“XY Incident” verwijderd van Facebook en Twitter

screenshot_138

(Vertaling: E.J. Bron)

Afgelopen donderdagmiddag werd het documentatieproject “XY Incident” verwijderd van Facebook en Twitter. Sinds ongeveer 16.30 was “XY Incident” noch op Facebook noch op Twitter te bereiken. Als je de desbetreffende sites aanklikt, krijg je een foutmelding: “Deze site bestaat niet meer”.

freie-zeiten

Dat duidt erop dat de sites niet geblokkeerd, maar vrijwillig door de exploitanten van het project gedeactiveerd werden. De reden daarvoor is nog onduidelijk.

“XY Incident” documenteert delicten van immigranten in Duitsland. Als bron worden politieberichten en meldingen in kranten gebruikt.

Hoewel de politie slechts een klein deel van alle gevallen publiceert, toont een enkele blik op de “Incidentenkaart”: de binnenlandse veiligheid in Duitsland is dankzij de immigratiepolitiek van de Duitse regering dramatisch verslechterd – vooral voor vrouwen en kinderen.

Het documentatieproject bestaat sinds januari 2016 en kreeg internationale aandacht. Duitse journalisten is het al lange tijd een doorn in het oog. De staatszender ZDF suggereerde in een onlangs verschenen bijdrage dat “YY Incident” gekoppeld zou zijn aan rechts-extremisten en meldingen “bewust zou vervreemden” – een leugen.

De exploitant, een 34-jarige vrouw uit Noord-Duitsland, verklaarde vorige zomer in een interview met de “Junge Freiheit” dat ze veel bijval zou krijgen vanwege haar project. Buitenlanders en linksen zouden echter vaak reageren met beledigingen en verbale dreigingen.

“Ik vraag me af, wat zijn dat voor mensen? Ze klikken op de link en kijken naar honderden overvallen op kinderen en vrouwen. En de enige reactie is: dat is hetze!”, zei ze destijds.

Bron:
www.freiezeiten.net

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Verrijking", "Weg met ons!", asielwaanzin, Barbarisme, Censuur, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Duitsland, Krankzinnigheid, landverraad, Links fascisme, meningsdictatuur, migrantengeweld, Multiculti, nieuw fascisme, political correctness, Rotzakken, Socialisten, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

10 reacties op “XY Incident” verwijderd van Facebook en Twitter

 1. Sjaak zegt:

  De Site : Akte Islam ” die Jarenlang van Udo Ulfkotte precies dezelfde inhoud hat,
  wird ook van de ene op de andere dag verwijderd ! De verkiezingen komen eraan !

  Like

 2. koddebeier zegt:

  Fascisme (links) reageert altijd met bedreigingen en geweld.
  Kijk naar de geschiedenis !

  Geliked door 1 persoon

 3. elisah zegt:

  Dat is geen hetze, dat is jihad.

  Like

 4. Jan Wandelaar zegt:

  Like

 5. Petra DeBoer zegt:

  Ze zitten nog op wordpress en hebben beveiligingsproblemen staat op deze site.

  https://xyeinzelfall.wordpress.com/

  Like

 6. Ze mogen van mij naar de hel tokkelen.

  Like

 7. Cynisch mensch zegt:

  Het hoort bij de strategie van de islam om landen te doen onderwerpen door zoveel mogelijk “probleemfiguren/criminelen” naar niet-islamitsiche landen te sturen om deze niet-islamitische landen van binnenuit te ondermijnen. Bovendien is men de criminelen/probleemfiguren dan in de islamitische landen kwijt. Openlijk niet-islamitsische landen veroveren lukt niet altijd. In het verleden hebben moslimlegers de Balkan veroverd maar zoiets lukt nu niet. Hiermee wil ik niet zeggen dat alle asielzoekers/migranten criminelen zijn maar onder de jonge mannen zijn er veel probleemfiguren. Ook een probleem is natuurlijk het grote beroep op uitkeringen van migranten wat ook een land verarmd door hogere lasten. Er is al werkloosheid zat door globalisering. Ook nog de erosie van de eigen cultuur ondermijnt een land.
  Er zijn al genoeg problemen door een deels overbodige ambtenarij die allerlei “problemen” bedenkt zoals het klimaatsprookje en allerlei andere voor het bedrijfsleven beknellende regelgeving. Vraag hierover maar iets aan de gemiddelde boer.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s