Jesse Klaver is een gevaarlijke idioot

screenshot_119

(Door: “Boiling Points”)

Een luchtige kijk op het nieuws door Boiling Points, met deze week: het frisse gezicht van het linx-activisme: Jesse Klaver, lijsttrekker Groenlinx. Toen ik inmiddels de leeftijd had bereikt om 40 uur per week te mogen werken, smeerde deze Jesse Klaver waarschijnlijk nog ontlasting aan zijn fair trade houten ledikantje, maar nu, zo’n 30 jaar later, heeft meneer u en mij een vraag gesteld en dat doet ie met een stalen gezicht:

Klaver stelt dat mensen zich best wat meer in elkaar mogen verplaatsen. ‘Het is een belangrijk onderdeel van deze verkiezingen wat mij betreft. Probeer je eens te verplaatsen in een ander. Is het dan zo erg om je gedrag aan te passen of tradities aan te passen? Helemaal niet.’

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", achterlijkheid, Barbarisme, betutteling, cultuurrelativisme, Derde Wereld, Dhimmitude, Eurabië, Groenen, Hypocrisie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Links fascisme, Marokkanen, Marxisme, Moslims, Multiculti, Nederland, nieuw fascisme, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

23 reacties op Jesse Klaver is een gevaarlijke idioot

 1. Drs.P. zegt:

  Niet alleen deze Arafatrat klaver randdebiel is een gevaarlijke idioot, zijn hele smerige pedopartij is net zo gevaarlijk voor dit land. En toch zijn er nog zoveel “nadenkende” & “hoogopgeleide” maar in principe ongeleide eigenland verradende projectielen die vol overtuiging op deze smerige nsb club stemmen, onbegrijpelijk.
  Hij is niets anders dan een booslim imfiltrant die ons land kapot wil maken met import van miljoenen smerige neuq/bijstands parasieten.

  Liked by 1 persoon

 2. Claudia M. zegt:

  Waar ik gisteren al schreef; “Zolang zich niemand…, maar dan ook echt he-le-maal niemand zich in mij verplaatst en daarop ook maar enige sprake is van aanpassing, kan deze knul wat mij betreft de boom in! Bij voorkeur een hoge, dan lever ik een stevig touw!”

  Klaverzuring zal moeten begrijpen dat dit mijn land is! Ik heb namelijk geen enkele kans mij elders te vestigen, nergens! Nergens ter wereld zit men op mij te wachten en ik krijg zo langzamerhand zelfs het idee, ook hier in eigen land niet.

  Deze week kreeg ik te horen dat ik een keuze heb… De keuze of aan de functie eisen te voldoen of maar een schaaltje lager. Aan die functie eisen, kan ik dus niet voldoen, ik heb immers nooit enige bijscholing en/of hulp gehad mij daadwerkelijk hogerop te werken. Wel om gevraagd, maar nooit gekregen. Ik heb wel altijd hard gewerkt met een groot verantwoordelijkheid gevoel, bijna nooit ziek en ook nooit te laat.

  Dit is overigens het zoveelste spelletje, want de nodige gesprekken hiervoor werd de vaststellingsovereenkomst steeds aangehaald. Een vaststellingsovereenkomst is vertrekken, je komt dan in de WW, de werkgever vult nog een deel aan en na twee jaar komt je als 50+ dan gewoon in de bijstand, want banen zijn er voor 50+ niet! Sterker nog na je 45ste ben je al uitgerangeerd tegenwoordig.

  En dan komt gloeiende-gloeiende-gloeiende Godverdomme zo’n jonge dwaas mij vertellen dat ik me maar moet aanpassen? Ik heb op zolder een stuk fantastisch eind touw liggen, maar inmiddels vraag ik me af of ik die beter voor mezelf kan bewaren!

  Like

 3. leefbarbaar zegt:

  BP altijd ++
  Maar Klavert is ook de nutiige idioot.
  De Jan Klaassen van het achterkamertjestoneel.
  Want GroensLinks is een criminele organisatie, waar honderden politici belangen verstrengelen. Vele “werken” in de duurzame sector, in de energiemarkt. Velen hebben een eigen adviesbureau of zijn ambtenaar. Toch zijn het allemaal ook politici. Deze fraude met 2 petten is zo algemeen geworden, dat het niemand meer opvalt. En zeker lees je er niks over in de oude media, want ook linx.

  Klavert doet nu zijn kunstje in de soundmixshow van de vaderlandse politiek, maar het had iedere andere VMBO-er kunnen zijn. Het echte GsL blijft buiten beeld, die kunt u alleen zien op hun joelfeesten: grijze babyboomers, die lang geleden hun idealen verruilden van geld en macht. Daar stem je op wanneer je GsL stemt en juist die moet je in de gaten houden en mijden als de pest. De lijsttrekker van nu is slechts een gedresseerde knuffelallochtoon, even vervangbaar als sokken.

  Liked by 1 persoon

 4. Klaver zal nooit een klaver vier worden.

  Like

 5. N.E. Derlander zegt:

  Jesse Klaver alias Yasser Feras, met z’n Marokkaanse roots, zal ons even vertellen, waarin wij autochtonen in z’n ogen tekortschieten. “Wij passen ons niet voldoende aan, foei.” Maar nu de andere kant, nu het wij zij denken door Yasser is opgevoerd: hebben de migranten, die al 30, 40 jaar in Nederland wonen, maar nog steeds de Nederlandse taal spreken (en bij wie volgens Kuzu van DENK, een andere islamitische partij in de Tweede Kamer, eerder met de behandeling wordt gestopt door de Nederlandse artsen), hebben die zich volgens GroenLinks voldoende aan Nederland aangepast?

  Like

 6. Theresa Geissler zegt:

  Uitstekend gezegd. Je moest het ‘m alleen nog eens in recht in z’n eeuwig verongelijkte melkmuil-tronie kunnen zeggen!

  Like

 7. Hendrik zegt:

  Jesse liegt en bouwt luchtkastelen over de rug van het ondervolk, de Nederlanders. Ieder ander volk is beter voor deze aanjagers van de islam. Jij werken en veel te veel belasting betalen voor je toekomstige onderdrukkers. Hoe ziek is links en het midden.

  Liked by 1 persoon

 8. koddebeier zegt:

  De linkse landverrader Yasser Feras !!
  http://sta-pal.nl/2017/02/en-we-noemen-hem-yasser-feras/

  Liked by 1 persoon

 9. Harry zegt:

  Iemand heeft de kleur van z’n ziel prima op z’n islamitische rotkop geprojecteerd .
  Onbegrijpelijk waarom men daar achter aan loopt !
  Hoeveel benul heb je dan van de samenleving ?

  Of van politiek ?
  Als ik hoor dat een heleboel mensen pas in het stemhokje bepalen waar ze op gaan stemmen ,
  kan daar toch geen overwogen keuze achter zitten ?
  Die doen maar wat ! Net als kinderen in een kleurboek .

  Niet te bevatten !
  In die zin ben ik het wel met de mening van de politieke partijen eens , het is stom stemvee , die je alleen met mooie beloftes en loze woorden moet zien te bewegen om op jou te stemmen , die dag .
  En morgen kunnen al die klootzakken weer mooi verrekken .

  We maken het er zelf naar , althans de grote meerderheid .

  Liked by 2 people

 10. Onno zegt:

  De duivel heeft vele gezichten……

  We moeten op psychopathie gaan testen!

  Liked by 1 persoon

 11. Geronimo zegt:

  “Jesse Klaver is een idioot”. Gezien deze man behoort tot een linkse partij, lijkt met dat een schoolvoorbeeld ergens van een pleonasme. Wie een linkse Gutmensch weet hokken, wereldwijd, die ze nog alle vijf op een gezonde rij heeft, mag dat altijd melden. Als curiosum te boekstaven. Dient als studieobject meteen genetisch onderzocht en vergeleken,

  Like

 12. oeps48 zegt:

  Yasser Feras (alias Jesse Klaver) is inderdaad niet alleen een gevaarlijke idioot, maar ook een gemene landverrader. Wat is die lummel door de mand gevallen, nu hij zijn ware aard heeft getoond. GroenLinks zag in hem sexy stemmentrekker. Maar die imbeciel verspeelt inmiddels in rap tempo al zijn goodwill. Aanpassen, dat kan hij maar beter tegen zijn vriendjes, de gejurkte baardmannen en de boerkawijven, uit de Verweglanden zeggen.
  Laten wij vooral onze eigen waarden, normen, wetten, regels, etiquettes, varkensvlees en Zwarte Piet in ere houden.

  Liked by 1 persoon

 13. Gaat ’t hier om die #dobberkweler die ze VoiceKids lieten winnen zodat ie later dansjongetje bij GroenLinks werd? Lijkt er sterk op maar ja, GroenLinks is toch de partij die kinderneuken propageert dus die zijn dol op krullekopjes.

  Liked by 1 persoon

 14. Pietersen zegt:

  Tot nu toe heb ik weinig gehoord over Groen van deze superidioot.
  Wel lost hij voor ons het probleem met de islam even op “we moeten ons wat meer in elkaar verplaatsen”.
  Hij begrijpt niet dat onderwerping aan de islam een kwestie is van leven of dood.

  Like

 15. Jan zegt:

  Piepjonge groupies hunkeren naar Jesse Klaver (GroenLinks)
  ‘Want hij wil echt dingen veranderen, duurzaam enzo’

  Jesse laat vrouwenharten sneller kloppen

  Dit laat zien dat vrouwen direct bereid zijn zich te laten naaien, letterlijk en figuurlijk

  Like

 16. Studer zegt:

  Jesse Klaver is een groot gevaar voor de maatschappij zoals hij over Lelystad praat.
  Hij is een idealist die niets van de problematic begrijp.Zoals ook over Electrisch auto’s.
  Hij wil alles geforceerd door voeren.
  Infrastructuur die door gevoerd moet worden is in Nederland op korte termijn onmogelijk met Electrisch rijden.Het batterij probleem met li ion is een tussen stap wat op langere ternijn niet gaat halen en is op dit moment nog geen goede keuze of volledig Electrisch rijden wel gaat halen gezien het grote gevaar met li ion.
  Hybride is nog steeds een mogelijk oplossing voor Electrisch in de stad en buiten de bebouwde kom met een kleine motor.
  Hij snapt we werkelijk niets van.
  Mensen die op deze partij stemmen zijn zich niet bewust van deze persoon.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s