Wij BESLUITEN OVER JULLIE, IN JULLIE AANWEZIGHEID, MAAR ZONDER JULLIE INSPRAAK

screenshot_162

(Door: “Henk V.”)

In het jaar 1713, op 11 april, vond er in Utrecht een vredesconferentie plaats, waarin een einde werd gemaakt aan diverse conflicten die in die tijd werden uitgevochten. Deze conferentie is in de geschiedenisboeken bekend als De Vrede van Utrecht. Tijdens dit grootschalige vredesverdrag kwam er een einde aan de status van grootmacht die de Republiek der Zeven Verenigde Nederlanden voordien nog innam. De aantasting van die status was zo grondig dat een woordvoerder van de Franse delegatie, Melchior de Poligny, wraak nemend voor de problemen die stadhouder Willem III de Fransen had bezorgd, de Nederlanders kon toevoegen: “Nous traiterons sur vous, chez vous, sans vous!” [‘Wij zullen over u, met u, zonder u onderhandelen’]. Die uitspraak is precies van toepassing op de situatie waarin Nederland zich nu bevindt.

Wie de verkiezingsdebatten die tot dusver op de televisie hebben plaatsgevonden, heeft gevolgd en niet beschikt over voldoende informatie als het om onze toekomst gaat, komt gemakkelijk in de verleiding om te denken dat er in Nederland niets wezenlijk aan het veranderen is. De oude, bekende thema’s kwamen op tafel: gezondheidszorg, onderwijs, economische groei, noem maar op. Nederland gaat op dezelfde voet verder, een goede toekomst tegemoet.

Er werd gisteravond echter één alarmerend, alles zeggend duel uitgevochten, nadat de fractieleider Van Haersma-Buma  van het CDA het verplicht leren van het Wilhelmus -met het oog op de versterking van de Nederlandse identiteit – aan de orde stelde. Het voorstel van de CDA-man zou in elk democratisch, westers land een welwillend oor hebben gevonden, want het is logisch dat men zijn eigen volkslied kent en daarvoor respect toont door het staande te zingen. De afwijzende reacties die er vanuit de linkse hoek op hem werden afgevuurd, zouden iedereen die zich nog beraadt op wat hem of haar te doen staat op 15 maart in één keer bij de les hebben moeten brengen.

Het betrof hier een aanval van linkse pro-EU mensen op een mede EU-supporter, die nog iets van nationaal besef wil behouden. Van Haersma-Buma’s  hoop bleek volstrekt ijdel. Maar wat leert de CDA-man van dit incident? Beseft hij wel waar de pro-EU-clan mee bezig is?

Zou hij door hebben dat volgens politiek correct liberaal/links Nederland eigenlijk niet meer bestaat en dat – vanuit het linkse denken – het Wilhelmus er daarom helemaal niet meer toe doet? Politiek-correct heeft Nederland al lang omgebracht. Dat is de les die het CDA had moeten trekken. Tot die conclusie had IEDEREEN  met een beetje gezond verstand moeten komen.

Politiek-correct heeft NIETS meer met Nederland, met het welzijn van Nederland! Wanneer de multiculturele denkertjes WEL van Nederland hadden gehouden, dan hadden zij voor het behoud en de belangen van het land en het volk van Nederland GEVOCHTEN! Of toon je je liefde voor een land door het op te doeken? Welke linkse politicus kan mij dat uitleggen? Onze overheden schieten in dit opzicht OP ALLE NIVEAUS ernstig te kort.

Zo zit ik ook met een vorstenhuis in mijn maag, waarvan ik bij zijn inhuldiging  onze staatshoofden onder ede heb horen ZWEREN dat zij de grenzen van het land MET ALLE MIDDELEN zullen beschermen, Later riep een vertrekkende vorstin – die ooit ook deze eed aflegde – in een afscheidsboodschap de bevolking  op om de EU te vertrouwen, terwijl zij heel goed weet dat die organisatie niet wil dat onze grenzen intact blijven.

Wat iedereen die gaat stemmen zich heel goed moet realiseren, is dat met de opvattingen van de vele stemmers die niet bij de huidige EU willen horen door de overgrote meerderheid van de partijen die in de Tweede Kamer zitten  geen rekening zal worden gehouden.

screenshot_161

HEEFT DE HUIDIGE POLITIEKE ELITE ZICH OOIT BEZIG GEHOUDEN MET DE VRAAG WAT DE BEVOLKING WIL?? En dat is nu juist wat in een democratie zou moeten gebeuren!!!

Alleen Wilders denkt in termen van oorzaak en gevolg. Hij stelt vast dat er steeds meer niet-westerse immigranten binnenkomen en deze instroom heeft een kolossale inwerking op het karakter van het land, de economie, de intermenselijke verhoudingen , op onze beleving van de vrijheid, precies in overeenstemming met de beschrijving die Joost Niemöller in dit artikel geeft.

De hele massa-immigratie komt niet uit de lucht vallen, maar is door menselijk toedoen ontstaan en het is de zittende bevolking die daarvoor uiteindelijk de volle prijs gaat betalen. En terwijl Wilders zegt wat wij daartegen kunnen doen: uit de EU gaan en de migrantenstroom afstoppen, zegt de Kamermeerderheid, die hem het liefs zou willen doodzwijgen, dat hij NIET met oplossingen komt! Maar wat zijn dan de oplossingen van politiek-correct??? De zelfgecreëerde chaos maar accepteren, alsof die onomkeerbaar is? Wij moeten er maar het beste van maken en vooral POSITIEF blijven, is haar oplossing.

Dat is – wat wij noemen – de strategie van de voldongen feiten, waarbij je je maar neer moet leggen. Deze aanpak zag je soms ook bij de aanleg van een weg door natuurgebieden. Daartegen kwamen uiteraard reacties op gang van mensen die er niet mee konden instemmen. Ondertussen werd echter sluipenderwijs  doorgewerkt aan de weg. Dat leverde de bouwers het argument op dat er al heel veel geld in het bouwproject was gestoken en het zou daarom zonde zijn ermee te stoppen….  Dit is wat de EU doet en waar Den Haag mee instemt.

Wat ik beschrijf, speelt zich ook elders in de EU af. Net als Wilders probeert de Duitse AfD het tij te keren.

Politiek-correct ziet andermaal bewust over het hoofd dat de meerderheid van het volk  NOOIT voor opheffing van Nederland is geweest! Het wantrouwen tegen Europa werd al duidelijk bij de volksraadpleging over de invoering van de  voorgestelde Europese grondwet op 1 juli 2005: Het kabinet Balkenende hield met de duidelijke afkeuring van die grondwet door het volk geen rekening.

Dus moeten wij constateren dat de Nederlandse bevolking keer op keer voor het blok wordt gezet. Het is de hoogste tijd dat iedere Nederlander zich moet gaan afvragen of hij of zij zich als stemvee wil laten gebruiken! Dit jaar valt de definitieve beslissing over de toekomst van Nederland. Zeg ‘ja’ tegen de politiek-correcte partijen en u zult meemaken dat elke zeggenschap over ons land verloren gaat. ALLES zal dan vanuit Brussel voor en over ons worden beslist!

Dit uit handen geven zal ook onze rechterlijke macht omvatten, van kantonrechter tot lid van de Hoge Raad en de Raad van State. Iedere vorm van rechtspraak zal moeten worden getoetst aan EU-regels en EU-normen. Er zal geen onafhankelijke Nederlandse rechtspraak meer bestaan. Elke vorm van rechtshandhaving zal Europees zijn. En geloof mij, de Europese vorm van ‘vrijheid’ zal in het niet vallen bij de vrijheden die WIJ nu genieten . Ons leger zal er niet meer voor ONS zijn. Als volk zullen wij uiteindelijk overgeleverd worden aan elke gril uit Brussel. Horen wij deze overwegingen bij de politiek-correcte partijen?

NU KUNT U DEZE RAMP NOG VOORKOMEN! Het zal niet gemakkelijk zijn om het tij te keren, maar onmogelijk is het niet! Geloof niet wat de pro-EU politici zeggen: ‘’Ga uit de EU en het zal niet goed met jullie aflopen, want jullie hebben ons nodig’’. Voordat de Europese Gemeenschap naar een onderdrukkende organisatie – de EU – evolueerde, hadden wij het goed en als niet-gebonden land behoorden wij tot de rijkere Europese landen. Ook Brexit zou leiden tot de economische neergang van de Britten, maar het tegendeel blijkt waar… Alleen een aap gaat vrijwillig een kooi binnen, wanneer hij daar een uitnodigende tros bananen ziet liggen.

Ik kies voor welvaart in VRIJHEID! Daarom is er maar één partij waarop ik zal stemmen… de PVV!

pvv-nieuw

Door:
“Henk V.”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in gezond realisme, PVV. Bookmark de permalink .

28 reacties op Wij BESLUITEN OVER JULLIE, IN JULLIE AANWEZIGHEID, MAAR ZONDER JULLIE INSPRAAK

 1. Mary zegt:

  Eh dat was toch die koningin die in het Soros/Bilderberg groepje zit, al met al denk ik dat we weer terug moeten naar de Onafhankelijke Republiek der Nederlanden met een Nederlandse munt een zoals weleer zeer sterke economie, met Nederlandse rechtspraak, normen en waarden etc. en President Wilders!!!!.

  Like

 2. Jan Wandelaar zegt:

  Like

 3. oeps48 zegt:

  Bij de aanstaande verkiezingen hebben we waarschijnlijk de laatste kans, om voor onszelf op te komen. Als we deze kans laten lopen, hebben we heel wat uit te leggen aan de komende generaties. Die zullen graag willen weten, waardoor het zover is kunnen komen, dat we onze zelfbeschikking in de uitverkoop hebben gegooid. Met de stem, die we uitbrengen, beschikken we over onze zelfbeschikking. Onze zelfbeschikking hangt aan een zijden draadje. Grijpen we onze zelfbeschikking stevig vast, of laten we het draadje knappen? Bedenk, dat als we onze zelfbeschikking laten vallen, we die voor altijd kwijt zullen zijn. En “altijd” duurt heel erg lang, zelf langer dan het tijdelijke kwartje van Kok. Voorwaar, er wordt hoog spel gespeeld we hebben slechts weinig te winnen, maar wel heel veel te verliezen. Ons worden knikkers voorgehouden, maar in werkelijkheid gaat het de ruttige machthebbers niet om de knikkers, maar om het spel. Met mooie woorden, worden ons clichés voorgekauwd en de hogere belangen, de slavernij van de Nieuwe Wereld Orde (N.W.O.), verdoezeld. Het is opkomend tij en het water staat al aan de rand van de dijk. Wat gaan we doen, gaan we de dijk versterken, of geven we het water vrij spel? De klok wijst 5 vóór 12. Als de klok 12 slaat vertrekt de laatste trein. Missen we die trein, dan komen we nergens meer, ook niet meer thuis, want de weg terug is dan ook afgesloten. Denk dus goed na. Het spant er deze keer om !!! Het gaat immers niet alleen over de knikkers in het hier en nu, maar vooral over het spel van de zelfbeschikking van ons, onze kinderen en onze klenkinderen.

  Wat valt er te winnen, door op Geert Wilders te stemmen?
  Inderdaad niet veel.
  Wat valt er te verliezen, door op een andere partij te stemmen?
  Inderdaad heel veel. onze Nederlandse zelfbeschikking, onze eigenwaarde en onze cultuur.
  Zowel de linkse rakkers als de rechtse deugnieten verkwanselen onze Nederlandse zelfbeschikking. Zij gooien weg, wat ons dierbaar is.
  Alleen Geert Wilders wil Nederland, onze zelfbeschikking, onze eigenwaarde en onze cultuur behouden.
  Dus stemmen we op Geert Wilders en laten hem zijn ding doen. Daarna zien we wel weer verder. Let us get our priorities in order. First things first.

  Nog een klein vraagje; willen we MEER of MINDER Europa?

  Like

  • Henk.V Een samenwerking zegt:

   Dat is een open deur intrappen, Oeps48 🙂 DEZE EU wil ik helemaal NIET! en degenen die ten koste van ons welbevinden ons tot EU slavernij wil brengen wil ik achter de tralies zien, om later berecht te worden.
   Er is maar één gezond Europa mogelijk, het Europa dat Charles De Gaulle destijds al omschreef als l’Europe des Nations. Een verbond van ONAFHANKELIJKE staten waarin elk land de rijkdom van zijn verworvenheden kan vormgeven, behouden en doorgeven. Deze vereniging van bevriende landen kunnen elkaars economieën stimuleren door vrijhandel toe te passen.
   Elk land is baas over de eigen grenzen in in gevallen van een allesomvattende bedreiging kan men tot samenwerking besluiten.
   Dat is een vorm van samenwerking op vrijwillige basis :-).Een weldadige vorm van samenwerking van binnen uit..

   Geliked door 1 persoon

   • delamontagne zegt:

    Zoals het dus was voor het Verdrag van Maastricht……….

    Like

   • oeps48 zegt:

    Ik snap niet goed, wat je bedoelt met een open deur intrappen. Heb je mijn verhaal goed gelezen en de ondertoon begrepen? Ik denk namelijk, dat wij heel ver op dezelfde golflengte zitten.

    Inderdaad de EU, die we nu kennen willen we niet. Dat is een ramp en het wordt met de dag erger. Deze EU is van alles behalve een democratische instelling. Het maakt ons tot slaven van de “hogere belangen”.
    Het Europa van Charles de Gaulle de E.E.G. was een economisch en eventueel een militaire samenwerkingsverband tussen onafhankelijke staten. Daar was eigenlijk niet zo veel op tegen. Daar waren zelfs grote voordelen mee te behalen. Het Europa, dat wij nu kennen, heeft daar helaas niets meer mee van doen. Het is een gedrocht.
    Charles de Gaulle voorzag dat gevaar destijds al. Hij was tijdens de Tweede Wereldoorlog niet voor niets de luis in de pels van de geallieerden. Hij moest met hen door één deur, edoch kende hij zijn pappenheimers maar al te goed. Hij onderkende ook de “hogere politieke belangen”, die achter de schermen speelden. Hij begreep heel goed, waar de illuminati op uit waren. Charles de Gaulle wordt nog steeds verguisd, om zijn “moeilijke” persoonlijkheid. Maar eigenlijk zijn wij hem heel veel dank verschuldigd. Zonder Charles de Gaulle zou heel West-Europa een Amerikaanse kolonie zijn geworden. Charles de Gaulle onderkende ook de verschillen in de cultuur en mentaliteit van de diverse Europese volkeren. Dankzij Charles de Gaulle behielden de Europese landen hun zelfstandigheid. De grote verdienste van Charles de Gaulle is, dat hij Frankrijk terug op de kaart gezet heeft en de onafhankelijkheid van de diverse Europese landen voor ons heeft behouden. en tegelijkertijd de basis heeft gelegd voor een Europees samenwerkingsverband. En dat bedoelde hij met zijn opmerking “l’Europe des Nations”.
    Na de val van de Berlijnse muur, grepen de illuminati hun kans. Zij hebben sindsdien alles in het werk gesteld, om hun “grote ideaal” de Nieuwe Wereld Orde vorm te geven. Maar bij de N.W.O. draait het niet om een samenwerkingsverband, maar om de ultieme macht voor enkelen en de onderdrukking en slavernij voor de massa, het gepeupel. Moge God verhoeden, dat dit duivelse plan wordt voltooid.

    Vive la France !!! Vive les Pays Bas !!! Vive lÉurope des Nations !!!

    Geliked door 2 people

   • tinekevanschagen zegt:

    Henk, dat Wilhelmus was een ingediende motie van de PVV waar het C.D.A tegen stemde
    Het is het C.D.A die ons de EU ingerommeld heeft.
    Nu maakt hij goede sier met een idee van de PVV
    Ik hou mijn hart vast voor 15 maart!

    Geliked door 1 persoon

 4. delamontagne zegt:

  Net als bij die viering van dat Verdrag in 1713 mocht de arme bevolking de kosten dragen. Bij de herdenking in 2013 in Utrecht
  idem dito.
  Eeuwen eerder was er het Verdrag van Atrecht, zoals die stad in, “Nu” Nord-Frankrijk toen werd genoemd.
  Nu dus Arras geheten in N.Fr
  Bij Vrede van Utrecht verloor NL de soevereiniteit over de helft van haar grondgebied.
  De naam Arras voor Atrecht en Lille voor Rijssel [ Belgen noemen deze stad nog steeds zo ], werd
  geleidelijk ingevoerd en het NL-s [Vlaams ] verdween.
  Voor de hoofdstad van NL is zo,n naamsverandering misschien niet meer nodig.
  In de volksmond nu al “Islamsterdam” genoemd.
  En zoals ik al heb gehoord, de nieuwe Taal Arabisch, wordt er ook al veel gebruikt.

  Geliked door 1 persoon

 5. Robby E. zegt:

  Meer dan 50% van de bevolking in de grote steden is allochtoon!
  Nu moet dus de politiebezetting aangepast worden conform de aard van de bevolking!
  Dus meer verkrachters, zwendelaars enz! Kortom een nog corrupter, crimineel korps!

  Geliked door 2 people

 6. Qvic zegt:

  We praten nog steeds over een Nederlands koningshuis, maar dat koningshuis heeft zich zelf opgeheven op 10 mei 1940 toen zij naar Engeland vluchten voor de Duitsers toentertijd. In onze grondwet stond toen dat het koningschap niet in ballingschap kan worden voort gezet. Daar was toen koningin Willemina wel degelijk van op de hoogte. Dus kunnen we eigenlijk niet meer over een Nederlands koningsrijk spreken. Dus behoeft een nieuwe regering ook niet meer worden beëdigd door het zogenaamde koningshuis. Want anders zouden ze trouw moeten zweren aan het koningshuis en niet meer aan de bevolking. De huidige regering vertegenwoordigen enkel het koningshuis, die juist pro-EU is. Daarmee geeft het koningshuis weer blijk van zijn eigen opheffing en zijn overbodigheid. Wat ook nog steeds wordt gedacht is het volgende: Als er een nieuwe regering aan de macht komt, zijn zij niet verplicht om van alle vorige regeringen gemaakte afspraken na te komen. Daar een land geen bedrijf is, kunnen zij alle afspraken uit het verleden te niet doen. Dus ook per direct de grenzen sluiten voor immigratie, uittreden uit de EU, zonder referendum, eigen munt weer invoeren, onze eigen soevereiniteit weer invoeren, zodat wij Nederlanders weer eigen baas zijn in eigen land e.d. Dan zou Wilders als president van republiek Nederland het tij snel kunnen realiseren.

  Geliked door 1 persoon

  • oeps48 zegt:

   Sorry Qvic, ik ben het niet met je visie eens, over het Nederlands koningshuis.
   Je vertelt een half verhaal en trekt daar conclusies uit. De werkelijkheid ligt toch wel iets genuanceerder. Niet alles is, wat het lijkt, dat het is.
   Inderdaad is koningin Wilhelmina in mei 1940 naar Engeland uitgeweken. Niet zij, maar de Nederlandse regering en de lieden van het gebroken geweertje hebben het land verraden. Het elite korps van het Nederlandse leger was een peloton soldaten op de fiets en uitgerust met een karabijn. Zij moesten Duitse tanks tegenhouden. Hoe verzonnen ze het? En het was de regering Colijn die tegen het volk zei: “gaat u maar rustig slapen, wij waken”. Ja, ja, wat waakten ze.
   Tijdens de Tweede Wereldoorlog schaarde dat deel van de bevolking, dat zich niet tot de NSB had “bekeerd”, zich massaal achter de troon. Na de oorlog werd Hare majesteit met open armen ontvangen. Hare majesteit heeft bovendien een hele grote schenking uit privé middelen aan America gedaan ter leniging van een “vermeende” oorlogsschuld. Nederland hoefde daardoor geen dankjewel meer te zeggen tegen America.
   Ook was het koninkrijk der Nederlanden destijds wel iets groter, dan die polders aan de Noordzee. De Koloniën in de Oost en in de West, het huidige Indonesië, Nieuw-Guinea, Suriname en de Nederlandse Antillen, behoorden destijds ook tot het koninkrijk. Die gebieden waren niet door de moffen bezet. Oost Indië later wel door de Jappen.
   Nederland is een monarchie met een koning als symbolisch staatshoofd. De politieke macht ligt in Nederland bij het kabinet en premier. Natuurlijk mag je voorstander zijn van een republiek. Maar ik vermoed, dat een republiek met een formele president zonder macht, er niet in zit. Een president zal macht willen hebben. Zou jij iemand, als Rutte of Pechtold als president willen. Zij gooien het land in de uitverkoop. En hou er maar rekening mee, dat een president beslist niet goedkoper is, dan een koning. Ook een president kost duur. Mij advies luidt bezint eer ge begint. Denk eerst even heel goed na voor je een oude schoen weggooit. Past de nieuwe schoen wel? Ons koningshuis is nog steeds een stabiele factor in de rumoerige politieke wereld. En zo slecht doet het koningspaar het nog niet.

   Like

 7. BertG. zegt:

  Weet je waar ik een beetje moe van word.
  Dat ik nou in eens weer bij links hoor omdat ik iets tegen dat schijnheilige wilhelmus heb en geen enkele behoefte heb om een “staatshoofd” te eren en er voor op staan als een slijmbal, als ik het wilhelmus zou horen.
  Dan ben je in mijn ogen niet meer dan een slijmbal, een kruiper, een onderdanig mens.
  Iemand die er bij wil horen, niet meer.

  Like

  • Henk.V zegt:

   Ik ben er zeker van dat wij op dezelfde golflengte zitten, Oeps48 .
   Mijn reactie op de meer of minder vraag kwam voort uit het besef dat de EU zo afgrijselijk fout zit, dat de vraag over meer of minder eigenlijk al niet meer speelt:
   In onze opvattingen behoort deze EU niet meer te bestaan, gezien het monsterlijke karakter dat deze organisatie van dwingelanden meer en meer aanneemt.
   Mijn dank voor de mooie aanvullende uiteenzettingen die u op schrift hebt gesteld 🙂 !

   Like

   • BertG. zegt:

    Je, moet je niet persoonlijk opvatten.
    Met, JE, bedoel ik meer in het algemeen mensen die weg kwijnen bij het volkslied.

    Like

  • Henk.V zegt:

   Het Wilhelmus was van oorsprong een liedje dat de soldaten die tegen de Spaanse bezetters streden tijdens het marcheren zongen, Bert.
   De melodie ervan was iets anders en het werd sneller gezongen, om het marcheren te vergemakkelijken.

   https://nl.wikipedia.org/wiki/Filips_van_Marnix_van_Sint-Aldegonde
   Dat de schrijver van het Wilhelmus,, Marnix van, Marnix van Sint Aldegonde destijds naar Willem van Oranje verwees in zijn marslieje kwam natuurlijk omdat deze Oranje de opstand tegen de bezetters op gang had gebracht,.
   In dat verband heeft het volkslied historisch bezien zeker waarde De centrale gedachte achter het Wilhelmus is immers VERZET TEGEN ONDERDRUKKING. NIET verheerlijking van het Huis Oranje,,
   Voor het huidige vorstenhuis kan ik geen waardering meer opbrengen, omdat de leden ervan allang niet echt meer boven de politiek staan en duidelijk volkomen politiek correct zijn geworden en waar dat voor staat weten wij inmiddels helaas..maar al te goed.

   Geliked door 1 persoon

   • Nemesis zegt:

    E#r bestaan al heel lang geen Oranjes meer *buiten het voetbal elftal dan(, die yijn kinderloos uitgestorven, of omgebrachtt. In ieder geval hebben we yeer yekker geen Koninkrijk der Nederlanden meer sinds die tijd. Wil men dat dan toch niet geloven, is het koninkrijk al verdwenehn met Willemien, die de kuierlatten nam met medename van het goud en edelstenen. Daar ye dus de kuierlatten nam heeft al helemaal niemand meer aanspraak op de troon van het huis van Oranje, dat sinds de dood van de drie Oranjes toch al niet meer bestond. Als u het niet snapt, lees het dan nog eens over. Bent u het er niet mee eens, is dat uw probleem.

    Geliked door 1 persoon

   • BertG. zegt:

    Dat was mij allang bekend.
    Het zijn oplichters, uitvreters.

    Geliked door 2 people

  • tinekevanschagen zegt:

   Helemaal met jou eens Bert,
   Nog ff wachten dan zien we half Nederland weer met oranje vlaggetjes,
   Het is om te kotsen!!!

   Like

 8. Wachteres zegt:

  Niet alleen gaat de identiteit van ons land eraan, evenzo de identiteit van ons mooie Europa.

  In elk opzicht zijn wij vanaf het begin voorgelogen door de EU-elite.

  Nooit heeft zij het volk voorgelicht over haar echte smerige plannen: Een EU zonder de afzonderlijke landen en met een bevolking die in geen enkel opzicht meer zal lijken op de bevolking die er eeuwen heeft gewoond.

  Fijn hé, EU, zo’n multiculturele samenleving. Daar blijven jullie van dromen, zonder dat jullie je ooit afvragen of zo’n samenleving wel werkt. Koste wat het kost moet die droom werkelijkheid worden.

  De Europese bevolking moet het gelag betalen van jullie niet te bevatten arrogantie.

  Femke Halsema wilde haar kinderen geen onderdeel laten worden van een sociaal experiment, maar wij mogen wel het slachtoffer worden van datzelfde experiment.

  http://www.dagelijksestandaard.nl/2010/11/femke-halsema-eindigt-experiment-met-eigen-kinderen/

  Like

 9. Ze hebben ons ingelijfd, als lijfeigenen. Een wat netter woord voor slaven.

  Like

 10. koddebeier zegt:

  Het mooie van dictators is; of ze sterven in ballingschap in verweggiestan, of aan de galg, of voor een vuurpeloton, er is dus nog hoop !!!!

  Like

 11. Guardiacivil zegt:

  Zo ziet ons “Koningshuis er uit”
  http://capoditutticapi007.blogspot.com.

  Een grote smerige bende ondersteund door alle elite-kabinetten!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s