De Nieuwe Mens

unnamed (1)

(Door: “eg regs”)

Stel dat in 1950 iemand zich plotseling vooruit geteleporteerd zou hebben geweten naar het Nederland van 2017. Onze technologische snufjes zouden die persoon dan zeker verwonderd hebben, maar waarschijnlijk zou het de ‘huidige stand’ van onze maatschappij zijn geweest die de zinnen pas écht deed duizelen. Want één ding moeten we de progressieven wel gunnen: de ‘maakbare samenleving’ die zij nastreven, bestaat inderdáád, en dit sociale transformatieproces is zelfs al een behoorlijk eind gevorderd.

Zich een weg schuifelend door het multiculturele straatbeeld zou onze tijdreiziger zich vermoedelijk telkens weer vertwijfeld hebben afgevraagd: Waar zijn toch alle Nederlanders gebleven?Aangezien we inmiddels alle onfeilbare kenmerken vertonen van een natie die militair verslagen, door vijanden overwonnen en door volksvreemden bezet is, zou zijn conclusie wellicht geweest zijn dat Nederland kennelijk niet al te lang had kunnen nagenieten van ‘de Bevrijding’, maar helaas daarna in rap tempo onder de voet was gelopen door weer een ándere, een níeuwe ‘dief in de nacht’.

Wij weten natuurlijk wel beter. Dit waren geen volksvreemden die ons ons land hebben afgepakt,maar dit waren onze eigen mensen die ons dit hebben aangedaan.

Velen zullen dit grapje al kennen, maar omdat het in al z’n hilarische wrangheid vooral toch ook zo ontzettend wáár is, zal ik het nog eens herhalen: Hier in Nederland houden we er ten aanzien van het begrip ‘democratie’ hele merkwaardige opvattingen op na. In plaats van wat te doen gebruikelijk is, wordt in dit land namelijk niet de regering gekozen door de bevolking, maar is het de bevolking die gekozen wordt door de regering. Want de ‘vroegere kiezers’, die het bij onze machthebbers zo onherstelbaar verbruid hadden, werden on-ceremonieel afgescheept richting Australië of Nieuw-Zeeland en hun plaats werd ingenomen door een ‘nieuw electoraat’: een vers opengetrokken blik van stemvee dat onze regenten overduidelijk méér naar de gading was.

Dit is kortom de ‘maakbare samenleving’ ten voeten uit. Inmiddels echter heeft men de ogen laten vallen op de jongste prooi: de maakbare mens. Er niet vergenoegd mee om louter de maatschappij tot buiten alle herkenbaarheid te hebben veranderd, is men nu begonnen te sleutelen – héél letterlijk – aan de mens zélf. Ik heb het over ‘transgenderism’. De processen dus waarbij volstrekt gezonde lichaamsdelen worden afgehakt, waarna anderen weer worden ‘gereconstrueerd’ en opgeplakt. Dit alles onder een streng dieet van ‘medicijnen’ dat tot doel heeft de natuur zoveel mogelijk te onderdrukken.

Een man die vrouw wordt en een vrouw die omgebouwd wordt tot een man: genetisch is het volstrekt onmogelijk, maar als we eventjes de tijd zouden nemen om deze hele waanzin koel en afstandelijk op ons te laten inwerken, is het natuurlijk ook gewoon krankzinnig. Is het u trouwens ook opgevallen hoe onze politici en onze media deze zelf begoochelende psychoten telkens weer op sleeptouw nemen? Zelfs de meest voor de hand liggende vragen vallen onder strikte censuur, en de alles overstijgende overweging lijkt dááruit te bestaan om de waanideeën maar zoveel mogelijk te bevestigen en te bestendigen. Probeer maar eens een krantenartikel te vinden waarin het persoonlijk voornaamwoord waarmee de transgender in kwestie zogezegd ‘zelf-identificeert’ tussen aanhalingstekens is geplaatst.

Cultureel Marxisten willen normaal gesproken alle zekerheden aan het wankelen brengen, iedere vastheid in twijfel trekken en elke ‘mythe ontmaskeren’, maar als het aankomt op transgenderism blijken er plotseling tóch absolute waarheden te bestaan: in graniet gebeitelde feiten die je niet mag bevraagtekenen. Want ieder ‘normaal mens’ die weigert het toneelstukje mee te spelen, kan erop rekenen om weggezet te worden als een onverdraagzame ‘hater’: een transfoob.

Naast onder meer de juridische consequenties is deze dappere nieuwe wereld ook in directe financiële termen een alles behalve vrijblijvende aangelegenheid. Een ‘all-in’-behandeling kost rond de € 200.000,-, maar in weerwil van wat de term suggereert, ben je er als transgender daarmee nog niet. De ‘nazorg’ bestaat namelijk uit een ook al tamelijk prijzig ‘traject’, waar je overigens tot aan je dood aan vastzit. Weinig mensen zouden dergelijke obscene bedragen zelf kunnen ophoesten, maar gelukkig – voor hen – is dat in dit geval ook niet nodig.

Deze op hol geslagen nonsens had echter nooit zo ver kunnen vorderen zonder het ‘roze’ voorwerk dat er aan voorafging. Het is geen toeval dat we spreken van ‘LBGT’; dit is allemaal onderdeel van één en de zelfde ziekelijke agenda.

Want vanzelfsprekend had de publieke opinie zich nooit van de ene op de andere dag ‘transgenderism’ laten aanpraten. Dit was een te grote stap geweest, een te radicale breuk met normaalheid. Eerst moesten we dus vertrouwd gemaakt worden met allerlei ándere noties die -hoe fantasievol ook – in ieder geval in relatieve zin een klein beetje minder absurd waren: het hele idee van roze ‘trots’, het verschijnsel van mannen die met mannen trouwen, vrouwen met vrouwen en zo verder.

De gangbare LBGT-vriendelijkheid in rechtse kring is onder meer ook om die reden zo schadelijk dat zij de stilzwijgende ontkenning behelst van het bredere en geenszins toevallige proces van sociale transformatie. De monsterlijke metamorfose die ons niet plompverloren overkomen is, maar met voorbedachte rade geënsceneerd werd.

Door:
“eg regs”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Weg met ons!", Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Linkse Kerk, meningsdictatuur, Multiculti. Bookmark de permalink .

15 reacties op De Nieuwe Mens

 1. Golden Girl zegt:

  Ik zeg wel eens dat iemand die 100 jaar dood is en weer tot leven is gebracht zet die persoon op de Nieuwe Binnenweg of Kruiskade in Rotterdam dan valt diegene van schrik dood en niet te vergeten de markt in Rotterdam West daar liep jaren geleden nog amper een Nederlander

  Geliked door 1 persoon

 2. Mr. Camelias Muss zegt:

  Een multiculturele samenleving is slechts tijdelijk. Vroeg of laat zullen we terugkeren naar een monoculturele samenleving. […] Misschien zullen toekomstige geschiedkundigen dit de Multiculturele Wereldoorlog noemen.

  8122!

  Geliked door 1 persoon

 3. Jan Wandelaar zegt:

  Like

 4. Jaap zegt:

  Ziek hoe men bezig is ieders identiteit af te nemen. Zelfs geslacht wil men uitwissen om ieder individu om te vormen tot een financieel uitgeklede hersenloze nuttige idioot. The Matrix re-invented.

  Like

 5. J. C. Th. Köhler zegt:

  Op de lijst van Sylvana Simons staat ook een transgender: Olave Basabose.
  Maar staat niet bij of dat wezen van vrouw man is geworden of andersom. De foto verschaft ook geen duidelijkheid. Moeten we die nou aanspreken met meneer of mevrouw?
  Of gewoon met: Hé joh! Niet dat ik plotseling een onbedwingbare lust heb om hem/haar/het aan te spreken, maar voor het geval dát…

  j.c.th.kohler@ziggo.nl

  Geliked door 2 people

  • BertG. zegt:

   Het is dan een ding geworden.
   Niet een hij of een zij.

   Geliked door 1 persoon

  • Die Olave Basabose gaat zich inzetten voor het creëren en toegankelijk maken van ondersteuning en begeleiding aan LHBTQIA collectieve en sociale ondernemingen.
   Het zijn nu nog 7 letters voor de afkorting maar meer zijn er op komst. Ook mensen die zich ongelukkig in hun vel voelen zitten en liever een hond waren, zo’n luttekikkertje, en zich dus een hondelul willen laten aanmeten komen er ook nog bij.

   Die LHBTQIA aanhangers vormen een speciale afdeling van de internationale communisten en dragen hun steentje bij om een andere mensensoort te maken die nog beter te mennen is. Nu is dat niet de enige manier want via de vaccinatieprogramma’s krijgen onze kinderen al cellen en orgaandelen ingespoten van apen en andere Afrikanen, naast ongeveer nog enkele duizenden chemische meuk die ervoor zorgt dat ze beter kunnen dansen, een leuker kleurtje krijgen en nog geloviger worden.

   Like

  • paulzwueste zegt:

   De Zweden hebben daar een óók al ’n oplossing voor bedacht, men spreekt over ’n geslachtsloos iemand als: “VIJ”.

   Laat die Zweden maar schuiven, die gaan nog héél ver komen.

   Geliked door 1 persoon

 6. Flo zegt:

  Zieke geld verslindende ontsporingen, iets anders is het niet.

  Like

 7. Die zijn toch niet fris meer in hun bovenkamer.

  Like

 8. edwin vissers zegt:

  “En God zei: Laten Wij mensen maken naar Ons beeld, naar Onze gelijkenis; en laten zij heersen over de vissen van de zee, over de vogels in de lucht, over het vee, over heel de aarde en over al de kruipende dieren die over de aarde kruipen! En God schiep de mens naar Zijn beeld; naar het beeld van God schiep Hij hem; mannelijk en vrouwelijk schiep Hij hen.” (Gen 1:26,27)

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s