Nieuwe PVV-video: De islam hoort niet bij Nederland

 

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Sjaak”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", gezond realisme, Islam, Nationalisme, Patriottisme, PVV. Bookmark de permalink .

18 reacties op Nieuwe PVV-video: De islam hoort niet bij Nederland

 1. Sabeltant zegt:

  Goed werk!

  Geen leugens meer over de islam.

  Vertel de wereld hoe wij er over denken.

  In onze democratie is geen enkele plek voor de islam.

  Like

  • Driek zegt:

   Sabeltant zegt: In onze democratie is geen enkele plek voor de islam.

   Maar onze bewindslieden vinden het nog altijd een aanwinst, je moet er toch niet aan denken hoe Nederland er over tien of twintig jaar uit ziet, gelukkig ben ik er dan niet meer. Nooit gedacht dat Nederland zoude degraderen tot een Derde Wereldland. Hoofddoeken, moskeeën, halal voedsel, gescheiden zwemmen, haatbaarden, synagoges die bewaakt moeten worden, Joden die geen keppeltje durven dragen in bepaalde wijken, en het gaat maar door.
   Maar eens moeten onze regeringsleiders toch wakker worden? – ik ben bang dat het gewoon mensen zijn met een beperkte belezenheid en met weinig inzicht in de wereldgeschiedenis, anders verkondig je niet van die domme dingen over de islam. Ze hebben toch een behoorlijke schoolopleiding gehad? En wanneer gaan ze de koran nou eens lezen?
   Neen, dat durven ze niet, dan moeten ze kleur bekennen, dan moeten ze toegeven dat ze een zooitje schorem hebben binnengehaald. Maar wij zitten er mooi mee, en ik ben te oud om nog mijn heil ergens anders te zoeken. Trouwens waar zou ik heen moeten? Die islamitische ratten zitten inmiddels overal. Als ouwe sok moet ik mij er maar in schikken.

   Geliked door 2 people

   • Golden Girl zegt:

    Driel kom op je bent nergens te oud voor, u laat de rest van uw leven toch niet verpesten
    Het is idd niet normaal wat wij in het westen allemaal moeten pikken
    We pakken samen onze spullen en gaan heerlijk naar Hongarije, of is er ook een mevrouw Dries? Ik wil ook weg uit dit verpeste land, maar ik heb geen Poen om weg te kunnen

    Geliked door 1 persoon

   • delamontagne zegt:

    “Die islamitische ratten zitten inmiddels overal.”
    Dat overal moge voor NL gelden maar dat is toch niet voor alle EU-landen het geval.
    Percentage-gewijs mag Fr dan vol met die idioten zitten, dat is dan wel héél erg geconcentreerd in de steden.
    Wij hebben er hier gelukkig helemaal niets van te merken, geen hoofddoekjes, geen moskeeën, geen islammig gejammer niets.
    Denk zelfs dat er oudere autochtonen zijn die niet eens weten wat een moslim is.
    Maar islam hoort niet IN NEDERLAND, islam hoort helemaal niet thuis in Europa.
    Wie had dit 40 -50 jaar terug kunnen bedenken dat dag-in-dag-uit er moslim-perikelen zijn ?

    Like

 2. Golden Girl zegt:

  De islam hoort nergens in het westen, nu weer artikel Zweden dat er geen bussen meer in bepaalde wijken rijden na beschoten te zijn

  Geliked door 1 persoon

  • Driek zegt:

   Golden Girl zegt: We pakken samen onze spullen en gaan heerlijk naar Hongarije, of is er ook een mevrouw Dries? Ik wil ook weg uit dit verpeste land, maar ik heb geen Poen om weg te kunnen.

   Je doet mij een aantrekkelijk voorstel, beste Golden Girl, dat zoude ik best willen, doch ik heb daar de energie niet meer voor. Was ik jonger geweest dan was ik misschien wel op je voorstel ingegaan, want ik vind Nederland met den dag onaangenamer worden. Neen, er is geen mevrouw Driek, die zou het ook niet lang bij mij hebben uitgehouden.

   Like

 3. hslot4 zegt:

  Dit is op hslot4 herblogd.

  Like

 4. Anna zegt:

  Wat een afschuwelijke jammer muziek onder dit filmpje…..
  Dat roept dat Allah de grootste is en dan weiger ik te accepteren……

  Like

  • Leo zegt:

   Helemaal mee eens !!!! wil dit NIET horen !!

   Like

  • boorzalf zegt:

   Dat gejank moet verboden worden, want onze koning willie is de grootste. Nou ja, willie is een schijtlijster. Als ik koning was had ik gelijk al die stompe torens afgebroken. En de islam verboden.

   Like

   • Asgard zegt:

    Onze koning is geen koning van het volk Boorzalf,…khad er vorige week nog een gesprek over met mn kameraad, die legde mij dan uit dat de koning een doelwit is voor een terroristische aanslag wanneer hij zn boodschappen zelf zou gaan doen bij de plaatselijke Albert Heijn,…ik was het daar niet geheel mee eens en legde hem vervolgens uit dat onze Willem gewoon zonder dat iemand het hoeft te weten een auto kan pakken en een plaatselijke bakkerij in het Gooi het brood kan gaan halen,…dat zou toch een mooie actie zijn van Willem, of een week daarna bij de Jumbo in Blaricum zn melk of Pickwick thee gaan halen, als ie deze acties nou eens zou ondernemen dat geeft m dan al een heel ander gezicht,….nu is het gewoon kale kak en schijt aan het volk,…Willempie kan dat doorbreken als ie dat zelf wilt, maar deze jongen is grootgebracht met een koninklijke air, wat dat ook wezen of zijn mag, ook deze jongen is vergiftigd in zn brein met hoogmoedswaanzin,….het zou hem sieren als ie bovenstaande actie eens zal ondernemen, en dat het bij hem in het brein is doorgedrongen dat ie niets anders is dan een geestelijk schepsel net zoals de rest van de mensheid dat ook is.

    Like

  • Claudia M. zegt:

   Eens, daar hadden ze of voor mogen waarschuwen of ze hadden dat gejammer beter weg gelaten.

   Like

 5. Fred zegt:

  Dan hoor ik nog liever dit.
  Ons nieuwe strijdlied wat mij betreft.

  Like

 6. Erik zegt:

  De tekst was goed alleen het geluid, vreselijk.
  Dit tettert straks over heel Europa als we niet wat hier tegen doen.
  1995 werkte ik in Hilversum vlak bij het station Korte Noorderweg, we aten buiten ons lunch het was vrijdag tot plots een scherpe klik gevolgd door dit overdonderend geluid met 110 dB in onze ooren knalde, ik viel zowat van me stoel. Wij kijken waar het vandaan kwam, het was vlak bij en ja hoor daar stond een roeptoeter van een meter te schallen op het dak van een moskeetje.
  Gellukig kwam de bevolking in opstand en met een petitie werd dit enige maanden later weer verboden, maar zo smek in je oor met dat klote geluid doed je niet goed.
  Opdringerig ideologie die steeds meer voet aan de grond krijgt dat moeten we voor eens en altijd uit dit land verbannen.

  Like

 7. ildiko zegt:

  Pechtold zei, ik ben geen christen alleen ik ben uit een christelijke gezien geboren, ik ben democraat van hart en ziel. Maar juist een democraat met hart en ziel zou beter moeten weten dat de islam is niet verenigbaar met zijn democratie! daarom vind ik alle D66 stemmers hypocriete land en cultuurverraders !

  Like

 8. Dat weten wij en ook meerdere in ons land en Geert die ons hiervoor waarschuwde, nu de regering nog.

  Like

 9. Mirjam zegt:

  De islam moet terug waar hij vandaan komt: de hel.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s