VIDEO: Partij tegen de Burger

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “BertG.”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen, Satire. Bookmark de permalink .

17 reacties op VIDEO: Partij tegen de Burger

 1. Gillis zegt:

  Wie is deze lulhannes nou weer???????

  Like

 2. Witte raaf zegt:

  Hahaha ik ken deze filmpjes,er staan er nog meer op you tube,heerlijke satire!!

  Like

  • BertG. zegt:

   Dat het satire is, zou iedereen toch moeten herkennen.
   Maar blijkbaar is dat toch niet helemaal het geval bij iedereen.
   Niet te geloven hoe serieus sommige iets bekijken.

   Like

 3. Witte raaf zegt:

  “De tegenpartij”van Kooten en de Bie!
  Geweldig!!

  Like

 4. Drs.P. zegt:

  Geweldig filmpje, precies zoals het grootste deel van de Haagse ratten oven de burger denkt!!!
  Vul maar in: Partij vd Afgrond, Demonen666, VVD, Geil Slinks, CU, CDA, SGP & SP(Sociaalcommunistische Partij), allemaal zijn ze TEGEN de burger en voor hun eigen zakkenvullende klote clubjes, want het banencarousel van de alom aanwezige mastrodonttratten mag niet in gevaar gebracht worden. Overal zitten deze ratten op belangrijke posities en schuiven elkaar de mooie zakkenvul baantjes toe.

  Geliked door 1 persoon

  • Asgard zegt:

   Die zitten er ook heus wel bij de PVV hoor,…feit is wel dat er bij de PVV meer geluisterd word naar het volk,.of laat ik het zo zeggen wat dichter bij het volk staat,…maar politiek bedrijven is de kassa spekken voor de banken daar ontkomt de PVV ook niet aan,…en zie eerst maar eens die puinzooi op te ruimen wat er de afgelopen 40 jaar van is gemaakt door de heersende klojos, dat gaat de PVV niet lukken zelfs niet in 2 ambtstermijnen,…het is echt een godvergeten teringzooi in Nederland aan het worden.

   Like

   • Ivan Chapka zegt:

    De meeste van ons normaal denkende mensen weten heus wel dat de PVV de door u genoemde godvergeten teringzooi in Nederland niet 1,2,3 kunnen herstellen cq opruimen, want dan zouden ze ten eerste minstens de helft van de 2e kamer zetels moeten halen en dat gebeurd nooit in NL, want “het volk” word 24/7 gehersenspoeld door de linkse MSM en de politici.
    Tevens zouden ze dan het gros van de ambtenaren zowel landelijk als lokaal bij het grof vuil dienen te zetten, want ook die zijn de laatste 50 jaar stilletjes rood en allochtoon gekleurd. Langzaam dat wel, maar het linkse resultaat mag er zijn. De kikker metode . Step by step.
    Het 1984 van Orwell is verdomd aardig gelukt, al is het 32 jaar later en het wordt nog erger gezien de Afrikaanse en islamitische invasies die ons nog te wachten staan.
    Het communisme, een ideologie, duurde al 75 jaar voordat men eindelijk in opstand kwam, laat staan dus die religieuze overheersing. Ik zie onze slappe en verwende millennials hier niet tegen ageren en wat er dan gebeurd zien we dagelijks in het Midden Oosten en Afrika.

    Like

 5. Kostelijk, nog steeds actueel. Nagenoeg alle plucheplakkende zelfpijpers tegen de Burger.

  Like

 6. Claudia M. zegt:

  In 2012 al opgenomen en actueler dan ooit! En dit “fuck you domme nitwit burgers” is in vijf jaar tijd alleen nog maar erger geworden!

  Hopelijk gaan er nu eindelijk een hele boel van die z.g. “nitwits” inzien dat ze moeten gaan stemmen en liefst op de enige echte partij voor Nederland en haar bevolking is! De PVV! Als we nu niet voor onszelf kiezen, zie ik de toekomst met argusogen tegemoet.

  Like

 7. Taljaard zegt:

  Dag ”heer Bron”
  Leuk dat je dit even hebt opgezocht om het met de anderen hier te delen.
  Volgens mij is deze satire een nogal waarheidsgetrouwe afspiegeling van hoe verreweg de meeste dames en heren politici over de kiezers denken. Ze trekken zich geen ene mallemoer van ons aan, vertegenwoordigen doorgaans hoogstens zichzelf of hun belangengroepje, vriendenkringetje, dan wel hun betaalmeesters, en acteren slechts een zogenaamd open en welwillende houding richting de burgers wanneer de verkiezingen weer naderen.

  De PvdA en GL vertegenwoordigen de talrijke met subsidie en belastinggeld overeind gehouden linkse stichtingen, adviesorganen en quasi-bestuurlijke instellingen, die zijn ingebed in hun baantjescaroussel, met openingen naar lucratieve commissariaatjes en posten als burgemeester en commissaris van de koning.
  Idem CDA, maar dan met minder subsidieclubjes en met meer bedrijven en organisaties die zijn verbonden met de agrarische sector. En de SGP en de CU volgen in hun voetspoor om de kruimels die van deze tafel vallen op te pikken.
  De VVD doet het met banken, transport- en overslagbedrijven, projectontwikkelaars en andere betonboeren.
  En D’66 doet het over de hele linie.
  Hoofdzaak is dat de hele nepotistische regentenkliek elkaar de bal kan blijven toespelen en zichzelf daarmee in stand kan houden.
  De laatste 20 jaar is daar de EU en Brussel nog bijgekomen.

  En wanneer je in de Tweede Kamer niet uit de pas loopt en overal braaf ”ja en amen” op zegt is je kostje hoe dan ook gekocht; hoe incompetent of dom je dan ook bent. Corrupt mag je ook zijn, want dat zijn ze vrijwel allemaal. Mits je niet tegen de lamp loopt, want dan laten ze je vallen als een baksteen. Om vervolgens de buit weer verder onder elkaar te verdelen.

  Verkiezingen zijn alleen maar een vervelende periodieke bijkomstigheid, waarbij het als de hoofdzaak wordt gezien om deze lucratieve structuur in stand te houden en de verhoudingen daarbinnen zo weinig mogelijk te verstoren.

  Partijen als de PVV, maar ook DENK, zijn in het leven geroepen door dissidenten, die de kont tegen de krib hebben gegooid en niet meer aan dit spelletje kunnen en mogen meedoen.
  En dat is de voornaamste reden waarom zij in de media zo worden verketterd, want de Nederlandse MSM en de bonzen van Hilversum lopen gedwee mee aan het handje van de boven beschreven politieke en elitaire regenten-kaste, of maken er zelf deel van uit.

  En wij; de kiezers en de burgers?
  Wij kunnen eigenlijk opflikkeren, dan wel doodvallen.
  Ze hebben ons alleen maar nodig om eens in de 4 jaar hun posities te bevestigen, dan wel opnieuw onder elkaar te verdelen. En wanneer een kabinet in de tussentijd valt laat men dit slechts gebeuren wanneer deze structuur niet in gevaar komt. Dat is de afgelopen regeerperiode eens te meer gebleken.

  Geliked door 1 persoon

 8. Pietersen zegt:

  Geweldige satire tegen al die verrotte politici die maling hebben aan….de Burger !

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s