, bericht Magda Gad.

Ten zuiden van Mosul in de stad Haman al-Alil zou zich nog een massagraf met 400 gemartelde, verminkte en onthoofde lichamen bevinden, zegt ze.

“Daar liggen afgesneden hoofden zomaar in het rond als op een vuilnisbelt”, schrijft Gad in haar dagboek op “expressen.se”.

Magda Gad bezocht ook massagraven rondom Sinjar in het noordwesten van Irak. Deze zouden al oud zijn, daarom zouden zich daar alleen nog maar de skeletten van mannen vrouwen en kinderen te vinden zijn. De lijken “komen uit de woestijn tevoorschijn als het regent en waait”, zegt ze.

Bron:
www.freiezeiten.net

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Barbarisme, Irak, ISIS, Islam, islamitische ideologie, islamofascisme, Krankzinnigheid, Moslims. Bookmark de permalink .

13 reacties op Massagraf van ISIS ontdekt – met 4000 lijken

 1. Golden Girl zegt:

  Heerlijke mensen zijn het toch, dat die hoofden als vuilnis in de woestijn liggen,ze hebben geen respect voor een mensen leven,ik hoop dat die vuile moordenaars zelf een gruwelijke dood sterven,ze zijn het niet waard om op deze planeet rond te lopen

  Like

  • Erik zegt:

   Je haalt me de woorden uit de mond.
   Ik kan ook niet meer naar die filmpjes kijken, de laatste, maand geleden was van drie turkse soldaten die levend werden verbrand.
   Mijn nieuwsgier weet het nu wel, getver wat een smerige onmensen zijn het.

   Like

  • hendrikush zegt:

   Voor mohammedanen zijn alleen moslims mensen. De rest mag je naar het voorbeeld van de profeet straffeloos beroven, beliegen, uitbuiten, onderdrukken en vermoorden.
   En allah zegt dat het dan goed komt.

   Geliked door 2 people

   • elisah zegt:

    Wanneer je zulke dingen gewetenloos doet is nou juist alle menselijkheid verdwenen, daarom durf ik te beweren dat het geen mensen meer zijn, maar satanische gedrochten zijn geworden/gemaakt.

    Geliked door 1 persoon

   • hendrikush zegt:

    En ze blijven maar volhouden dat hun profeet de meest voortreffelijke mens op aarde is geweest en dat ze zijn voorbeeld proberen te volgen.

    Like

 2. Pietersen zegt:

  Wat doet Magda Gad uit Zweden daar in de woestijn, is er in Zweden soms niets om aan de kaak te stellen zoals geimporteerde moslims en Afrikanen die op straat de dienst uitmaken.
  Zweden brandt en mevrouw is op reis rond Mosul. Wat een lachertje.

  Geliked door 1 persoon

 3. Fred zegt:

  De religie van de “vrede” laat zich van zijn beste kant zien.
  Zoals altijd.
  Overigens kan dit wel meegenomen worden in de waargebeurde documentaire “FITNA 2 .
  Helaas is er nog geen regisseur die dit aan durft.

  Like

 4. boorzalf zegt:

  Medeoprichter en financier ISIS.
  Zoals vaste lezers weten (bijbels optiek) is Saudi Arabië samen met de Amerikaanse CIA en Turkije de medeoprichter van ISIS, en tevens een van de grootste financiers van wapens voor zowel deze terreurgroep, als ook de collega’s van Al-Nusra en tal van andere jihadgroepen.
  Saudi Arabië trekt jaarlijks miljarden uit voor de verspreiding en promotie van de islam, met de bedoeling om vooral Europa via massale immigratie in snel tempo volledig te islamiseren. Mede daarom liet de moslimstaat niet één Syrische vluchteling toe.

  Geliked door 1 persoon

 5. Onbegrijpelijk deze wereld.

  Like

 6. Gert Jan Reitsma zegt:

  En wanneer gaat het Strafhof in Den Haag zich buigen over deze misdadigers ipv elke weer een halve neger uit Afrika de hele schuld te geven?

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s