Sluipende Jihad verovert West-Europa

screenshot_109

(Door: “Balkanske priče”)

De islam heeft ons de oorlog verklaard. Niet vandaag of gisteren, maar reeds 1400 jaar geleden. Vanaf de 7e eeuw hebben er islamitische veroveringsgolven plaatsgevonden, gericht op Afrika, Azië en Europa. Dat waren expansieoorlogen, die vanuit het Arabisch schiereiland gevoerd werden ter vervulling van de islamitische plicht tot Jihad. Anders dan in de 8e en in de 17e eeuw wil de Jihad Europa dit keer niet veroveren met het kromzwaard, maar deze keer gebruiken moslims het voorbeeld van Al-Hijra – de emigratie van Mohammed en zijn volgelingen naar de stad Medina – als het model voor de vestiging van de islamitische heerschappij over Europa. De Jihad (in het Arabisch betekent dit: “Strijd op Allah´s weg”) wordt niet alleen op louter gewelddadige wijze opgelegd. Maar ook sluimerend op cultureel gebied. Daarin staat in detail uitgelegd hoe “islamisten” het Westen op de knieën willen dwingen. Het plan is om geleidelijk te infiltreren in gemeenschappen om de islam (betekent: “onderwerping” of “overgave aan de wil van Allah”) het meest dominant op politiek en religieus gebied te maken…

Lees verder>>>
balkans-chronicles

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Europa, Islam, Islamisering, Jihad, kwaadaardige opzet, Moslims, nieuw fascisme, onwetendheid, Rotzakken, Taqiyya, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

23 reacties op Sluipende Jihad verovert West-Europa

 1. Joannes den Hollander zegt:

  Nu kunnen we ze nog aan. Over 20 jaar niet meer. Lang kan het niet meer duren eer de pleuris uitbreekt. De weerstand tegen deze wilden begin je toch al overal te merken.

  Geliked door 2 people

 2. guusvelraeds zegt:

  Op alle muren staat het inmiddels geschreven doch weinigen willen het echt zien. 15 maart wordt een belangrijke dag in de Nederlandse geschiedenis. Welke kant gaan we op. Gestaag verder met een ongecontroleerde islamisering. Of worden de remmen aangetrokken. Wat veel mensen niet weten en/of beseffen is dat een islamiseringsproces heel langzaam op gang komt. Het gaat sluipend elke dag, elke week, elke maand en elk jaar een beetje. Als het in het straatbeeld zichtbaar wordt heb je het idee het altijd al gezien te hebben. Je ervaart als niet moslim geen schok meer zoals je die wel kunt hebben als je uit een vliegtuig stapt in een islamitisch land. Dan komen de volgende stadia in een islamiseringsproces. De islamitische bevolking gaat zich organiseren. Organiseren op maatschappelijk en op algemeen politiek terrein. Hoe idioot kun je zijn moslims toe te laten binnen Nederlandse politieke partijen. Moslims zullen altijd het project islam steunen en nooit het project seculier Nederland. In dat stadium zijn we nu in Nederland aanbeland. Vanaf dat moment gaat het islamiseringsproces dat eerst geleidelijk verliep in een hogere versnelling en wat eerst in tien jaar aan islamitische terreinwinst geboekt werd gaat nu in een jaar en op gegeven moment in maanden, weken en dagen geboekt worden. Turkse politici komen zelf al naar Nederland om hier politiek te bedrijven. Had dat iemand pak weg een jaar geleden gedacht. De islamiseringstrein is niet een trein die op constante snelheid blijft lopen. Hoe meer bodem de islam onder zich krijgt hoe sneller het proces van islamisering zal verlopen. Als eenmaal het omslagpunt is bereikt is er geen houden meer aan en worden geweldadige schermutselingen een normaal beeld in het land dat open heeft gestaan voor de islam. Tegen die tijd zullen tienduizenden, wat zeg ik, honderdduizenden Allah hu Akbar schreeuwende moslims de Nederlandse straten opgaan (vanuit de moskeeën georganiseerd en aangestuurd) en hun rechten opeisen en het slachtofferisme dat eerst zo kenmerkend was voor de gemiddelde moslim zal als sneeuw voor de zon verdwenen zijn.

  Geliked door 2 people

 3. dutchdl zegt:

  Dit is op dutchdl herblogd.

  Like

 4. Willem van Hal zegt:

  Wanneer worden wij eindelijk wakker in Nederland.
  De tekenen en niet alleen hier zijn zo krachtig, dat alleen de domste er niets van meekrijgen.
  Wij Nederlanders hebben een enorm hiaat in ons lange termijn geheugen.
  De regering is op het moment zo enorm bezig , met hun angst voor beschuldiging van discriminate, dat het hun volledig verlamd heeft , zodat realistische creatieve oplossingen m.b.t. immigratie totaal aan ze voorbij gaat.

  Geliked door 2 people

 5. boorzalf zegt:

  Islam sloot verbond met Nazisme.

  De islam lijkt in veel opzichten als twee druppels water op het Nazisme. Het zijn beide totalitaire systemen die een einde willen maken aan de vrijheid van meningsuiting, en alle oppositie met harde hand de mond willen snoeren. In de Tweede Wereldoorlog waren het niet voor niets bondgenoten, en sloot de Grote Mufti van Jeruzalem een verbond met Hitler om mee te helpen de Joden uit te roeien, járen voordat er sprake was van een staat die Israël zou gaan heten. Er was zelfs een complete SS-divisie die volledig uit moslimstrijders bestond.
  Toen was het ‘Arische ras’ het superras dat over de mensheid moest heersen, nu zijn het de moslims, die volgens hun eigen ‘heilige’ boek, god en profeet de hele ongelovige mensheid desnoods met geweld moeten onderwerpen aan hun religie, en degenen die weigeren tot slaven moeten maken of moeten vermoorden. (tekst bijbels optiek)

  Geliked door 1 persoon

 6. Ik mag hopen dat het nooit zover zal komen.

  Like

 7. Asgard zegt:

  Boorzalf,…ff offtopic,….velen op deze site van Bron geloven niet in een Bijbel of Thora wat voornamelijk iets wilt vertellen over ons verleden en onze toekomst,…nou werd mij eens het verwijt gemaakt op deze site (naam noem ik niet) dat ik eens wat meer boeken moest gaan lezen wilde ik inhoudelijk reageren op een stelling die beschreven werd,…nou weet ik als geen ander dat ik zeer veel boeken lees en veel onderzoek daarin doet,…naast mijn drukke baan en penitentiaire verleden sta ik in goed evenwicht in deze maatschappij, en ziet ook zeker de onheilspellende veranderingen die wij ondergaan door lieden met een vergiftigde brein die ons regelrecht naar de verdommenis brengen,…ik ben ooit op een heilig verboden boek gestuit,….dat Beyond veeeeel verder terug gaat dan de heilige boeken die we krijgen aangereikt,… ik ben dan ook van mening dat zeer hoge vrome Rabbi´s en Hoogpriesters van het Vaticaan het geheim met zich meedragen wat de wereld niet te weten mag komen en dat geheim voornamelijk voor een kleine groep verborgen willen houden,….wij als mens geloven pas de dingen die we zien als wij het gezien en betast hebben daar zit onze overtuiging in, wat wij niet zien dat herkennen wij ook niet dus dat bestaat niet,..toch vanuit dat ene boek kun je parallellen zien wat wellicht tot deze tijd behoort,…daarin word reincarnatie beschreven als een normaal doorlopende universele cyclus wat bij een mens hoort ( wij als geestelijk wezen),….de reincarnatie van onze goddelijke stamvader(s) zijn voornamelijk oorlogsvoerend en zittend op macht, wat wellicht een licht werpt op de tijd waarin wij leven, zo ook de stromingen van diverse religies die door de eeuwen heen in stand zijn gehouden om oorlogen te kunnen voeren, waarin voornamelijk wij als mens door misbruikt en gebruikt zijn door deze gereincarneerde Goddelijke stamvader(s). Het boek is volgens mij niet meer leverbaar, alhoewel je het op PDF nog wel kunt kopieeren. Het boek is een heilige Codex,…Heilige boek der Gevallen Engelen, het bestaat uit bijna 600 bladzijdes. De namen die in deze boeken voorkomen waren in mijn geval niet onbekend, de namen werden mij 25-30 jaar geleden al gegeven waarin mijn zoektocht eigenlijk begon,…voor velen gaat dit boek te ver om het Uberhaupt te kunnen volgen,..desalniettemin draagt het zeker bij tot deze tijd en de strijd van de Goddelijke stamvader(s).

  Like

  • Asgard:Het christendom heeft zich verspreid zonder gebruik van geweld.Jezus verbood het gebruik van geweld en zei dat iemand die het zwaard hanteert, door het zwaard zal omkomen.En de Kruistochten kwamen er pas, nadat er 400 jaar van islamitische bezetting van christelijk en joods grondgebied had plaatsgevonden. Het was dan ook een rechtvaardige strijd, met het terugkrijgen van het thuisland bezet door de islamitische doodscultus, als inzet….Ik zie geen enkele problemen met deze religie….Het christendom ligt aan de wortels van onze beschaving en verdient een bevoorrechte positie…

   Like

  • elisah zegt:

   Ik ben nieuwsgierig geworden, het is idd te vinden op internet.

   Like

   • Asgard zegt:

    Klopt Elisah,..maar dit boek word je gekopieerd geleverd, wat betekent dat er geen uitgever bij zit, dus mocht je dit boek bestellen dan is het boek zelf geproduceerd,…wat jij zelf ook kunt doen aan de hand van de PDF,…voor 24 euro is het te koop, het bespaard je wel veel werk om het idd zelf te kopieeren,..of je moet zelf veel vrije tijd hebben om dat te doen,…het is een verrijkend boek om te lezen wat zich reikt naar deze tijd, ik heb het boek zelf al jaren in bezit, het is ook gewoon nergens te verkrijgen in geen enkele boekenzaak of Bibliotheek en is ook nooit geweest. Ik heb het boek ooit voorgesteld aan een Christelijke geleerde die wilde er niets van weten, nu is ie toch om en ziet toch wel de noodzaak er van in.

    Like

 8. Asgard zegt:

  Het Christendom heeft zeker wel bloed aan de handen,…Jezus is misbruikt en gebruikt door het Christendom,..de Spaanse Inquisitie is daar ook een voorbeeld van,….maar ik vind het wat te ver gaan om Jezus hier bij te halen,..het Christendom is ook een instituut die bestaat uit belangen, kijk naar het verraad van de paus op de Tempeliers enz enz,….Jezus is Jezus,…en het Christendom heeft Jezus gebruikt en misbruikt in het rechtvaardigen van geweld voor anders denken in naam van Jezus, en daarmee bedoel ik niet de Islam mee,..maar meer de stromingen die in het Christendom zijn ontstaan..

  Like

  • Asgard :de Spaanse Inquisitie en rooms-katholieke kerk hebben niks te maken met het Christendom of Jezus…Na de scheiding van de kerk in een oostelijk deel (orthodox) en een westelijk deel (katholiek) in 1054 (het grote schisma) roept de paus zich uit tot enig leider over de christenheid.De Orthodoxe Kerk(bijv. de Grieks-Orthodoxe Kerk en de Russisch-Orthodoxe kerk) pretendeert de enige ware kerk van Christus te zijn en tracht haar oorsprong te herleiden naar de oorspronkelijke apostelen middels een onafgebroken aaneenschakeling van apostolische opvolging.De Katholieke Kerk haar oorsprong niet heeft in de leer van Jezus of van Zijn apostelen,zoals beschreven in het Nieuwe Testament.Deze kerk is een bolwerk van macht en geld en heeft 2000 jaar christendom verkwanselt….

   Like

   • Asgard zegt:

    Dank je wel Balkan Chronicles,…zeer verhelderend,…zo bedoelde ik het eigenlijk ook! En het onheil van de Katholieke kerk is hedendagen nog ontzettend levend.

    Like

   • BertG. zegt:

    Kan je geloof discussies niet in een privé mail voeren.
    Ze hebben daar ook aparte sites voor, probeer het anders eens bij Xandernieuws, daar zijn ze allemaal te vinden.
    Zo dadelijk krijgen we weer hele discussies van voor en tegen standers.
    Dat jij vol bent van de orthodoxe kant was ons nu wel bekend.

    Like

   • BertG.:als ik ergens lees dat alle religies hetzelfde zijn,krijg ik het onmidelijk misselijk.Tussen de islam en andere religies is het verschil net als tussen hemel en aarde.Dus moest ik kort uitleggen waar het over gaat…

    Like

   • boorzalf zegt:

    BertG,
    We proberen hier alleen vast te stellen dat de islam/nazisme een zeer gevaarlijke overtuiging is. En als we niet oppassen gaan we allemaal naar de kloten.

    Geliked door 1 persoon

   • boorzalf:ik wou alleen zeggen,dat de islam is niet hetzelfde,als andere religie…verdes niks….

    Like

  • De westerse kerk moet een voorbeeld nemen aan de orthodoxe kerk. In landen als Rusland,Griekenland, Bulgarije en Servië is de orthodoxe kerk zeer sterk en speelt het cultureel links marxisme geen rol zoals hier in West -Europa….

   Like

 9. Asgard zegt:

  Balkan,……

  Je hebt gelijk wat je zegt en daarin ga ik zeker ook in mee.

  Het christendom ligt aan de wortels van onze beschaving en verdient een bevoorrechte positie…
  Zeker in ons Europa de VS niet meegerekend,..maar Europa absoluut waar,…en daar past zeker geen Islam in.

  Geliked door 1 persoon

 10. Pietersen zegt:

  Er schijnen 3 miljoen zwevende kiezers te zijn in dit landje. Hoe dom kun je zijn dat je nog geen keuze hebt gemaakt.
  Ik denk dat mensen die op de PVV stemmen al jaren hun keuze weten, maar dat er nu nog 3 miljoen stomkoppen rondlopen is ongelofelijk verontrustend mbt waar het in Nederland naar toe gaat.
  Afkloppen maar, en hopen dat de PVV wint, meer kunnen we niet doen voorlopig.

  Like

 11. tippelaar zegt:

  wie zich niet onderwerpt aan de islam wordt gedood. dat geld ook voor autochtone Nederlanders. Staat allemaal in de Koran, lees dat boek en huiver. Aan de ontkenners van deze stelling vraag ik dan of ze de koran gelezen hebben. Altijd is het antwoord, nee. Hoe komt het nou dat de ontkenners van de gruwelijkheden van de islam, zo denken? Heel eenvoudig. Meer dan 70 jaar geen oorlog in nederland. De meeste ouderen kennen de oorlog alleen van de verhalen en van de zwartwitfilms waar zorgvuldig de bloedige scenes uit zijn gewist. De meeste jongeren weten niet eens dat er een WO2 geweest is. In het linkse onderwijs wordt daar niet over gesproken. Ook niet over de genocide op joden. Dus kan deze totaal verweekte, verwende, over het paard getilde, stompzinnige consumentemassa, zich niet voorstellen dat er straks een barbaar in een witte soepjurk met een zak over zijn kop, met een bebloed zwaard ,op de markt een aantal autochtone nederlanders, zoals hierboven beschreven, de kop staat af te hakken en deze in een winkelwagen van albert Heijn naar de vuilcontainer brengt. Wen maar vast aan het idee, verweekt klootjesvolk. Kijken liever naar spelletjes op tv en kijken naar wie is de mol. Deze stompzinnigheid wordt met bloed betaald. Helaas is het dan te laat voor verandering. Alleen totale onderwerping blijft over.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s