Multiculti bracht Duitsland en Europa geen vrede, maar oorlog

screenshot_122

(Door: Michael Mannheimer – Vertaling: E.J. Bron)

Multiculti heeft maar eentje geholpen: de islam. Zulke beelden waren in Duitsland volkomen onbekend: stenengooiende mannen en jongeren kenden we alleen maar uit islamitische landen. Maar met de import van de islam werden ook diens hebbelijkheden geïmporteerd. Brandweerwagens, politieauto´s, ambulances: zij werden allemaal al door de pupillen van Merkel met stenen bekogeld.

michael-mannheimer-blog

De politiek van de multiculti bracht Duitsland en Europa niet, zoals werd voorspeld door de valse linkse heilsprofeten, meer, maar minder vrede. Ze bracht geen integratie, maar desintegratie – vooral wat betreft de islamitische immigranten.

De islam staat geen vriendschap toe met ons “ongelovigen”

Want de islam staat geen vriendschappen met niet-moslims toe. Erger nog: de moslims die vrienden met ons worden, worden gekwalificeerd als “ongelovigen”. Dat is het ergste vonnis dat je een moslim kunt geven, en in veel islamitische landen betekent dat tegenwoordig de dood.

In soera 5 in de koran (“De Tafel”) wordt het aan moslims nadrukkelijk verboden vriendschap met ons te sluiten. Deze soera omvat 120 verzen en is daarmee de op twaalf na langste soera. Ze werd geopenbaard in Medina. In chronologische volgorde is ze de 114e en daarmee laatste soera van de koran, maar vooral bevat ze een niet meer te abrogeren waarheid. (zie hier: abrogatie) Hier de letterlijke tekst:

“O, gij die gelooft, neemt de Joden en de christenen niet tot vrienden. Zij zijn elkanders vrienden. En wie uwer hen tot vrienden neemt, is inderdaad één hunner. Voorwaar, Allah leidt het overtredende volk niet.”

Bron:
https://michael-mannheimer.net
Door: Michael Mannheimer

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Weg met ons!", Duitsland, Eurabië, Europa, Immigratie, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, koran, Krankzinnigheid, Moslims, Multiculti, Naïviteit, nieuw fascisme, Rotzakken, Taqiyya, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

20 reacties op Multiculti bracht Duitsland en Europa geen vrede, maar oorlog

 1. Jules Vismale zegt:

  Nou wil ik natuurlijk op zich de opkomende vreemdelingenhaat, hetzes tegen vluchtelingen en bedreigingen van politici en het aantal racistische incidenten met een gewelddadig karakter in Duitsland niet vergoelijken maar heeft de Bondsraad er eigenlijk ook eens bij stilgestaan hoe het precies komt dat deze ellende gewoon is ontstaan? Daar is de linkse kliek in Duitsland toch sarcastisch genoeg grotendeels ZELF verantwoordelijk voor geweest door gewoon veel te veel vluchtelingen en asielzoekers daarginder binnen te laten, moslims voor te trekken, aanrandingen, misdragingen en criminaliteit onder misdadige elementen onder hen te verdoezelen, proberen om autochtoonse Duitsers als racisten en nazi’s af te schilderen die zich verzetten tegen de multiculturele samenleving en miljarden over te maken naar Griekenland en Turkije!
  Het heeft trouwens geen enkele zin om de NPD te verbieden daar de haat van talloze Duitsers tegen de linkse regering van Angela Merkel en de EU zo sterk is gestegen dat een verbod hierop alleen maar averechts werkt dat de vlam een keer in de pan slaat. Ze kunnen anders desnoods proberen om alcohol te verbieden, zoals dat in de jaren ’30 tijdens de Depressie in Amerika gebeurde waardoor de maffia opbloeide en gangsters als Al Capone (1899-1947) jaren konden overheersen.
  Ikzelf wil trouwens veel liever dat radicale moslimpartijen en aanverwante organisaties worden verboden daar zij zich eveneens schuldig maken aan racisme, vrouwen- en vreemdelingenhaat, bedreigen van politici, gewelddadigheden enz.!

  Geliked door 1 persoon

  • guusvelraeds zegt:

   Nou wil ik natuurlijk op zich de opkomende vreemdelingenhaat, hetzes tegen vluchtelingen en bedreigingen van politici en het aantal racistische incidenten met een gewelddadig karakter in Duitsland niet vergoelijken

   Als vreemdelingen haat een uiting is van met de rug tegen de muur staan, een uiting is van jarenlang niet gehoord worden en een uiting is van nooit gevraagd zijn maar wel op moeten draaien voor alle kosten, multiculturele ongemakken en inlevering van eigen waarden, normen en cultureel erfgoed dan is het de vraag of vreemdelingen haat, vreeemdelingenhaat in de zin van het woord is.

   Fremdenhass is net als nazi en islamofobie de knuppel geworden waarmee elk fatsoenlijke poging tot discussie neergeslagen wordt. Dit gebeurd al jaren structureel. Als een neger en/of minder donker getinte door de straten loopt kijkt niemand op als het er drie of vier zijn en ze gedragen zich normaal kijkt ook nauwelijks iemand op. Komen ze echter in roedels van veertig, vijftig man en ze gooien molotov cocktails tegen hulpdienst auto’s, bussen en particuliere auto’s worden op de kop gezet en in de fik gestoken onder het schreeuwen van allah hu akbar wordt het een ander verhaal.

   Vreemdelingen haat en aanzetten tot geweld moet nooit vergoeielijkt worden maar altijd in een context geplaatst worden. Deze context wordt door het linxe en nepliberale schorem stelselmatig verkracht in het voordeel van hun multiculturele omvolkingspolitiek.

   Onze grootste vijand is dan ook niet de neger en de moslim. Onze grootste vijand is de linx en nepliberale politicus die van Europa een multicultureel walhalla wil maken zonder grenzen, zonder moraal en zonder welvaart en veiligheid voor de gewone burger.

   Like

 2. Religie van vrede om je rot te lachen. Daar geloofd toch niemand meer in.

  Geliked door 1 persoon

 3. Sabeltant zegt:

  Vrijheid en islam gaan nooit samen.
  Het is gewoon een kwestie van tijd voordat het in Europa uit de hand gaat lopen.

  Kijk eens wat er in Zweden gebeurd… Je weet wel, waarvoor Trump door onze pers werd weggehoond. Want er was helemaal geen aanslag gebeurd.

  Maar wat gebeurd er nou wél dagelijks?

  https://translate.google.nl/translate?hl=nl&sl=auto&tl=nl&u=http%3A%2F%2Fnyheteridag.se%2F

  Je moet in de krant al zoeken naar nieuws dat niet met de islam te maken heeft.

  Het is gewoon oorlog!

  En dankzij Europese politiek binnenkort bij ons in de straten?

  Geliked door 1 persoon

 4. delamontagne zegt:

  De Moskeet van Winterthur, Zwitserland:”De [uitgenodigde ] imam roept op tot moord van………..Christenen en ongelovigen.
  VIDEO van de “takkelekieja” ( = hoe belieg ik de niet moslim ! )

  https://vid.me/6TnD

  Like

 5. koddebeier zegt:

  Noem één democratisch islamitisch land, uhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh !!

  Like

 6. Geronimo zegt:

  Inderdaad, Sabeltant. Voorbeelden te over voor die stelling. Het zal manu militari moeten gaan gebeuren.

  “Zoals b.v. deze video, die een vermoedelijke moslim toont, die een man en vrouw racistisch beledigt en fysisch bedreigt. Een man met een Pools accent – een vermoedelijke Pool – wordt door de neo-Brit uitgescholden voor “varken”, “hoerenzoon” en andere vertrouwde terminologie met als uitsmijter “Dit is niet jouw land”. De vrouw wordt “hoer” genoemd, bespuugd en geslagen.

  De Londense politie reageerde met “we bekijken de situatie indien er meer informatie bekend wordt”, maar eist hiervoor “minstens” de plaats van het gebeuren, opdat het “gebeuren” ook op de juiste plaats in de misdaadstatistieken kan vermeld worden.
  Zowel de nummerplaats van een auto als de in beeld komende taxi zijn duidelijk te zien.”
  (Geplukt bij golfbrekers.be)

  Wat een arrogante geitenneuker !

  Like

 7. Sjaak zegt:

  Hier eindelijk een man met ballen, die geen tussenvragen
  van de stinkende rood/groene kompost-junkies wil horen !

  Geliked door 1 persoon

 8. Cynisch mensch zegt:

  Moslims die in de leer blijven zullen er nooit bijhoren. Uitzondering is iemand als Aboutaleb. Niet mee eens maar lijkt em een prima kerel.
  Waarom horen msolims er niet bij omdat in de islam staat dat andere culturen onderworpen moeten woden desnoods met geweld
  Waarin resulteert dit ?
  Aanslagen
  Taharrush (massa aanranding en verkrachting)
  Veel straatroverij
  Vrouwen die als schimmen met kopvodden over straat lopen of thuis moeten blijven
  Zeuren over ONZE gewoonten en gebruiken en deze terroriseren (Sinterklaas, carnaval)
  Halal eten opdringen
  Gescheiden zwemmen opdringen
  Geen respect voor vrouwen en homosexuelen (terwijl er onder moslims veel tijdelijke homosexuelen zijn wegens het gescheiden leven van man en vrouw). Hypocrieten dus
  Het slecht Nederlands spreken en gluiperig wanneer je een halalkruidenier binnenkomt overschakelen op Arabisch zodat ze je in de maling kunnen nemen waar je bij staat

  Heel veel mensen willen dit weg hebben. Er zijn zeker priam aangepaste bij die mogen blijven.
  Ik ken (voormalig) moslimameiden en die dragen superkorte rokjes Geweldig en ik kan eraf blijven want ik ben een beschaafde Nederlander en geen stomme Taharrushbarbaar.

  Weet je wat. Wij zijn beter Wij autochtonen zijn beter punt

  Like

  • BertG. zegt:

   Dus jij vind iemand die 20x per dag bid, het nooit zal tolereren dat zijn dochter met een kaaskop thuis komt, een prima kerel.
   Heel apart, of ben je zelf soms een mossel.

   Like

  • renato zegt:

   Abou prima kerel? Dubbel paspoort en dubbele agenda. Hij is het die Fortuyn en Ayaan heeft gedemoniseerd. Zijn dochters mogen niet huwen met een autochtoon, zo ben ik geinformeerd. Zijn loyaliteit ligt, als het er op aankomt, in Noord Afrika.

   Like

  • Theresa Geissler zegt:

   BertG. heeft gelijk, @Cynisch mensch. Maar U bent bepaald niet de enige, zelfs niet op deze site, die telkens weer met open ogen in de val trapt:
   U kunt echt maar het beste onthouden: Islam=islam, dus gematigde islam bestaat al niet en gematigde moslims slechts in die zin, dat ze het bloed opdweilen, dat de radicalen vergieten. -En tussendoor beijveren ze zich daarnaast om de islam met een zoet lijntje wortel te laten schieten in de westerse samenleving. (Daartoe hengelen ze dan ook naar belangrijke sleutelposten, mèt dubbel paspoort!
   De enige betrouwbare moslim is een openlijke ex-moslim. Al zijn die nu eenmaal zeldzaam en dat niet zonder reden.
   Laat in geen geval toe, dat iemand, die zich ‘moslim’ noemt, zonder discussie een belangrijke post kan bezetten, leg U daar nooit bij neer!

   Geliked door 1 persoon

   • BertG. zegt:

    Ze tuinen er allemaal in, Theresa.
    Ik snap er ook geen hol meer van waar ‘m dat nou in zit.
    Maar het werkt wel, dat blijkt wel weer.

    Like

  • Sabeltant zegt:

   U vergist zich schromelijk. U denkt namelijk dat er twee soorten zijn, goede en slechte.
   Ik kan u verzekeren, er is maar één soort, en die soort kiest uiteindelijk altijd voor datgene wat ons zo tegen staat.

   Like

  • ieznogoedh zegt:

   Hoe kan een pvda’er en mislim bovendien een prima kerel zijn?
   Dan, Cynisch mens, schort er toch iets aan uw beoordelingsvermogen.
   Even verder kijken en dan weet u dat ook achmed (ja, met of zonder c in zijn naam wordt dat gewoon als achmed uitgesproken,ook al laat hij met opzet zijn naam al amed uitspreken, zelfs zo gehaaid is hij) aboutaleb gewoon uiteindelijk de verovering van Nederland voorstaat.

   Like

 9. Flo zegt:

  Praktisch alle kutmoslims, ook die zgn “prima kerel” aboutaleb gebruiken “takiyya”, liegen en doen als of tegen de ongelovigen, Joden en christenen.
  Wanneer worden we verlost van die primitieve koran aanbidders?Rot op!!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s