Overal in Groot-Brittannië infiltreren islamitische extremisten de scholen

screenshot_111

(Vertaling: E.J. Bron)

De “integratie-tsarina” waarschuwt dat overal in Groot-Brittannië islamitische extremisten proberen de scholen te ondermijnen. Terwijl zij de bewijzen voorlegde aan de parlementariërs, zei Dame Louise Casey, die het onderzoek naar de problemen met de ongecontroleerde immigratie leidde, dat het “Trojaanse Paard” schandaal, waarbij islamitische extremisten in Birmingham scholen overnamen, wat in 2014 bekend werd, zich overal in het land herhaalt.

inselpresse

Het schokkende bewijs daarvoor bewijzen de angsten dat de ongecontroleerde immigratie een manier is voor extremisten om overal in het land gemeenschappen te ondermijnen en naar believen jongeren voor zich trachten te winnen en ze te radicaliseren.

Vorig jaar oktober werd geschat dat 850 Britse burgers door islamitische fanatiekelingen naar de “Islamitische Staat” werden gelokt om in Syrië te vechten, waaronder ook drie jonge meisjes uit Mile End in Londen, die ertoe gebracht werden “Jihadistenbuiden” te worden.

De “Trojaanse Paard” affaire, waarbij het ging om de overname van scholen in Birmingham door harde “islamisten” ging, zou niet eenmalig geweest zijn. Ze zei:

“Het was niet al te moeilijk om dingen zoals de scheiding van de sekses ook elders te vinden, waarbij ik enkele van de dingen zou willen beschrijven als kansenongelijkheid en onliberale doorgifte van waarden. Ja, dat gebeurt overal.”

Dame Louise, die vorige maand een moeilijk verteerbaar rapport over segregatie en immigratie naar Groot-Brittannië publiceerde, wees ook de opvatting af als “aardig woordomhulsel”, volgens welke de integratie een wederzijdse aangelegenheid zou zijn tussen nieuwkomers en mensen die al langer in het land zouden wonen.

Bij de presentatie van haar bewijzen in het Lagerhuis vroeg men Dame Louise of zij de integratie als een “tweesporig proces” ziet of dat “enkele groepen meer zouden moeten doen dan andere”. Hierover zei ze:

“Nee, ik beschouw dat niet als een tweesporige zaak. Dat is volgens mij niets anders dan een aardig woordomhulsel. Om het in verkeerstermen uit te drukken: Ik denk dat integratie veelmeer zoiets is als een autosnelweg met meerdere rijstroken waar voortdurende auto´s van buitenaf bijkomen. Waarvoor men moet zorgen, is dat de mensen in de middelste rijstrook van de autosnelweg vriendelijk en coöperatief zijn tegenover de mensen die er van buitenaf bijkomen. We rijden echter allemaal dezelfde kant uit.”

Bron:
http://1nselpresse.blogspot.nl

Bron oorspronkelijk artikel:
www.express.co.uk
Door: David Maddox

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Integratie", "Religie van de vrede", "Weg met ons!", cultuurrelativisme, Eurabië, Groot-Brittannië, hersenspoeling, Immigratie, Indoctrinatie, Islam, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, lafheid, landverraad, Moslims, Multiculti, Naïviteit, nieuw fascisme, political correctness, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

12 reacties op Overal in Groot-Brittannië infiltreren islamitische extremisten de scholen

 1. BertG. zegt:

  En waarom zit iemand in de klas met ze dikke jas aan, geheel dicht geknoopt.
  Hebben ze daar geen verwarming op school.

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Heeft waarschijnlijk meer te maken met het verdoezelen van alle denkbare li-chaams-vor-men.

   Like

  • delamontagne zegt:

   Het is een Engelse school, alhoewel je dat misschien niet zou zeggen als je de “diversiteits”-kinderen op de foto zou kunnen zien.
   Maar Britten zijn erg conservatief, dus wellicht nog een kolenkachel middenin de klas ?

   Like

 2. Sabeltant zegt:

  Als er dan toch een relatie met verkeer moet worden gemaakt.

  Je hebt inderdaad rijbanen waar iedereen dezelfde kant op rijdt.

  Het punt zijn ook niet de rijkswegen, Op die rijkswegen rijdt iedereen netjes dezelfde kant op maar echter ook alleen als het écht niet anders kan. Het probleem zijn niet de rijkswegen, het probleem zijn de sluipwegen waar men zonder verzekering, zonder wegenbelasting en ongecontroleerd smokkelwaar over onze land verspreidt.

  Like

 3. Jan Wandelaar zegt:

  Geliked door 1 persoon

 4. Erik zegt:

  Zo is Dame Louise, we gaan niet terug in de tijd en zeker niet naar de middel eeuwen de donkere tijd van inquisitie en verbranding van ongelovigen. We zitten op een snelweg naar de toekomst die we graag verbeterd willen zien. En de islam heeft geen recht om tegen het verkeer in onze toekomst te verzieken. Aanpassen of oppassen dat we de islam als terror organisatie uit Europa flikkeren.

  Like

 5. ildiko zegt:

  Dit is ook de het toekomstbeeld van Asscher en Pechtold, meer en meer en meer islam op scholen universiteiten overal.

  Like

 6. Infiltreren kan alleen gebeuren als je dit toestaat. Dit is New England.

  Like

 7. Pietersen zegt:

  Zou het in Nederland anders zijn ? Hoeveel foto’s hebben we niet te zien gekregen van Hollandse kindjes die de grond kussen op bidmatjes in de moskee.

  Die kinderen zullen daar vast wel mede op uitnodiging van een moskee zijn.
  Zouden Hollandse kerken ook kleine mohammedaantjes uitnodigen om een bezoekje te brengen aan hun kerken ? Misschien wel, maar dan komen zij niet, want hun ouders of de imam steken daar wel een stokje voor en dat mag dan weer wel, terwijl Hollandse kindjes verplicht zijn te gaan naar een of andere salafistische (zijn allemaal een pot nat) moskeet.

  Like

 8. Flo zegt:

  Verder dan onderzoek en een ongetwijfeld gesubsidieerd “moeilijk verteerbaar rapport” door ene Dame Louise, komt men niet.
  De beuk er in, zo ging dat ooit, roei uit die islam fanaten! Het gaat echt niet lang meer duren als er niet ingegrepen gaat worden, of het nu Engeland zweden of hier is.

  Like

 9. Jan zegt:

  Eerst allah voor de vergadering begint


  Wat een walgelijk land is het toch geworden

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s