Zweden: Schoten op bus? – stad staakt openbaar vervoer in immigrantendistrict

screenshot_113

(Vertaling: E.J. Bron)

Het complete openbaar vervoer in het immigrantendistrict Södra Ryd in de Zweedse stad Skövde wordt met onmiddellijke ingang gestaakt. Daarvoor werden bussen tijdens de rit aangevallen, wellicht zelfs beschoten (foto).

freie-zeiten

In de nacht naar zaterdag werd in het immigrantendistrict Södra Ryd in de Zweedse stad Skövde een bus aangevallen, bericht de regionale krant “Skövde Nyheter”.

Een raam achter de chauffeur knapte plotseling, toen de bus door het centrum van de voorstad reed. De chauffeur zat alleen in de bus en bleef ongedeerd, hij staat echte ronder shock.

Eerst ging men ervan uit dat iemand een steen naar de bus zou hebben gegooid. Nu verklaarde de politie dat de bus wellicht met een wapen beschoten werd. Een technisch onderzoek moet nu uitsluitsel geven.

Donderdag kwam het op een andere buslijn tot een soortgelijk incident. Vanwege de aanvallen wordt het hele openbaar vervoer in de voorstad nu gestaakt.

“Tot nader order rijden er geen bussen meer. De inschatting van de politie werd in deze beslissing meegenomen”, zei Jens Holmberg, perswoordvoerder van het regionale verkeerskantoor.

De voorstad Södra Ryd is een zogenaamd probleemdistrict, dat sterk beïnvloed wordt door de immigratie uit de Derde Wereld. Volgens een artikel van het dagblad “Aftonbladet” uit het jaar 2001 had destijds al meer dan 70% van de bewoners van het stadsdeel een migratieachtergrond. Velen van hen zijn immigranten uit Arabische landen zoals Syrië en Irak.

Bron:
www.freiezeiten.net

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Incidenten", "Integratie", "Religie van de vrede", "Weg met ons!", Allochtonen, Arabische wereld, asielwaanzin, Barbarisme, cultuurrelativisme, Derde Wereld, Eurabië, Illegalen, Immigratie, Islam, Islamisering, islamofascisme, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Moslims, nieuw fascisme, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zweden. Bookmark de permalink .

9 reacties op Zweden: Schoten op bus? – stad staakt openbaar vervoer in immigrantendistrict

 1. tippelaar zegt:

  De zweden verdienen niet beter. Wie niet horen wil moet maar voelen. Als je niet de moed hebt om je eigen huis en haard te verdedigen tegen criminele indringers, asielgelukszoekers) dan heb je je recht verspeeld. Dat geldt ook voor nederland.

  Like

 2. Pietersen zegt:

  Fijn. Ik wacht rustig af tot de boel daar overal affikt, met mijn armen over elkaar.

  Like

 3. Wachteres zegt:

  Nog eenvoudiger is het, @tippelaar, om net te doen alsof er niets aan de hand is en alle andere berichten voor leugens verklaren.

  Zweden in de problemen??? Ha ha, laat ons niet lachen, hoe komen jullie erbij.

  Wij zijn de eerste perfect functionerende multiculturele samenleving en een ieder die wat anders zegt is een racist en een islamofoob.

  Like

 4. Annette/Gerald zegt:

  Helemaal eens met “tippelaar”. Wie niet horen wil moet maar voelen. Eerst gaat de bus niet meer door dit gebied rijden, volkomen terecht. Je gaat je toch niet laten beschieten? Jammer voor de mensen die daar wonen en niet gewelddadig zijn (zijn er vast nog wel een paar) maar die moeten dan lijden onder de slechteriken. Zo gaat dat nu eenmaal. De goeden moeten altijd onder de kwaden lijden. De volgende stap zal, denk ik zomaar, zijn dat ook politie en brandweer, ambulancediensten hier niet meer naar toe kunnen. Dat zal ongetwijfeld leiden tot spanningen, geweld. Ik zie dan ook, net als in andere Europese landen, een burgeroorlog in het verschiet. Je ziet al de escalatie in Frankrijk. En dan ben ik er nog zeker van dat er heel wat onder de pet wordt gehouden. Gelukkig kijk ik nooit meer N.P.O., lees geen kranten meer (niet betrouwbaar). Uitzondering maak ik voor Elsevier op het internet. Heb ik sinds kort een abonnement op en ik kan niet anders zeggen dat er een aantal zeer goede columnisten zijn die niet te bang zijn om het beestje bij de naam te noemen. Gezien de vele reacties (soms wel 100 tot 150) ben ik niet de enige die dat leest. Deze site volg ik ook al een aantal jaren en daardoor vind ik ook dat ik behoorlijk goed op de hoogte ben van alles wat er hier en overal gebeurt. Dank hiervoor!

  Like

 5. Sabeltant zegt:

  In Zweden is het oorlog. Lees via Google Translate nyheteridag.se en je weet er alles over.
  Geen woord erover in de Nederlandse media natuurlijk.
  Trump heeft gelijk, kijk eens wat er in Zweden gebeurd.

  Like

 6. Pete zegt:

  Bussen overal in Europa uitrusten met kogelwerend glas en stalen roosters.
  Openbaar vervoer, zoals deze stadsbussen, doet de moslim er pijnlijk aan beseffen dat die naar andere wijken rijden, die nog niet onder het gezag van allaah vallen.. En dat kan natuurlijk niet !

  Trouwens wel geld voor vuurwapens ??? Welke idioot zei ook alweer dat jihadisme door armoe komt !!!

  Like

 7. Her verval van Zweden zien we met leden ogen aan.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s