Melting-Rot

screenshot_86

(Door: “eg regs”)

Amerika heet een succesvolle ‘melting-pot’ te zijn, een ‘natie van immigranten’ zelfs, het land dat door de eeuwen heen iedere nieuwe inwijkeling, ongeacht afkomst of levensbeschouwelijke oriëntering, in staat stelde zijn of haar droom te verwezenlijken. In Nederland krabben we ons ondertussen achter de oren en vragen ons wanhopig af wat wij verkeerd hebben gedaan, welke afslag we gemist hebben en wat er de oorzaak van kan zijn dat wij niet ook in gelijke mate hebben kunnen meeprofiteren van dit geweldige verschijnsel dat ‘diversiteit’ heet.

In feite is dit raadsel helemaal niet zo moeilijk op te lossen, want de werkelijkheid is dat deze hele notie van Amerikaanse ‘onbevooroordeelde inclusiviteit’ een mythe is en grotendeels berust op multiculturalistische folklore.

Om te beginnen is het sowieso krankzinnig om te spreken van een ‘natie van immigranten’, aangezien de oorspronkelijke Founding Fathers bezit namen van een onontgonnen land waarin hoegenaamd geen staatkundige orde bestond. Kortom, zij zijn niet ‘geëmigreerd’ naar iemand anders z’n land, maar ze hebben op braakliggende bodem hun éigen land gesticht. En met goed gevolg, want het was nooit de ‘authentieke Indianen-cultuur’ die nieuwe inwijkelingen zo graag wilden opsnuiven, maar zij kwamen daarentegen af op de materiële uitwerkingen van onversneden (en overgeplant) Nordisch Protestantisme.

Ja,inderdaad, de WASPs  – White Anglo-Saxon Protestants – zijn bij lange na niet zo Brits als hun naam doet vermoeden, en naar alle waarschijnlijkheid is het zelfs de Duits-stammigheid die vandaag de dag in hun gelederen overheerst. Maar onze hedendaagse voorvechters van massa-immigratie en multiculturalisme, die onder verwijzing naar deze vroegere Amerikaanse welkomstcultuur voorwenden dat ‘integratie’ mogelijk en zelfs heilzaam is, vergeten één ding: namelijk dat de miljoenen Noren, Duitsers, Nederlanders en Zweden die de Nieuwe Wereld  ‘verrijkten’ zowel etnisch als cultureel (dit is dus de Protestantse component) ten nauwste verwant waren aan deze Anglo-Saksische gastheer-populatie.

De Amerikanen zelf begrepen dit zeer wel, want tot 1965 bestond er een ‘quota-regime‘. Alle immigranten waren welkom, maar wel met inachtneming van deze éne, belangrijke stipulatie: het aantal ‘nieuwe burgers’ moest in verhouding staan tot de ratio waarmee zijn etniciteit reeds in Amerika vertegenwoordigd was. Anders gezegd: waren er weinig Chinezen en Somaliërs woonachtig in Amerika? – dan konden ook slechts weinig Chinezen en Somaliërs immigreren.

In 1965 werd deze buitengewoon verstandige richtlijn losgelaten en de gevolgen zijn amper meer te overzien. De blanken, die nog geen generatie geleden ongeveer 90% van de bevolking uitmaakten, zijn  nu geslonken tot nog geen 60% en zullen binnen 2 decennia gedegradeerd worden tot de status van etnische minderheid in hun eigen land. En hoewel we er niks over lezen in onze kranten en de gelijkgeschakelde media er vanzelfsprekend ook ieder zwijgen toe doen, is de jacht op de blanken in Amerika nu reeds in alle hevigheid losgebarsten. Ze zijn volledig vrij verklaard, geïnstitutionaliseerde marginalisering is aan de orde van de dag en de haat wordt alsmaar openlijker en onbeschaamder.

Nóg is er een blanke meerderheid, maar hoe zal dit wel niet uitpakken als deze weldra in de minderheid is?

Door:
“eg regs”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Immigratie, Krankzinnigheid, Multiculti, Nederland, VS. Bookmark de permalink .

6 reacties op Melting-Rot

 1. Jan Wandelaar zegt:

  Geliked door 1 persoon

 2. Jan zegt:

  Wie de boeken van Ann Coulter heeft gelezen weet dat dit een fabeltje is verteld door linksvolk.
  Socialisten, ofwel de DemocRats hebben altijd al hun land verraden. Alger Hiss werd zelfs opgenomen in de regering van Roosevelt die weer niet te beroerd was Polen te verraden hoewel de oorlog om dit land was begonnen. De linkse zakken lieten heel Oost-Europa 50 jaar lang terroriseren door de Russen. Lieten hen overal in Z-O Azië, Afrika, Zuid-Amerika, Midden-Amerika als beesten tekeer gaan met behulp van de moordenaarsbendes van Castro. Tot de huidige dag werken terroristen aan universiteiten (Bernardine Dohrn, medeoprichtster van de terreurorganisatie The Weather Underground) en werkte De Gek Hussein acht jaar lang met alle denkbare bendes en moordenaars in het Midden-Oosten.


  https://en.wikipedia.org/wiki/Venona_project

  Like

 3. Jan zegt:

  Ex president Hussein liet Trump in Trump Tower afluisteren
  TRUMP TWITTER RAMPAGE: Obama Wiretapped Trump Tower During Election – “This Is McCarthyism!”

  Terrible! Just found out that Obama had my “wires tapped” in Trump Tower just before the victory. Nothing found. This is McCarthyism!

  Terrible! Just found out that Obama had my “wires tapped” in Trump Tower just before the victory. Nothing found. This is McCarthyism!

  — Donald J. Trump (@realDonaldTrump) March 4, 2017

  ….
  http://www.thegatewaypundit.com/2017/03/draft-trump-tweets-obama-wiretapped-his-phones-during-election/

  Like

 4. Wij mogen geen eigen mening hebben. Ze proberen ons op alle manieren dom te houden.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s