VIDEO: Het moment waarop de Joden besloten in verzet te komen tegen hun nazibeulen (Getto van Warschau 1943)

 

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in antizionisme, Barbarisme, Historie, Holocaust, Joden, Jodendom, Jodenhaat, Krankzinnigheid, Links fascisme, nazisme, Polen. Bookmark de permalink .

7 reacties op VIDEO: Het moment waarop de Joden besloten in verzet te komen tegen hun nazibeulen (Getto van Warschau 1943)

 1. Japio zegt:

  Nog even en wij Nederlanders ondergaan hetzelfde lot. Dan staan de linksen en de moslims zij aan zij om die ongelovigen op te jagen en te elimineren. En wanneer die klus geklaard is, zijn de linksen zelf de pisang. Links is de huidige NSB.

  Like

 2. guusvelraeds zegt:

  Geliked door 1 persoon

 3. paulzwueste zegt:

  Het verraad van Stalin…!

  Like

 4. Hansfree zegt:

  Tip voor wie het interesseert: probeer eens het boek ‘In naam van al de mijnen’ (For those I loved/Au nom de tous les miens) in handen te krijgen, van de in 2016 overleden Poolse Jood Martin Gray (Poolse naam Mietek Grajewski). Martin heeft de Warschause ghetto aan den lijve ondervonden, heeft op diverse fronten deelgenomen aan het verzet, en heeft als een van de weinigen Treblinka overleefd. Het is werkelijk een zeer aangrijpend verhaal. Hij is na de oorlog nota bene met een (heel knappe!) Nederlandse getrouwd, maar zij, en al hun kinderen, zijn in 1970 tragisch omgekomen bij een bosbrand in Z-Frankrijk. Een tweede vreselijk noodlot, maar opnieuw overleefde deze man de hel.
  Ik vond dit boek in 2011 in de bibliotheek van mijn overleden moeder, ik kende het nog niet, las het en was zwaar onder de indruk. Er zijn ook websites aan deze auteur gewijd, o.a. http://www.martingray.eu
  In naam van al de mijnen, 420 pagina’s, vele z/w-foto’s van in en na WOII, ISBN 90 229 5089 1

  Like

 5. Er is geen land en mens die van de WO II iets geleerd heeft.

  Like

 6. Elly zegt:

  Of lees het boek “Mila 18” van Leon Uris. Hier en daar nog op Marktplaats te krijgen, maar zo, zo de moeite waard! Ik denk altijd aan dit boek als ik Kuzu weer eens een totaal onzinnige vergelijking hoor maken van moslims en de Joden voor en ten tijde van de 2e wereldoorlog. Met zo weinig benul in de 2e kamer zitten, ik kan er niet bij.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s