VUIL SEKREET…

screenshot_158

(Door: “Driek”)

Zojuist lees ik in een onzer fijne socialistische couranten dat Belinda Meuldijk (foto) mij voor racist en NSB´er uitmaakt, omdat ik op de PVV stem. Ik ben daar zeer verontwaardigd over.  Belinda is in 1955 geboren, dus heeft de Tweede Wereldoorlog niet meegemaakt. Welnu, ik heb die verschrikkelijke oorlog aan den lijve ondervonden en ik kan den jonge spitse lezer van E.J. Bron verzekeren dat het geen fijne tijd was. Belinda Meuldijk heeft geen goed woord over voor Geert Wilders en iedereen die op de PVV stemt. De tekstschrijver en ex-echtgenote van zanger Rob de Nijs noemt aanhangers van de partij “racisten” en vergelijkt hen bovendien met “Nederlanders die fout waren in de oorlog”. Je moet toch maar durven om de burgers die op Geert Wilders stemmen voor racist uit te maken. Ik voel mij aangesproken.

Geert Wilders was zondagavond de grote afwezige tijdens het lijsttrekkersdebat in Koninklijk Theater Carré. De PVV-voorman had eerder die dag bovendien aan De Telegraaf verteld dat hij geen behoefte had om het debat op tv te gaan kijken. In plaats daarvan gaf hij – net als ruim vier miljoen andere Nederlanders  – de voorkeur aan het populaire tv-programma Boer zoekt Vrouw.

“Hij zat thuis, omdat hij geen zin had om te komen”, schrijft Meuldijk op Facebook. “Dat zei ik vroeger ook als ik niet was uitgenodigd. En dan hard roepen dat je iets véél leukers te doen hebt. Daarom zaten alle racisten gisteravond naar Boer zoekt Vrouw te kijken..

En daar blijft het niet bij. Meuldijk – die zowel voor de Europese verkiezingen van 2004 als in aanloop naar de Tweede Kamerverkiezingen van 2006 als lijstduwer kandidaat stond voor de Partij voor de Dieren – refereert zelfs aan de oorlog om haar frustraties te uiten.

“Zeker 30% van de Nederlanders was fout in de oorlog, en volgens de peilingen gaat nu zo’n 30% procent op Wilders stemmen, dus dat klopt wel”, aldus de tekstschrijfster.

Lezer, ik moet trachten mijn niet te stuiten woede en verontwaardiging te beteugelen. Desalniettemin wens ik U allen nog een gezegende dag.

Door:
“Driek”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Geert Wilders, Hypocrisie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Links fascisme, nieuw fascisme, PVV, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

90 reacties op VUIL SEKREET…

 1. Golden Girl zegt:

  ze heeft een klap van de molen gehad, ze had ezels en al in haar huis lopen, ik weet niet of dat nog zo is, typisch volk de linkse mens

  Like

  • scheermes zegt:

   golden girl zegt ;Over de dieren in haar huis klopt!!Zij had veel verschillende diersoorten in haar huis !! Mijn conclusie luidt derhalve soort zoekt soort!!De gasdampen van al deze dieren hebben haar toch al verziekte linkse brein ,totaal verwoest!! Hadden jullie van een dergelijk verziekt brein iets anders verwacht dan ??

   Geliked door 1 persoon

 2. Japio zegt:

  Zij had zomaar een moffehoer kunnen zijn als dat secreet geleefd had in de 2e wereldoorlog.

  Geliked door 1 persoon

 3. Drs.P. zegt:

  Rob de Nijs zal ook wel eieren voor zijn geld gekozen hebben, want met zo’n gigantische slinkse sufkudt valt niet samen te leven!! Blijkbaar mag dit allemaal, ons voor rcisten en nsb-ers uitmaken??
  ik wens haar toe een gigantische gangbang met 25 grote neuqnegerts, die een hele dag door van alle kanten tegelijk nemen, misschien zingt ze dan een toontje lager??

  Like

 4. laura van der storm zegt:

  Ja inderdaad, wat een krankzinnig verhaal! Die mevrouw is helemaal van het padje af, maar komt er wel mee weg. Zomaar 2,5 miljoen mensen beledigen. Niet te geloven!

  Like

 5. Ik zou een dergelijke bewering van een dergelijk gedrocht juist als compliment nemen.

  Geliked door 1 persoon

 6. Professionele Welkomstkut.

  Geliked door 1 persoon

 7. Bob Fleumer zegt:

  Het was ooit best een mooie meid!
  Panta Rhei is ook hier het motto!

  Like

 8. R.Kroonenberg zegt:

  Dit is op Jasterke's kwijt-zonder-spijtsite herblogden reageerde:
  .
  Belinde, Belinda… je kent de Wereld slecht
  wat je er even uitgooit, is zo pijnlijk onterecht,
  maar het zei jou vergeven hoor…niet iedereen wordt wijs
  de één koos voor ’t leven…en de ànder Rob de Nijs…
  .

  Like

 9. paulzwueste zegt:

  Driek.
  Ik zou mij de onzin die Belinda Meuldijk over de PVV-stemmer schreef totaal niet aantrekken.
  Integendeel het is inmiddels wel bewezen dat hoe meer van dit soort valse linkse propaganda-methoden worden gebruikt, hoe meer mensen voor de PVV kiezen.
  Die Belinda heeft ze trouwens niet allemaal op ’n rijtje.
  Ze schijnt zelfs (echt waar !) ’n paard in haar woonkamer gehad te hebben.
  Prototype van fanatiek volkomen gestoord links gedrocht, dat volkomen buiten de realiteit leeft.
  Heeft ’n (h)roerig links grachtengordel leven met alles er op en er aan achter de rug.

  Als zij mij ’n nazi-racist als PVV-kiezer vindt, is dat voor mij ’n teken dat ik op de goede weg zit.

  Geliked door 3 people

  • delamontagne zegt:

   Dat van dat “Paard” klopt niet helemaal.
   Het waren er 2. E niet in de huiskamer,
   ze had ze netjes onder de trap in de gang geparkeerd, aangelijnd en wel………….

   Geliked door 1 persoon

   • paulzwueste zegt:

    Delamontagne.
    Zoals altijd. Jij wist het.
    Inderdaad. Ze sliepen in de gang, maar dagelijks moesten ze aangelijnd rondjes lopen in de woonkamer.

    Die liedjeszanger, enen de Nijs, heeft toen nog onderdak gekregen in een gesticht .
    Zelf werd Anja “niet helemaal gevaarlijk, maar toch…” verklaard.
    Leuke mensen. Die zal je als buren hebben.
    “De Rijdende Rechter”, die zelf ook paarden had, was daar kind aan huis.

    Like

  • exmarineman zegt:

   Wat let je om aangifte tegen haar te doen samen met anderen. Als “minder, minder”uitspraak haatzaaiend enz is dan is dit wel zeer zeker een racistische, beledigende en haatzaaiïende oproep/uitspraak. En eigenlijk zou dus iedere PVV’er en kijker naar BzV moeten doen, want het is ook een racistische uitspraak want er is nu ook het Nederlandse ras, dus een racistische uitspraak dit.

   Like

 10. hslot4 zegt:

  Sorry kan me niet druk maken om dat ingeruilde kadaver goeie ruil btw Rob 🙂

  Geliked door 3 people

 11. Sabeltant zegt:

  Een vuil links kortzichtig wijf dat ons land opoffert aan de socialisten.

  Ik heb ook niet naar dat debat gekeken omdat het gewoon beter voor mijn gezondheid is.
  Zoveel doctrine en elkaar de bal afpakken of toespelen terwijl zeer belangrijke onderwerpen niet benoemd worden.

  Speerpunten!

  Geen Europa, geen migranten uit islamitische landen, gegarandeerde veiligheid tegen moslimmannen tegen bijvoorbeeld stenen gooien naar bussen, massa verkrachtingen op feesten en evenementen.
  Behoud van ONZE identiteit, gewoon weer zwarte Piet, Sinterklaas, kerstbomen, kerststollen, kerststaven, paaseitjes, carnaval, en alle andere feestdagen.
  Als onze import bevolking dit niet wil gaan ze maar niet, ONS interesseert dat belachelijke suikerfeest ook niets.

  Deze mensen missen een gen dat mensen normaal gesproken behoedt voor gevaar.
  Dit wijf is te dom om te poepen en gaat voor ONS Nederlanders even bepalen wat goed of slecht is?

  Mens ga achter je aanrecht en ga koken, dat is echt veel beter voor je.

  Like

 12. kraftavilqa zegt:

  Driek ik begrijp U volkomen nochtans heb ik gelukkig de Duitse bezetting net als la meuldijk niet meegemaakt ik ben van ’58 maar in mijn tijd was onderwijs over de tweede wereldoorlog nog toegestaan er waren voor de geïnteresseerde zelfs boeken over het onderwerp beschikbaar en ik ken de verhalen van mijn (groot)(/schoon)ouders. belinda de overjarige hippie meuldijk is een typisch voorbeeld van hoe tolerant linksen toch zijn t.a.v. andersdenkenden; diversiteit is prachtig maar natuurlijk niet diversiteit van denken als je niet de policor aanhangt ben je automatisch een racist, nazi, onderbuiktokkie enz. nou dat moet dan maar we weten wie ’t zegt en laten we wel zijn de ‘mening’ van een linkserd is ons toch nul en van generlei waarde, ze weten niet beter t.g.v. de beruchte door linkse koprot veroorzaakte realiteitsblindheid ze hebben dan ook geen idee welk een onheil ze over zichzelf afroepen. Ze denken ten onrechte de moral highground te hebben laat hun daar op die in alles verhullende roze wolken gehulde ijle hoogten maar lekker in d’r lui ranzige sop gaar koken de stumpers. ’t Beste ware te emigreren we zijn hier tenslotte niet gewenscht en van een veilige afstand toe te kijken hoe die hypocriete verhevenen op d’r lui morele smoel pleuren in d’r lui eigen (slangen)kuil.

  Like

 13. mahoog zegt:

  Maak je niet druk om dat gekke wijf Driek,de intellegentie straalt er niet af op die foto trouwens.

  Like

 14. Joshua zegt:

  Dit serpent is gelijk aan al die linkse hufters en weten niet waarover zij praten, het is alleen vergif wat er uit hun harses komt.
  Klakkeloos napraten zoals de nsb-ers deden zonder hersens befel ist befel.
  Maar beste Driek het zegt meer over zichzelf dan over de echte Nederlanders die achter een man staan die het beste met ONS LAND voorheeft.

  Like

 15. BertG. zegt:

  Het is maar een mening, van zomaar iemand, en niet meer.
  Als ik mij daar de hele dag mee moet bezig houden……………..

  Geliked door 1 persoon

 16. Karen zegt:

  Echt zo’n flauwekul. Ik heb niets tegen een zwarte die b.v. ongelovig, Joods of Christelijk is. Daarentegen een mohammedaan? Maakt me niets uit of hij/zij net zo blank is als ik, die moet ik niet en zeker niet in Nederland nee eigenlijk wil ik die niet in Europa.

  Like

 17. valdes zegt:

  Laat maar lullen driek. Die wandelende hersencel moet maar lekker mee waaien met de rest en wat liedjes schrijven. Dat kan ze trouwens beter als haar huis schoonmaken. Kan me het een en ander nog herinneren uitvoering bladen

  Like

 18. linkse mensen houden niet van de werkelijkheid en leven in een fantasiewereld

  Like

 19. alweer, iemand die denkt een bekende BN’er te zijn die haar bek open trekt…………..bah, je moet maar durven………..

  Like

 20. Taljaard zegt:

  De dochter van Pipo de Clown. (Petra)
  Moet je die serieus nemen?

  Like

  • elisah zegt:

   Inderdaad, ze is de dochter van de echte Pipo de clown, van die leuke kinderserie van vroeger.
   Ze heeft ook een klein rolletje gespeeld in soldaat van Oranje, waarbij ze uit de blouse ging.
   Ze schreef songteksten en heeft nog een keer in de playboy gestaan nadat Rob de Nijs haar verliet voor een ander.
   Ze heeft twee kinderen met ex Rob de Nijs en leeft nu met een veel jongere man en veel te veel beesten in een vervuilde boerderij.

   Like

 21. Theresa Geissler zegt:

  Nou, Driek, ik begrijp best wat je bedoelt, maar volgens mij is het tóch uiteindelijk niet de moeite waard om je druk te maken over zulk hersenloos gewauwel van zo’n kip zonder kop!
  Vooral die laatste opmerking van haar slaat absoluut nèrgens op, ècht nèrgens.
  Dit is de gebruikelijke BN-praat. Zulk gezever kom je in iedere talkshow tegen, waarin dat soort verzameld is: Pretenderen alles van de oorlog, de holocaust en wat dies meer zij af te weten eneven later blijken ze niet eens in staat om onderscheid te maken tussen een Jood en een moslim, laat staan, dat het tot ze doordringt, dat Wilders en de PVV er nu juist naar streven om een herhaling van die toenmalige gebeurtenissen te voorkómen!
  Vraag deze onnozelaar bijvoorbeeld, of de naam Al-Husseini haar iets zegt en ze zal denken, dat het over een nieuw afwasmiddel hebt. Wedden?
  Boter aan de galg gesmeerd; begin er maar niet aan!
  Het is weer zo’n BN’er, dus dan is verder commentaar overbodig.

  Like

 22. delamontagne zegt:

  Het verbaasd mij niets dat U hier zo op reageert.
  Héél goede reactie.
  En wat een onnozele vergelijking van die vrouw.
  30% van de NL-ers was fout in de oorlog, 30% NL-ers stemt PVV, dus…………
  Wat een domheid.
  Een meeloopster met de meute……..

  Like

  • ieznogoedh zegt:

   Tsja, en NA diezelfde oorlog was Nederland vergeven van mensen die in het Verzet hadden gezeten. Verzetshelden zogezegd.
   Minpuntje was dat de echte leden van het Verzet die verzetshelden nooit hadden gezien. En kwamen die onbekende verzetshelden niet vooral uit de pvda-kringen, de zogezegde deugmensen?
   Hahaha, wat een zielige muts.
   Overigens, ik stam ook uit ’55 en dat was beslist geen slecht jaar. Maar ja, mislukkelingen zoals dit dwaallicht worden natuurlijk in elk jaar geboren.
   Toch steekt het me wel dat iemand uit mijn geboortejaar en die de leeftijd des onderscheids dus ruimschoots heeft bereikt, toch zo weinig oog heeft voor de realiteit en uiteindelijk dus wel de leeftijd heeft bereikt, maar zich niet de capaciteit tot het maken van onderscheid eigen heeft weten te maken.

   Like

 23. Net zoals mijn chef bij de Sociale Werkplaats. “Geert Wilders is Adolf Hitler en jij ben dan dus een Nazi …”

  Like

 24. Fred zegt:

  Dus diegenen die gisteren naar BZV hebben gekeken zijn racisten.
  Nou heb ik daar niet naar gekeken noch naar het “gehandicaptendebat” maar het zal je maar gezegd worden.
  En over die 30%.
  Dat komt overeen met het totale aantal virtuele stemmen op CDA+D666+Gl.
  En dat klopt ook precies.
  Linkse Linda is naar mijn gevoel een klein groot beetje de weg kwijt.
  En dat klopt ook.

  Like

 25. fredjohan zegt:

  Beste Drieck. Ook ik heb de oorlog aan den lijve ervaren. Dit arrogante naoorlogse spul heeft geen enkel benul van oorlog en alles wat daarbij geleden wordt. Ze hebben alleen maar welvaart gekend en zijn tot op het bot verwend en verziekt. Het echte leven kennen ze niet. Hou je haaks en laat ze maar lullen.

  Geliked door 1 persoon

  • BertG. zegt:

   Mijn vader ook, die komt uit ’36 en was dus 9 toen het afgelopen was.
   Maar ik heb de man er nog nooit over horen vertellen.
   Alleen dat zijn vader een duikersklok in de sloot had gemaakt om in te schuilen.

   Like

 26. A.J. de Koning zegt:

  Beste Driek, ik was woedend toen ik het las en gelukkig was haar email-adres makkelijk te vinden op de site zodat ik haar meteen een mail heb gezonden met de mededeling dat zij bij de NSB zou hebben gehoord als ze de oorlog zou hebben meegemaakt en dat ze het meest domme wezen is dat ik ooit heb meegemaakt. Ik zei ook nog dat wij in ieder geval van ons huis geen rotzooitje maken zodat het onbewoonbaar wordt, ik heb er verder niets aan maar kon het toch niet laten, ik hoop dat ze nog veel meer reacties krijgt.

  Geliked door 1 persoon

  • Driek zegt:

   A.J. de Koning zegt: Beste Driek, ik was woedend toen ik het las en gelukkig was haar email-adres makkelijk te vinden op de site zodat ik haar meteen een mail heb gezonden met de mededeling dat zij bij de NSB zou hebben gehoord als ze de oorlog zou hebben meegemaakt etc.

   Welnu, beste meneer of mevrouw de Koning, mijn woede is al geluwd, dus maakt U zich er ook maar niet druk over, het is de moeite niet waard. Als ik jonger zou zijn en met meer energie, dan zoude ik een aanklacht tegen dat mokkel indienen wegens haat zaaien, of zoiets. Maar ja, dan kan je wel aan de gang blijven. Ik ga maar een mooi boek lezen.

   Maar, wat mij dan wel dwars zit, is het feit dat Geert Wilders voor de rechter moet komen om zijn uitlating “minder Marokkanen”, en die trut Meuldijk ongestraft 2 miljoen mensen mag uitmaken voor racist en NSB ‘er. Trouwens die vrouw roept maar wat, zij heeft de oorlog niet meegemaakt, wat weet dat mens nou.

   Like

   • Theresa Geissler zegt:

    Mijn beste Sjaak, ikzelf ben van háár leeftijd – misschien een half jaar ouder of zo, maar toch niet méér – maar vraag m i j wat over de oorlog en ik geef je àntwoord. – En naar alle waarschijnlijkheid het goede!
    Niet meegemaakt hebben is op zichzelf geen excuus; Ongeïnteresseerdheid lijkt mij in de meeste gevallen een veel betere verklaring. Ongeïnteresseerdheid èn oppervlakkigheid.

    Like

   • Theresa Geissler zegt:

    Sorry, Driek: DRIEK bedoel ik natuurlijk. (Weet niet, hoe ik nu opeens aan “Sjaak” kwam.)

    Like

   • exmarineman zegt:

    Ik ben van 1946 en dat zij “nergens van weet” is onzin. Want tot en met de jaren van voor de ingang van de Mammoetwet werden er op de lagere en middelbare scholen heel veel geschiedenislessen gegeven waarin de 1e en 2e wereldoorlogen inclusief de holocaust uitgebreid aan de orde kwamen. Dus niemand kan zich beroepen op onwetendheid als je ruwweg 50+ bent. Het is voor mij ook onbegrijpelijk dat ene Rutte zich politiek zo kan uitlaten en handelen wetende dat híj juist ook nog eens geschiedenisleraar pretendeert te zijn en daar les over geeft op middelbare/mbo-scholen. Vraag mij in gemoede af wat hij daar dan tijdens die lessen wel en niet verteld/leert??!!

    Like

 27. joga zegt:

  Ach Driek je moet maar zo denken: Dat mens is knettergek evenals dat linkse artiestengespuis van coke- snuivers en zuipers en dat tast nu eenmaal de hersenen aan.

  Like

 28. Willem van Hal zegt:

  Ik begrijp echt niet , waarom Meuldijk zo plotseling mensen gaat schofferen en zo ongemotiveerd te keer gaat over de PVV.
  Sinds jaren hoor ik niets meer en dan ineens , als een duveltje uit een doosje is zij van mening , haar misnoegen bekend te moeten maken.
  Beter was geweest, langer na te denken over wat je los maakt, op deze wijze.

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Ze lult niet anders dan de meeste BN’ers, moet je maar denken.

   Like

  • Viel mij ook op. Dertig jaar of langer hoor je niks van dat mens en dan opeens wordt ze door de media als crisisactrice op het schild gehesen om de PVV af te fakkelen. Maar ja, misschien krijgt ze nu een beurt van een dansjongetje of een zilverling. Hoe dan ook. ze is gelukkig weer keihard van ’t schild afgefilikkerd.

   Geliked door 1 persoon

 29. Avander zegt:

  Je hebt ooit een paar liedjes mogen zingen, en voelt je dus nu gekwalificeerd om over de geestesgesteldheid en moraliteit van enkele miljoenen Nederlandse burgers te oordelen?
  Je verkeert zelf in de verkeerde kringen mevrouwtje, door je in te willen wringen in de huidige
  Europees Socialistische Beweging ( ESB ). En dat vind ik veel erger dan de vroegere 3%
  NSBers van voor de oorlog. Schaam je.
  Wat heeft U de afgelopen jaren daadwerkelijk gedaan aan en met de verrijkers van Nederland?

  Like

 30. Jan Wandelaar zegt:

  Like

 31. Mevrouw Meuldijk word zelf door een ieder uitgekakt,en is nog te dom dat ze eruit ziet. Misschien ga ik wel aangifte tegen haar doen,laat me door haar niet beledigen.

  Like

  • exmarineman zegt:

   Ik hoop dat u inderdaad aangifte gaat doen en dat er velen met u dat zullen doen. Het is namelijk 1 van de weinige kansen om dit soort linkschen aan te pakken. Als “minder, minder” racistisch is dan is dit het zeer zeker ook inclusief oproepen intolerantie en haatzaaien. Want sinds de uitspraak tegen Wilders en er een Marokkaans ras bestaat bestaat er nu dus ook een Nederlands ras en is dit dus een racistische uitspraak en is er spraken van racisme…… Ben zeer benieuwd hoe het OM er op gaat reageren en speciaal dat hoofd van het OM die heeft gezegd dat alle OvJ er zijn om de belangen van het volk te dienen en het feit dat hij zelf Ambassadeur van het Marokkofonds is.

   Like

 32. Mary zegt:

  Haha de NSBers waren toch echt de verraders van…. ik denk dat dit zweverige type zelfs niet op de hoogte is van waar de NSBer voor stond, ze kan zichzelf daar onder scharen.

  Like

  • exmarineman zegt:

   ja en was de NSDAP niet de voorganger van de PvdA, en waren de nationaal-socialisten van Duitsland ook niet links en socialistisch? Net zoals de communisten zich socialisten noemen evenals die liberals/democrats in de USA en Labour in de UK?

   Like

   • ieznogoedh zegt:

    Klopt helemaal.
    Maar … de zo ongeveer de grootste geschiedvervalsing die ooit op deze wereld heeft plaatsgevonden, waren de nazi’s ineens rechts. Wat zeg ik? Ultra-extreem-rechts!
    Liep een keer rond op een soort tentoonstellinkje in Nordhorn, in het gebouw van Grafschaft Bentheim. Daar liep dan een pipo rond om alles te verduidelijken (alsof dat nodig was) en toen ik hem zei dat de nazi’s niet rechts maar links waren geweest, gaf hij als antwoord dat ze rechts waren omdat “ze met industriëlen hadden samengewerkt”.
    I kid you not!

    Like

 33. Sjaak zegt:

  We moeten dat hele linkse zooitje links liggen laten !

  Like

 34. Cor van Duijn zegt:

  Als het over foute mensen gaat was het grootste aantal in de oorlog juist uit kringen zoals die Meuldijk en die zielige oude vader [waar haalt ie het lef vandaan] Rob de Nijs,moet zo praten natuurlijk deze lafaard,heeft nog nooit iets van zichzelf gehad,top egoist.

  Like

 35. Harry zegt:

  Ach Driek , maak je niet druk !
  Je ziet aan die kop van haar toch al dat er iets mis is .
  Ze heeft ook een geestelijk gehandicapte zoon en zo te zien waren die verkeerde genen bij haar reeds overduidelijk aanwezig .
  Hoe kun je haar dan kwalijk nemen wat ze uitbraakt ?

  Kan me vergissen , maar ik meen me te herinneren dat ze , bij de scheiding van Rob de Nijs , zo van het padje was dat ze niks meer schoonmaakte , haar hele huis vol hondestront lag en ik geloof ook dat De Nijs zelfs heeft geprobeerd haar uit de voogdij te ontzetten .

  Wat zou je je druk maken wat zo’n achterlijke trut te melden heeft ?
  Alleen al het feit dat ze achter Thieme aanloopt , de dierenactiviste die halal slachten goedkeurt .
  Die spoort dus ook niet !
  Soort zoekt soort .

  Geliked door 2 people

 36. Helena zegt:

  Oh daar heb je hààr, ze wil ook weer een keer in de picture! Wàt een fantast dat mens, ze is toch de dochter van de Pipo de clown bedenker, dat was tenminste nog een leuk verhaal. Tja, deze wereldvreemde tut heeft ook een heel creatief brein en leeft in een hutje op de hei met heul veul dieren dan stomp je vanzelf af. Ik zie haar er wel voor aan om te proberen in een boerka door de bossen te gaan zweven op een bezemsteel, op zoek naar ‘racisten’ , ik hoop niet dat ik haar ooit tegenkom tijdens een gezonde boswandeling, je schrikt je toch te pletter! Trek het je niet te veel aan Driek, dat doe ik ook niet, maar die domheid is wel erg irritant.

  Like

 37. jroam zegt:

  Ik ben van 65, maar ik ben geboren in Duitsland. Nee, mijn makers zijn Hollanders.
  Ik ben een Hollander, maar in de jaren 70 ben ik heel wat gepest.
  Je slaat geen gehandicapte, niet iemand die ernstig gehandicapt is en zich niet kan verweren!
  Mijn mag je slaan, ik ram terug!
  Je slaat geen vrouw, kind of dier!
  Je legt ook niet de ander je wil op!

  Maar ja, ik ben geboren in Duitsland en Hitler was ook een Duitser.
  Hmm, Hitler is in Oostenrijk geboren en dus als ik een Duitser zou zijn omdat ik in Duitsland geboren ben, dat is de man met een erectie in zijn arm een Oosterijker.
  Je slaat geen vrouw, kind of dier!
  Je pleegt geen aanslagen en de mensen die dat wel doen, dat zijn hufters.
  Degene die deze hufters beschermen, zijn misschien wel grotere hufters!
  Amsterdammers zijn niet bepaalt mijn vrienden. Ik ben opgegroeid in Rotterdam, ik het op een internaat in Nijmegen gezeten.
  Met de Adammers daar, kon ik het niet vinden.
  Ik heb jaren in de Polder geleefd en Adammers, het is niet mijn slag volk.
  Natuurlijk had ik me misschien kunnen aanpassen, maar dat is zelf verraad en ik, ik ben weer weg uit die buurt.
  Als ik me niet thuis kan voelen in Adam, hoe kan je je dan thuis voelen met een andere cultuur?
  Dat wij ons maar moeten schikken naar een andere cultuur.
  De NSB vond ook dat een andere cultuur beter was.
  Ik het the Dictator, Admiraal generaal Aladeen gezien.
  Ik als Rotterdammer wil graat mee doen met de Marathon in Rotterdam, maar ja; ik loop moeilijk.
  Nu zou ik bij de start in mijn rolstoel kunnen gaan zitten,… met een bomgordel om.
  Ik zou tegen de snelste loper kunnen zeggen: JIJ gaat mij duwen en kom ik niet als winnaar over de streep, DAN KOMT NIEMAND MEER AAN DE FINISH!
  Een Belinda Meuldijk heeft blijkbaar respect voor een dergelijke methode.
  Zouden we eindelijk kampioen worden.
  Verliezen we gvd van ons Sparta, waar is de bomgordel.
  Voetbal is voetbal.
  Als Feyenoorder / Rotterdammer die geboren is in Duitsland, wrong time, wrong place, niet kan aarde in die andere omgeving, hoe kan men dan met een andere cultuur zich hier vestigen.
  Ik heb vorige week 24 uur met Fleur Agema, hmm een Amsterdamse.
  Mijn respect voor haar is alleen maar toegenomen.
  Ik heb een bericht geplaatst op het facebook account van Pat Condell.
  Een moslim fascist stuurde me een berichtje en dat liep niet bepaald over van intelligentie of respect.
  En gisteren was op tv te zien hoe een moslim kind een werk ezel wat al open wonden had en mank liep verrot sloeg.
  Een kind, een beetje respectvolle mensen, geeft dat kind een doodschop!
  Alleen die moslim gemeenschap is daar te stom en te laf voor.
  Laat zo’n Belinda Meuldijk d’r benen spreiden.
  Als ze daarmee kan voorkomen, dat er kinderen aangerand worden, dan heeft ze tenminste nog iets zinvols bijgedragen!

  Geliked door 2 people

  • Wat een ongelooflijk grof en ongepast taalgebruik. U moet zich schamen.

   Like

   • BertG. zegt:

    Wat is hier grof en ongepast aan dan?

    En Jroam, nou niet meteen alle Amsterdammers gaan veroordelen.
    Net zo als overal, je hebt er goede en kwaaie onder zitten.

    Like

   • paulzwueste zegt:

    Dianna.
    Ik persoonlijk vind het taalgebruik van jroam bijzonder verfrissend.
    Zo lees je ze niet vaak.
    Compliment jroam. Ik ben óók (vanzelf) zou ik bijna zeggen, een trotse Rotterdammer Die zelfs geboren ben in de nacht dat Rotterdam gebombardeerd werd door de moffen.
    Rotterdam heeft mij gered… Ik hou van Rotterdam en begrijp precies wat je bedoeld met die Amsterdamse mafketels die denken dat ze jezus zijn.
    En voetballen kunnen ze óók al niet!
    Jammer van die mocro-burgemeester.
    Hoog tijd dat we die schandvlek ’n trap onder z’n hol geven…

    We hebben ’n mooie tijd voor de boeg…!

    Geliked door 1 persoon

   • abouneenee zegt:

    Als u de waarheid van jroam ongelooflijk grof en ongepast acht en het gepast vindt dat hij zijn mening censureert snap ik werkelijk niet waarom u zelf denkt het recht te hebben uw mening te uiten.

    Bovendien overtreedt u huisregel 4 (Op deze site wordt met open vizier gediscussieerd en er wordt NIET op de man/vrouw gespeeld! Dat recht heeft alleen de webmaster).

    Like

  • Nemesis zegt:

   Wie wil er nu tussen de gespreide benen van dit intens gore en vieze wijf gaan. Kan alleen in totaal vol bezopen toestand als je niet meer weet of je de ezels of die Meuldijk te pakken hebt. Totale verstandsverbijstering zou eventueel ook nog kunnen. Laat dat mens lekker verwezen in haar troep vuiligheid hier achter in de middle of nowhere.
   Niks van aantrekken wat die uitkraamt, haar geest is net Zo smerig en vervuild als zijzelf en haar leefomgeving.

   Geliked door 2 people

  • jroam zegt:

   Hey BertG, ik kan je berichtje niet beantwoorden, dus doe ik het maar zo.
   Niet alle Amsterdammers veroordelen.
   Mijn maat die heeft een mindere kant,…, is een Amsterdammer
   maar we kennen mekaar jaren.
   Ik ben Rotterdammer, op een internaat werd mij het verschil met Amsterdammers duidelijk.
   Er is niks mis mee!
   Ik heb er gewoond, ,ik heb ervaren dat we allemaal verschillend zijn, so what!
   Omdat ik anders ben, een Rotterdammer, heb ik mijn draai niet kunnen vinden in omgeving 020.
   Als dit in het kleine NL al zo is, dat zullen andere culturen het hier moeilijk hebben en houden.
   M.a.w. de multi culti samenleving is ONZIN!
   Ga in een ajax outfit in de Kuip zitten tussen fanatieke feyenoorders en het wordt ruzie.
   Ga in een feyenoord outfit in de Arena zitten tussen fanatieke Ajaxslieden en het wordt ruzie.
   Dus als met van een andere cultuur komt en men past zich niet aan, dan ontstaan er problemen
   Wat er zo grof aan dit stuk is, begrijp ik niet.
   Op dat moslim kind wat die ezel verrot sloeg dan na.
   Ik had al van klein af aan dat men van minderen, vrouwen, zwaar gehandicapte en dieren die zich niet kunnen verdedigen af moest blijven.
   Het zal met karakter te maken hebben.
   Karakter wat bij links ontbreekt!
   Dus een Belinda Meuldijk, een Lodewijk Asbest of zo’n Gewoon Link figuur, die zich zo inzet voor respect voor iedereen.
   Laten ze dan eerste eens in een t-shirt van de tegen partij tussen de aanhang van je club gaan zitten.
   Laat ze een thermosfles thee mee nemen, gezellig!

   En wat Dianne Hoopman betreft; leg eens uit waarvoor ik me zou moeten schamen?

   Geliked door 1 persoon

 38. Flo zegt:

  Zij valt onder de categorie “domme kut”.
  Zweverig typje dat de 70er jaren niet te boven is gekomen…

  Like

 39. Mar zegt:

  Kijk even in je eigen familie.

  Like

  • jroam zegt:

   Misschien verklaard dit waarom ik veel, heel veel problemen heb gehad in 2016.
   Mijn zorg werd onverwachts, onaangekondigd verminderd.
   Een paar maanden daarvoor is er een z.g. verpleegdeskundige langs geweest. Die heeft even binnen een uurtje beslist dat er minder zorg nodig was.
   Dit heeft ze niet ter plekke in mijn gezicht gezegd, geen brief gestuurd.
   Nee, deze mw Meuldijk was de vriendelijkheid zelve.
   Het laatste kwartaal werd me even mede gedeeld dat mijn zorg stop werd gezet.
   Mw Meuldijk had geoordeeld dat.
   Natuurlijk werd ik kwaad.
   Laat de verpleegdeskundige Meuldijk dat maar eens vertellen hoe ik het verder moet redden.
   Maar verpleegdeskundige Meuldijk reageerde nergens op en wenste me niet te woord te staan.

   Like

 40. Pieter zegt:

  haha, liever door zoiets beledigd worden dan door iemand die wel bij zijn of haar volle verstand is 🙂

  Geliked door 2 people

 41. Peter selie zegt:

  VERDRIJF DE DEMON UIT EUROPA

  Like

 42. Saeftinghe zegt:

  Over de mening van zo’n onbeduidende “dame” kun je je toch niet opwinden.
  Ze komt wat aadacht tekort, heel begrijpelijk met een dergelijk uiterlijk en geestesgesteldheid.

  Iets wat ik wat minder vind is de woordkeus in enkele reacties.
  Laten WIJ ons correct tonen in woord en daad, dat geeft links minder podium om naar ons te wijzen en prikt veel meer dan scheldwoorden.

  Like

 43. peter zegt:

  Arabieren snijden zo de hals van een schaap door ,en daar hoor je deze tuthola niet over ,zelfde verhaal als de partij voor de dieren overal wat van te zeiken ,maar Islam hoor je ze niet over ,en Halal is plots prima . Rot op met die neppartij . PVDD .

  Like

 44. Kennissen vrienden en buren weten dat ik PVV er ben. En ze mogen er van denken wat ze willen.

  Like

 45. Dinaro zegt:

  Juist coke-snuivende BN-ers die bang zijn hun ‘lekkere’ leventje op te geven – onder het mom van wat zijn ‘wij’ toch menselijk! Belinda Meuldijk ga bij de voedselbank werken!! En als je tijd over hebt
  dan weet ik wel een baantje voor je bij de ‘dierenvoedselbank’ daar mag jij dan gratis meevreten!!!
  Weet je echt wat afzien is!!!!

  Like

 46. Beste schrijver. Ik snap uw verontwaardiging . Maar ik snap die van mevrouw Meulendijk ook. Allebei boos. Allebei teleurgesteld . En waarschijnlijk allebei bang. De een een kind van voor de oorlog. De ander van erna…Maar allebei ooit kind. Famker?

  Like

  • paulzwueste zegt:

   Dianne,
   niet te véél begrip aub, want dan wordt het te aangrijpend voor me.
   Wij als PVV-ers hebben te maken met de realiteit en niet met diep-psychologisch begrijpende mensen die zachtjes meehuilen met de linkse landverraders.

   Like

  • Driek zegt:

   Dianne Hoopman zegt: Maar ik snap die van mevrouw Meulendijk ook. Allebei boos. Allebei teleurgesteld . En waarschijnlijk allebei bang. De een een kind van voor de oorlog. De ander van erna…Maar allebei ooit kind. Famker?

   Maar, beste Dianne, wat wilt U nu eigenlijk zeggen? Want dit slaat als kut op Dirk, als ik zo vrij mag zijn deze opmerking te maken. Nou ja, we hebben allemaal wat.

   Geliked door 1 persoon

 47. Lee zegt:

  Die zit duidelijk aan zware medicijnen, ontoerekeningsvatbaar als je het mij vraagt.

  Geliked door 1 persoon

 48. Gerrit Tienkamp zegt:

  Dit is op NEWS GURU by G. Tienkamp herblogden reageerde:
  Mamma Lou is aan het dementeren.

  Like

 49. Gerrit Tienkamp zegt:

  Mamma Lou is aan het dementeren.

  Geliked door 2 people

 50. Nout zegt:

  Belachelijk mevr. Meuldijk. Wilders is geen racist..ook Pim Fortuyn is op die manier weggezet en iedereen weet wat er gebeurt is. Ook hij kwam op voor het Nederlandse volk en werd weggehoond. Laten we wel wezen… Nederland wordt er niet leuker op door de toename van asielzoekers…waren het maar asielzoekers (die zouden blij zijn met onderdak) wat je nu leest over asielzoekers die een ACZ in brand steken of lopen te stelen en nensen lastigvallen, daardoor worden mensen kwaad en wordt de onrust alleen maar groter. Laat de echte asielzoekers hier en de reltrappers en mensen die hier zijn alleen om economisch beter te worden maar niets bijdragen aan dit land..wegwezen!!! Dat is geen racisme maar gewoon je verstand gebruiken Meuldijk!!!

  Like

 51. abouneenee zegt:

  Jammer wel dat dit soort mensen niets constructiefs voor Nederland kunnen betekenen, net als in Amerika waar de media is vergeven van de anti-Trump-activisten. Dit soort mensen zijn zombies en verdienen het niet om enige (media-)aandacht te krijgen:

  https://www.infowars.com/video-zombiefied-anti-trump-protester-goes-nuts/

  Like

 52. M.h. bloem zegt:

  Ja wat weet Belinda meuldijk er nu van .Die zit met haar dieren rustig in Bosch en DUIN.Geen last dus.En ze verlaagt haar zelf met die uit spraken .Ze moet zich schamen ,met deze uitspraken.Ik stem ook op Geert Wilders.Maar sta ver boven jou.Maar met al die uitspraken verlaag je je zelf.maar dat heb je denk ik niet door.

  Like

 53. Jan zegt:

  In plaats daarvan gaf hij – net als ruim vier miljoen andere Nederlanders – de voorkeur aan het populaire tv-programma Boer zoekt Vrouw.

  LOL

  De zesde aflevering. Ik rekende op liefde, vlinders, passie. Maar het we moeten nog een weekje wachten, want het was de aflevering van de wegvluchtende vrouwen. Het is niet anders.

  Wennen. Dat is het bij Riks in Canada. Die kou, die grote lege kale vlakte, die slechte grappen. En een ietwat lompe onverstaanbare boer. Dat is, als je het zo allemaal bij elkaar optelt, even wennen. Claudia heeft het een paar dagen geprobeerd, maar ze geeft op. Ze kan niet meer. De hele dag moet ze zich optimaal concentreren om Riks te kunnen verstaan en als ze dan ’s avonds uitgeput naar bed wil, moet ze eerst een overal uit bed halen. Het is allemaal te veel. Riks vond het niet erg. Die gaat toch voor Marit. Hij probeerde Eline nog te elektrocuteren, maar dat mislukte helaas. Dan maar wachten tot het keuzemoment.

  De grote vriendelijke reus moest ook kiezen en vond dat zo lastig dat hij besloot zijn ouders om raad te vragen. De vergadering begon zakelijk.
  ….
  http://www.shepostsonline.nl/2017/03/20/boer-zoekt-vrouw-afl-6-boeren-moeten-kiezen/

  Grappig geschreven

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s