Wat verandert er na de verkiezingen?

screenshot_144pvv-nieuw(Door: H. Numan)

Wat gaat er gebeuren als u zo dom bent om op een andere partij dan de PVV te stemmen? Zo op het oog erg weinig. Rutte zal dan mogelijk premier worden, of Buma of Pechtold. Dat maakt weinig verschil. Rutte, Buma en Pechtold hebben een vrijwel identiek programma. Zekers, ze verschillen op details. Maar de grote lijn is exact hetzelfde. Alle drie willen van Nederland een provincie in Europa maken. Dat proces is allang bezig, en is bijna onomkeerbaar. Stem niet op Wilders en de weg terug is er niet meer. Alle drie willen een multiculturele samenleving. Elk heeft daar andere redenen voor, maar dat proces is ook bijna onomkeerbaar. Daags na de verkiezingen merkt u helemaal niets.

U gaat pas wat merken rond eind mei. Pinksteren valt dit jaar op 4 en 5 juni. Dat is een beetje een wazige feestdag geworden, en die gaat vrijwel zeker als eerste op het blok. Premier Pechtold? Buma? Rutte? zal dan in het kader van islamisering, pardon, saamhorigheid, voorstellen om 2e Pinksterdag af te schaffen en in te ruilen voor de eerste officiële mohammedaanse feestdag. Dat gaat natuurlijk niet zonder gemor, maar u heeft dan zelf gekozen voor een mohammedaanse samenleving. Door niet op de PVV te stemmen.

De nieuwe premier hoeft niet veel moeite te doen om de Oekraïne de jure te verwelkomen als nieuwe EU-lidstaat. De facto zijn ze dat al. Dank zij de Volksverlakkers van Vrijheid en Democratie. De nieuwe regering zal (zoals Rutte nu) net doen alsof ze problemen hebben wanneer regeringsleden van een ander land actief campagne gaan voeren in ons land. Dus premier Buma of Pechtold kijkt de andere kant op, en om mopperaars een beetje ter wille te zijn zal hij, net als Rutte, een commissie opzetten om dat te onderzoeken. Die commissie zal concluderen dat die vijandelijke regeringsleiders dat mogen doen. Want het mag van de EU, en Nederland kan daar niets meer tegen doen. Erg jammer, maar helaas. Nadat hun campagne is afgesloten, uiteraard.

Op 16 maart 2017 is het onmogelijk om de helft van het Amsterdamse politiekorps de zak te geven en te vervangen door kneuzen van de DBB. Als u niet stemt op de PVV gaat dat echter wel gebeuren. Met alle medewerking die maar mogelijk is van de overheid. U merkt er voorlopig weinig van, hooguit dat er meer en meer gekleurde agenten op straat verschijnen. Die elk iets minder capabel zijn. Wat u gaat merken is dat aangifte doen steeds moeilijker wordt. Of dat u door de nieuwe Noord-Afrikaanse dienders direct naar de deur wordt verwezen. Want u stemde voor een multiculturele samenleving. Niet op de PVV. Nederlandse agenten in Nederland is zo nationalistisch. Dat wilt u toch niet?

Heeft u een hond? Da’s vervelend, want mohammedanen hebben daar een bloedhekel aan. Is namelijk haram. Dat moeten we natuurlijk met z’n allen niet willen. Dus zullen een aantal gemeentes de hondenbelasting flink verhogen, en met dat geld extra banen creëren voor mohammedaanse kansenpareltjes om te gaan controleren. Gebeurt natuurlijk niet op 16 maart. U hoeft niet bang te zijn dat de landelijke overheid een hondenverbod oplegt. Hoeft niet, want dat kunnen de gemeentes prima zelf. En daar heeft u dan zelf voor gekozen. Door niet op de PVV te stemmen.

U wilt uw kinderen niet naar het VMBO sturen, en daarom stemde u op de onderwijspartij D66? Vervelend, want nou net die partij is bezig om MBO veranderen in het VMBO. Jantje moet net zo dom en ongemotiveerd worden als Mahmoud. Uw stem op D66, of in ieder geval niet op de PVV, zorgde daarvoor. Merkt u echt niets van. Dat gebeurt stilletjes in het komende schooljaar, in augustus of september. Gewoon, door de toegangseisen te verlagen of af te schaffen.

U stemde niet op de PVV, want die zijn tegen homo’s? Tja, dan verdient u eigenlijk niet beter. Dan krijgt u waar u voor gestemd heeft. Een regering die de rechten van homo’s gaat afbouwen. Er zijn namelijk mensen die aanstoot nemen aan twee mannen die over straat lopen, of twee vrouwen. In onze vrolijk gekleurde samenleving kan dat natuurlijk niet. Uw stem zorgt er dan voor dat de nieuwe mohammedaanse agenten hard lachen als een total loss geramde homo aangifte probeert te doen.

U bent vrouw en u stemt op iets anders dan de PVV? Dan moet u zich iets correcter gaan kleden. Een strakke jeans met hoge hakken is de heertjes verzoeken. Dat weet u toch? Sommige jongemannen, vooral uit Noord-Afrika en Turkije, kunnen zich nu eenmaal niet beheersen. Daar moet u rekening mee houden. Niet andersom. En dat is terecht ook, want u stemde correct. Niet op de PVV.

Uw kinderen op de basisschool komen thuis en vertellen u dat ze de shallala uit hun hoofd geleerd hebben? En dat de imam van de moskee heel trots was dat ze dat zonder fouten konden opzeggen? Daar heeft u toch voor gestemd? Niet op alle scholen tegelijk, en niet landelijk opgelegd. Dus u merkt eigenlijk niets. Met dat soort zaken bemoeit de landelijke overheid zich niet. Dat regelt de gemeente voor u, of de school zelf. Vindt u dat vervelend, als belijdend christen of als niet gelovige? Dat moet u dan voortaan voor u zelf houden. Want de regering heeft vanaf 16 maart heel veel interesse in uw soort niet integrerende mensen. Die houden ze graag in de gaten. Daar heeft u voor gestemd, door op iets anders dan op de PVV te stemmen.

U schrijft een stukje op Facebook. De volgende dag bellen twee heren van de politie bij u aan om u uit te leggen dat sommige zaken gewoon niet kunnen. Ze hebben klachten gekregen. Iemand vond uw stukje of plaatje respectloos. Of u dat voortaan achterwege wilt laten. Vind u dat vreemd of vervelend? Waarom? Daar heeft u zelf voor gestemd. Door niet op de PVV te stemmen.

U gaat naar het gemeentehuis waar u te woord wordt gestaan door een dame gehuld in een boerka of een man met een gore sik en een gebreid mutsje op. Vindt u dat vervelend? Ik zou niet weten waarom, want u heeft daar zelf voor gestemd. Door niet op de PVV te stemmen. Maak u geen zorgen, op 16 maart zijn alle ambtenaren als vanouds. Maar u gaat wel meer hoofddoeken, boerka’s en gebreide mutsjes zien in de loop van het jaar. Dat is al jaren beleid, overigens. Waar u zelf voor gestemd heeft. Eerst door strategisch op de VVD te stemmen en deze keer door niet op de PVV te stemmen. Oh, als u een kettinkje met een kruisje draagt, doe dat dan af. Die ambtenaar neemt daar namelijk aanstoot van.

Tja. Geld. Dat gaat een probleem worden voor u. De nieuwe regering geloofd niet meer in contant geld. Kunt u rare dingen mee doen. Bijvoorbeeld het zelf uit geven aan wat u nodig hebt. Het proces om alles digitaal te betalen is ook bijna voltooid. Kijk bijvoorbeeld naar het openbaar vervoer. Het is onmogelijk om contant een buskaartje te kopen. Kleine stap om iedereen te verplichten om alles digitaal te betalen. Is wel zo gemakkelijk, en veel beter te controleren. Griekenland, Portugal, Spanje, Italië en Frankrijk kunnen dan gerust slapen. Van uw digitale geld. Had niet gehoeven, maar dan had u op de PVV moeten stemmen. En dat deed u niet. Een of meerdere van die landen vallen dit jaar nog om. Maar niet voor 16 maart, dus u kunt gerust op een andere partij stemmen.

Verkrachtingen. Misschien is het u niet opgevallen, maar het aantal verkrachtingen na de Keulse maagdenroof in 2015 is exponentieel toegenomen. Niet alleen in Duitsland, overal in de EU. Ook in Nederland. Zit u totaal niet mee, want u stemde op een andere partij dan de PVV. Laten we eerlijk zijn: die arme over-geile mohammedanen kunnen er niets aan doen. U wel. Dus trek een ruime regenjas aan en doe een hoofddoek op! U provoceert die arme knulletjes. Vind u dat raar? Vreemd, u stemde er immers zelf voor. Door niet op de PVV te stemmen.

U gelooft oprecht dat mannen en vrouwen gelijk zijn? Wat grappig. Dat zijn ze namelijk niet. Vrouwen zijn een kwart waard van wat mannen waard zijn. Bovendien provoceren ze door in leven te zijn, dus daar moet u voortaan rekening mee houden. Ergens in de loop van het jaar kunt u verwachten dat er op lokaal niveau rekening wordt gehouden met het verschil tussen mannen en vrouwen. Met aparte ingangen, bijvoorbeeld. Natuurlijk, niet overal. En zeker (nog) niet op landelijk niveau. Zwembaden en sportgelegenheden segregeren mannen en vrouwen nu al. Zelfs in refo Ede. Nadat u op iets anders dan de PVV heeft gestemd, moet u niet vreemd opkijken dat vrouwen inderdaad echt minder waard worden dan mannen. Dat vindt u eigenlijk ook, want anders had u wel op de PVV gestemd.

U vindt ook dat Marokkanen een ras zijn, en dat sharia recht op z’n minst gelijkwaardig is aan Nederlands recht. De nieuwe regering zal vrijwel zeker sharia rechtbanken ‘bij wijze van experiment’ introduceren. Niet op 16 maart, maar ergens in haar eerste regeringsjaar. Had natuurlijk  niet gehoeven, maar u heeft er wel zelf voor gestemd. Door niet op de PVV te stemmen.

U vindt ook dat AOW´ers vervelende uitvreters zijn. Die ouwe gekken moet gewoon snel dood. Hun spaarcenten kunnen we wel beter gebruiken! Vandaar dat u niet op de PVV stemde. Want dat geld, dat kunt u ook goed gebruiken. Eerlijk duurt het langst. Het spreekwoord zegt het zelf. Dat die idioten zo dom waren om tot hun 65ste te sparen hoeft u toch niet te doen? Daarom stemde u op de VVD of PvdA. Dat is al jaren hun beleid. Of u stemt op D66, die willen ouwe lijken graag laten euthanaseren. Wel netjes, en zonder leeftijdsdiscriminatie. D66 vind dat iedereen zich van kant mag maken. Als u op D66 heeft gestemd vind u dat ook.

Begrijpt u nu dat u een binaire keuze heeft? Of u stemt op Wilders, of u stemt voor het bovenstaande. Maakt niet uit op welke partij dat is.

Door:
H. Numan
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

49 reacties op Wat verandert er na de verkiezingen?

 1. Jan zegt:

  Wat veranderd er na de verkiezingen?

  Dan wordt deze hel nog erger

  Geliked door 5 people

  • IkBenHet zegt:

   Gonzen nu al geruchten over een coalitie: VVD – CDA – D66 – GL
   Mocht dit waar zijn, dan kunnen we nog beter de dijken doorsteken 😦

   Geliked door 2 people

   • BigLJohn zegt:

    ikBenHet 6 Maart 2017 om 12:14 Dat van die geruchten was vorig jaar al bekend. Op de een of andere manier liet Rutte al in 2016 doorschemeren dat er een Rutte 3 kabinet in aantocht is. Ook de verkiezingsdebatten laten dat zien. Geen grote tegenstellingen, geen aanvallen op elkaar. Om de PVV te weren zijn ze zelfs bereid om een 6 partijen kabinet te formeren. En waar komen al die nieuwe rechtse politieke partijtjes zo maar opeens vandaan ? Allemaal een beetje te toevallig. Als daar op gestemd word kost het de PVV minstens 10 kamerzetels. Bovendien zullen deze partijtjes waarschijnlijk nooit aan een kabinet kunnen deelnemen. En ook dit nog; er bestaat nog steeds de mogelijkheid van stembusfraude, ondanks de her-invoering om met het potlood te stemmen. Immers; hij of zij die de stemmen telt bepaalt immers de uitslag. In ons land, waar links tot in de fijnste haarvaten van ons systeem geworteld zit, is alles mogelijk ! En hoevelen PVV kiezers zullen weer thuis gaan blijven, terwijl anderen niet PVV’ers als – zwever – zich laten omlullen door links ?

    Like

   • H. Numan zegt:

    De VVD en GL in 1 kabinet? Dat zie ik graag. Dat kost beiden de kop.

    Like

 2. ik denk zelf niet veel………………triest……….

  Like

 3. Dat denk ik ook. Ik hoop dat de linkse elkaar de hersenen zullen inslaan. Dan is er tenminste plaats voor Geert.

  Like

 4. Martha N zegt:

  Ja en juist, ik heb het gelezen met een lach maar ook een dikke traan. Zo zal het gaan.
  Zo gaat het al jaren en jaren tot de stemmers hun verstand gaan gebruiken. Zien wat er gaande is en zich niet meer laten bedonderen, maar ja… de linkse indoctrinatie is enorm stemmen-drukkend.
  Het correct tellen van de “stemmen” zijn we verplicht te geloven. Dit jaar zal een jaar zijn van links vullen en wilders stemmers laten … Ahum, juist. Is het niet toevallig dat Geert ineens in de peilingen enorm naar beneden gaat? TE opvallend zou ik zeggen.

  WAT hebben we te verliezen? Het gaat van jaar tot jaar slechter, alleen tijdens de verkiezingen leven de linkse groeperingen weer op, beloven gouden bergen, miljarden vliegen ons om de oren, maar daarna..? Sorry mensen er kwam iets tussen, zoiets als Griekenland bijvoorbeeld.
  Zelfs geen kwartje krijgen wij, ooit beloofd door KOK is the name, Links is the game, helaas kan ik er niets aan doen dat ik miljoenen op de bank heb.
  Nee ”WAT” kunnen we verliezen door op Geert te stemmen!
  Kom op mensen, durf eens Uw stem uit te brengen.

  Weet U dat het op de werkvloer onbespreekbaar is, ik bedoel om op de PVV te stemmen?
  Mensen durven niet meer voor hun gedachten uit te komen, wat is er op tegen?
  En mag ik zeggen dat ik veel mensen ken en vrienden zijn?

  Geliked door 1 persoon

  • oeps48 zegt:

   De vraag is niet wat we winnen of verliezen door op Geert Wilders te stemmen. We behouden slechts onze zelfbeschikking. En daarna kunnen we wel weer verder zien.

   Like

 5. Bob Fleumer zegt:

  Het land is in oorlog en de regeerders proberen elkaar vliegen af te vangen op TV, wat een vertoning!

  Geliked door 3 people

 6. Edjan zegt:

  Ik weet nog wel een paar dingen als u verkeerd stemt:

  Meneer de mohammedaan mag er tot vier vrouwen op na houden
  Daar mogen gerust kindvrouwtjes tussen zitten
  Hij krijgt van de sociale dienst dan ook “netjes” 5 uitkeringen.

  DENK zal als kool groeien, nu virtueel 12 zetels, over 10 jaar 16.
  Goed voor in de regering al over 5 jaar? Waarom niet? Als ze Wilders maar buiten de deur kunnen houden.
  Onderwijs-subsidies zullen worden afgeschaft (hoera, roept de gek). Behalve voor het mohammedanen onderwijs dat bakken geld zal blijven krijgen uit Saoedi-Arabië, Quatar etc.

  De hel gaat nu pas echt beginnen.

  Geliked door 1 persoon

  • oeps48 zegt:

   Wat valt er te winnen, door op Geert Wilders te stemmen?
   Inderdaad niet veel.
   Wat valt er te verliezen, door op een andere partij te stemmen?
   Inderdaad heel veel. onze Nederlandse zelfbeschikking, onze eigenwaarde en onze cultuur.
   Zowel de linkse rakkers als de rechtse deugnieten verkwanselen onze Nederlandse zelfbeschikking. Zij gooien weg, wat ons dierbaar is.
   Alleen Geert Wilders wil Nederland, onze zelfbeschikking, onze eigenwaarde en onze cultuur behouden.
   Dus stemmen we op Geert Wilders en laten hem zijn ding doen. Daarna zien we wel weer verder. Let us get our priorities in order. First things first.

   Geliked door 3 people

 7. De mens is het domste wezen dat er op deze aarde rondkruipt dus ik ga maar vast een petje breien en kijken of ze zo’n lange witte jurk in mijn maat hebben.

  Geliked door 1 persoon

  • BertG. zegt:

   En voor de zondag zo’n geel gestreepte pyjama om in rond te wandelen met je mossel rozenkruis kettinkje.

   Geliked door 2 people

   • Ooit een vriendin gehad die in een sopshop werkte en van haar werk een rozenkrans meebracht. Ze vertelde dat ’t een religieus ding was, een An Al Kralah, en dat de behoeftige mens daarmee het kruisje aanbad. Best wel rare jongens die behoeftigen, meeisjes trouwens ook.

    Geliked door 2 people

  • BertG. zegt:

   Misschien kunnen we onder de dames hier nog wat organiseren wat betreft die petjes.
   De meeste hebben het haken vast nog wel onder de knie, dus dat moet een kleine moeite zijn om dat te regelen.

   Geliked door 2 people

   • Er is toch ook zo’n heel oud welkomstlied dat we de dames kunnen laten zingen? Iets van ‘Nu zijt wellecome!’ maar het kan ook gewoon Ú’ zijn geweest die wel mocht komen. In onze katholieke kerk werd nooit altijd goed gearticulleerd. Toch wat positiefs te melden: Tegen die tijd zijn wij wel de baas over de meiden en kunnen we ze alle laten zingen wat we willen, dat dan weer we.l

    Geliked door 1 persoon

  • paulzwueste zegt:

   Je zult je ook moeten besnijden.
   Eventueel kan en mag het overtollige ook afgebeten worden.
   Alléén door ’n man natuurlijk. Heb je al iemand in gedachten?
   Zwager of chef? Kan eventueel door een ambtenaar op het Gemeentehuis.
   Voor Nederlanders die in het buitenland wonen, contact opnemen met hun ambassade.
   Belgen kunnen in Den Haag terecht.
   Er is al ’n discussie gaande over de vraag of een Gender-man ook mag.
   Vergeet ook het gebedssnoer niet.
   Niet denken, nou ik maak wel ’n pot kapucijners open. Zo werkt dat niet.

   En dan blijft natuurlijk de vraag of ze je wel willen hebben.
   Moslim kan je alléén worden als je niet te oud bent.
   Er zijn de laatste jaren al zovéél moslims bijgekomen dat er ’n tijdelijke stop is ingevoerd.
   Over ’n tijdje (Ik dacht na de val van Mosul) zal het wel weer kunnen.
   En je zult je militaire dienstplicht in Syrië moeten vervullen.
   Alhoewel, de mogelijkheid bestaat ook om in Nederland een aantal terreurdaden te plegen.
   Nooit op politici want die werken voor de islam.

   Probeer Wilders maar. Die wordt sinds 15 maart definitief niet meer beveiligt….

   Geliked door 1 persoon

   • Ze blijven van mijn geweldenaar af. En zeker een vent. Ooit heeft er een argeloze mevrouw geheel afwezig een hap van genomen en stond er kennelijk niet bij stil dat de mijne zo hard als een blok graniet is, nou ja, was. Afgebrokkelde tanden, je kent dat wel.
    Ik vind trouwens dat die gelovigen best zorgeloos met het belangrijkste pronkstuk van de man omspringen. Stuk eraf snijden, hoe krijgen ze ’t bedacht? En doordat ze een stuk missen zijn ze de rest van hun leven gedoemd om op een stationsplein met andere ontmanden een beetje massaal meiden te gaan staan dobbervingeren omdat de rest niet meer werkt.
    Zal me niet verbazen als dat heen en weer gesnij de reden is dat ze ook roekeloos met dieren omgaan. Want het is natuurlijk wel genant om zo’n rare lul aan een dame aan te bieden die dan hinnekend van de lacht vraag of dat alles is en dat jij dan bedremmeld heen en weer schuivend met je voet in het zand moet zeggen ja, de rest is er afgesneden vanwege een brandend braambos.

    Geliked door 1 persoon

 8. joga zegt:

  Tsja, wanneer je dan nog geen PVV stemt dan is zowel uw IQ als EQ quotiënt beduidend lager dan dat van de gemiddelde Nederlander en daar kunt U natuurlijk niets aan doen. U bent ermee geboren, dus u weet niet beter. Maar nu u bovenstaande uitleg hebt gelezen zou u wel beter moeten weten en kunt U er dus wel wat aan doen. Ik ga het u zelfs voorzeggen om het nog makkelijker voor U te maken: Stem 15 maart PVV. Dan hoort u OOK bij het verstandige deel van de Nederlandse bevolking.

  Geliked door 1 persoon

 9. Cynisch mensch zegt:

  Er zullen weer vele gehersenspoelde mensen op partijen gaan stemmen als pvda, vvd, d66, groen links en dergelijke. En dan straks janken dat er nog meer immigranten komen, meer criminaliteit, dat men langer moet werken voor minder loon en rechten, meer agressieve islam, zelfs aanslagen, er een klimaatdictatuur komt met torenhoge CO2-belastingen en dat meer en meer Nederlandse tradities onder druk komen te staan. En als je het dan echt niet meer naar je zin hebt ligt er als het aan d666 ligt een brief op de mat met een ahum “oplossing” dat je moet “loslaten” ofwel jezelf als een ongeneeslijk ziek huisdier dood moet laten spuiten. Je wordt gewoon dan gestimuleerd jezelf te laten vermoorden door de staat. Je organen worden dan door aasgieren uit je lichaam gehaald zodat je als burger maximaal hebt “bijgedragen” aan de maatschappij.

  Geliked door 1 persoon

 10. Japio zegt:

  Er gaat helemaal niets veranderen na 15 maart tenzij er een wonder gebeurt. Niets is onmogelijk als je naar Trump kijkt. Maar in tegenstelling tot het Amerikaanse volk zijn hier in Nederland veel te veel mensen die de msm als nieuwsbron hanteren. Mensen die liever voor zich laten denken ipv dat ze zelf nadenken. Ik heb het idee dat straks na de verkiezingen het moslimgeweld weer in alle hevigheid gaat losbarsten. Als dat zo is zullen hordes mensen weer geschokt zijn en spijt hebben dat ze niet op de PVV gestemd hebben. Ik begrijp trouwens helemaal niet dat die VVD zo hoog in de peilingen staat. En aan de andere kant, ook die zgn peilingen zullen wel een grote leugen zijn.

  Like

 11. Persoonlijk vermoed ik dat de heersende elite ongeacht de verkiezingsuitslag gewoon doorgaat met regeren !!Het Nederlandse volk krijgt de leiders die het verdient !!!Verkiezingen zijn lood om oud ijzer,een zinloze exercitie !!! 15 maart verkiezingen = fopspeen !

  Like

  • BertG. zegt:

   “Het Nederlandse volk krijgt de leiders die het verdient !!!”

   Je vergeet nog een ander dooddoener, de kruik gaat net zolang te water tot dat deze barst. Mag natuurlijk niet ontbreken in het rijtje.
   Heerlijk dat soort cliché matigen uitspraken, schijnen nog steeds te werken onder de mensen, doen het altijd goed, (bij sommige).
   Als je niks meer weet verder, dan plak je gewoon 1 van deze 2 teksten ergens tussendoor.

   Geliked door 1 persoon

  • paulzwueste zegt:

   Dat zou heel goed kunnen.
   Dus op 16 maart zit Rutte weer gewoon achter zijn bureau en als Wilders dan binnenkomt en zegt beste man daar zit ik voortaan, dat Rutte dan zegt dat hij daar over na moet denken en dat hij over 246 dagen zijn antwoord op een inlegvelletje zal opsturen…

   Like

 12. delamontagne zegt:

  Ik hoop U inmiddels ook op de Hr wilders heeft gestemd ook al kan hij niet
  veel doen voor NL-ers in buitenland.
  Maar waarschijnlijk weet U ook als woonachtige in Thailand van de “perikelen” met muslims in Thailand en omstreken.
  Waren de mensen in NL maar verstandiger.
  Ben met boek van Niemöller bezig te lezen. Maar als ze in NL er zo over denken zoals ik in dat boek lees, heb ik er een Hard hoofd in veranderingen

  Like

 13. Theresa Geissler zegt:

  Volkomen terecht opgemerkt, Mijnheer Numan! Alleen: Hóe, oh hoe laten we dit doordringen door al diegenen búiten de gelederen van dit soort blogs? Yhat’s the question!

  Like

 14. J. C. Th. Köhler zegt:

  In bovenstaand artikel worden VNL en FvD niet genoemd. Denk vooral niet dat u daar ook op kunt stemmen, omdat ze in grote trekken hetzelfde gedachtegoed hebben als de PVV.
  Wat er gebeurt als u op een van die twee stemt, is dat de PVV die zetels verliest. Hoogstwaarschijnlijk krijgen ze niet meer dan, laten we zeggen, twee zetels. Dat zijn er dan vier die de PVV kwijtraakt.
  Vraag je dan af of ze, met zo weinig zetels, iets teweeg kunnen brengen. Het antwoord is duidelijk: nee! Verder is de VNL eigenlijk een partij bestaande uit zetelrovers, geleid door een pias. Ook het FvD zal niets uit kunnen richten. Baudet doet het netjes, maar borduurt verder op het werk dat Geert Wilders al die jaren heeft voorbereid. Niet doen dus. NIET DOEN ! ! !
  Het enige wat verstandige kiezers kunnen doen, is op de PVV stemmen. En vooral gaan stemmen ! Ook als u nog boodschappen moet doen, ook als het regent, ook als u de auto nog moet wassen, ook als u (vul maar in hetgeen van toepassing is) maakt niet uit wat voor uitvlucht u verzint: GA STEMMEN EN WEL OP DE PVV. Laat Geert voor al z’n harde werk, onder verschrikkelijke omstandigheden, niet in z’n hemd staan. Per slot van rekening plukken we er zelf de vruchten van.

  WIE Z’N VERSTAND GEBRUIKT STEMT PVV ! ! !

  j.c.th.kohler@ziggo.nl

  Geliked door 8 people

  • H. Numan zegt:

   Lees mijn vorige stukje. 😉

   Like

  • Harry zegt:

   Ik ga altijd meteen ‘ s morgens vroeg , als het stembureau net open is , dan kan er niks meer tussenkomen de hele dag , zodat het spaak loopt .
   Kan het iedereen aanraden !
   GA !

   Like

  • IkBenHet zegt:

   Punt is en blijft; Wij als kritische Blog lezers gebruiken ons verstand al.
   Het probleem is die apathische “middenmoot” ; die het allemaal worst zal wezen.
   Zij doen maar wat in dat stemhokje. Laten zich inderdaad meeslepen door de verkiezingskreten van de afgelopen weken. Kreten á la “Duizend euro voor iedereen”. Bedrag waar wij nú nog op zitten te wachten 🙂

   Like

  • BertG. zegt:

   Waar ik moet stemmen, een school, ligt zo’n 400M. van mijn huis af.
   Dus daar zal het niet aan liggen.
   Oja, 15 maart is op een woensdag.

   Like

  • Giny zegt:

   Meneer Kohler, wat ben ik het ontzettend met u eens!

   Like

 15. Tistochwat zegt:

  Briljant artikel en meteen de juiste voorspelling.
  We zijn verloren. Ik heb geen hoop meer.
  Gisteren het debat van de ‘heren’ ‘politici’ aangehoord via de livestream, vreselijk rampzalig.
  We gaan de islamitische hel in, er is geen ontkomen aan.
  Ik stop voorlopig even met reageren. Om medische redenen moet ik me rustig houden.
  Kan momenteel ook geen lange verhalen typen.

  Like

 16. williaan zegt:

  Het domme wicht Belinda Meuldijk zegt dat de genen de naar BZV racisten zijn, dus dat is een groot deel van de bevolking. Zouden die hier ook kijken?

  Like

 17. Ariel zegt:

  Applaus Numan. Als Wilders niet wint, dan ligt het niet aan jou. Dank voor je artikelen.

  Like

 18. R.Kroonenberg zegt:

  Dit is op Jasterke's kwijt-zonder-spijtsite herblogden reageerde:
  .
  Er is een tijd van dichten, van muziek, van dans, plezier
  maar soms hebben we iets te lezen en dat is even hier…
  want er valt hier te leren, over wat ons te wachten staat
  en wie daar nú geen zin an heeft, ontdekt dat stràks te laat !!!
  .
  Jasterke
  .

  Like

 19. D. G. Neree zegt:

  uitstekende analyse. Verspreid zoveel mogelijk!

  “Tja. Geld. Dat gaat een probleem worden voor u.”
  Dat gaat zeker een probleem worden of liever vele problemen. Want zo goed als het nu, net voor de verkiezingen met NL zogenaamd gaat, zo slecht zal het opeens gaan op het moment dat er een nieuwe coalitie gevormd is. Er komen dan meteen tegenvallers en dalende cijfers, waardoor alle beloftes van voor de verkiezingen in rook zullen opgaan en de mensen weer verder worden gekort, belast en uitgeknepen, zodat ze altijd net boven de armoedegrens blijven zitten.

  Like

 20. Jean zegt:

  Wat verandert er na de verkiezingen?
  Als dezelfde troep aan de macht blijft wordt het alleen maar rampzaliger, als voor de PVV gestemd wordt veranderd er zeer veel “in positieve zin” zoals minder moslims/islamieten, minder geweld, meer veiligheid, meer welvaart en vooral veel meer leefbaarheid.

  Like

 21. oeps48 zegt:

  Tja, dat zou allemaal zomaar kunnen gebeuren.
  Bij de aanstaande verkiezingen hebben we waarschijnlijk de laatste kans, om voor onszelf op te komen. Als we deze kans laten lopen, hebben we heel wat uit te leggen aan de komende generaties. Die zullen graag willen weten, waardoor het zover is kunnen komen, dat we onze zelfbeschikking in de uitverkoop hebben gegooid. Met de stem, die we uitbrengen, beschikken we over onze zelfbeschikking. Onze zelfbeschikking hangt aan een zijden draadje. Grijpen we onze zelfbeschikking stevig vast, of laten we het draadje knappen? Bedenk, dat als we onze zelfbeschikking laten vallen, we die voor altijd kwijt zullen zijn. En “altijd” duurt heel erg lang, zelf langer dan het tijdelijke kwartje van Kok. Voorwaar, er wordt hoog spel gespeeld we hebben slechts weinig te winnen, maar wel heel veel te verliezen. Ons worden knikkers voorgehouden, maar in werkelijkheid gaat het de ruttige machthebbers niet om de knikkers, maar om het spel. Met mooie woorden, worden ons clichés voorgekauwd en de hogere belangen, de slavernij van de Nieuwe Wereld Orde (N.W.O.), verdoezeld. Het is opkomend tij en het water staat al aan de rand van de dijk. Wat gaan we doen, gaan we de dijk versterken, of geven we het water vrij spel? De klok wijst 5 vóór 12. Als de klok 12 slaat vertrekt de laatste trein. Missen we die trein, dan komen we nergens meer, ook niet meer thuis, want de weg terug is dan ook afgesloten. Denk dus goed na. Het spant er deze keer om !!! Het gaat immers niet alleen over de knikkers in het hier en nu, maar vooral over het spel van de zelfbeschikking van ons, onze kinderen en onze klenkinderen.
  Nog een klein vraagje; willen we MEER of MINDER Europa?

  Like

 22. paulzwueste zegt:

  Meneer Köhler u hebt helemaal gelijk.
  Een stem op deze splinterpartijtjes is een verloren stem…

  Like

 23. Giny zegt:

  Wat ik zo hier en daar op twitter lees, dat heel veel PVV stemmers bij de Hond of eenvandaag bewust op een andere partij stemmen om de boel in de war te schoppen!
  Zelf ben ik daar niet voor!

  Like

 24. Jan zegt:

  Buma kijkt niet verder dan zijn neus (en dat is al behoorlijk ver)

  Buma wil Nederlandse grondtroepen in Syrië

  CDA-fractieleider Sybrand Buma wil eventueel Nederlandse grondtroepen inzetten in Syrië, om daar orde op zaken te stellen en vluchtelingen te beschermen. Hij denkt ook aan het inrichten van veilige gebieden – safe havens – in Syrië, Irak en Libië. Militairen onder de vlag van de Verenigde Naties of de Europese Unie moeten vluchtelingen in de regio gaan beschermen, zegt Buma in een gesprek met nu.nl.

  Daarnaast wil Buma een aanpassing van het VN-vluchtelingenverdrag zodat vluchtelingen een status van ‘ontheemden’ zouden kunnen krijgen. Zo is direct duidelijk dat hun opvang tijdelijk is.

  Buma realiseert zich dat het uitzenden van Nederlandse soldaten gevoelig ligt. Maar die discussie moet wel gevoerd worden, zegt hij. ‘Als dat betekent dat we militairen op de grond moeten uitzenden, moet je daartoe bereid zijn.’
  ….
  http://www.volkskrant.nl/buitenland/buma-wil-nederlandse-grondtroepen-in-syrie~a4133253/

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s