Om “vluchtelingen” af te weren: Hongarije begint met de bouw van Hightech grensinstallatie

screenshot_107

Hongaars grenshek langs de grens met Servië.

(Vertaling: E.J. Bron)

Hongarije is afgelopen maandag begonnen met de bouw van nog een versperring om “vluchtelingen” af te weren: de Hightech installatie met nachtkijkers, bewegingsmelders en warmtesensoren versterkt het in 2015 gebouwde, van prikkeldraad voorziene, hek langs de 175 kilometer lange grens in het zuiden van Hongarije.

epoch-times

Een regeringswoordvoerder bevestigde een bericht in de krant “Magyar Idok”, volgens welk aan de grensovergang Kelebia al palen werden opgesteld.

Volgens het bericht zijn gevangenen als arbeiders aan het werk. Die voltooiden afgelopen november al een 10,3 kilometer lang deelstuk van de grensbevestiging. De belangrijkste veiligheidsadviseur van minister-president Viktor Orbán, György Bakondi, zei dat dit deelstuk de “verwachtingen zou hebben overtroffen”. Daar zou geen enkele illegale grensoverschrijding meer hebben plaatsgevonden.

Volgens “Magyar Idok” moet de bouw in twee maanden zijn afgesloten, voordat in de zomer opnieuw op meer “vluchtelingen” gerekend zou moeten worden. In 2015 waren meer dan 400.000 “vluchtelingen” door Hongarije getrokken op hun weg naar Noordwest-Europa, vooral naar Duitsland. De eerste versperring langs de grens met Servië werd in september 2015 voltooid, een andere een maand later langs de grens met Kroatië. Daarna passeerden substantieel minder “vluchtelingen” de grens.

Bron:
www.epochtimes.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Vluchtelingen", gezond realisme, Hongarije, Illegalen, Immigratie. Bookmark de permalink .

9 reacties op Om “vluchtelingen” af te weren: Hongarije begint met de bouw van Hightech grensinstallatie

 1. mahoog zegt:

  Het kan….Het kost wat…maar de elite moeten WEL willen.

  Like

 2. M.A.L. Sion zegt:

  Nog belangrijker is het als wij, het VOLK, het willen.
  Op 15 maart kunnen we kiezen voor politici die dit willen verwezenlijken. Doen !!!
  malsion@orange.fr – aanspreekpunt De Patriotten – http://depatriotten.weebly.com

  Like

 3. Hendrik zegt:

  Hongaarse politici snappen wel wat voor een gevaar de islam is voor Europa. Hier slapen de politici nog steeds. PVV stemmen is de enige uitweg.

  Like

 4. Fred zegt:

  Kunnen we niet beter het associatieverdrag met Oekraïne opzeggen en tegelijkertijd eenzelfde verdrag met Hongarije sluiten?
  O, wacht……..dat wil de lachende leugenaar natuurlijk niet.
  Brengt zijn toekomstige vet betaalde baantje in gevaar.

  Like

 5. ieznogoedh zegt:

  Prachtig. Maar … zijn ze bij dit project de automatische schietinrichtingen vergeten?

  Like

 6. peter zegt:

  Hongarije wordt in de toekomst populair als laatste bastion tegen de oprukkende islam. Daar een huisje kopen is een goede investering.

  Like

 7. tippelaar zegt:

  Ik denk dat er geen andere mogelijkheid is om de hordes te weren dan ze allemaal neer te schieten.
  Helaas zijn we in Europa daar te laf voor. Het is al te laat. Europa en de westerse beschaving zijn gedoemd om te verdwijnen. Onze regeerders zijn horende doof en ziende blind, Bedenk echter wel, heren en dames politici, ook in nederland. Ook uw hoofd zal eens in afgehakte toestand, in een islamitische mand liggen. Wat oliedom dat jullie dat niet door hebben. Stop oorlog voeren in islamitische landen. Haal alle soldaten terug naar hun basis. We zullen ze in eigen land meer dan nodig hebben om ons tegen de moslims te verweren. Maar zolang iemand als de heer Donner, vicevoorzitter van de raad van state , nog in het openbaar zegt dat, als de kiezers de shariawetgeving ingevoerd willen zien, dat we dat ook doen, dan is nederland verloren.

  Like

 8. Dit willen wij ook allemaal ook.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s