OBAMAGATE (WATERGATE 2.0): de feiten tot 4 maart 2017

screenshot_139

(Door: “Manna”)

Het afluisteren van de Trump Tower. Op 4 maart heeft president Trump via Twitter aangegeven dat hij werd afgeluisterd door de Administratie Obama:

Donald J. Trump ✔ @realDonaldTrump

Terrible! Just found out that Obama had my “wires tapped” in Trump Tower just before the victory. Nothing found. This is McCarthyism!

“Vreselijk! Kwam er net achter dat Obama me liet afluisteren in de Trump Tower voor de overwinning. Niets gevonden. Dit is McCarthyisme (heksenjacht op communisten na de WOII)”

Is it legal for a  a sitting President to be “wire tapping” a race for president prior to an election? Turned down by court earlier. A NEW LOW!

“Is het een zittende president toegestaan om een presidentskandidaat af te luisteren net voor de presidentsverkiezingen? Een nieuw dieptepunt”

How low has President Obama gone to tapp my phones during the very sacred election process. This is Nixon/Watergate. Bad (or sick) guy!

“Hoe laag is president Obama gevallen dat hij mijn telefoon liet afluisteren tijdens het heilige verkiezingsproces? Dit is even erg als Watergate (het afluisterschandaal waardoor president Nixon gedwongen werd om af te treden in 1974). Slechte (of zieke) kerel.”

I’d bet a good lawyer could make a great case out of the fact that President Obama was tapping my phones in October, just prior to Election!

“Ik durf te wedden dat een goede advocaat er een grote zaak van kan maken dat president Obama mijn telefoons in oktober aftapte, net voor de verkiezingen.”

Maar wat zijn nu de feiten?:

 1. In juni 2016 deed de regering-Obama een verzoek aan het Foreign Intelligence Surveillance Court (FISC) om Donald Trump, evenals enkele van zijn campagnemedewerkers, af te luisteren. Echter : dit werd afgewezen! Best wel bijzonder als men in ogenschouw neemt dat cijfers uit 2013 tonen dat van de 34.000 verzoeken tot afluisteren in de laatste 33 jaar er slechts 12 werden afgewezen (0.03%) !!!
 2. Dan maar een achterdeurtje. Begin oktober 2016 werd opnieuw een kleiner, specifieker verzoek ingediend door de regering-Obama, deze keer alleen voor de server in de Trump Tower. Als reden werd opgegeven dat de FBI een eventuele illegale connectie tussen Trump en twee Russische banken wilde onderzoeken. Dit verzoek werd gehonoreerd, de FBI voerde het onderzoek uit, maar kon geen enkel verband vinden. Case closed?
 3. Nope. Nadat niets gevonden was in het ‘criminele onderzoek’ werd de zaak opgeschaald door de FBI en Justitie om het onder de noemer van ‘Nationale Veiligheid’ te brengen. De toestemming van FISC was toch al binnen. De regering-Obama misbruikte dus haar autoriteit op het gebied van nationale veiligheid en bleef gewoon doorgaan met afluisteren…
 4. Volgende stap: Eind 2016 verruimde de regering-Obama de samenwerkingsregels tussen de veiligheidsdiensten. Gegevens en informatie van de NSA (National Security Agency) mogen worden gedeeld binnen de diensten. Alle ruwe data van het afluisteren van Trump stonden voor iedereen ter beschikking. De geheimhouding werd hiermee dus zo lek als een mandje. Gegevens die ook maar de geur van eventuele belangenverstrengeling hebben, worden doorgegeven aan de pers, die op zijn beurt deze voorziet van een flinke klodder slagroom.
 5. En Obama? Die ontkent rechtstreeks de opdracht gegeven te hebben. Logisch, want dit is politieke en maatschappelijke zelfmoord. Maar hij ontkent NIETervan af te weten, wat dus impliceert dat hij het wist. Was dit trouwens niet het geval, dan is er echt stront aan de knikker in de VS, want dan is de democratie niet aan de macht, maar het Moeras…

Tot zover de top van de ijsberg. Wordt vervolgd . . .

Door:
“Manna”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Criminaliteit, Donald Trump, Links fascisme, nieuw fascisme, Obama, Rotzakken, Socialisten, verloedering. Bookmark de permalink .

30 reacties op OBAMAGATE (WATERGATE 2.0): de feiten tot 4 maart 2017

 1. Mary zegt:

  Ik denk allebei ziek en slecht!!!!.

  Like

 2. Cathja zegt:

  Nog even en deze etterbuil breekt open….! Wat een smerig gedoe allemaal. De haat van Obama richting Trump moet wel enorm zijn, als je zover gaat met je smerige afluisterpraktijken…!

  Wordt vervolgd, maar hoe zal dit aflopen?

  Like

  • abouneenee zegt:

   Geloof maar dat Trump zal zegevieren. De Democraten haten Trump omdat ze hem onderschatten. Nu blijkt dat hij toch langer dan 2 maanden volhoudt in het Witte Huis en de voorspelling van George Soros waardeloos is gebleken, kun je aannemen dat Trump slechts doorgaat met de boel opruimen: drain the swamp! Men mag niet verwachten van Trump dat hij de grote ellende van Obama en zijn voorgangers in 2 maanden heeft opgelost. Gelukkig duurt dit termijn nog 46 maanden en heeft Trump zich al kandidaat gesteld voor 48 maanden extra, waarmee nog 94 maanden te gaan zou hebben om et land op de rit te krijgen! Als straks blijkt, zoals steeds duidelijker aan het worden is, dat Trump niet alleen voor Amerika, maar voor de hele wereld een zegen is op meerdere fronten zullen ook de Democrats bijdraaien. Trump brengt een vreemde mindset in het spel, daar moet de deep state aan wennen, maar het komt goed!

   Ook in Europa doet de status quo zijn uiterste best om niet te veel op hun bakkes te gaan, maar zij zullen van een koude kermis thuis komen!!!

   Like

 3. guusvelraeds zegt:

  Hebben de linxe media al gereageerd? Mensen als Twan Huys en het hele zooitje erachteraan.

  Like

  • elisah zegt:

   En Jinek dan, die zit meteen opgewonden te krijsen als het over Trump gaat.

   Like

  • Taljaard zegt:

   @guus
   Kijk maar op Joop.
   Natuurlijk wordt St. Barack daar van alle blaam vrij gesproken en is Trump een paranoide, stapelgekke fact free leugenaar en wat dies meer zij; enfin het jargon is bekend.
   Dat hebben ze gisteren al gepost.
   Maar zonder enige context en dus niet met de hier boven vervatte verhelderende informatie. Het zal niet de eerste keer zijn dat ze daar op die VARA-site direct beginnen te brullen en te janken zonder van de hoed en de rand te weten. Een zwarte tiener bijv., die gewoon met een dronken kop van zijn fiets was gevallen, was daar ook al eens het slachtoffer van ”racistisch geweld.”
   En wanneer de achterliggende feiten dan aan het licht komen is het parool opnieuw; oogkleppen op en oren dicht.

   Like

 4. Anna zegt:

  Amerika is nog lang niet van deze Barak Hoesein Obama af….. hij voert zijn eigen jihad. Hij is bezig zijn land te destabiliseren, nu dit met de regering van Clinton niet kon doorgaan probeert hij het op deze manier….. Obama is en blijft een zeer gevaarlijke man voor de USA en voor de totale wereldvrede……We zullen nog veeel van hem horen en ik denk niet in het positieve…..

  Like

 5. Jan Wandelaar zegt:

  Like

 6. Manna zegt:

  luister en huiver…

  Like

 7. Erik zegt:

  The head of the snake just peaked out of the swamp and his face looks like Obama.
  When the swamp is pumped dry he will deliver his poison in the court then after he will hear the click of his jail door.

  Like

 8. Manna zegt:

  voor meer diepte:

  Like

 9. Jan zegt:

  De afluisterlijst:

  * The US National Security Agency bugged a private climate change strategy meeting; between UN Secretary General Ban Ki-Moon and German Chancellor Angela Merkel in Berlin;
  * Obama bugged Chief of Staff of UN High Commissioner for Refugees (UNHCR) for long term interception targetting his Swiss phone;
  * Obama singled out the Director of the Rules Division of the World Trade Organisation (WTO), Johann Human, and targetted his Swiss phone for long term interception;
  * Obama stole sensitive Italian diplomatic cables detailing how Israel’s Prime Minister Benjamin Netanyahu implored Italy’s Prime Minister Silvio Berlusconi to help patch up his relationship with US President Barack Obama, who was refusing to talk to Netanyahu;
  …..
  meer op: http://www.thegatewaypundit.com/2017/03/draft-heres-the-complete-list-of-victims-from-obamas-many-wiretaps/

  Like

  • Anna zegt:

   Ja inmiddels wel een respectabel lijstje….. dank,Jan ; voor de aanvullende info.

   Wat een sujet is die Obama…… wat gaat hij te keer om de macht naar zijn hand te zetten… ik hoop dat dit allemaal ” bewezen kan worden” en een aanklacht ingediend kan worden en dat ze hem kunnen vervolgen en dat hij zijn Straf niet zal ontgaan….. Een poosje opbergen zou wel eens goed voor hem zijn……De FEMA kampen staan klaar, laat hij maar vast een bewoner worden….. Als je een put graaft voor een ander val je er soms zelf in…… laat het recht hier zijn. Loop hebben…..

   Like

   • Jan zegt:

    Maxine Waters (totale nul en beroepsleugenaar) schept op over de enorme database die ex-president Hussein heeft over Amerikaanse burger

    Like

 10. joga zegt:

  Treason and that’s why they should hang him a.s.a.p. Voor Trump: Ontsla al de medewerkers van FBI, CIA en verdere veiligheids- instituten.

  Like

  • Erik zegt:

   That’s not possible the dark side is commanding the FBi and CAI they are the ones with the power, although the force is with Trump, Trump will loose his life because the dark side rules the world. They, FBI and CAI are the soldiers of the black nobility. Sorros is the master.
   When Trump drains the swamp there hidout will be revealed and the sun will burn there skin until they die.
   Poetical spoken.

   Like

 11. D. G. Neree zegt:

  Stomme (Obama-)Democraten. Door te vermelden dat er in de contacten tussen Trump Tower en een Russische bank geen strafbare feiten zijn geweest, geven ze toe dat ze afgeluisterd hebben.
  Het is als moeder die vraagt: “Jantje, heb jij koekjes gestolen?” Jantje zegt: “Nee mama ik heb niet aan de koektrommel gezeten…. die trouwens leeg was”. Waarmee Jantje dus toegeeft met zijn vingers in de koektrommel te hebben gezeten, anders kon hij niet weten dat de trommel leeg was.

  Like

 12. D. G. Neree zegt:

  Toen Trump de verkiezingen won, hadden de Democraten (van Obama) moeten zeggen: “Ok, we hebben verloren. Niets aan te doen. Opstaan, stof van de kleren slaan en op naar de toekomst.” In plaats daarvan gingen ze door met hun smeercampagne, wat ze nu de kop gaat kosten.

  Dit is idd groter dan Watergate. Dit is obstructie van de verkiezingen en een zittende president die zijn macht misbruikt om een komende president op illegale wijze uit te schakelen. 1: illegaal aftappen. 2: het lekken van geheime gegevens en 3: als dan ook de illegale informatie (over de komende POTUS) bewust in buitenlandse handen is gelegd, dan gaat het hier over hoogverraad en de maximale straf daarvoor is de doodstraf.

  Like

 13. Jan zegt:

  CIA gebruikte iPhones en Samsung TV om af te luisteren

  RELEASE: Vault 7 Part 1 “Year Zero”: Inside the CIA’s global hacking force https://t.co/h5wzfrReyy pic.twitter.com/N2lxyHH9jp

  — WikiLeaks (@wikileaks) March 7, 2017

  Today, Tuesday 7 March 2017, WikiLeaks begins its new series of leaks on the U.S. Central Intelligence Agency. Code-named “Vault 7” by WikiLeaks, it is the largest ever publication of confidential documents on the agency.

  The first full part of the series, “Year Zero”, comprises 8,761 documents and files from an isolated, high-security network situated inside the CIA’s Center for Cyber Intelligence in Langley, Virgina.

  http://www.thegatewaypundit.com/2017/03/wikileaks-document-drop-cia-used-iphones-samsung-tvs-listen-conversations/

  China spioneert overigens ijverig mee

  Like

 14. Jan zegt:

  Clinton Campaign Manager Robby Mook CONFIRMS He Knew About Wiretaps (VIDEO)

  Hillary Clinton’s former campaign manager, Robby Mook confirmed to Fox News that he had knowledge of wiretaps being used during the campaign.

  Of course he knew; Hillary tweeted about the wiretaps one week before the election.

  http://www.thegatewaypundit.com/2017/03/hillary-clintons-campaign-manager-robby-mook-confirms-knew-wiretaps-video/

  Like

 15. Jan zegt:

  Massive Amount of Data on 47 HARD DRIVES from Whistle Blower Proves Obama and Crew Spied on Everyone

  Intelligence Expert: Obama Committed Surveillance Crimes – Should be Jailed

  Potential ‘Smoking Gun’ Showing Obama Admin Spied on Trump Transition Team
  ….
  The intelligence is said to leave no doubt the Obama administration, in its closing days, was using the cover of legitimate surveillance on foreign targets to spy on President-elect Trump, according to sources.

  The key to that conclusion is the unmasking of selected U.S. persons whose names appeared in the intelligence, the sources said, adding that the paper trail leaves no other plausible purpose for the unmasking other than to damage the incoming Trump administration.
  ….
  http://www.thegatewaypundit.com/2017/03/potential-smoking-gun-showing-obama-admin-spied-trump-transition-team/

  Like

 16. Jan zegt:

  Laura Ingraham: Amerikaanse media weigeren te berichten over het laten bespioneren van Trump en kennissen door Susan Rice

  Like

 17. Pingback: De beerput gaat open: Meet Susan Rice (Obamagate deel 3) | E.J. Bron

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s