WE ZIJN HET ZO ONGELOOFLIJK ZAT!

screenshot_96

(Door: Martha N.)

Ja, dat gekonkel tegen Wilders EN zijn meer dan twee miljoen aanhangers. We zijn het helemaal zat om te lezen wat de politici en kranten allemaal al niet doen om hem (en de PVV-mensen achter hem) in een kwaad daglicht te plaatsen! Wij hebben er genoeg van dat hij, en wij allemaal, voor halfgare idioten worden uitgemaakt door voor eigen vaderland te kiezen; genoeg is genoeg! Een bange hond laat de tanden zien en gromt, een waarschuwing, maar zal bijten wanneer je hem aanhaalt. Welnu, dit doen de linkse partijen! Ze grommen tijdens de verkiezingen, ze snappen en bijten naar Geert Wilders, ze zijn vals en zullen er alles aan doen om hem van kant te maken, al is het maar figuurlijk!

De linkse partijen? Er zijn toch verschillende groeperingen? Jazeker, maar hun gedachten zijn links, zij verenigen zich allen tegen de rechtse Wilders, de PVV en al die mensen die wel kunnen denken. Wat er allemaal niet gekonkeld wordt achter de schermen mogen we niet weten, maar zou openbaar moeten worden gemaakt!

We hebben er genoeg van! Genoeg van het gelieg en bedrieg, de valse koppen in kranten die doen vermoeden dat..! Het is de hoogste tijd dat het gelieg eens aan banden wordt gelegd. Neem de kop in de krant van 2 maart 2017: Een D66 Statenlid zegt “Geert Wilders hoopt op een aanslag! Een aanslag vlak voor de verkiezingen zodat hij stevig op het Haagse pluche zit als de rook weer is opgetrokken!” Mensen, WAT een bewering, wat een valse gluiperigheid van dit paasei met een kuifje. Nooit en nooit heeft Geert Wilders laten blijken dat hij een aanslag wil om hem in het zadel te helpen of iets dergelijks in deze richting gezegd. Wilders wil dit soort aanslagen juist voorkomen, in tegenstelling tot de valse linkse kliek, die er alles en alles aan doet om zelf in het zadel te blijven en ons land opoffert aan zijn dwaze ideeën en gedachten.

Zo de waard is, vertrouwt hij zijn gasten. Deze D66-gast, die deze gedachte als een waarheid durft te uiten, is intens en intens vals! Is hij een waarzegger misschien, kan hij de gedachten van Geert Wilders lezen? Hij zegt te reageren op de nep-foto van Pechtold die tussen radicale moslims staat. Maar de idee achter deze foto helemaal terecht!

We hebben genoeg van valse beloften door politici en van hun gekonkel. Het is nu de zoveelste keer dat zij gebruik maken van de oude methode: lieg het volkje voor, beloof ze geld en alles wat mooi is, als ze maar voor links blijven kiezen, anders spatten ONZE, let wel, ONZE mooie dromen uit elkaar gelijk een zeepbel. En ja, daar gaan dan de dikke banen, de leuke uitstapjes, het slapen in peperdure hotels en het hoeren en snoeren.

WAT te denken van de dromen van ons, de burgers? Het belang van de werkende mensen in het vaderland? Wat is dat? Oh bah, ze worden er misselijk van en in feite kotsen deze politici op de mensen, ja, ook op de stemmers die achter hen (de partijen van het bedrog van de burger) staan. Vandaar die valse lach van Rutte. Eenmaal de stem uitgebracht, hebben we wel weer een smoes klaar, net zoals 8 en 4 jaar geleden.

Uw regeringsleiders/leidsters? Zijn deze bekwaam voor de functie waarvoor ze gekozen worden? Hebben ze ook maar enig idee van de materie? Neem die opgewonden kakel, die omhooggevallen Groen Links wereldverbeteraar Jesse Klaver. Hij zegt: “Het volgende kabinet bestaat als het aan GroenLinks ligt voor de helft uit vrouwen. Zo eenvoudig is dat niet, weten de mannen die eerder ministeriabele vrouwen zochten.”

NEE, zo eenvoudig is dit niet. Tegen vrouwen in het kabinet ben ik niet, maar waar gaat het hier nu eigenlijk om? Gaat het hier gewoon om welke vrouw dan ook? OF om vrouwen die weten waarover ze praten, vrouwen die  een opleiding hebben in de richting waaruit hun functie bestaat! Het is gebakken lucht, mijnheer Klaver. Ook U hebt geen opleiding genoten in de richting politiek. U kunt geen land besturen, kletspraatjes om kiezers te krijgen. Kletsen maar om vrouwen als stemmer op Groen Links te paaien, daarna zien we wel verder. Alweer een holle blaaskaak erbij!

Net zoals bij alle baantjes van zowel mannen als vrouwen die een post bezetten in dit kabinet: het gaat niet om de juiste kennis, maar om de kennissen die je hebt, dan wordt er wel iets voor je geregeld. ONS LAND heeft dringend behoefte aan mensen die werkelijk vakkennis hebben, kennis van hetgeen waarover ze moeten beslissen. We hebben genoeg van gekonkel, ondergeschoven baantjes en elkaar de hand boven het hoofd houden.

Dan hebben we de Partij voor de Dieren van Marianne Thiemen. Voor de dieren? Nu, dat betwijfel ik ten zeerste! Ze heeft VOOR gestemd bij het generaal pardon. Ze ziet islamisering NIET als een bedreiging voor de Nederlandse cultuur. Dit wil zeggen dat ze VOOR het lijden van dieren is. Het halal slachten hoor je haar niet over. Weten de burgers van dit land wel  onder welke omstandigheden de dieren geslacht worden? Of sluiten we oogjes en oortjes om het gehuil van pijn van deze dieren niet te moeten horen? In ieder geval Marianne Thieme wel.

Ach ja en de linkse politici doen er alles aan om in het zadel te blijven. Komt er eens een fout te voorschijn, kruipen ze even door het stof, een zeer wel gehate uitdrukking voor mij, want ik haat stof. Daarna een tijdje stilte rond de persoon en ja, dan ineens duikt ie weer op in een ander leuk baantje.

Altijd hoop ik weer dat de mensen zich niet opnieuw laten bedonderen rond de verkiezingen, want dan zijn de beloften niet van de lucht. Is er nog hoop? Laten we het hopen!

Marine le Pen wordt aangeklaagd wegens het verspreiden van mensen die het hoofd afgehakt worden. De kranten krijgen niet genoeg van het verspreiden van dit soort foto’s. Dat mag WEL? Dat is WEL toegestaan?

http://nieuws.tpo.nl, www.dagelijksestandaard.nl, www.dagelijksestandaard.nl

Het is zo ongelooflijk duidelijk: Tegen de tijd van verkiezingen worden door de LINKSE partijen en media tegen politici en aanhang  die alleen het beste voor hebben met eigen vaderland alle registers van futiliteiten open getrokken. LINKS moet ten koste van alles zegevieren! Marine le Pen, Geert Wilders, Donald Trump e.a…. Ach ja, de Linkse macht is groot en ze zijn zeer, zeer slechte verliezers. Het zijn de nieuwe “Hitlers” om het zo maar eens te zeggen; ze onderdrukken met groot plezier en een lachende smoel het volk, ze minachten ons, lachen ons uit vanwege het opnieuw stemmen voor een wereld die niet meer de onze zal zijn!

EEN LAATSTE KANS! Wanneer we deze laatste kans missen om TEGEN de EU te stemmen, ofwel tegen het juk van de onderdrukking door politici,dan is het voorgoed afgelopen. Weg met ONZE vrije mening, er zullen heel wat veranderingen komen. Mensen GA STEMMEN. Stem TEGEN Links. Stem en laat u niet meer beduvelen door valse beloften! STEM, laat Uw mening horen.

HET JUK VAN DE ONDERDUKKING, DE LAARS IN DE NEK?  Jazeker, de “LINKSE LAARS”. Ooit zijn wij, de Nederlanders, onder het juk van de onderdrukking uitgekomen, het kan opnieuw! Geloof in Uzelf, geloof in een wereld die niet ALLEEN bestaat uit GOEDDOEN aan “anderen”, uit bedrog en valse beloften.

STEM VOOR UW EIGEN EN… DE TOEKOMST VAN UW KINDEREN, TEGEN DE ONDERDRUKKING! Laten we het juk afschudden, het juk van het slaafs volgen van kletsmajoors!

Stem voor betere gezondheidszorg! De zorg was redelijk goed, maar is totaal afgeroomd door politici die de gezondheid van buitenlanders belangrijker vinden! Stem voor een toekomst van Uw kinderen! Stem voor meer politie en stem voor het beter screenen van deze mensen. Laat het woord “discriminatie” verwijderen. De enigen die discrimineren zijn diegenen die hier gastvrij ontvangen worden! Dit wil niet zeggen: haat ze. Dit wil echter WEL zeggen dat deze mensen zich aan moeten passen aan ONS land, aan onze normen en waarden! EN niet te vergeten aan onze wetten, die graag met voeten getreden worden door rechters! Stem voor Uw eigen belang en NIET voor het belang van politici. Dit wil niet zeggen dat wij, de Nederlanders, andere mensen niet willen helpen, maar genoeg is genoeg en WIJ bepalen onze regels!

Stem tegen de mishandeling en verkrachting van Uw dochters! Een nee, niet doen, geldt niet voor moslims (de meesten), omdat zij ONZE wetten niet accepteren en er zeker van zijn dat ze wegkomen met een paar uur perkjes schoffelen. Hoe dan ook, laat U niet intimideren door moslims, rechters en valse politici.

Utrecht: Haatimam Suhayb Salam roept zijn achterban op om op Denk te stemmen. Salam is de extremistische voorman van de salafistische al-Fitr moskee in Utrecht.

Is dit ons land, Nederland, of wonen we in Verweggistan?  DENK je eens in: Komt het voor in een Arabisch of welk moslimland dan ook dat christenen een kerk mogen bouwen, in het parlement zitten en mogen oproepen tot haat tegen de mensen die hen helpen? Mensen die hen een paradijs op deze aarde geven? Bent U het eens met alles wat U , Uw vrouw en Uw kinderen overkomt, stem dan voor Uw eigen ondergang.

Is er nog hoop? Maak dan Uw eigen keuze en laat dit blijken uit Uw stemkeuze. Laat U niet in slaap sussen, het is onze toekomst en die van Uw kinderen.

pvv-nieuw

Door:
Martha N.
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Geert Wilders, Nationalisme, Nederland, Patriottisme, PVV. Bookmark de permalink .

29 reacties op WE ZIJN HET ZO ONGELOOFLIJK ZAT!

 1. ik hoop op een meerderheid van PVV, VNL en FvD op 15 maart, aansluitend bij Trump en BREXIT

  Geliked door 2 people

 2. Driek zegt:

  Mooi geschreven, Martha, ik ben het helemaal met je eens, maar ik denk dat op 15 maart dezelfde klungels weer aan het bewind komen, want de Nederlander gaat straks weer stemmen op GL, D66, PVDA en vul verder maar in. En ja, de Partij van de dieren vind ik nog altijd iets belachelijks, want ze mag wel overal over mee stemmen, maar van dat dierenwelzijn merk ik niet veel, want er wordt nog steeds halal geslacht. Er is nog maar een enkele slager die gewoon geslacht vlees verkoopt. Alles draait om die rottige islam.

  Geliked door 1 persoon

  • Martha N zegt:

   Driek, zo vaak denk ik, ik doe het niet meer, me druk maken, toch trap ik er weer in en schrijf een keer. Dierenwelzijn wordt met voeten getreden, we kunnen er nog lang over praten, over alles, maar ja

   Geliked door 1 persoon

   • Anneke zegt:

    Martha, heel mooi geschreven en ik voel precies hetzelfde. Iedere dag denk ik, ik doe het niet meer, ik ga mij niet meer druk maken, maar iedere dag lees ik toch weer alle berichten en ik ben bang dat Links straks aan de macht komt en dan zitten wij, weer met de zelfde ellende. Iedere dag denk ik…..zijn de mensen nu zo stom….willen zij niet zien wat er gaande is…nou, blijkbaar niet…..Wij moeten nog 11 dagen wachten Martha en laten wij duimen dat Geert Wilders wint en zo niet, dan blijven wij vechten……Ik zal tenminste doorgaan…..

    Like

  • Feniks zegt:

   Nee, niet opgeven, nooit!
   Eendracht maakt macht vergeet dat niet!

   Geliked door 1 persoon

 3. BertG. zegt:

  Ik ben weer helemaal bijgepraat, mocht ik nog iets vergeten zijn.
  Maar nu weet ik het weer.

  Geliked door 1 persoon

  • BertG. zegt:

   Martha, ben jij soms schooljuf geweest op een hele strenge school?
   Dat belerende toontje moet je toch ergens van over gehouden hebben.
   Weinig mensen hebben dat van zichzelf.

   Like

 4. Mary zegt:

  Marianne Thiemen wat heeft die ooit ten behoeve van dierenwelzijn gedaan?, wel ken ik Dion Graus van de PVV die sinds 2006 zich daarvoor inzet, in 2007 heeft hij er voor gezorgd dat het dierenalarmnummer 144 een feit werd waar men dierenleed/mishandeling kon melden, heeft gezorgd voor een meerderheid op een verbod voor pelsdierhouderij, en de dierenpolitie is door het vele pleiten daarvoor door hem tot stand gekomen etc.etc.. dus bent u begaan met dieren zeker op de PVV stemmen.

  Geliked door 1 persoon

 5. Gillis zegt:

  Ik hoop dat wij op 15 Maart, met groot verschil de grootste partij van Nederland worden met Geert als Premier!!!!

  Geliked door 1 persoon

 6. Flo zegt:

  Rutte,zal straks aardig op zijn neus kijken,hij schat de PVV op 15 zetels, alleen al als je zoiets durft te beweren ,bewijst al dat de beste man niet alleen een grote leugenaar is ,maar daarbij ook niet goed snik is .

  Like

 7. leefbarbaar zegt:

  We zijn het allemaal zat. Daarom hebben de kranten de mogelijkheid tot reaguren gesloten. De meeste lezers zijn het ook zat.
  Denk aan Clinton, die zou 90% van de stemmen halen, maar het werd Trump.
  Gaat hier ook gebeuren, maar we moet wel gaan stemmen.

  Geliked door 1 persoon

 8. kruisridder zegt:

  STEM TEGEN DE ISLAM, STEM PVV.

  Geliked door 2 people

 9. tippelaar zegt:

  Mocht er een aanslag plaats vinden op Geert Wilders dan zullen we dat D66-statenlid weten te vinden en ter verantwoording roepen voor uitlokking van dat misdrijf. Ik ben benieuwd of dan het recht ook zijn loop zal hebben.

  Geliked door 2 people

 10. guusvelraeds zegt:

  Een D66 Statenlid zegt “Geert Wilders hoopt op een aanslag! Een aanslag vlak voor de verkiezingen zodat hij stevig op het Haagse pluche zit als de rook weer is opgetrokken!”

  D66 lieden en vergelijkbaar hopen heel vurig dat er geen aanslag komt. Geen aanslag omdat ze misschien zorgen zouden hebben om toekomstige slachtoffers? Nee hoor, ik denk niet dat de toekomstige slachtoofers hun wat uitmaakt. Zou dat wel zo zijn dan zouden ze subiet hun beleid veranderen. D66 types en vergelijkbaar willen geen aanslag omdat het hun politieke loopbaan op een niet gewenste afslag kan zetten. Geen aanslag omdat met elke aanslag hun politieke geloofwaardigheid op losse schroeven komt te staan. D66 types hebben liever geen aanslag omdat bij elke aanslag hun politieke greep op de macht minder wordt waardoor ze aan de zijlijn komen te staan tot algemeen verdriet van hun lobbygroepen en vele anderen die belang hebben bij een status quo van het multiculturele pro EU beleid.

  De zorgen van een D66 type voor geen aanslag zijn als de zorgen van een verzekeringsmaatschappij voor geen meldingen op aanspraak voor verzekeringspenningen. Niet omdat het drama achter elke melding hun belangstelling heeft maar omdat elke melding hun geld kan kosten.

  Ziehier in notedop de angst van het policor voor aanslagen.

  Geliked door 2 people

 11. joga zegt:

  Meer dan de helft van de Nederlandse ondernemers stemt nu PVV, blijkt uit een officiële publicatie van een paar dagen geleden en dus niet meer op de VVD van leugenaar Rutte. Dit is toch wel een teken aan de wand voor 15 maart.

  Like

 12. BigLJohn zegt:

  De MSM media willen ons doen geloven dat de PVV gelijk een kaartenhuis aan het ineenstorten is. Een poosje geleden had de PVV 37 vituele kamerzetels, en nu zouden er daarvan nog maar 15 van over zijn. De complete trouwe aanhang en nieuwe aanwas van de PVV zou ineens weggelopen zijn naar rode politieke partijen. Als niet teveel mensen zich laten meeslepen door die MSM media, of op die rechtse splinterpartijen gaan stemmen, beleven we over 12 dagen een soort van Trump effect. Geen 15 zetels voor de PVV, maar minstens 40 !

  Like

 13. Ik geloof het niet zo. Rutte is zo gespannen. Mogelijk proberen ze het zo wat af te zwakken.

  Like

 14. dutchdl zegt:

  Dit is op dutchdl herblogd.

  Like

 15. Fred zegt:

  Links is totaal de weg kwijt.
  Neem nou bvb het tijdschrift de nieuwe revu.
  Op bijna elke bladzijde staat wel een smerige opmerking over Trump.
  Zelfs die o,zo geweldige columnisten doen er enthousiast aan mee.
  En ook de cartoonisten laten zich niet onbetuigd. Hein de kort spant in dit geval de kroon.
  Noemt Trump een reptiel.
  Wat een smerig volk.
  Ik heb een abonnement op dat blad.
  Al zolang ik leef.
  Vroeger (jaren vijftig) hadden mijn ouders een abonnement op de voorloper van dat blad, de Katholieke illustratie genaamd.
  Toen ik zelfstandig ging wonen heb ik dat abonnement voortgezet.
  Maar nu moet ik constateren dat het een van de smerigste pulpbladen is die er bestaan.
  Nepjournalistiek in het kwadraat.
  De eigenaars van dat blad en de redacteuren zouden zich de ogen uit de kop moeten schamen.
  Maar misschien valt het kwartje als veel meer mensen zoals ik hun abonnement op zouden zeggen en de losse verkoop met 100% daalt.
  We kunnen aan die nep informatie iets doen door het niet meer te lezen en er zeker geen abonnement meer op te nemen.
  Doen mensen, doen.

  Geliked door 1 persoon

 16. Martha N zegt:

  Nog een klein woordje voor BertG, pussycat. Nee, ik was geen schooljuf, ik ben gewoon iemand die niet tegen onrecht kan, net zoals jullie. Ik ben 73 nu en zit echt niet achter de geraniums. Heb het niet nodig om me te vermaken achter de computer, veel te doen in mijn leven. Sta sinds jaren achter Geert Wilders, Pim Fortuyn en Janmaat, niet om op te vallen, maar uit oprechte overtuiging!
  Schooljuf? Niks juf, wil je meer van me weten schrijf me dan eens een persoonlijke brief, lijkt me beter. Liefs van Martha.

  Geliked door 1 persoon

 17. Loebas zegt:

  Helemaal mee eens en mijn stem gaat ook naar Wilders ,,Maar als ik in dit vreselijk gave land om mij heen kijk en die vele makke schapen zie (en hoor) ,woonachtig in Vinex huisjes en rijdend in hun ,door de staat aangewezen milieuvriendelijk (lease) stationwagentje en een “gelukkig” bestaan leiden onder de warme deken van betuttelende regeltjes vrees ik het ergste. …Een volk krijgt een regering die het verdiend.

  Like

 18. Martha N zegt:

  Loebas, helaas! Ik denk dat je gelijk hebt. Maar moeten we dan opgeven=

  Like

 19. Mirjam zegt:

  Jullie moeten maar zo denken. Sinds ongeveer 1970 hebben kinderen die geen opvoeding hebben gekregen van hun hippie ouders, hun eigen kinderen ‘opgevoed’ (zeg maar verpest). Vandaar dat het een zooitje is geworden met de laatste twee generaties, welke denken dat ze de wijsheid in pacht hebben. Partijgroepen als GroenLinks en D66 zijn het gevolg van deze generatiemisser.
  Hun idealisme is hart verscheurend, niet voor hem, maar voor ons. Ze komen niet verder met hun visie dan dat vrijheid en tolerantie dé woorden zijn die de manieren aangeven hoe te handelen. Vrijheid kan echter alleen bestaan als er geen dictatuur is op die vrijheid. Door echter alles wat slecht is maar als vrijheid te beschouwen, maken zij het goede kapot. Alles mag maar uit naam van het linkse gedachtegoed, maar zonder regels en plichten gooi je de veiligheid weg die ons beschermen moet tegen mensen die niets ophebben met onze vrijheid en die hun eigen cultuur aan ons opdringen, waardoor de dictatuur op de zo gewenste vrijheid ontstaat. Gepleegd en verzorgd door de linkse partijen.

  Stoppen hiermee. Mensen die realistisch denken willen dit allemaal niet meer, want we hebben het lang genoeg gehad en als we het niet stoppen, dan stopt het ons. Maakt het ons kapot.

  Al die partijen die verdwaald zijn in hun eigen onvermogen om ons land goed te besturen en vooral te verzorgen, omdat ze de kennis, gevoeligheid en het inzicht er niet voor hebben, behoren niet de macht te krijgen om land om te vormen tot een thuishaven voor iedereen op de wereld die onze cultuur niet kent en niet wilt aannemen, maar juist wil veranderen in die van hen. De grenzen horen dicht voor gepeupel dat hier niets verloren heeft dat van buitenaf komt, maar ook voor gepeupel dat van binnen Nederland stelselmatig ons land kapot aan het maken is, moeten de grenzen duidelijk zijn. Tot hier en niet verder, dat is de regel. Blijf af van ons land, want dan kom je aan ons allen. Blijf af van onze gewoonten, onze cultuur en, ja ook van onze normen en waarden. Daarom moeten we niet vergeten op Geert te stemmen. Ik zou graag willen dat hij premier zou worden, maar dan moet hij heel veel stemmen krijgen. En, laten we eerlijk zijn, hij moet zich laten zien en horen. Hij moet er zelf aan werken. Zijn kiezers willen hem horen. Dus Geert, zet hem op! Wij stemmen op je.

  Like

 20. Martha N zegt:

  Mirjam, helemaal gelijk. Na al die keren schijnt het echter nog niet door te dringen tot de kakelende linkse groep, die ons opnieuw gaat belazeren (sorry is geen damesachtig woord).

  Ook mee eens wat betreft de opvoeding van de lieve kleinen, alles mag, alles kan en ze leren geen grenzen.

  Wat Geert betreft: Laten zien en horen, JA!, maar gaat hij in op een gesprek/debat op radio of TV dan vallen ze als een bronstige groep over hem heen. Afmaken dat is het enigste dat ze willen. Net zoals bij Trump. LINKS is ons ijzeren gordijn, niet doorheen te boxen, maar we blijven het proberen. H. groet, Martha.

  Like

  • Mirjam zegt:

   Beste Martha, dat moet Geert niets interesseren, en dat interesseert hem ook niet, wat dat betreft is hij ijzersterk en dat is goed, want hij kan ze allemaal aan, dat heeft hij bewezen. De waarheid is de waarheid en daar valt niet aan te torren. Geert vertegenwoordigd feiten, de rest vertegenwoordigd dromen/visies. Zij komen met dikke boekwerken aan ‘plannen’ voor de toekomst als zij mogen regeren. Leg die plannen eens naast de werkelijkheid over een aantal jaren, als zij de macht zouden krijgen, dan zal iedereen zien dat het gewoon niet uit is gekomen en dat het verspilling van papier, tijd, geld en hoop is geweest, dat ze dit ooit hebben durven schrijven.

   Je kunt namelijk niet weggeven wat je niet hebt. Zij beloven de wereld aan de burgers, maar de wereld is niet van hen en veranderd constant. Geert is rechtuit en zegt wat hij aan de burgers wil geven en dat is dat, waar hij al jaren voor vecht. En natuurlijk wil hij ook de andere onderwerpen zoals zorg, veiligheid, ouderen etc. ten beste late werken. Iedereen begrijpt dat je met één A-viertje niet de hele problemen in het land kunt benoemen en oplossen en dat het daarmee ophoudt voor een regering om zijn plicht te doen. Natuurlijk niet. Zijn partij is met de anderen onderwerpen net zo goed bezig als met wat er op het A-viertje staat en willen deze ook ten beste uitvoeren. Alleen, er één ding en daar is hij ook weer oprecht in, hij belooft niets hierover, hij voert het naar beste kunnen uit. Hij houdt van Nederland en van de burgers en wil ons land niet ten gronde laten gaan. Hij is een eenling, maar hij is een eenling vóór de mensen/burgers van dit land en niet voor zijn eigen ego. Ondanks dat hij een eenling is, wat hem krachtig maakt en vastbesloten, heeft hij een partij van mensen die hem bijstaan en die Nederland zullen helpen om weer ‘normaal’ te worden, om weer Nederland te worden voor de Nederlanders. Geert heeft een raar leven, maar denk maar eens na, hoeveel mensen zouden zijn weg willen gaan? Toch niet velen, want het kan een hel zijn en de meesten kiezen liever de makkelijke weg naar de ‘top’, naar de plek waar ze ‘willen’ zijn, en niet naar de plek waar ze ‘nodig’ zijn, zoals Geert wel doet. Hij moet doen wat hij doet, omdat de situatie in Nederland en in de wereld rond de moslims het van hem vraagt.

   Het feit dat hij geen subsidie krijgt van het rijk, omdat hij geen leden heeft in zijn partij, maakt het moeilijker voor hem om evenementen te organiseren, zodat hij de burgers kan bereiken, want de kosten moet hij zelf opbrengen, maar daarmee laat hij zich niet ontmoedigen. Hij heeft er zelf voor gekozen, zegt iedereen, en dat is ook zo. Maar dit gebeurt ook uit noodzaak. Fortuyn was een eenling, Van Gogh was dit ook, beiden vechters tegen de leugen en het onrecht. Fortuyns partij had wel leden, maar ook grote verdeeldheid binnen de partij. En waarom was dit zo, omdat Fortuyn qua visie en mening zijn tijd ver vooruit was en hij zich ook uniek in beide uitte. Zijn partij volgde hem weliswaar, maar hadden niet de volledige kennis, moed en gotspe wat hij wel had, om die visie volledig te ondersteunen, zij begrepen hem vaak ook niet. Geert is van hetzelfde hout. Hij geeft niet op en zijn visie is puur en gevaarlijk voor de gevestigde orde. Vandaar zijn bekendheid/beruchtheid overal. Hij wordt vaak niet begrepen en verketterd, maar hij weet dat hij op de goede weg is en volhardt, ondanks al het gevaar, in zijn doel. Als eenling draagt ook alleen hij het risico en het is bewonderingswaardig dat hij vol blijf houden. Geen liegen en bedriegen, gewoon rechtuit zeggen hoe het is en er dan ook iets aan proberen te doen. Zo moet het en niet anders. Geert verdiend onze stem, hoe anderen er ook over mogen denken. Vriendelijke groet terug, Martha.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s